BLAF ARCHITECTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLAF ARCHITECTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.725.742

Publication

05/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lo

" iu3aaaa*

OR11'FI~~'-~.;- + s.

VAN a0~,-,_,fk , ,N'z1" r-L.

~

~ 4. OB. 2011

DEEpieR MONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 83 8 2 S ~tp~

Benaming

(voluit) : BLAF ARCHITECTEN

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9160 LOKEREN, Poststraat 100

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 22 augustus. 2011 dat :

1/ De heer VANDEN DRIESSCHE Bart Anna J, architect, geboren te Lokeren op 27 mei 1973, identiteitskaart nummer 590-6514665-74, nationaal nummer 730527 04930, ongehuwd, wonende te 9160 Lokeren, Poststraat 100.

2/ De heer NIJS Lieven, architect, geboren te Gent op 6 september 1976, identiteitskaart nummer 5903279058-96, nationaal nummer 760906 19523, ongehuwd, wonende te 9040 Gent, Destelbergenstraat 131.

Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

- onder de naam BLAF ARCHITECTEN, met zetel in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde, te 9160 Lokeren, Poststraat 100, en met een onbeperkte duur;

- met als doel:

-het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect;

-het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

- waarvan het kapitaal:

* achttienduizend zeshonderd (18.600) euro bedraagt;

* volledig in geld geplaatst werd;

* ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) volstort werd;

* verdeeld is in honderd aandelen zonder een vermelde waarde, waarop is ingeschreven door :

a.voormelde heer VANDEN DRIESSCHE Bart, ten belope van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ ) die stortte ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ), waarvoor hem 50 gedeeltelijk volstorte aandelen worden toegekend;

b.voormelde heer NIJS Lieven, ten belope van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 e) die stortte ten belope van drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ), waarvoor hem 50 gedeeltelijk volstorte aandelen worden toegekend;

- De instrumenterende notaris bevestigt dat genoemde ingebrachte geldbedragen voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij KBC Bank met nummer 731-0198074-72, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door deze instelling op heden, dat aan de notaris werd overhandigd.

- met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot en met 31 december (het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de oprichting tot 31 december 2012);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

btiiouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- met jaarvergadering op de vierde woensdag van de maand juni om 14 uur op de zetel van de " vennootschap. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in 2013.

- met ais gemachtigden tot besturen één of meer statutaire zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen; tot statutaire zaakvoerders werden aangesteld voornoemde heren Vanden Driessche Bart en Nijs Lieven.

- met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst :

Het batig slot, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering, die derhalve kan besluiten tot reserveren of tot al dan niet toekennen van inkomsten op het belegd kapitaal. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien die hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Door voornoemde zaakvoerders wordt hierbij volmacht gegeven aan boekhoudkantoor Rovel BVBA met zetel te 8160 Lokeren, Gaverstraat 76 tot het vervullen van aile formaliteiten met betrekking tot het ondernemingsloket, de BTW en alle formaliteiten die betrekking hebben op de oprichting en het opstarten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 31.08.2015 15558-0088-011

Coordonnées
BLAF ARCHITECTEN

Adresse
POSTSTRAAT 100 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande