BLOEMEN LAURUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLOEMEN LAURUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.875.526

Publication

10/02/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~R~N ~~Q~ ~~~~_..1.~-,





uli <B



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111111

1 38 52*

Ondernemingsnr : SL1y . S.2-

Benaming

(voluit) : BLOEMEN LAURUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Driegaaienstraat 121

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton, op 21 januari 2014, ter registratie, houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

1. VENNOTEN:

a) de heer D'HALLUIN Laurent René, geboren te Wervik op 24 september 1965, echtgenoot van mevrouw Weemaes Sonja, nagenoemd, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Driegaaienstraat 121;

b) mevrouw WEEMAES Sonja Irma Maria, geboren te Sint-Jansteen (Nederland) op 3 Juni 1961, echtgenote van de heer D'halluin Laurent, voornoemd, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Driegaaienstraat 121.

2. NAAM: BLOEMEN LAURUS

3. RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4, ZETEL: 9100 Sint-Niklaas, Driegaaienstraat 121.

5. DOEL:

a) De vennootschap heeft tot doel, zowel in en buiten België :

- Alle handelsverrichtingen in de meest brede zin van het woord, zoals onder andere groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuur, en alle diensten in de meest uitgebreide zin van het woord, goals onder andere het organiseren van workshops, cursussen, niet betrekking tot:

- bloemen en planten en aanverwante producten, binnenhuisdecoratie, decoratie-, design- en wooninrichtingsartikelen;

- het exploiteren van een tuincentrum;

- alle mogelijke goederen en producten.

- Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder andere huurfinanciering aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen.

- Het aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten.

- Het waarnemen van bestuursmandaten in andere ondernemingen; het uitoefenen van controle over andere ondernemingen; het uitvoeren van consultancy- en managementactiviteiten en meer in het algemeen het assisteren bij het beheer en de uitbating van ondernemingen.

- Het verstrekken of verwerven van alle vormen van leningen of borgstellingen.

- Het deelnemen in alle vormen in bestaande of op te richten ondernemingen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend, en moet verstaan worden in de meest ruime zin. De vennootschap zal zich evenwel onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

ln de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke en commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk In verband staan met het doel.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens de voorschriften van artikelen 287 en 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

5 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge 6. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: twintigduizend euro (¬ 20.000,00), verdeeld in drieduizend (3.000) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die ieder éénldrieduizendste (113.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL:

Op de drieduizend (3.000) aandelen zonder nominale waarde werd ingeschreven in geld als volgt:

- De heer D'HALLUIN Laurent, voornoemd, schrijft in op tweeduizend zevenhonderd (2.700) aandelen, hetzij

voor een bedrag van achttienduizend euro (¬ 18.000,00) dewelke hij volledig volstort bij Argenta Spaarbank te

2018 Antwerpen.

- Mevrouw WEEMAES Sonja, voornoemd, schrijft in op driehonderd (300) aandelen, hetzij voor een bedrag

van tweeduizend euro (¬ 2.000,00), hetwelk zij volledig volstort bij Argenta Spaarbank te 2018 Antwerpen.

8. DUUR:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de

buitengewone algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

9.a. AANWIJZING VAN DE NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

Als niet-statutaire zaakvoerder wordt aangesteld:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAURUS MANIMMO", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Driegaaienstraat 121, vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Ann Daels te Kortrijk, tweede kanton op 3 mei 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 22 mei daarna, onder nummer 13076962, ingeschreven in het rechtspersonenregister Dendermonde onder nummer 0534.386.064, met als vaste vertegenwoordiger, de heer D'HALLUIN Laurent, voornoemd,

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart haar mandaat te aanvaarden, en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

9.b. OMVANG VAN DE BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS EN WIJZE WAAROP ZIJ DEZE UITOEFENEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid am een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder, Zowel de enige vennoot ais een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Behoudens eenparig goedvinden van de vennoten, kan zijn opdracht om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd am in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college de vennootschap verbinden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

10. AANVANG EN EINDE VAN HET BOEKJAAR :

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar. 11, JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand december om negentien uur (19u),

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 28 van de statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

De enige vennoot kan zich niet systematisch laten vertegenwoordigen op de vergadering,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax of e-mail volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags v66r de vergadering op de zetel toekomen.

Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. Zij worden niet meegerekend voor het quorum, tenzij in de gevallen bepaald bij artikel 240 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de aandeelhouders zonder stemrecht uitzonderlijk stemrecht hebben.

12. RESERVES - WINSTVERDELING - VEREFFENING

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kasten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénftiende van het geplaatst kapitaal bedraagt,

De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het vaarschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door de artikelen 98, 100, 101 en 102 van het Wetboek van Vennootschappen,

De vennootschap kan op elk ogenblik worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, tenzij toepassing kan gemaakt worden van artikels 184 § 5 en 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft. Zijn er door de algemene vergadering geen vereffenaars benoemd, dan Is de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar(s).

De vereffenaar(s) is bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het WetboeK van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, tasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen Het eventueel overschot wordt in gelijke Beten verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

VOLMACHT

Voor-

L'Gehouden aan het 4 Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De heer D'HALLUIN Laurent, hier aanwezig, handelend in zijn voormelde hoedanigheid van vast' vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAURUS MANIMMO", vennootschap-zaakvoerder (onder voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan mevrouw DELECLUSE Catherine, wonende te 8500 Kortrijk, Elzenlaan 37, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondememingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR GELIJKVORMIG EENSLUIDEND UITTREKSEL

Gelijktijdig neergelegd:

- Expeditie van de oprichtingsakte;

Notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/02/2015
ÿþOp de laatste blz.van t uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden tc vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mad PDF 11.1

rr -îi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

lüle

Ondernemingsnr ; Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm :

0544.875.526 Bloemen Laurus

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Driegaaienstraat 121, 9100 Sint-Niklaas, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Zetelverplaatsing

Tekst:

Uit het zaakvoerdersbesluit d.d. 15 december 2014 blijkt de overdracht van de zetel van de vennootschap met ingang van 15 december 2014 naar 9100 Sint-Niklaas, Oude Molenstraat 83.

Laurus Manimmn RvRA Zaakvoerder

D'Halluin r nt

Vaste ve é i+roor-diiàr

*15029219*

11111111

KOOPHANDEL GENT

I 1 FEB. 2015

AFDELING DENDERMONDE

01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 26.01.2016 16028-0077-014

Coordonnées
BLOEMEN LAURUS

Adresse
OUDE MOLENSTRAAT 83 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande