BLUE BASS EVENTS, AFGEKORT : BBE

Association sans but lucratif


Dénomination : BLUE BASS EVENTS, AFGEKORT : BBE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 534.823.851

Publication

10/06/2013
ÿþ MOD 22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Imiellm11111111

Oudenaarde

30 ME) 2013

Griffie

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eni bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verscc : Naam en handtekening.,

Q.SIti In M1

(vola): Blue Bass Events

(verkort) : BBE

Rechtsvorm : Vereniging zonderWnstoogmerk

Zetel : Dompels 30 9660 Brakel

Onderwerp akte : Oprichtingsakte 25 mei 2013

Oprichters:

- Degrande Dempsy Gentsesteenweg 212 8530 Harelbeke, Bestuurder) Voorzitter

- Neirynck Gert l_eemputstraat 15 8792 Desselgem, Bestuurder Ondervoorzitter

De Bleecker Glenn Dompels 30 9660 Brakel, Bestuurder, Administratief bestuurder 1 Secretaris

- Christiaens Dimitri Blauwvoetstraat 22 8553 Otegem, Bestuurder

- Vanden Broecke Christophe Rode Wilgenstraat 34 8554 Sint Denijs, Bestuurder

Statuten:

Art 1 : De vereniging draagt de naam "Blue Bass Events", verkort"BBE"

Art 2 : De zetel van de vereniging is gevestigd in Vlaanderen. Heden is ze gevestigd te 9660 Brakel Dompels 30 in het gerechtelijk arrondissement Oudenaarde.

Art 3 : Op de stichtingsvergadering werden benoemd tot bestuurder Degrande Dempsy, Neirynck Gert, De Bleecker Glenn, Christiaens Dimitri en Vanden Broecke Christophe.

Art 4 : De vereniging heeft ais hoofddoel jaarlijks een muziek evenement te organiseren voor en door jongeren, om zo verder op te bouwen naar grotere evenementen.

Art 5 : De vereniging is bevoegd om in onder in het eerste lid en voor zover de winst wordt gebruikt om dit, doel te bereiken. Ze kan tenallen tijde roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezen- lijken van haar doel nodig heeft bezitten of verkrijgen en er aile eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op; uitoefenen. Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen en ondermeer overeenkomsten afsluiten, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten en goederen in huur nemen. Zij kan subsidies verwerven zowel van de overheid ais van private instellingen, aan sponsering doen en vertegenwoordigers uitsturen en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Art 6 : De vereniging is opgericht voor onbepaalde tijd.

Art 7 : De vereniging zal minstens 3 werkende leden tellen. De vereniging telt werkende leden en vrijwilligers. De oprichters zijn de werkende leden. De vrijwilligers bezitten uitsluitend rechten en plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of het huiselijk reglement worden toegekend. Elke natuurlijke persoon of rechtspersoon evenals openbare besturen kunnen toetreden. Wie lid wil worden dient zijn toelating schriftelijk of per E mail te richten aan de raad van bestuur. De raad van bestuur beslist over elk verzoek tot toetreding.

Art 8 : De werkende leden en de vrijwilligers betalen geen lidgeld en bekomen ook geen vergoeding.

Art 9 : Elk lid kan ten alle tijde, met een schriftelijk schrijven of Email uit de vereniging treden. De uitsluiting van een lid kan alleen door het hoofdbestuur worden genomen met twee derden meerderheid en nadat het lid is verhoord, althans opgeroepen. Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid overlijdt, onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

Art 10 : De algemene vergadering is samengesteld uit al de werkende leden en enkele vrijwilligers, en is bevoegd voor het geen bepaald is in de wet van 27 juni 1921. ieder werkend lid kan volmacht geven aan een ander werkend lid, die het daarbij horend stemrecht mag uitoefenen, er mag maar één volmacht per lid worden gebruikt.

Art 11 : De algemene vergadering moet minstens eenmaal per semester worden bijeen geroepen. Alle; werkende leden moeten schriftelijk of per Email worden opgeroepen tenminste 8 dagen voor de vergadering. Op deze oproeping moet de agenda vermeldt worden.

Art 12 : De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of de secretaris. Onderwerpen die niet op de agenda staan kunnen worden toegevoegd.

Art 13 : De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige leden. Bij staking der stemmen beslist de stem van de voorzitter van de vergadering.

Ondememingsnr : Benaming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vo0r- beh4tadera aan het Belgisch Staat5blad

MOD 22

Luik 13 - Vervolg

Art 14 : De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in één ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels van de notulen en het register worden door de voorzitter en de secretaris van de raad van bestuur ondertekend. De besluiten van de algemene vergadering worden de leden en belanghebbende niet leden mondeling of per gewone brief ter kennis gebracht.

Art 15 : De vereniging wordt bestuurd door minimum 3 bestuurders ze worden benoemd op de algemene vergadering. De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur. Hun opdracht eindigt bij overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van lidmaatschap. Iedere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen bij schriftelijke bevestiging. De raad van bestuur duid de functies aan en deze gelden ook voor de algemene vergadering.

Art 16: Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december.

Art 17: Voor alles waarin hier niet uitdrukkelijk is voorzien blijven de wet van 27 juni 1921 en de gebruiken inzake de vereniging van toepassing. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van oprichting.

Art 18: Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist Raad van Bestuur over de bestemming van het vermogen van de VZW dat moet worden toegekend aan een andere vereniging zonder winstoogmerk met een gelijkaardig of verwant doel, werkzaam in België.

Alles opgemaakt in 3 exemplaren en onder getekend door de 5 bestuursleden in volgorde genoemd: - Degrande Dempsy Gentsesteenweg 212 8530 Harelbeke, Bestuurder / Voorzitter

- NeirynckGert Leemputstraat 15 8792 Desselgem, Bestuurder Ondervoorzitter De Bleecker Glenn Dompels 30 9660 Brakel, Bestuurder, Administratief bestuurder! Secretaris

- Christiaens Dimitri Blauwvoetstraat 22 8553 Otegem, Bestuurder - Vanden Broecke Christophe Rode Wilgenstraat 34 8554 Sint Denijs, Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BLUE BASS EVENTS, AFGEKORT : BBE

Adresse
DOMPELS 30 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande