BLUE CORNER

NV


Dénomination : BLUE CORNER
Forme juridique : NV
N° entreprise : 833.034.020

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 16.07.2014 14317-0165-020
30/05/2013
ÿþMad Wafd 11.1

l,t = I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoudE i~~Ni~w~um~u~um

aan hel

Belgiscl

Staatsbh

' I!1 r' r-i t_7 tr uc ta tJ

2 i MEI 2013

RECHTBANK VAN i

KOOPI-iANiOetiffié G:-.'"NT



Ondernemingsnr : 0833.034.020

Benaming

(voluit) : BLUE CORNER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Voskenslaan 332 bus 2, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING EN ONTSLAG BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 4 maart 2013:

Conform de bepalingen van de akte van kapitaalsverhoging worden volgende ontslagen als bestuurder

voorgelegd aan de algemene vergadering:

-Ontslag van dhr, Jean-Philippe Faniel als bestuurder vanaf heden

-Ontslag van Mevr. Sabine Dewitte ais bestuurder vanaf heden

-Ontslag van Dhr. Johan Beimaert als bestuurder vanaf heden

Zij verklaren hun ontslag te aanvaarden.

Conform de bepalingen van de akte van kapitaalsverhoging worden volgende benoemingen voorgesteld aan de algemene vergadering:

-Benoeming van Elewaut & Co bvba met ondernemingsnummer BE0466.979.873 RPR Brugge en maatschappelijke Zetel Zeedijk 22 App. 9.01, 8370 Blankenberge met vaste vertegenwoordiger dhr, Frank Elewaut, Guido Gezellestraat 46, 8020 Oostkamp, als bestuurder in de vennootschap voor een termijn van 4 jaar tot aan de algemene vergadering van juni 2017

-Benoeming van dhr. Thierry Cattoir, Kasteeldreef 16, 9831 Deurle, ais bestuurder in de vennootschap voor een termijn van 4 jaar tot aan de algemene vergadering van juni 2017

Zij verklaren hun mandaat te aanvaarden. Bovenstaande mandaten zijn onbezoldigd

Voorstel tot benoeming van een onafhankelijk bestuurder

-Voorstel tot benoeming van dhr. Jan Steyaert, Kriekenbergdreef 4, 9831 Deurle, als onafhankelijk

bestuurder voor een termijn van 3 jaar tot aan de algemene vergadering van juni 2016.

Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

Peter Buyckx

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/02/2013
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

11

bet

Ee 1~l

Sta



NEERGELEGD

i 8 FFB. 2913

REC ' VA~ï

KOOPH~~~.~TE GENT

Ondernemingsnr : 0833.034.020

Benaming (voluit) : BLUE CORNER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Voskenslaan 332 bus 2 9000 Gent

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de naamloze; Éï vennootschap "BLUE CORNER", met zetel te 9000 Gent, Voskenslaan 332 bus 2 (opgericht blijkens! akte verleden voor notaris Jan Bael te Gent op 31 januari 2011), welk proces-verbaal werdi opgemaakt door meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke! vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

"Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op vijf februari tweeduizend dertien, hetgeen volgt i

* De vergadering heeft het verslag van de raad van bestuur overeenkomstig artikel 560 van het i; Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de wijziging van de rechten verbonden aan de bestaande aandelen besproken.

* De vergadering heeft beslist tot omzetting van een aantal aandelen categorie A in aandelen; categorie B, en wel van volgende aandelen categorie A:

- achttien (18) aandelen categorie A, toebehorende aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Delagaye Piel" werden omgezet in aandelen categorie B.

- negen (9) aandelen categorie A, toebehorende aan de heer Johan Baptist Magdalena Beirneert, werden omgezet in aandelen categorie B.

- zevenenvijftig (57) aandelen categorie A, toebehorende aan mevrouw Sabine Antonia Aloïs! Dewitte, werden omgezet in aandelen categorie B.

* In het kader van voormelde wijziging, heeft de vergadering beslist de bestaande tekst van! artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeëntachtigduizend honderd tweeëntachtig eurol vierentwintig cent (¬ 82.182,24). Het wordt vertegenwoordigd door 6.000 aandelen zonder! vermelding van nominale waarde, waarvan:

- 4.116 aandelen categorie A;

-1.884 aandelen categorie B;"

* De vergadering heeft beslist tot wijziging van de bestaande categorieën van aandelen door; creatie van aandelen categorie C naast de bestaande aandelen categorie A en aandelen categorie! B, waarbij andere rechten verbonden zijn aan elke klasse van aandelen.

* De vergadering heeft beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vierhonderd veertienduizend euro (¬ 414.000,00) om het van om het van tweeëntachtigduizend honderd; tweeëntachtig euro vierentwintig cent (¬ 82.182,24) op vierhonderd zesennegentigduizend honderdl tweeëntachtig euro vierentwintig cent (¬ 496.182,24) te brengen door uitgifte van tweehonderd! eenentachtig (281) aandelen categorie B op naam zonder nominale waarde, en door uitgifte van! duizend vierhonderd en zes (1.406) aandelen categorie C op naam zonder nominale waarde, van! dezelfde aard als de thans bestaande aandelen, die zullen deelnemen in de winst vanaf het begin! van huidig boekjaar.

Op deze nieuwe aandelen kon worden ingeschreven in geld, tegen een uitgifteprijs van! tweehonderd vijfenveertig euro vijfenvijftig cent (¬ 245,55) per aandeel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

mod 11.1

De uitgifteprijs zal volledig worden opgenomen in het kapitaal van de naamloze vennootschap "BLUE CORNER",

* De aandeelhouders hebben verklaard ieder afzonderlijk en individueel te verzaken aan het voorkeurrecht dat zij bezitten naar aanleiding van de kapitaalverhoging door een inbreng in geld,

* De comparanten aandeelhouders hebben uitdrukkelijk bevestigd naar behoren te zijn ingelicht over de uitgifteprijs en de financiële gevolgen die de verrichting voor hen heeft,

Zij erkennen voldoende voorgelicht te zijn na kennisneming van de hen door de bestuurders verstrekte financiële en boekhoudkundige gegevens en verklaren uitdrukkelijk in te stemmen met de hierna gemelde intekening en storting. Voor zoveel nodig verzaken de comparanten aan schriftelijke informatie over de gevolgen van de kapitaalverhoging, over de uitgifteprijs van de aandelen en over de financiële en boekhoudkundige gegevens van de vennootschap.

Er werd ingeschreven op de kapitaalverhoging in geld en ze werd afbetaald als volgt: door

1) Mevrouw Sabine Dewitte, die intekent op tweehonderd eenentachtig (281) aandelen categorie

B op naam die zullen delen in de winst vanaf het begin van het huidig boekjaar, door inbreng van een bedrag van negenenzestigduizend euro (¬ 69.000,00) volledig volgestort;

2) De heer Emmanuel Dewitte, die intekent op tweehonderd eenentachtig (281) aandelen categorie C op naam die zullen delen in de winst vanaf het begin van het huidig boekjaar, door inbreng van een bedrag van negenenzestigduizend euro (¬ 69,000,00), volledig volgestort.

3) De heer Frank Elewaut, die intekent op negenhonderd achtendertig (938) aandelen categorie

C op naam die zullen delen in de winst vanaf het begin van het huidig boekjaar, door inbreng van een bedrag van tweehonderd dertigduizend euro (¬ 230.000,00), volledig volgestort.

4) De heer Thierry Cattoir, die intekent op honderd zevenentachtig (187) aandelen categorie C op naam die zullen delen in de winst vanaf het begin van het huidig boekjaar, door inbreng van een bedrag van zesenveertigduizend euro (¬ 46,000,00), volledig volgestort,

De inschrijvers hebben verklaard dat zij perfect kennis hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap.

De voorzitter van de vergadering heeft bevestigd en de notaris heeft bevestigd dat het totale volstorte bedrag van vierhonderd veertienduizend euro (E 414.000,00) werd gedeponeerd bij ING Bank, op een speciale rekening nummer 363-1156303-06 op naam van de vennootschap, en de voorzitter van de vergadering, overhandigt aan de instrumenterende notaris het bankattest, afgeleverd door gemelde bank op 5 februari 2013, waaruit die deponering blijkt.

Alle aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, hebben verklaard ieder afzonderlijk en individueel de inschrijving op de kapitaalverhoging in geld door de voormelde personen en vennootschappen voor het voormelde bedrag van vierhonderd veertienduizend euro (¬ 414.000,00) en tegen uitgifte van tweehonderd eenentachtig (281) aandelen categorie B en duizend vierhonderd en zes (1.406) aandelen categorie C, goed te keuren.

* De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging door inbreng in geld verwezenlijkt is, volledig geplaatst is en volgestort ten belope van vierhonderd veertienduizend euro (E 414,000,00).

* De vergadering heeft beslist de bestaande tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

" Artikel 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd zesennegentigduizend honderd tweeëntachtig euro vierentwintig cent (E 496.182,24). Het wordt vertegenwoordigd door zevenduizend zeshonderd zevenentachtig (7.687) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan:

- 4.116 aandelen categorie A;

- 2.165 aandelen categorie B;

-1.406 aandelen categorie C"

* De vergadering heeft beslist om artikel 18, eerste paragraaf van de statuten te wijzigen als volgt

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit tenminste acht (8) bestuurders, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap waarvan drie (3) benoemd worden op voordracht van de aandeelhouders van categorie A (bestuurderscategorie A genoemd), drie (3) benoemd worden op voordracht van de aandeelhouders van categorie B (bestuurder categorie B genoemd), een (1) benoemd wordt op voordracht van de aandeelhouders van categorie C (bestuurder categorie C genoemd) en een (1) benoemd wordt op voordracht van alle aandeelhouders in onderling overleg."

* De vergadering heeft beslist om artikel 19 van de statuten te wijzigen als volgt:

" Uit één van de vier op voordracht van de aandeelhouders van categorie B of C benoemde bestuurders zal door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 23, laatste paragraaf een voorzitter worden aangeduid. Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders."

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

ýÿ

V ore houáwn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

nad 11.1

e

* De vergadering heeft beslist om artikel 23, laatste paragraaf van de statuten te wijzigen als volgt:

"Bijzondere meerderheid

Voor zover de raad van bestuur hiervoor bevoegd is, zullen alle hierna vermelde beslissingen en handelingen enkel goedgekeurd kunnen worden door de raad van bestuur van de Vennootschap bij gekwalificeerde meerderheid, zijnde een meerderheid inclusief minstens één bestuurder voorgedragen door de aandeelhouderscategorie B of C en minstens één bestuurder voorgedragen door aandeelhouders van aandelen categorie A:

- Elke wijziging in bevoegdheden of vergoedingen omtrent de personen belast met het dagelijks bestuur, of van ontslag van deze laatsten bij grove fout.

- Elk voorstel aan de algemene vergadering met betrekking tot de vergoedingen van bestuurders en elke beslissing inzake de verloning van kaderleden;

- Goedkeuring van elke fundamentele wijziging aan het strategisch plan;

- Het aangaan van financiële schulden voor een bedrag hoger dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00);

Voorlegging ter goedkeuring van de jaarrekeningen aan de algemene vergadering;

- Elke verwerving of huur van een handelszaak, alsook elke overdracht van vaste activa, elke waarborg (hypotheek, pand, enzovoort) op het actief, met een kost of een impact van minstens tienduizend euro (¬ 10.000,00); inclusief de overdracht van knowhow en technologie, evenals de ermee verbonden diensten, aan derden;

- Elke overdracht of concessie van intellectuele rechten (patenten, octrooien...);

Vastleggen en wijzigen van de lijst van beslissingen die tot het dagelijks bestuur behoren.

- Het aanduiden van een gedelegeerd bestuurder en een voorzitter van de raad van bestuur;

- De goedkeuring van het investeringsbudget van de onderneming;

De goedkeuring van de begroting van de onderneming.

elke overeenkomst met externe adviseurs voor een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) elke juridische dading voor een bedrag van meer dan tienduizend euro (¬ 10.000,00)

aanwerving van sleutelpersoneel met een bruto maandwedde hoger dan of gelijk aan vijfduizend euro (¬ 5.000,00)

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Wanneer de Vennootschap tenminste 50% van het kapitaal of van de stemrechten in een of meerdere andere ondernemingen bezit, of de meerderheid in de raad van bestuur heeft of de mogelijkheid om de meerderheid van de raad van bestuur te benoemen, moeten de beslissingen betreffende de gecontroleerde filialen, alsook de benoeming en vergoeding van de bestuurders van die filialen, voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de raad van bestuur van de Vennootschap bij dezelfde gekwalificeerde meerderheid.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders."

* De vergadering heeft beslist om artikel 26, laatste paragraaf van de statuten te wijzigen als volgt:

"De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door een bestuurder categorie A en een bestuurder categorie B of C samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder aangewezen door de raad van bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur,"

* De vergadering heeft beslist om artikel 8, paragraaf betreffende het "VOORKOOPRECHT" van de statuten te wijzigen als volgt:

" VOORKOOPRECHT

In alle andere gevallen is de overdracht van aandelen onderworpen aan een voorkooprecht ten voordele van de aandeelhouders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

V.gor-'3ehoUdbn aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

a

Dit voorkooprecht wordt uitgeoefend als volgt

De aandeelhouder die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen dient de raad van bestuur hiervan op de hoogte te stellen. De aandeelhouder dient de raad van bestuur het aantal en de nummers van de over te dragen aandelen mee te delen alsook de geboden prijs, de identiteit van de kandidaat-overnemer, evenals alle overige voorwaarden van de overdracht.

Binnen de vijftien dagen, dient de raad van bestuur dit bod mee te delen aan de overige aandeelhouders door hen op de hoogte te stellen van hun recht van voorkoop.

Binnen de drie maanden na deze mededeling door de raad van bestuur, dienen de overige aandeelhouders de raad van bestuur op de hoogte te stellen of zij wensen een beroep te doen op hun recht van voorkoop met vermelding van het aantal aandelen dat zij wensen te kopen.

Indien, eens deze periode verstreken het recht van voorkoop is uitgeoefend voor een hoger aantal aandelen' dan het aantal aangeboden aandelen wordt het voorkooprecht uitgeoefend naar evenredigheid van het aantal aandelen waarover de titularissen van het voorkooprecht beschikken.

Indien, eens deze periode verstreken, niet alle aandelen het voorwerp hebben uitgemaakt van recht van voorkoop en aldus niet alle aandelen verworven zijn door de overige aandeelhouders, kan de overdrager zijn aandelen verkopen aan de overnemer voorgesteld aan de raad van bestuur.

De aandelen worden verworven aan de prijs geboden door de derde, kandidaat overnemer.

Bij uitoefening van het voorkooprecht en bij gebreke van akkoord, zal de prijs deze zijn die werd bepaald door een deskundige aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel zetelend zoals in kort geding, op verzoek van de meest gerede partij."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 05/02/2013;

2. Coördinatie van de statuten van 11/02/2013.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vopr-

WSéhou-en aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2012
ÿþMod Word 11,1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheiri var, de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersuu,r tere aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad 12/12120+2-- Annexes -du-Moniteur belge

111111 II*11112!111111318111 III

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de 141 ?IFï*IE R=CI-Iï'BANK~

VAN KOGï~l~AND~I

0 3 DEC. 2012

Ondernemingsnr . 0833034020

Benaming

(voluit) : BLUE CORNER

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel : Zandstraat 1 bus A, 9120 Beveren (Haasdonk)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder + zetelverplaatsing

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de Raad van Bestuur, gehouden op 9 oktober 2012: Na overleg worden volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen getroffen:

1.De Raad van Bestuur beslist het ontslag van de heer Jean-Philippe Faniel als gedelegeerd bestuurder te aanvaarden, en dit met ingang van vandaag. De heer Faniel blijft wel aangesteld als gewone bestuurder.

2.De Raad van Bestuur beslist de heer Peter Buyckx, wonende te 2940 Stabroek, A.C. Swinnestraat 19, te benoemen als gedelegeerd bestuurder van de NV Blue Corner, en dat vanaf heden tot aan de jaarvergadering te houden in 2016. De heer Peter Buyckx verklaart dit mandaat te aanvaarden.

3.Na beraadslaging, beslist de vergadering de zetel van de vennootschap vanaf heden te verplaatsen naar volgend adres: Voskenslaan 332 bus 2, 9000 Gent.

De heer Peter Buyckx

Gedelegeerd Bestuurder

Griffie

DENDERiviQNDE

18/09/2012
ÿþIII II II II I IIII II~IIII

*12156344*

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B

VANKOOPHANDELRECHTBANK

0 6 SEP 2012

DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

1

li

Ondernemingsnr : 0833.034.020

Benaming (voluit) : BLUE CORNER

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zandstraat 1 bus a

!I 9120 Beveren (Haasdonk)

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN

i.

ii vennootschap "BLUE CORNER", met zetel te 9120 Beveren (Haasdonk), Zandstraat 1 busas (opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jan Bael te Gent op 31 januari 2011), welk proces-'

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de naamloze'

!! verbaal werd opgemaakt door meester Ilse De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van de!

i burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op eenentwintig augustusi ;t tweeduizend en twaalf, hetgeen volgt:

i - De voorzitter heeft uiteengezet dat een bijzonder verslag door de raad van bestuur werd! opgesteld overeenkomstig artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot dei li wijziging van de rechten verbonden aan de effecten.

ti - De vergadering heeft besilst dat de bestaande effecten gewijzigd worden door de omzetting van;

Il de winstbewijzen in aandelen categorie A.

- De vergadering heeft beslist de winstbewijzen af te schaffen door de omzetting ervan in!

; aandelen categorie A.

- De vergadering heeft beslist ingevolge het voorgaande de statuten te wijzigen als volgt:

- De vergadering heeft beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Arti ei 5.- Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeëntachtigduizend honderd tweeëntachtig euro

ii vierentwintig cent (¬ 82.182,24), Het wordt vertegenwoordigd door 1.804 aandelen zonder! li vermelding van nominale waarde, waarvan:

o - 4.200 aandelen categorie A;

l -1.800 aandelen categorie B;"

- De vergadering heeft beslist artikel Ibis van de statuten af te schaffen.

i, - De vergadering heeft beslist artikel 8 van de statuten te wijzigen ais volgt:

"Artikel 8.- Overdracht van aandelen

Op de overdrachten en overgangen van aandelen, zowel onder de levenden als wegens;

ii overlijden, zowel ten bezwarende titel als ten kosteloze titel, is geen enkele beperking van;

ii toepassing indien zij plaatsvindt ten voordele van één of meer aandeelhouders. i

il Elke aandeelhouder heeft bovendien het recht om zijn aandelen over te dragen aan zijn kinderen! en/of echtgenoot of echtgenote of in te brengen in een vennootschap of maatschap zonder! goedkeuring van de andere aandeelhouders op voorwaarde dat de aandeelhouder natuurlijke! persoon de controle heeft over die vennootschap of maatschap.

VOORKOOPRECHT

In alle andere gevallen is de overdracht van aandelen onderworpen aan een voorkooprecht ten; voordele van de aandeelhouders

Het voorkooprecht betreffende de aandelen geldt eerst ten voordele van de aandeelhouders van, dezelfde aandelencategorie en enkel indien en in de mate dat het daar niet uitgeoefend wordt ten; ;; voordele van de aandeelhouders van een andere aandelencategorie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

_J

mod 11.1

Dit voorkooprecht wordt uitgeoefend als volgt:

De aandeelhouder die het geheel of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen dient de raad van bestuur hiervan op de hoogte te stellen. De aandeelhouder dient de raad van bestuur het aantal en de nummers van de over te dragen aandelen mee te delen alsook de geboden prijs, de identiteit van de kandidaat-ovememer, evenals alle overige voorwaarden van de overdracht.

Binnen de vijftien dagen, dient de raad van bestuur dit bod mee te delen aan de overige aandeelhouders door hen op de hoogte te stellen van hun recht van voorkoop,

Binnen de drie maanden na deze mededeling door de raad van bestuur, dienen de overige aandeelhouders de raad van bestuur op de hoogte te stellen of zij wensen een beroep te doen op hun recht van voorkoop met vermelding van het aantal aandelen dat zij wensen te kopen.

Indien, eens deze periode verstreken het recht van voorkoop is uitgeoefend voor een hoger aantal aandelen dan het aantal aangeboden aandelen wordt het voorkooprecht uitgeoefend naar evenredigheid van het aantal aandelen waarover de titularissen van het voorkooprecht beschikken.

Indien, eens deze periode verstreken, niet alle aandelen het voorwerp hebben uitgemaakt van recht van voorkoop en aldus niet alle aandelen verworven zijn door de overige aandeelhouders, kan de overdrager zijn aandelen verkopen aan de overnemer voorgesteld aan de raad van bestuur.

De aandelen Worden verworven aan de prijs geboden door de derde, kandidaat overnemer.

Bij uitoefening van het voorkooprecht en bij gebreke van akkoord, zal de prijs deze zijn die werd bepaald door een deskundige aangesteld door de voorzitter van de rechtbank van koophandel zetelend zoals in kort geding, op verzoek van de meest gerede partij.

Standstill

De standstill verplichting voor de houders van de aandelen categorie A houdt in om gedurende de eerste drie jaren volgend op de ondertekening van de oprichtingsakte hun aandelen niet over te dragen, in pand te geven of op welkdanige wijze ter beschikking te stellen zodat dit - zelfs onrechtstreeks - de onbeschikbaarheid van hun aandelen tot gevolg zou hebben. Deze bepaling belet evenwel niet de toepassing van artikel 8 eerste en tweede lid van de statuten.

De standstiliclausule is niet van toepassing voor houders van aandelen die het bedrijf verlaten met het akkoord van de Raad van Bestuur (bijvoorbeeld omwille van ziekte) of bij een door alle aandeelhouders aanvaard overnamebod op 100% van de aandelen.

Volgrecht

Indien één van de houders van de aandelen categorie A al zijn aandelen aan een derde partij overdraagt, kunnen de andere aandeelhouders, indien zij geen gebruik maken van hun voorkooprecht, van deze houder van de aandelen categorie A eisen dat hij deze derde partij de aandelen van de andere aandeelhouders laat overnemen aan dezelfde voorwaarden.

Indien 50% van de aandeelhouders van aandelen categorie B hun aandelen aan een derde partij wensen over te dragen zullen de andere aandeelhouders, indien zij hun voorkooprecht niet wensen uit te oefenen, kunnen eisen dat deze derde partij hun aandelen aan dezelfde voorwaarden overneemt.

Volaplicht

Indien meer dan 75% van alle aandeelhouders hun aandelen aan een derde partij wensen over te dragen, kunnen zij de aandeelhouders verplichten om hun aandelen over te dragen aan deze derde partij aan dezelfde voorwaarden, indien zij geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht.

Deze volgplicht is van toepassing pas na drie jaar na de ondertekening van de oprichtingsakte. Bezwaren van aandelen

Elke partij verbindt zich ertoe om haar aandelen, obligaties en warrants van de Vennootschap met geen enkel recht te bezwaren, tenzij mits unanieme goedkeuring van aile aandeelhouders." - De vergadering heeft beslist artikel 9 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 9.- Verkrijciinci van eipen effecten

Voor de verkrijging door de vennootschap van haar eigen aandelen door aankoop of ruil, is geen beslissing van de algemene vergadering vereist, wanneer deze verkrijging noodzakelijk is ter vermijding van dreigend ernstig nadeel voor de vennootschap."

- De vergadering heeft beslist artikel 13 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 13.- Voorkeurrecht bil kapitaalverhoging door inbreng in speciën

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste dertig dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 het wetboek van vennootschappen

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

loom,. uden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

mod 11.1

Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek beroep op beleggers werd gedaan, zal de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt aangroeit. De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende inschrijving.

De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen in het belang van de vennootschap en met inachtname van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging. Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproepingen worden vermeld.

In dat geval, moet het voorstel daartoe speciaal in de oproepingen worden vermeld en de raad van bestuur en de commissaris of bij diens ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants aangewezen door de raad van bestuur, moeten de verslagen opmaken die voorzien zijn in artikel 596 van het wetboek van vennootschappen Deze verslagen worden in de agenda vermeld en aan de aandeelhouders medegedeeld.

Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de algemene vergadering bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders in welk geval de inschrijvingstermijn tien dagen moet bedragen.

Wanneer het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van een van haar dochtervennootschappen dienen de voorwaarden nageleefd te worden zoals bepaald door artikel 598 van het wetboek van vennootschappen."

- De vergadering heeft beslist artikel 37 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 37.- Stemrecht

iElk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouders kunnen hun stem schriftelijk uitbrengen."

De vergadering heeft beslist artikel 47 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 47.- Bestemming van de winst

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend wordt uitgekeerd aan de aandeelhouders, en een ander als tantième aan de bestuurders,

Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of wordt overgedragen naar het volgend boekjaar,"

- De vergadering heeft beslist artikel 27 van de statuten te wijzigen door afschaffing van het derde lid zodat artikel 27 zal luiden als volgt:

"Artikel 27.- Controle

Zolang de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen, heeft ieder aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountants"

De vergadering heeft beslist het ontslag van de bestuurder van aandeelhouder categorie B de heer Piet Delagaye te aanvaarden en hem te ontslaan met ingang vanaf eenentwintig augustus tweeduizend en twaalf, en de vergadering heeft aan deze bestuurder ontslag en décharge verleend.

De vergadering heeft beslist tot benoeming van nieuwe bestuurder van aandeelhouder categorie B voor een termijn van zes jaar vanaf 17 januari 2011:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Delagaye Piet" met zetel van de vennootschap te 9000 Gent, Voskenslaan 332, met ondernemingsnummer 447.831.601, met als vaste vertegenwoordiger de heer Piet Wilfried Annie Delagaye, geboren te Eeklo op 4 juli 1967, wonende te 8531 Harelbeke (Bavikhove), Ter Kerke 34.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

1, uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 21/08/2012;

2. Gotirdinatie van de statuten van 0410912012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

ore

ehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 23.08.2012 12468-0499-017
10/02/2011
ÿþ Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE F7,..!-,T3ANK

VA i ï{.n 1-" ''N " ' ^'~ rL

2 7, 01. 2011

L7kiVVDZI--1%'':6riffie



111

*iioazsea*

V beh

aa

Bel Staa

Ondernemingsar : 0833.034.020

Benaming

(voluit) : BLUE CORNER

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zandstraat 1 bus e 9120 Beveren

Onderwerp akte : Benoemen gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Raad Van Bestuurdd 17 januari 2011

De Raad van Bestuur beslist met unanimiteit de heer

Jean Faniel met ingang van 17 januari 2011 en voor een termijn van zes

jaar te benoemen tot gedelegeerd bestuurder.

Zodoende is de raad van bestuur op heden als volgt samengesteld :

Jean Faniel : gedelegeerd bestuurder

Bart Vereecke: bestuurder namens de aandeelhouders categorie A

Luc Lebon: bestuùrder namens de aandeelhouders categorie A

Peter Buyckx bestuurder namens de aandeelhouders categorie A

Piet Delagaye bestuurder namens de aandeelhouder categorie B

Carl Calmeyn bestuurder namens de aandeelhouder categorie B

Sabine Dewitte bestuurder namens de aandeelhouder categorie B

Johan Beimaert bestuurder namens de aandeelhouder categorie B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/02/2011
ÿþ mod 2.1



=Lûk` In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111111111

*11018031*

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

GRIFFIE

VAN KOOPHAK ELK

21. 01. 2011

DENDERMUMg_

i, flndernemingsnr : 0 8 33 014 04?-0

Benaming : (voluit) BLUE CORNER

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Zandstraat 1 bus a

9120 Beveren (Haasdonk)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jan Bael te Gent op zeventien januari tweeduizend en elf, ter neerlegging vóór registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt

Dat een naamloze vennootschap is opgericht door:

1) De heer Jean Philippe Georges Jacques Faniel; geboren te Wilrijk op 22 februari 1963, wonende te 9120 Beveren (Haasdonk), Zandstraat la, echtgenoot van mevrouw Dekocker Grietje.

2) De heer Peter Maria Marcel Buyckx, geboren te Antwerpen op 30 augustus 1979, wonende te 2940 Stabroek, A.C. Swinnestraat 19, ongehuwd.

3) De heer Luc Felix Oscar Lebon, geboren te Kortrijk op 18 december 1957, wonende te 2018 Antwerpen, Van den Nestlei 7 bus 3, thans niet gehuwd.

4) De heer Bart Aster Agnes Vereecke, geboren te Gent op 5 september 1973, wonende te 9860 Oosterzele, Cijnsweg 4, ongehuwd.

5) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Delagaye Piet" met zetel van de vennootschap te 9000 Gent, Voskenslaan 332, met ondernemingsnummer 447.831.601, alhier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder de heer Piet Wilfried Annie Delagaye, geboren te Eeklo op 4 juli 1967, wonende te 8531 Harelbeke (Bavikhove), Ter Kerke 34, echtgenoot van mevrouw Soens Laurence.

6) De heer Johan Baptist Magdalena Beirnaert, geboren te Gent op 21 december 1964, wonende te 9032 Gent (Wondelgem), Morekstraat 366, echtgenoot van mevrouw Delagaye Katrien.

7) Mevrouw Sabine Antonia Aloïs Dewitte, geboren te Kortrijk op 25 april 1969, wonende te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Sint-Dionysiusstraat 4, echtgenote van de heer Calmeyn Carl. De naam van de vennootschap luidt: "BLUE CORNER".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren (Haasdonk), Zandstraat 1 bus

a.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse

taalgebied en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de raad van bestuur. De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels,

administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten. De vennootschap heeft tot doel:

- fabrikant en verdeler van laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen;

- het geven van adviezen aan bedrijven en particulieren en overheden met betrekking tot groene energie en mobiliteit;

- het aankopen, verkopen, installeren, uitbaten en het onderhouden van elektriciteitspro-

;; ductiemiddelen ten behoeve van de productie van alternatieve, duurzame en hernieuwbare energie; - het ontwikkelen, aankopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



- het stellen van allerhande verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking

hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, verkavelen,

beheren en valoriseren van allerhande onroerende goederen;

- het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van vastgoed;

- het verstrekken van leningen, al dan niet met hypotheek gewaarborgd; het financieren van

vastgoedprojecten; het verstrekken van middelen en diensten aan ondernemingen en

vennootschappen;

- het ontwikkelen, stimuleren en financieren van bouwprojecten in directe en indirecte zin;

- de studie, het ontwerpen, ontwikkelen, promoten en begeleiden van vastgoedprojecten

allerhande;

- het uitbaten van een algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie van

voormelde projecten;

- het leiding geven en adviseren van andere ondernemingen, ongeacht doel of rechtsvorm;

- het deelnemen in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen en organisaties, zowel in België als in het buitenland, de verwerving van effecten en rechten door middel van participatie, inbreng, inschrijving, koop, verhandeling, of op elke andere wijze;

- onderneming in geldbeleggingen, de verwerving, de vervreemding, de ruiling, het beheer, de valorisatie, en het makelen in aandelen, obligaties, fondsen er. kasbons en alle andere financiële instrumenten, evenals alle andere vormen van belegging van vermogens, met uitsluiting van de activiteiten die aan een bijzondere regeling zijn onderworpen;

- alle mogelijke operaties van onroerende aard, met inbegrip van huur, leasing, erfpacht, opstal, verkoop, inbreng, projectontwikkeling, mijnbouw, bosbouwverrichtingen, grote infrastructuurwerken, olie en natuurlijke rijkdommen, schepen, enzovoort, dit alles zowel in Belgie als in het buitenland alsmede alle handel in verband met deze activiteiten;

- het verwerven, het beheren, het verkopen, het huren en verhuren, het plaatsen en het aansluiten van allerhande laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen;

- het uitgeven van betaalkaarten voor het laden van elektrische voertuigen;

- het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de projectplanning, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie onder meer in ecologische materie en mobiliteit; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. Het schrijven en verzorgen van publicaties, onder welke vorm ook.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

ln het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle, om het even welke verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen.

Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- ma! 2.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeëntachtigduizend honderd tweeëntachtig euro vierentwintig cent (82.182,24 EUR) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in duizend achthonderd en vier (1.804) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizend achthonderd en vierde (1/1.804de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 1.804 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarvan:

- 4 aandelen categorie A;

-1.800 aandelen categorie B;

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van tweeëntachtigduizend honderd tweeëntachtig euro vierentwintig cent (82.182,24 EUR).

Geassocieerd notaris Jan Bael bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van tweeëntachtigduizend honderd tweeëntachtig euro vierentwintig cent (82.182,24 EUR)en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de NV "BLUE CORNER" in oprichting bij de ING.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit negen leden waarvan vier benoemd worden op voordracht van de aandeelhouders van categorie A (bestuurderscategorie A genoemd) en vier benoemd worden op voordracht van de aandeelhouders van categorie B (bestuurders categorie B genoemd). Tenslotte wordt één onafhankelijke bestuurder benoemd door de algemene vergadering.

De duur van hun opdracht mag zes jaren niet te boven gaan en zij kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

Een bestuurder wordt verkozen bij gewone meerderheid.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

In geval van het vacant zijn van een post van bestuurder, voorziet de raad in de vervanging op voorstel van de aandeelhouders van de categorie die de weggevallen bestuurder had voorgedragen. Dit mandaat dient op de eerstvolgende algemene vergadering van de Vennootschap te worden bevestigd. Indien na bijkomende kapitaalsverhoging, de nieuwe aandeelhouders een bestuurder willen aanstellen, zal dezelfde verhouding blijven gelden.

Eén onafhankelijke bestuurder wordt zoals voormeld benoemd door de algemene vergadering. Deze zal de rol van voorzitter van de raad van bestuur op zich nemen, tenzij de raad van bestuur beslist om een andere voorzitter aan te duiden.

Bij ontstentenis van een voorzitter of bij diens afwezigheid worden de vergaderingen van de raad voorgezeten door de oudste in jaren van de bestuurders.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de bepalingen van deze statuten en, bij ontstentenis van zodanige bepalingen, volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 2.1



Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur slechts beraadslagen en

besluiten, wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De raad van bestuur kan in ieder geval slechts beraadslagen indien minstens twee leden persoonlijk aanwezig zijn.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex, telefax of e-mail volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen. De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van

stemmen. Blanco stemmen en onthoudingen worden niet in aanmerking genomen voor de berekening van de meerderheid. Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle bestuurders is ondertekend.

Bijzondere meerderheid

Voor zover de raad van bestuur hiervoor bevoegd is, zullen alle hierna vermelde beslissingen en handelingen enkel goedgekeurd kunnen worden door de raad van bestuur van de vennootschap bij gekwalificeerde meerderheid, zijnde een meerderheid inclusief minstens één bestuurder voorgedragen door de aandeelhouderscategorie B en minstens één bestuurder voorgedragen door aandeelhouders van aandelen categorie A:

- Elke wijziging in bevoegdheden of vergoedingen omtrent de personen belast met het dagelijks bestuur, of van ontslag van deze laatsten bij grove fout.

- Elk voorstel aan de algemene vergadering met betrekking tot de vergoedingen van

bestuurders en elke beslissing inzake de verloning van kaderleden;

- Goedkeuring van elke fundamentele wijziging aan het strategisch plan;

- Het aangaan van financiële schulden voor een bedrag hoger dan vijfentwintigduizend euro

(¬ 25.000,00);

- Elke overeenkomst met externe adviseurs voor een bedrag van vijfduizend euro (¬

5.000,00) of meer;

- Elke juridische dading voor een bedrag van meer dan vijfduizend euro (¬ 5.000,00) ;

- Voorlegging ter goedkeuring van de jaarrekeningen aan de algemene vergadering;

- Elke verwerving of huur van een handelszaak, alsook elke overdracht van vaste activa, elke waarborg (hypotheek, pand, enzovoort) op het actief, met een kost of een impact van minstens tienduizend euro (¬ 10.000,00); inclusief de overdracht van knowhow en technologie, evenals de ermee verbonden diensten, aan derden;

- Elke overdracht of concessie van intellectuele rechten (patenten, octrooien...);

- Vastleggen en wijzigen van de lijst van beslissingen die tot het dagelijks bestuur behoren.

- Het aanduiden van een gedelegeerd bestuurder en een voorzitter van de raad van bestuur; - De goedkeuring van het investeringsbudget van de onderneming;

e De goedkeuring van de begroting van de onderneming.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Wanneer de Vennootschap tenminste 50% van het kapitaal of van de stemrechten in een of meerdere andere ondernemingen bezit, of de meerderheid in de raad van bestuur heeft of de mogelijkheid om de meerderheid van de raad van bestuur te benoemen, moeten de beslissingen van artikel 3.4.2 betreffende de gecontroleerde filialen, alsook de benoeming en vergoeding van de bestuurders van die filialen, voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de raad van bestuur van de vennootschap bij dezelfde gekwalificeerde meerderheid.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of de statuten.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge















Op de laatste biz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door een bestuurder categorie A en een bestuurder categorie B samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerd bestuurder aangewezen door de raad van bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand juni om twaalf uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om achttien uur.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouders kunnen hun stem schriftelijk uitbrengen.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Het eerste boekjaar gaat in op het ogenblik van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2011.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2012.

Als eerste bestuurders voor een termijn van zes jaar zijn benoemd:

Bestuurders namens de aandeelhouders categorie A:

- Peter Buyckx

- Bart Vereecke

- Luc Lebon

- Jean Faniel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Bestuurders namens de aandeelhouders categorie B:

- de heer Piet Delagaye

- de heer Calmeyn Carl Joris Maria Dominiek, geboren te Nieuwpoort op 21 oktober 1963,

wonende te 9051 Gent (Sint Denijs-Westrem), Dionysiusstraat 4, die alhier tussenkomt

- mevrouw Sabine Dewitte

- de heer Johan Beirnaert

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met de inhoud van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de oprichtingsakte van 17/01/2011, met bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2011- Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BLUE CORNER

Adresse
VOSKENSLAAN 332, BUS 2 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande