BLUESTONE HOLDING

NV


Dénomination : BLUESTONE HOLDING
Forme juridique : NV
N° entreprise : 480.054.087

Publication

08/05/2014
ÿþ , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie v

\t'UMM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : Bluestone Holding

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : E3-Laan 86-92 9800 Deinze

Ondernemingsnr : 0480.054.087

Voorwerp akte : Geruisloze fusie

Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Notaris Pierre Verschaffel te Gent op 14 april 2014 dat

de buitengewone algemene vergaderingen van de aandeelhouders van:

De naamloze vennootschap BRACHOT-HERMANT, met zetel te 9800 Deinze, E3-laan 88-92,

ondernemingsnummer 0402.531.786, B.T.W.-nummer 6E0402.531.786, RPR Gent.

"VENNOOTSCHAP A"  ovememende vennootschap.

De naamloze vennootschap "BLUESTONE HOLDING", met zetel te 9800 Deinze (Deinze), E3-

Laan 86-92, B.T.W. BE 0480.054.087 RPR Gent.

"VENNOOTSCHAP B"  overgenomen vennootschap.

Hebben beslist als volgt:

EERSTE BESLUIT

1. Principieel besluit tot fusig

a) De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap B door fusie overgenomen wordt door vennootschap A.

De bestuursorganen hebben zich ervan vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van huidige vergaderingen, zich in de activa en de passiva van betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b) De algemene vergadering van vennootschap B besluit tot ontbinding van de vennootschap zonder vereffening, met het oog op de voorgenomen fusie en zonder toekenning van aandelen.

c) De algemene vergadering van vennootschap A besluit tot fusie door overneming van het vermogen van vennootschap B over te gaan.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap A en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31/12/2013.

Alle verrichtingen gesteld door vennootschap B sedert 01 januari 2014, zijn gesteld voor rekening van vennootschap A.

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen en met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

2. Gevo g n

a) Als gevolg van voornoemde fusie gaat gans het vermogen van de vennootschap naamloze vennootschap BLUESTONE HOLDING met alle rechten en plichten, over op de naamloze vennootschap BRACHOT-HERMANT.

De aandelen van de overgenomen vennootschap, In het bezit van de overnemende vennootschap, zullen door de raad van bestuur van deze laatste worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalsverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand, afgesloten op 31/12/2013.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan sinds 1 januari 2014, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap A. Er wordt akte van genomen dat, ingevolge voormelde overgang van vermogen geen onroerende goederen overgaan naar de naamloze vennootschap BRACHOT-HERMANT.

b) Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat

- enerzijds de fusie door overneming van de naamloze vennootschap BLUESTONE HOLDING

door de naamloze vennootschap BRACHOT-HERMANT werd verwezenlijkt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

AVoor- ehouden an het elgiech Staatsbtad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

- anderzijds de naamloze vennootschap BLUESTONE HOLDING definitief opgehouden heeft te'', bestaan.

Deze vaststellingen worden, in ai hun ondérdeien, met éénparigheid van stemmen goedgekeurd. TWEEDE BESLUIT

De aandeelhouders van beide vennootschappen verzaken aan de tussentijdse cijfers vereist ingevolge artikel 720 § 2 lid 1, 4° W. Vennootschappen.

Dit besluit wordt door beide algemene vergaderingen in al zijn onderdelen en met éénparigheid van stemmen goedgekeurd.

DERDE BESLUIT

De aandeelhouders van beide vennootschappen geven hierbij volmacht aan de heer Vanwildemeersch Geert voor het vervullen van de administratieve formaliteiten en in het bijzonder de formaliteiten In verband met deze fusie bij de diensten van de Kruispuntbank van ondernemingen en de BTW.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Pierre Verschaffel

Hiermee neergelegd: het afschrift van de akte fusie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.04.2014, NGL 26.06.2014 14213-0380-025
27/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

~' ;º%';, ;< ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

17FfS,Z14

Eit:CHTleateVAN

KGOOPNAr+tC)EI TF Gfflï'

Ondernemingsnr : 0480.054.087

Benaming

(voluit) : BLUESTONE HOLDING NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : E3-laan 86-92, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Fusievoorstel omtrent de geruisloze fusie tussen BLUESTONE HOLDING NV (overnemende vennootschap) en ERINSTONE NV (overgenomen vennootschap)

Het bestuursorgaan van BLUESTONE HOLDING NV (overnemende vennootschap) en ERINSTONE NV (overgenomen vennootschap) heeft heden beslist tot het onderhavig fusievoorstel, opgesteld niet vereenvoudigde procedure overeenkomstig de bepalingen van artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen:

-De overnemende vennootschap BLUESTONE HOLDING NV, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze,' E3-laan 86-92, ingeschreven in het rechtspersonen register te Gent onder het nummer BTW BE 0480.054.087

-De over te nemen vennootschap ERINSTONE NV, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, E3-laan 8692, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BTW BE 0423.219.710

ln aanmerking nemende dat de overnemende vennootschap BLUESTONE HOLDING NV houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap ERINSTONE NV, hebben de raden van bestuur het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de twee vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de plichten, van de vennootschappen ERINSTONE NV aan de overnemende vennootschap BLUESTONE HOLDING NV tot gevolg heeft en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 719 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt niet het oog op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat zal onderworpen worden aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen.

De aanwezige bestuurders verklaren tevens op de hoogte te zijn van:

-De verplichting van elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, het fusievoorstel, zes weken voor de, algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

1.WETTELIJKE VERMELDINGEN

1.1.Identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 § 1 W. Venn.)

1.1.1. identificatie van de overnemende vennootschap BLUESTONE HOLDING NV

Opriohting:

Opgericht middels akte verleden voor notaris Eric Spruyt, destijds te Brussel, op vijftien april tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig april tweeduizend en drie, onder, nummer 20030428-0048749.

Zetel : De vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, E3-laan 86-92.

Kapitaalverhog inglStatutenwijzigi ngen:

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er werd een kapitaalverhoging verricht en dit voor notaris Denis Deckers, notaris ter standplaats Brussel op vijftien juli tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van eenendertig augustus tweeduizend en vijf, onder nummer 05123684.

Ondernemingsnummer: RPR Gent/ BTW-(BE)-0480.054.087

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1.600.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.686.689 aandelen, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel:

In artikel 3 van de statuten wordt het maatschappelijk doel als volgt beschreven:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurderfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

4.Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

5.Het bewerken van en de handel in alle soorten van natuursteen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken?

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door de Raad van bestuur waarin volgende personen zetelen:

-De heer Dirk van Overberghe, Hofistrasse 24 te LI-9497 Triesenberg, Liechtenstein

-De heer, Gilles van Overberghe, Molenstraat 1, B-9810 Nazareth, België

-De heer Philippe Vaernewyck, Hofistrasse 26 te LI-9497 Triesenberg, Liechtenstein

1.1.2.Identificatie van de over te nemen vennootschap ERINSTONE NV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting:

Oprichting middels akte verleden voor notaris Rik Vandekerckhove, standplaats te Antwerpen, op achtentwintig oktober negentienhonderd tweeëntachtig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien november daarna, onder nummer 2145-8.

Statutenwijziging:

De statuten werden voor het laatst gewijzigd voor notaris Denis Deckers, standplaats te Brussel, op vijftien julie tweeduizend en vijf, neergelegd ter bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

Zetel: De vennootschap houdt haar zetel te 9800 Deinze, E3-laan 86-92.

Ondernemingsnummer : RPR Gent/ BTW  (BE)-0423219710

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 192.144,10 EUR en wordt vertegenwoordigd door 20.592 aandelen, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

De 20.592 aandelen in de over te nemen vennootschap ERINSTONE NV worden alle gehouden door de overnemende vennootschap BLUESTONE HOLDING NV.

Doel:

In artikel 3 van de statuten wordt het maatschappelijk doel als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot deel:

1° de begrafenisonderneming;

2° de onderneming voor het aankopen, verkopen, bewerken en plaatsen van alle natuursteen- en

kunststeensoorten, zowel in ruwe als in afgewerkte materialen;

3° de groot- en kleinhandel in grafmonumenten en toebehoren;

4° de groet- en kleinhandel in bouwmaterialen;

5° de groot-en kleinhandel in bloemen en planten; kunstbloemen en  planten;

6° de onderneminge voor het ingieten van foto's in polyester en kunststoffen;

7° de groot- en kleinhandel in typo en offset drukwerken;

8° de groot- en kleinhandel in elektrische toestellen en gereedschappen;

9° de groot- en kleinhandel in luchtdrukgereedschappen en  toestellen;

10° de groot- en kleinhandel in niet elders genoemde machines, toestellen en werktuigen voor handels-en

nijverheidsgebruik;

11° de aanneming van bouwwerken en verbouwingswerken.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland zelf of door tussenkomst van derden, alle

mogelijke dienstprestaties, burgerrechtelijke-, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende

handelingen en verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het

maatschappelijk doel of die dit doel op welke wijze ook kunnen bevorderen. Zij mag belangen nemen, bij wijze

van inbreng, overdracht, opslorping, fusie of deelneming of op elke andere wijze in alle ondernemingen,

vennootschappen of instellingen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wiens doel van

aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten

verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken."

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de Raad van bestuur waarin volgende personen zetelen;

-De heer Dirk van Overberghe, Hofistrasse 24 te LI-9497 Triesenberg, Liechtenstein

-De heer, Gilles van Overberghe, Molenstraat 1, B-9810 Nazareth, België

-De heer Philippe Vaernewyck, Hofistrasse 26 te LI-9497 Triesenberg, Liechtenstein

1.2.Boekhoudkundige datum (art. 719, § 2 W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap ERINSTONE NV zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap BLUESTONE HOLDING NV vanaf 01 januari 2014.

1.3.Bijzondere rechten (art. 719, § 3 W. Venn.)

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden, maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die toebehoren aan andere personen dan de overnemende vennootschap die niet voor rekening van de overnemende vennootschap optreden.

1.4.Bijzondere voordelen (art, 719, § 4 W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de over te nemen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

Voorgesteld wordt geen nieuwe bestuurders in de overnemende vennootschap te benoemen naar aanleiding van de fusie. Voorgesteld wordt om ontslag te verlenen aan de bestuurders in de over te nemen vennootschap.

2.BIJKOMENDE VERMELDINGEN

2.1.Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

Het doel van de over te nemen vennootschap ERINSTONE NV stemt niet overeen met het doel van de overnemende vennootschap BLUESTONE HOLDING NV_ Een uitbreiding van de doelomschrijving van de overnemende vennootschap BLUESTONE HOLDING NV wat betreft de reële activiteit van de over te nemen vennootschap ERINSTONE NV is wenselijk.

2.2.Verbintenissen

De ondertekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek s van Vennootschappen.

Algemene vergadering

Het onderhavig fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen vennootschap ERINSTONE NV en de overnemende vennootschap BLUESTONE HOLDING NV ten minste 6 weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Door de fusie zal het gehele vermogen van ERINSTONE NV, zowel activa als passiva, inclusief alle rechten en verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op de bestaande BLUESTONE HOLDING NV . overgaan. Er zullen geen aandelen worden uitgegeven, gezien de overnemende vennootschap eigenaar is van alle aandelen waaraan stemrecht in de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap is verbonden.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 23 januari 2014 te Deinze, in 4 originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Gent overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de overnemende vennootschap BLUESTONE HOLDING NV

Raad van Bestuur

Vertegenwoordigd door Voor de over te nemen vennootschap ERINSTONE NV Raad van Bestuur Vertegenwoordigd door

Dirk van Overberghe Dirk van Overberghe

(Voorzitter raad van bestuur) (Voorzitter raad van bestuur)

Gilles van Overberghe Gilles van Overberghe

(Bestuurder) (Bestuurder)

Philippe Vaernewyck Philippe Vaernewyck

(Bestuurder) (Bestuurder)

-5elezAikA%bkele-e%d:. - %.k.So-cia'a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/02/2014
ÿþ F Mod Word 11,1

[t_ J ^~IY` =:t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~i_3 "a

111\ME1

17 FER, 2014

RECHTBANK Vf il

Èt

KOOPHANDELY~M7'

Ondernemingsnr : 0480.054.087

Benaming

(voluit) : BLUESTONE HOLDING NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : E3-laan 86-92, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Fusievoorstel omtrent de geruisloze fusie tussen BRACHOT-HERMANT NV (overnemende vennootschap) en BLUESTONE HOLDING NV (overgenomen vennootschap)

Het bestuursorgaan van BRACHOT HERMANT NV (overnemende vennootschap) en BLUESTONE HOLDING NV (overgenomen vennootschap) heeft heden beslist tot het onderhavig fusievoorstel, opgesteld met vereenvoudigde procedure overeenkomstig de bepalingen van artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen:

-De overnemende vennootschap BRACHOT HERMANT NV , met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, E3-laan 86-92, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BTW BE 0402.531.786

-De over te nemen vennootschap BLUESTONE HOLDING NV, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze,' E3-laan 86-92, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BTW BE 0480.054.087 "

ln aanmerking nemende dat de overnemende vennootschap BRACHOT HERMANT NV houdster is van alle aandelen van de over te nemen vennootschap BLUESTONE HOLDING NV, hebben de raden van bestuur het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de twee vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de plichten, van de vennootschappen BLUESTONE HOLDING NV aan de overnemende vennootschap BRACHOT HERMANT NV tot gevolg heeft en dit overeenkomstig de beschikkingen van artikelen 719 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen. Deze fusie gebeurt evenwel onder de opschortende voorwaarde van de fusie van de vennootschappen ERINSTONE NV en BLUESTONE HOLDING NV, respectievelijk over te nemen vennootschap en overnemende vennootschap in deze eerste

fusie.

Voornoemde bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog. op de verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat zal onderworpen worden aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene vergaderingen.

De aanwezige bestuurders verklaren tevens op de hoogte te zijn van:

-De verplichting van elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, het fusievoorstel, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen (artikel 719, lid 3 Wetboek van Vennootschappen).

1,WETTEL1JKE VERMELDINGEN

1.1identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719 § 1 W. Venn.)

1.1.1identificatie van de overnemende vennootschap BRACHOT HERMANT NV

Oprichting:

Opgericht middels akte verleden voor notaris Paul-Marie Jeanmart, destijds te Namen, op vijfentwintig mei negentienvierendertig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeventien juni negentienvierendertig, onder nummer 9098.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zetel:

De vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, E3-laan 86-92.

Kapitaalverhoging/Statutenwijzigingen:

De statuten werden voor het laatst gewijzigd voor notaris Pierre Verschaffel te Gent op twintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van twaalf februari 2012 daarna, onder nummer 12010291.

Ondernemingsnummer:

RPR Gent/ BTW-(BE)- 0402.531.786

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 25.000.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 3.660.000 aandelen, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Doel:

In artikel 3 van de statuten wordt het maatschappelijk doel ais volgt beschreven:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden, alleen of In samenwerking met derden of als tussenpersoon:

-Het bewerken, delven, handel van marmer, graniet, natuursteen, composiet en keramische steen, zowel

Belgische als buitenlandse;

-Aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen of verrichtingen doen, die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie hiervan te bevorderen of te vergemakkelijken, en

-Het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van al dan niet hypothecaire zekerheden voor eigen schulden of voor schulden van zuster- of dochtervennootschappen, aandeelhouders of andere derden, alsmede het zich hoofdelijk of ais borg of als garant medeverbinden en aval verlenen voor die schulden, alsmede zich borg of garant te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door voornoemde personen aangegaan.

Zij kan bij wijze van samenwerking, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of onder enige andere vorm deelnemen in alle vennootschappen, zaken of ondernemingen met eenzelfde analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van haar onderneming of de afname van haar producten en diensten kan bevorderen.

Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen."

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door de Raad van bestuur waarin volgende personen zetelen:

-Mevrouw Cécile Hermant, Zandstraat 22, 8300 Knokke-Heist, voorzitter van de Raad van Bestuur

-De heer Dirk van Overberghe, Hofistrasse 24 te LI-9497 Triesenberg, Liechtenstein, gedelegeerd

bestuurder

-De heer Philippe Vaernewyck, Hofistrasse 26 te LI-9497 Triesenberg, Liechtenstein, gedelegeerd bestuurder

-Mevrouw Vinciana Vaemewyck, Hofistrasse 24 te LI-9497 Triesenberg, Liechtenstein, gedelegeerd bestuurder

-NV Stone Gallery (BE 0449.634.590), Markt 100, 9800 Deinze, met als vaste vertegenwoordiger de heer Georges Vaemewyck, gedelegeerd bestuurder.

1,1.2.Identificatie van de over te nemen vennootschap BLUESTONE HOLDING NV Oprichting:

Opgericht middels akte verleden voor notaris Eric Spruyt, destijds te Brussel, op vijftien april tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig april tweeduizend en drie, onder nummer 20030428-0048749.

Statutenwijziging:

Er werd een kapitaalverhoging verricht en dit voor notaris Denis Deckers, notaris ter standplaats Brussel op vijftien juli tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van eenendertig augustus tweeduizend en vijf, onder nummer 05123684.

Zetel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is gevestigd te 9800 Deinze, E3-laan 86-92.

Ondernemingsnummer:

RPR Gent/ B1W-(BE)-0480.054.087

Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1.600.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.686.689 aandelen, zonder nominale waarde, die ieder een gelijk des! van het kapitaal vertegenwoordigen.

De 1.686.689 aandelen in de over te nemen vennootschap BLUESTONE HOLDING NV worden alle gehouden door de overnemende vennootschap BRACHOT HERMANT NV.

Doel:

ln artikel 3 van de statuten wordt het maatschappelijk doel als volgt beschreven:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

1.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut;

2.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurderfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

4.Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of ais tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen docr haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

5.Het bewerken van en de handel in alle soorten van natuursteen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

Bestuur en vertegenwoordiging:

De vennootschap wordt bestuurd door de Raad van bestuur waarin volgende personen zeteten:

-De heer Dirk van Overberghe, Hofistrasse 24 te LI-9497 Triesenberg, Liechtenstein (voorzitter Raad van

Bestuur)

-De heer, Gilles van Overberghe, Molenstraat 1, B-9810 Nazareth, België (bestuurder)

-De heer Philippe Vaemewyck, Hofistrasse 26 te LI-9497 Triesenberg, Liechtenstein (bestuurder)

1.2.Boekhoudkundige datum (art. 719, § 2 W. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap BLUESTONE HOLDING NV zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap BRACHOT HERMANT NV vanaf 1 januari 2014.

1,3.Bijzondere rechten (art. 719, § 3 W. Venn.)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bijzondere effecten waaraan weliswaar geen stemrecht is verbonden, maar waaraan bijzondere rechten werden toegekend en die toebehoren aan andere personen dan de overnemende vennootschap die niet voor rekening van de overnemende vennootschap optreden.

1.4.Bijzondere voordelen (art. 719, § 4 W. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de over te nemen vennootschap, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap.

Voorgesteld wordt geen nieuwe bestuurders in de overnemende vennootschap te benoemen naar aanleiding van de fusie. Voorgesteld wordt om ontslag te versenen aan de bestuurders in de over te nemen vennootschap.

1.5.Opschortende voorwaarde

De voorgestelde fusie zal pas plaatsvinden onder de opschortende voorwaarde van het fuseren van de vennootschappen ERINSTONE NV en BLUESTONE HOLDING NV, respectievelijk over te nemen vennootschap en overnemende vennootschap in deze eerste fusie.

2.BIJKOMENDE VERMELDINGEN

2.1.Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

Het doel van de over te nemen vennootschap BLUESTONE HOLDING NV stemt niet overeen met het doel van de ovememende vennootschap BRACHOT HERMANT NV. Een uitbreiding van de doelomschrijving van de overnemende vennootschap BRACHOT HERMANT NV wat betreft de reële activiteit van de over te nemen vennootschap BLUESTONE HOLDING NV is wenselijk.

2.2.Verbintenissen

De ondertekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

2.3.Algemene vergadering

Het onderhavig fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen vennootschap BLUESTONE HOLDING NV en de overnemende vennootschap BRACHOT i-IERMANT NV ten minste 6 weken na de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel, voorzien bij artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Door de fusie zal het gehele vermogen van BLUESTONE HOLDING NV, zowel activa als passiva, inclusief alle rechten en verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op de bestaande BRACHOT HERMANT NV overgaan. Er zullen geen aandelen worden uitgegeven, gezien de overnemende vennootschap eigenaar is van alle aandelen waaraan stemrecht in de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap is verbonden.

Onderhavige tekst werd opgesteld op 21 januari 2014 te Deinze, in 4 originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van Gent overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor de overnemende vennootschap Voor de over te nemen vennootschap

BRACHOT HERMANT NV BLUESTONE HOLDING NV

Raad van Bestuur Raad van Bestuur

Vertegenwoordigd door Vertegenwoordigd door

Cécile Hermant Dirk van Overberghe

(voorzitter raad van bestuur) (voorzitter raad van bestuur)

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Gilles van Overberghe (bestuurder)

Voor NV STONE GALLERY De heer Georges Vaemewyck (gedelegeerd bestuurder)

Philippe Vaernewyck Philippe Vaemewyck

(gedelegeerd bestuurder) (bestuurder)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dirk van Overberghe (gedelegeerd bestuurder)

Vinciana Vaernewyck (gedelegeerd bestuurder)

eeyi Z:eve-et "a ,&e," ,

qr,iecei01e--

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2014
ÿþ " x ~~ ° s< 3 Mod Word 17.7

. -.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t1lIIlum)~u~~mumm

1 0499 1

. Ji~~ ~~ f~

~~JJ_d~ 1;j:~1 ~ = ~~ ~ ~n, a~

ron 1too,pbarac~~~ i~ü ~fl'~º%~i~

113 FEB. ZO1!

Griffie

Ondernemingsnr: 0480.054.087

Benaming

(voluit) : BLUESTONE HOLDING NV

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidsstraat 34, 2620 Hemiksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING

Beslissing tot zetelverplaatsing

Het bestuursorgaan van BLUESTONE HOLDING NV besliste op haar vergadering van 22 januari 2014 ' overeenkomstig artikel 2 van de statuten tot de zetelverplaatsing van de vennootschap van de huidige zetel naar de nieuwe zetel te E3-laan 86-92, B-9800 Deinze, België.

Deze beslissing werd genomen overeenkomstig artikel 15 en 16 uit de gecoördineerde tekst van de statuten na de statutenwijziging van 15 juli 2005 (BS 15 juli 2005) en met inachtname van de geldende taalwetgeving.

Dirk Van Overberghe

voorzitter Raad van Bestuur ERINSTONE NV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

17/12/2013
ÿþï" -it Nad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u gi.U11.1J0

Neergelend tpr nola liâfl ~~ Aeeihattk van le.t;w5q1EEMINieM op

OP ai M,

Griffie

Ondernemingsnr : 0480.054.087

Benaming

(voluit) : Bluestone Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nijverheidsstraat 34, 2620 Hemiksem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van bestuurders, benoeming van bestuurders, ontslag van commissaris, benoeming van commissaris, bijzondere volmacht

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 november 2013: Na beraadslaging over de agendapunten, heeft de vergadering,

AKTE GENOMEN van het ontslag van (i) de heer Kieran Pryal, met woonplaats te Airfield Road, Holdensrath, Co. Kilkenny (Ierland), als bestuurder van de Vennootschap en (ii) DVD Consulting BVBA, met maatschappelijke zetel te Magnolialaan 79, 2950 Kapellen (België), vast vertegenwoordigd door de heer Dirk Van Dam, met woonplaats te Magnolialaan 79, 2950 Kapellen (België), als bestuurder van de Vennootschap, met ingang van heden.

De vergadering besluit tussentijdse gemeenrechtelijke kwijting te verlenen aan de heer Kieran Pryal en aan DVD Consulting BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Dirk Van Dam, voor wat betreft het uitoefenen van hun mandaat als bestuurder tot op heden.

De definitieve kwijting voor de uitoefening van hun mandaat tot op de datum van ontslag zal warden gegeven op de eersvolgende algemene vergadering van aandeelhouders die zal besluiten tot de goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar eindigend per 31 december 2013.

BESLOTEN om te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap met ingang van heden voor een periode van 6 jaar:

-Dirk Van Overberghe, wonende te Hofistrasse 24, FL-9497 Triesenberg (Liechtenstein); -Gilles Van Overberghe, wonende te Molenstraat 1, B-9810 Nazareth (België); en -Philippe Vaernewyck, wonende te Hofistrasse 26, FL-9497 Triesenberg (Liechtenstein).

Deze mandaten worden onbezoldigd uitgeoefend.

AKTE GENOMEN van het ontslag van PriceWaterhouseCoopers, met maatschappelijke zetel te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe, vast vertegenwoordigd door BVBA Peter Van Den Eynde, als commissaris van de Vennootschap, met ingang van heden.

BESLOTEN een bijzondere volmacht toe te kennen aan de hiernavolgende personen om, ieder afzonderlijk handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te doen om deze volmacht openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, bij Ieder ondernemingsloket en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat:

-Mevrouw Tessa GIJBELS, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, B2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 81040503094; en

Op de laatste blz, vert Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

_m, Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Mevrouw Isabel VANDERMOLEN, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat' 27, B-2018 Antwerpen, met rijksregistemummer 86091247663.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 28 november 2013:

BESLOTEN om, op voorstel van de raad van bestuur en met ingang van heden, als commissaris van de Vennootschap te benoemen de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, gevestigd te De Kleetlaan 2, 1831 Diegem, die zal vertegenwoordigd worden voor de uitoefening van zijn mandaat door mevrouw Marleen Mannekens, bedrijfsrevisor.

Het mandaat van de commissaris eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2015,

BESLOTEN een bijzondere volmacht toe te kennen aan de hiernavolgende personen om, ieder afzonderlijk handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, al het nodige te doen om bovenstaande besluiten openbaar te maken en te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de Vennootschap te vertegenwoordigen bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, bij ieder ondememingsioket en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat;

-Mevrouw Tessa GIJBELS, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, B2018 Antwerpen, met rijksregisternummer 81040503094; en

-Mevrouw Isabel VANDERMOLEN, advocaat te Antwerpen en kantoor houdende te Generaal Lemanstraat 27, 3-2018 Antwerpen, met rijksregistemummer 86091247663.

Isabel Vandermolen

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2013
ÿþnn\ Mad Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudei

aan het

Belgisch

Staatsbla

"

Win Ko arpar>'degd ter A'~tee van de Reek 1 le Antwerpen, op

Griffie 2 1 OKT 2013

Onderneminàsnr : 0480.054.087

Benaming

(voluit) : BLUESTONE HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Nijverheidstraat 34, 2620 Hemiksem

(volledig adres)

Onderwerp akte r Herbenoeming bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 16 november 2011 blijkt dat met eenparigheid van stemmen worden herbenoemd als bestuurder voor een periode van 6 jaar:

- de heer Kieran Pryal, wonende te Airfield Road, Holdensrath, Co. Kilkenny (Ierland), geboren op 13 augustus 1967 te Galway (Ierland);

BVBA DVD Consulting, met maatschappelijke zetel te 2850 Boom, Antwerpsestraat 190 en ondernemingsnummer 0466.560.991, vertegenwoordigd door de heer Dirk Van Dam, wonende te 2850 Boom, Antwerpsestreat 190.

Hemiksem, 9 augustus 2013

getekend

Kieran Pryal

Bestuurder

18/06/2013
ÿþi

',Sad Word 11.1

~ In de Dijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



N





Neergelegd ter griffie van do Rerh#bank van Koophandel te Antwerpen, op

0 7 JUNI 2013

Griffie

.j

Ondernemingsnr : 0480054087

Benaming

(voluit) ; BLUESTONE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : NIJVERHEIDSSTRAAT 34 ' , 2620 HEMIKSEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 29 juni 2012 blijkt dat PricewaterhouseCoopers, Woluwedal 18 te 1932 Sint-Stevens-Woluwe met ondememingsnummer 0429.501,944 met als vaste vertegenwoordiger de vennootschap "BVBA Peter Van Den Eynde" wordt herbenoemd ais commissaris voor een periode van drie jaar. Het mandaat zal vervallen op de gewone algemene vergadering van het boekjaar eindigend op 31 december 2014.

Hemiksem, 29 juni 2012

Getekend

DVD Consulting

Vertegenwoordigt door Van Dam Dirk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2012 : ANA074969
08/08/2011 : ANA074969
19/07/2011 : ANA074969
18/08/2010 : ANA074969
09/07/2009 : ANA074969
23/06/2009 : ANA074969
29/12/2008 : ANA074969
14/07/2008 : ANA074969
16/08/2007 : ANA074969
21/09/2006 : ANA074969
16/08/2006 : ANA074969
28/04/2006 : ANA074969
31/08/2005 : ANA074969
18/07/2005 : ANA074969
01/07/2004 : ANA074969
04/06/2004 : ANA074969
28/04/2003 : ANA074969

Coordonnées
BLUESTONE HOLDING

Adresse
E3-LAAN 86-92 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande