BLYWEERT ALUMINIUM HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BLYWEERT ALUMINIUM HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 894.567.652

Publication

23/01/2014
ÿþ mod 91.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFE R rHTRAKR(

` VAN i DOPHANDEL

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

13 JAN. 2014

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr; 0894.567.652

Benaming (voluit) : BLYWEERT ALUMINIUM HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9220 Hamme - Zwaarveld 44

Onderwerp akte : ONTBINDING - IN VEREFFENINGSTELLING

;' Er blijkt uit een P.V. van buitengewone algemene vergadering verleden door notaris Ann De Block te Sint-:, Amands op 30 december 2013 met als registratierelaas: "Geboekt te Puurs op 3 januari 2014, Deel blad 47, vak 16, Drie bladen en een verzending, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), De Ontvanger,:; (getekend) R. VAN DE VELDE', dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap,; ;I "BLYWEERT ALUMINIUM HOLDING", gevestigd te 9220 Hamme, Zwaarveld 44, ingeschreven in het;, rechtspersonenregister te Dendermonde en hebbende als BTW- en ondernemingsnummer;: 0894.567.652., opgericht bij akte verleden voor notaris Ann De Block te Sint-Amands op 13 december;; 2007, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 9 januari 2008 onder nummer:, 08006248, volgende beslissingen heeft genomen:

- de vergadering onderzoekt het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van;, vennootschappen door de heer Bart Roobrouck, optredend voor de burgerlijke vennootschap onder de;; vorm van een CVBA "Vanderdonckt-Roobrouck-Christiaens", gevestigd te Torhout, Lichterveldestraat 39e Av op 17 december 2013, De besluiten van gezegd verslag luiden als volgt

"In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft; de raad van bestuur van de NV "BLYWEERT ALUMINIUM HOMOING" een boekhoudkundige staat per 30 november 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.100,67 EUR en een netto-actief van 1.100,67 EUR,

De boekhoudkundige staat werd opgesteld in discontinuiteit. De kosten inzake de vereffening van de: vennootschap zijn reeds betaald.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele; normen, blijkt dat de boekhoudkundige staat van activa en passiva per 30 november 2013, de toestand' van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. Dit verslag kan enkel worden gebruikt voor de verrichtingen in het kader van art,181. § 1, van het Wetboek van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden. Het wend'; getekend op datum van de beëindiging van onze controlewerkzaamheden. Roeselare, 17 december 2013

getekend É'

"VANDER DONCKT- ROOBROECK CHRISTIAENS

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e CVBA.

Vertegenwoordigd door Bart Roobrouck

Bedrijfsrevisor"

Het origineel van dit verslag werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel samen met

het bijzonder verslag opgemaakt door de Raad van Bestuur de eraan gehechte staat van actief en passief,i

en een uitgifte van onderhavige akte.

De vergadering besluit dat de naamloze vennootschap voortijdig ontbonden wordt, en in vereffening;;

treedt vanaf heden. Derhalve bestaat zij vanaf heden nog slechts voor de noodwendigheid van haar!

vereffening,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1 t.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de Algemene Vergadering stelt vast dat de nog resterende activa worden teruggenomen door de

huidige aandeelhouders in onverdeeldheid, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Zoals blijkt uit voormelde staat van activa en passiva zijn er geen passiva meer in de vennootschap

aanwezig zoals voorzien in artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De rekeningen van de vereffening worden goedgekeurd.

- de Algemene Vergadering keurt het verslag van de Raad van Bestuur en de staat van actief en ï passief goed. De Algemene Vergadering aanvaardt het ontslag van de Raad van Bestuur en de gedelegeerd bestuurder en verleent hen décharge voor het door hen gevoerde beleid.

De algemene vergadering beslist de vereffening te sluiten overeenkomstig artikel 184§ 5 van het Wetboek van vennootschappen en stelt vast dat de vennootschap derhalve opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de noodwendigheden van haar vereffening.

- de Algemene Vergadering beslist de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende tenminste vijf jaar te bewaren op het adres van de heer Blijweert, voormeld.

de Algemene Vergadering verleent volmacht aan de heer Blijweert, voormeld voor de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen en bij de Administratie der belastingen en van de B.T.W. en het innen van alle eventuele tegoeden.

(getekend)

Ann DE BLOCK, notaris te Sint Amands.

Tegelijk hiermee neergelegd :

afschrift P.V. van ontbinding en in vereffeningstelling.

- verslag Raad van Bestuur;

- verslag bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2013
ÿþMOd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0894.567.652

Benaming

(voluit) : BLYWEERT ALUMINIUM HOLDING

(verkort) : I

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9220 Hamme, Zwaarveld 44

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDER - COMMISSARIS - GEDELEGEERD BESTUURDERS - VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR - MACHTEN

Uit de notulen van de jaarvergadering de dato 28 juni 2013 en de raad van bestuur onmiddellijk daarop volgend, blijk:

1. De herbenoeming tot bestuurder van de venootschap, voor een periode ingaand op 28 juni 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019, van:

- De naamloze vennootschap "BLIJWEERT HOLDING", met zetel te 9220 Hamme, Zwaarveld 44, BTW BE 0437.774.064, RPR Dendermonde, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Peter BLIJWEERT, wonende te 9250 Waasmunster, Oudeheerweg-Heide 85.

11. De herbenoeming tot commissaris van de vennootschap voor een periode van drie boekjaren, ingaand op 28 juni 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit, van:

- De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VALADER DONCKT - ROOBROUCK - CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "VRC BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A, BTW BE 0462.836.191, RPR Brugge, vertegenwoordigd door de heer Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor.

III. De herbenoeming tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur van de vennootschap, voor een periode ingaand op 28 juni 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2019, van:

- De naamloze vennootschap 'BLIJWEERT HOLDING", met zetel te 9220 Hamme, Zwaarveld 44, BTW BE 0437.774.064, RPR Dendermonde, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Peter BLIJWEERT, wonende te 9250 Waasmunster, Oudeheerweg-Heide 85.

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, de vennootschap in en buiten ' rechte vertegenwoordigen, zoals bepaald in artikel 16 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag. Hij zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor aile verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

Op de laatste biz van Luik 8 vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*131298 0*

11111111

Voc behoc

aan

Belgi Staat:

r-----~_ -

~~ !-~~ RE~~TBANKDE

JWLQQ?1iAN

1,

ii

~ 0 8 AUG, 2013

LnEi:VDERMi~9ND

E

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

NV "BLIJWEERT HOLDING"

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

Peter BLIJWEERT

Vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

oor-bè ouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.07.2013 13296-0070-028
05/02/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

illitlijMNIII

Mod 2.1

GRit-t-It RECHTBANK

VAN KOOP;-ANDI=L,

2 3 JAN 2013

DEIVDEFepi\IDE

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onderriemingsnr : 0894.567.652

Benaming

(voluit) : BLYWEERT ALUMINIUM HOLDING

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Zwaarveld 44, 9220 Hamme

Onderwerp akte ; Ontslag en herbenoeming bestuurder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 21 december 2012 blijkt:

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder aangeboden door mevrouw Magda JANSSENS met ingang van 31 december 2012. De vergadering aanvaardt het ontslag.

De vergadering besluit voor een periode ingaand op 1 januari 2013 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018 te benoemen tot nieuwe bestuurder v Stijn DAUWE, wonende te B-9220 Hamme, Leopold III laan 7

Blijweert Holding NV.

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger,

Peter BLIJWEERT,

Gedelegeerd bestuurder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 10.05.2012 12113-0395-028
09/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 31.05.2011 11137-0516-026
20/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 17.05.2010 10118-0338-016

Coordonnées
BLYWEERT ALUMINIUM HOLDING

Adresse
ZWAARVELD 44 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande