BLOMMAERT HOLDINGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLOMMAERT HOLDINGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.810.817

Publication

20/10/2014
ÿþmod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bet

aa'

Be

Sta

Gent

Afdeling Oudenaarde

09 010. 2014

Griffie

1,1R11)11,1JJ11.1

Ondernemingsnr : S L 1? Benaming (voluit) (velum : BLOMMAERT HOLDINGS

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Korsele 6

9667 Horebeke

Onderwerp akte :Oprichting ingevolge partiële splitsing

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke (Sint-Maria-Horebeke) op 29 september 2014

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GROUP BLOMMAERT", met maatschappelijke zetel te 9667 Horebeke, Korsele 6, ondememingsnummer 0449.044.969, rechtspersonenregister Oudenaarde, afdeling Gent

' Bij eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

a) De vergadering neemt kennis van het splitsingsvoorstel voor partiële splitsing,' opgesteld op datum van 11 augustus 2014, dat ter inzage lag op de zetel van de vennootschap en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift hebben ontvangen.

b) De vergadering beslist af te zien van het opmaken, overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen, van een verslag door de bestuurders, inhoudende toelichting van de voorgestelde splitsing en door de deskundige, inhoudende verslag over het splitsingsvoorstel en de hiermee gepaard gaande informatie aan de aandeelhouders.

c) De vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer' Peter Vandewalle, optredende voor cvba BDO Bedrijfsrevisoren, met kantoor te: 8800 Roeselare, Kwadestraat 1531A, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de inbreng in natura bij de. oprichting van de nieuwe vennootschap (de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLOMMAERT HOLDINGS") ingevolge de partiële splitsing van de huidige vennootschap, waarvan de vennoten kosteloos een afschrift hebben ontvangen. De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt

"De inbreng in natura tot oprichting van de BVBA BLOMMAERT HOLDINGS ' ingevolge partiële splitsing van de NV GROUP BLOMMAERT, bestaat uit een aantal actief- en passie fbestanddelen op de balans van de NV GROUP BLOMMAERT afgesloten per 31 december 2013 voor een totale waarde van 685.286,00 EUR, onder aftrek van een te betalen belasting van 67.119,50 EUR en een opleg in geld van 70.000,00 EUR, hetzij een netto-inbreng van

548.166 50 EUR, _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

liehouan aan het Belgisch StaatsbIad

Bij1agen-bijiretBegisch-Stnatsb1ad--21Ft01201-4-L-Arfrfoterdû Moniteur belge

mod 11.1



De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 1.502 aandelen van de BVBA BLOMMAERT HOLDINGS zonder vermelding van nominale waarde. Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij aile aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De waardering op basis van de reële waarde schendt het principe van de boekhoudkundige continuïteit zoals voorzien in de artikelen 78, §2 en 80 van het KB. van 30 januari 2001.

De opleg in geld van meer dan 10% van de fractiewaarde van de uitgereikte aandelen schendt de bepalingen van artikel 674 van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij oprichting door partiële splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden ' gebruikt.".

d) De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de oprichters, opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de nieuwe vennootschap (de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLOMMAERT HOLDINGS") ingevolge de partiële splitsing van de huidige vennootschap, waarvan de vennoten kosteloos een afschrift hebben ontvangen.

e) Uit de verklaring op heden gedaan door de bestuurders overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van de huidige algemene ' vergadering, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap.

TWEEDE BESLISSING

Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist tot partiële splitsing, overeenkomstig het voornoemde split-singsvoorstel, door overgang van de hierna vermelde bestanddelen van de huidige vennootschap (de bedrijfstak "holdingactiviteit") naar de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLOMMAERT HOLDINGS", nagenoemd, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel.

Beschrijving van het overgedragen vermogen

Wordt ingebracht in de nieuwe vennootschap:

De bedrijfstak "holdingactiviteit", die bij wijze van samenvattende beschrijving bestaat uit de volgende activa- en passivabestanddelen, die als volgt worden gewaardeerd:

Actief:

¬ 785.286,00

¬ 785.286,00

IV. Financiële vaste activa Totaal der activa:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m o d 1 1 1

Passief:

VIII. Schulden op meer dan 1 jaar

A. Financiële schulden

2. Overige leningen ¬ 100.000,00

1X, Schulden op minder dan 1 jaar

F. Overige schulden ¬ 137.119,50

: Totaal der passiva ¬ 237.119,50

Vdor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze passiva verwijzen naar een gedeelte van de opstaande lening van E 196.500,00 met ingang van 31 december 2009 toegestaan door de heer Dirk BLOMMAERT, naar de te betalen opleg in geld van ¬ 70.000,00 en naar de liquidatieheffing verschuldigd door NV Group Blommaert ten bedrage van E 67.119,50.

Alle rechten en verplichtingen die uit voormelde overgenomen financieringen voortspruiten, gaan als gevolg van de partiële splitsing en inbreng, over op de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLOMMAERT HOLDINGS".

Netto-actief:

Het netto-actief van de bedrijfstak "holdingactiviteit" bedraagt aldus: ¬ 548.166,50. Voor de verdere beschrijving van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap, wordt verwezen naar bovenbeschreven splitsingsvoorstel en

"

verslag van de bedrijfsrevisor.

In de toe te bedelen bestanddelen zijn geen onroerende goederen begrepen. Niet-toegekende bestanddelen:

Teneinde betwisting te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap, ingeval de hierboven vermelde toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegewezen vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de naamloze vennootschap "GROUP BLOMMAERT" of aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLOMMAERT HOLDINGS" toekomen, worden toegekend aan de naamloze vennootschap "GROUP BLOMMAERT", middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap - Ruilverhouding

De vergadering beslist dat elk aandeel van de gesplitste vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLOMMAERT HOLDINGS", De nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap worden bijgevolg verhoudingsgewijs uitgereikt aan de bestaande aandeelhouders van de naamloze vennootschap "GROUP BLOMMAERT" als volgt:

" de heer Dirk BLOMMAERT, eigenaar van 1.501 aandelen van NV GROUP BLOMMAERT, bekomt 1.501 nieuwe aandelen van de op te richten BVBA BLOMMAERT HOLDINGS

ª% mevrouw Flora BLOMMAERT, eigenaar van 1 aandeel van NV GROUP BLOMMAERT, bekomt 1 nieuw aandeel van de op te richten BVBA BLOMMAERT HOLDINGS.

De toekenning van aandeelhouders van de te splitsen vennootschap (NV GROUP BLOMMAERT) van de aandelen in de op te richten vennootschap (BVBA

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ve4or;

lien ouden agn het BeIgisch

Staatsbad

e

e

à

" 1 r

c e _Isrs1

" i:Sel' "(9

4e:

e

mod 11.1

....

BLOMMAERT HOLDINGS), geschiedt mits betaling van een oplegsom in speciën ten bedrage van E 70.000,00, te betalen in speciën als volgt:

" door Dirk BLOMMAERT: 69.953,00

" door Flora BLOMMAERT: 47,00.

De aandeelhouders van de huidige vennootschap worden bijgevolg vennoten van de nieuw op te richten vennootschap, zoals hierboven vermeld.

Deelname in de winst

De vergadering beslist dat de datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst van de op te richten vennootschap BVBA BLOMMAERT HOLDINGS, vastgesteld is op datum van oprichting van deze vennootschap, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 januari 2014, voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2014 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

Vaststelling van de boekhoudkundige affectatie van de partiële splitsing - Vaststelling vermindering van het kapitaal van de vennootschap

De algemene vergadering stelt vast dat, ingevolge de overdracht, het kapitaal van de naamloze vennootschap "GROUP BLOMMAERT", verminderd is met 14.090,97 en dat het thans 47.909,03 bedraagt.

Bijzondere rechten

Aan de nieuwe aandelen, die in ruil voor de partiële splitsing zullen worden toegekend, worden ook geen bijzondere rechten toegekend.

Bijzonder voordeel bestuursorgaan

Aan de bestuurders van de overdragende vennootschap en aan de zaakvoerders van de nieuw op te richten vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

DERDE BESLISSING KAPITAALVERHOGING IN DE NAAMLOZE

VENNOOTSCHAP "GROUP BLOMMAERT"

VIERDE BESLISSING - OPRICHTING VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "BLOMMAERT HOLDINGS"

" Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt . opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld:

" kapitaal: ¬ 548.166,50

zoals blijkt uit het verslag van de bedrijfsrevisor.

Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten ' vennootschaP

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLOMMAERT HOLDINGS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd wordt te 9667 Hore- , beke, Korsele 6, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen, met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone ; algemene vergadering.

De statuten luiden als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mocl 11.1

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "BLOMMAERT HOLDINGS".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9667 Horebeke, Korsele 6.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing

van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, exploi-

tatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het

buitenland oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft als doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende ' goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruiten, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alle onroerende goederen opmeten, afpalen, schatten; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stelten voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen op participaties, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en, ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

B. Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel af administratief vlak; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van andere rechtspersonen of ondernemingen.

C. Het waarnemen van bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1



 Voort behouden

aan het Belgi%ch Staatsblad

.....

D. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging e commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in ifcentfe nemen of geven van octrocien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

E. De aan- en verkoop evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen evenals het optreden als tussenpersoon bij voormelde verrichtingen, III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doet of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stelten, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 548.166,50 (vijfhonderdachtenveertigdui-

, zend honderdzesenzestig euro vijftig cent).

Het wordt vertegenwoordigd door 1.502 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één duizend vijfhonderdentweede (1/1.502e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni, om 19 u., in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

, Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. DEELNAME AAN DE ALGEMENE VERGADERING.

A. Deelneming in aanwezigheid van de vennoot of door een gevolmachtigde

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmacht-dragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de







































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso t Naam en handtekening

mocf 11.1



statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

B. Deelneming op afstand langs elektronische weg

§1.De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier: aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wilze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder(s). Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd. Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de. vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot aile punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap.

STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of via een ander communicatiemiddel volmacht geven:

aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Uitoefening van het stemrecht v66r de algemene vergadering

§1. Elke vennoot heeft het recht op afstand te stemmen v(Mr de algemene verga-

dering, per brief of langs elektronische weg.

§2. Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaak-

voerder(s) ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

" de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel

" het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst

uit te oefenen

" de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit

" Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

V0orr,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" de termijn Waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op ' afstand dient te ontvangen

de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste 14 dagen Nié& de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke vennoot.

§3. Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste drie werkdagen Nió& de algemene vergadering bij aangetekend schrijven worden betekend aan de zaakvoerder of aan één van de zaakvoerders als er meerdere zijn.

§4. Er kan elektronisch gestemd worden tot de dag véH5r de vergadering.

De hoedanigheid van een vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen v1:56r de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement, opgesteld door de zaakvoerder(s).

§5. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging

van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de gel-

digheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen. BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd waargenomen, tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.

Aile kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave die inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van de mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap. , BESTUURSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tof verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de aigemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, en tevens









































-

Op de laatste blz. van LIIB vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Volt) r;

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbrad

mod 11.1

in alle akten waaraan een openbaar of een ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaars beschikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT

Zaakvoerder

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig de:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van vennootschappen, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Verklaring  Toekenning nieuwe aandelen

Iedere aandeelhouder van de huidige vennootschap verklaart te voldoen aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de nieuw opgerichte vennootschap.

Aldus warden de 1.502 aandelen, uitgereikt door de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLOMMAERT HOLDINGS", toebedeeld aan de aandeelhouders van de huidige vennootschap, in die zin dat elke aandeelhouder van de huidige vennootschap één (1) aandeel van de opgerichte vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLOMMAERT HOLDINGS" verkrijgt voor elk aandeel dat hij/zij bezit in de huidige vennootschap.

Na het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid van de nieuw opgerichte besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLOMMAERT HOLDINGS", zal de zaakvoerder een aandelenregister aanleggen, waarin de volgende gegevens worden vermeld:

" de identiteit van de vennoot van de huidige vennootschap

" het aantal aandelen dat aan elk van de vennoten van de huidige vennootschap toekomt

" de datum van de partiële splitsing.

De inschrijvingen worden door de respectievelijke vennoten of hun gevolmachtigden ondertekend. Van deze inschrijving kunnen aan de betrokken vennoten of hun gevolmachtigden certificaten overhandigd.

" VIJFDE BESLISSING - BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER VAN DE NIEUW OPGERICHTE VENNOOTSCHAP "BLOMMAERT HOLDINGS"

Zaakvoerder

Wordt als niet-statutaire zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap: de heer Dirk BLOMMAERT voornoemd, die aanvaardt.

De zaakvoerder zal zijn ambt bezoldigd waarnemen, tenzij de algemene vergadering daar anders zou over beslissen.

De aldus benoemde zaakvoerder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

Het aldus toegekende mandaat van zaakvoerder gaat in van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen heeft.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande dat hij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als vol-machtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat hij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet.

Commissaris

De comparanten stellen vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar de bij de wet gestelde . criteria niet overschreden werden. Er wordt bijgevolg besloten geen commissaris aan te stellen.

VC01>

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

ZESDE BESLISSING - VASTSTELLING VAN DE AFSLUITINGSDATUM VAN HET EERSTE BOEKJAAR EN DE DATUM VAN DE EERSTE JAARVERGADERING VAN DE NIEUW OPGERICHTE VENNOOTSCHAP "BLOMMAERT HOLDINGS"

1. Begin en afsluitinq van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint met terugwerkende kracht op 1 januari 2014 en zal

worden afgesloten op 31 december 2015.

2. Eerste iaarvergaderino

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden In het jaar 2016.

ZEVENDE BESLISSING  AANPASSING VAN DE STATUTEN VAN DE HUIDIGE

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "GROUP BLOMMAERT" INGEVOLGE

VOORMELDE BESLISSINGEN EN DE GEWIJZIGDE

VENNOOTSCHAPSWETGEVING

, VOOT;

behouden aan het Belgisch Staatsblad

ACHTSTE BESLISSING

NEGENDE BESLISSING

1. Volmacht wordt verleend aan de bestuurders van de naamloze vennootschap "GROUP BLOMMAERT" en aan de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BLOMMAERT HOLDINGS" om de genomen beslissingen ten uitvoer te brengen.

Er wordt tevens volmacht verleend aan de ondergetekende instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten, alsook om het nodige te doen tot het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid van de nieuw opgerichte vennootschap.

2. Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan B.V. o.v.v. N.V. "De Kortrijkse Fiduciaire", afgekort "DKF Fiduciaire", met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Kasteelstraat 29a (ondernemingsnummer 0455.718.965, RPR Gent, afdeling Oudenaarde), of elke andere door haar aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met wat voorafgaat, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), Ondernemingsloketten, BTW- en belastingsadministraties, boekhouding en andere.

VERWEZENLIJKING VAN DE PARTIËLE SPLITSING

Gelet op alles wat voorafgaat is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap, ontstaan uit de partiële splitsing, opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel

' BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

- verlag van de oprichters

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 22.07.2016 16346-0439-012

Coordonnées
BLOMMAERT HOLDINGS

Adresse
KORSELE 6 9667 HOREBEKE

Code postal : 9667
Localité : Sint-Kornelis-Horebeke
Commune : HOREBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande