BLUFRAME

Société en commandite simple


Dénomination : BLUFRAME
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 563.419.649

Publication

08/10/2014
ÿþOndernemingsnr Benaming

(voluit) : BLUFRAME

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 9830 S1NT-MARTENS-IATEM, Kapitteldreef 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een onderhandse akte d.d. 01.09.2014, geregistreerd te DEINZE 5° registratiekantoor GENT II d.d. 29.09.2014, dat:

1.De Heer Christian BATSELAERE, wonende te 9830 SINT-MARTENS-LATEM, Kapitteldreef 9, geboren te KAPELLEN op 02,10,1974, met als rijksregistemummer 741002-245.58;

2.De Heer Diederik VAN NIEUWENHOVE, wonende te 9850 HANSBEKE, Vaarstraat 35 geboren op 22.09.1969, met als rijksregisternummer 690922-043,33;

3.De Heer Pierre BARON, wonende te 1000 BRUSSEL, Zandstraat 31, geboren op 25,11.1983, met als rijksregisternummer 831125-515.70.

een Gewone Commanditaire Vennootschap hebben opgericht met:

Benaming: BLUFRAME

Maatschappelijke zetel: 9830 SINT-MARTENS-LATEM, Kapitteldreef 9

iii

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 9 SEP; . 2014

>tC _ K VAN

KOOHH EL TE GENT

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen enlof eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, le administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, harden software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen. Meer in het bijzonder kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert, mee besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen te stimuleren en te coördineren.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium. Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer,

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

valorisatiie en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring, onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal,...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij aile handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondememingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in BELGEE als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Voor» behouden aan het Belgisch Staatsblad

Rijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Duur: onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.550,00 EUR (achttienduizend vijfhonderd vijftig euro)

vertegenwoordigd door 18.550 (achttienduizend vijfhonderd vijftig) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

Bestuur van de vennootschap:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders.

Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire

zaakvoerder: Christian BATSELAERE, die aanvaardt.

Behoudens andersluidende beslissing van de vennoten is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd. Het mandaat van de zaakvoerder kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Ingeval er meer dan één zaakvoerder zou zijn, moeten zij een college vormen en aldus via de gewone meerderheid beslissingen nemen.

Voor alle vervreemdingen van financiële activa van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle vennoten vereist,

Algemene vergadering:

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om veertien uur op de

maatschappelijke zetel.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september van daaropvolgende

kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie en eindigt op 30.09.2015.

Christian BATSELAERE,

zaalcvoerder.

Te gelijk hiermee neergelegd: oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IiIlIl 11111 111fl 11111 III!! 11111 11111 11111 fl1! lii!

" 15100900*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

_N



NEEFtGELEGD

0 3 JULI 2015

FîEGieleIK VAN

KnOPHANDr:L TE .(;ENT

Ondememingsnr : 0563.419.649

Benaming

(voluit) : BLUFRAME

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 9830 SINT-MARTENS-LATEM, Kapitteldreef 9

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder heeft op 21.06.2015 beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van heden te verplaatsen naar 9052 ZWIJNAARDE, Heistraat 26.

Christian BATSELAERE,

zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BLUFRAME

Adresse
KAPITTELDREEF 9 9830 SINT-MARTENS-LATEM

Code postal : 9830
Localité : SINT-MARTENS-LATEM
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande