BMP PRO SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BMP PRO SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.963.204

Publication

16/05/2014
ÿþMaa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lII~~u~u~i~~~uu1u

*14100 6

Neergelee ter griffie var>! de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 MEI 2014

ANTWERPEiNr&tfiliqy r uRNHOU'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

©ndernerningsnr : 0546.963.204 Benaming

(voluit) : BMP PRO SERVICES (verkort) :

Rechtsvorm : BVBA-S

Zetel : 2400 MOL - Ginderbroek 97 (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming - Ontslag -Wijziging maatschappelijke zetel

Ingevolge de Buitengewone Algemene Vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, op 1 april 2014, werd het volgende besloten :

1)Ontslag en benoeming

-is ontslagnemend als zaakvoerder, de Heer CHATIGRE Paul, geboren op 28/04/1958, wonende te 2400

MOL -- Ginderbroek 97;

Hij opntvangt volledige kwijting voor zijn beheer. Hij blijft evenwel vennoot.

-wordt benoemd tot zaakvoerder, de Heer KOUADIO Roi Baudouin, geboren op 17/10/1979, wonende te 9700 OUDENAARDE - .Klaproosstraat 9.

De raad bestaat voortaan uit :

-de Heer KUEVI Mensan, als zaakvoerder met 33 aandelen;

-de Heer KOUADIO Roi Baudouin, als zaakvoerder met 33 aandelen;

-de Heer CHATIGRE Paul, als vennoot met 34 aandelen.

2)Wijziging van de maatschappelijjke zetel

Er wordt beslist de maatschappelijke zetel over te brengen naar :

9700 OUDENAARDE  Klaproosstraat 9.

KOUADIO Roi Baudouin,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van'de instrumenteren& notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

03/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14302121*

Neergelegd

27-02-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0546963204

Benaming (voluit): BMP PRO SERVICES

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARTER

Zetel : 2400 Mol, Ginderbroek 97

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Ingevolge akte verleden voor Meester Olivier NEYRINCK, Geassocieerd notaris met standplaats te Jette, op zevenentwintig februari twee duizend en veertien, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STARTER "BMP PRO SERVICES " opgericht :

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS:

1) De Heer CHATIGRE, Paul, geboren te Benin op achtentwintig april duizend negenhonderdachtenvijftig, (nationaal nummer 580428-571-29), met woonplaats te 2400 Mol, Ginderbroek 97;

2) De Heer KUEVI, Mensan, geboren te Togo op acht augustus duizend negenhonderdzevenenzeventig, nationaal nummer 770808627-30, met woonplaats te 9700 Oudenaarde, Beaucarnestraat 19;

3) De Heer KOUADIO, Roi Baudouin, geboren te Ivoorkust op zeventien oktober duizend negenhonderdnegenenzeventig, nationaal nummer 791017-411.32 met woonplaats te 9700 Oudenaarde, Klaproosstraat 9.

DE STAUTEN LUIDEN ALS VOLGT :

Hoofdstuk I - Rechtsvorm  naam  zetel  doel  duur

Artikel 1  Rechtsvorm  naam

De vennootschap heeft de vorm van een STARTER-Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort S-BVBA. Zij draagt de benaming «BMP PRO SERVICES». De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden " STARTER-Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "S-BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het ondernemingsnummer, gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2  Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Ginderbroek 97 te Mol.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan,

exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen,

agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft voornamelijk tot doel advies, bijstand & consulting te verlenen aan andere vennootschappen en verenigingen.

De vennootschap heeft ook tot doel het inrichten van een koerierdienst, het verzenden van colis en pakjes.

De vennootschap heeft ook tot doel het uitbaten van, afzonderlijk of gezamenlijk, zowel in het binnen- als in het buitenland, één of meerdere inrichtingen, behorende tot de horecasector in het algemeen, zoals bij wijze van voorbeeld, een drankgelegenheid, een taverne met kleine restauratie, een bar, een disco, een pizzeria, een snackbar, een ijs- of theesalon, een , een brocanterie, enz. zonder dat deze opsomming beperkend is.

De vennootschap heeft ook tot doel het uitbaten van een dag-of nachtwinkel van algemene voeding, al dan niet met telefoonbcabines.

De vennootschap heeft ook tot doel het organiseren van een algemene onderhoudsdienst (reinigen van gebouwen, enz).

De vennootschap mag ook een dienstencheques organisatie inrichten, dit volgens de heersende wettelijke bepalingen terzake.

De vennootschap mag ook alle activiteiten van import en export beoefenen.

De vennootschap mag dus iedere activiteit uitoefenen, die bijdraagt tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, in franchise, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Artikel 4  Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Hoofdstuk II - Kapitaal en aandelen

Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één euro (1 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

1° DE Heer Paul CHATIGRE : 34 aandelen voor een bedrag van vierëndertig cent

2° De Heer Mansan KUEVI : 33 aandelen voor een bedrag van drieëndertig cent

3° De Heer Roi Baudouin KOUADIO ; 33 aandelen voor een bedrag van drieëndertig cent

ARTIKEL ZES - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

Ze vermelden een volgnummer.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register bettrefende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de zaakvoerder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen.

ARTIKEL ZEVEN - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere

eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker. ARTIKEL ACHT - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN

INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN

INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn.

Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

TITEL DRIE - BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL NEGEN - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen, vennoten of niet.

ARTIKEL TIEN - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ARTIKEL ELF - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

TITEL VIER - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL TWAALF - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand mei om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen,

wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot,

zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

ARTIKEL DERTIEN - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan iedere vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

ARTIKEL VEERTIEN - BERAADSLAGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

ARTIKEL VIJFTIEN - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste.

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

TITEL VIJF - BOEKJAAR - VERDELING

ARTIKEL ZESTIEN  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

ARTIKEL ZEVENTIEN - VERDELING

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijfentwintig ten honderd (25%) voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer dit reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214§1, en het geplaatst kapitaal. De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL ACHTTIEN - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering onder opschortende voorwaarde van homologatie of bevestiging door de Rechtbank van Koophandel, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

ARTIKEL NEGENTIEN - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TWINTIG - KEUZE VAN WOONPLAATS

Alle aandeelhouders, zaakvoerders en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, doen woonstkeuze ter zetel van de vennootschap waar hen alle betekeningen, notificaties en oproepingen kunnen opgestuurd worden betreffende de zaken van de vennootschap.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december 2014.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2015

overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant verklaart dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN

De comparant heeft bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op TWEE

b. te benoemen tot deze functie: de heer Paul CHATIGRE en de heer KUEVI Mensan die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden. E geen commissaris te benoemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

INFORMATIEPLICHT

1. De notaris wijst de comparante op de verplichtingen opgenomen in het Koninklijk Besluit van éénentwintig oktober negentienhonderd achtentachtig (in werking getreden op één januari negentienhonderd negenennegentig), waarbij elke KMO zal moeten bewijzen dat haar zaakvoeder zowel beheerkennis als beroepskennis heeft (hetzij door een diploma, hetzij door beroepservaring).

2. Hij erkent bovendien dat ondergetekende notaris zijn aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toegang tot het beroep.

VOLMACHT

ASSUREX, met zetel te 1740 Ternat, Kasteellaan 3

vertegenwoordigd door de heer Stefaan PELGRIMS of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid

om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

KENNISGEVING IN VERBAND MET BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET

BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  STARTER .

De verschijner verklaart dat de ondergetekende notaris hem gewezen heeft op het feit:

1. dat de zaakvoerders persoonlijke verantwoordelijkheid oplopen bij kenmerkende en erge fouten en dat de wet het verbod oplegt aan sommige personen om deel te nemen aan het bestuur van een vennootschap en dat het bestuur in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid starter enkel kan waargenomen worden door één of meer natuurlijke personen.

2. dat elke vermelding van de rechtsvorm van de vennootschap moet aangevuld worden met het woord  starter . De officiële benaming van de afkorting van de rechtsvorm is  S-BVBA .

VOOR EENSLUIDEND GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

Neergelegd : een uitgifte.

Olivier NEYRINCK - Geassocierd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/11/2014
ÿþi

nn Mod Word 11 I

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voorbehouden aan het Belgisch Staatsglas Gent

Afdeling Oudenaarde

3 0 ONT. 20M

)JIIIA111NU~ j1.11111}1101



Griffie



Ondernemingsnr : 0546.963.204

Benaming

(voluit) : BMP PRO SERVICES

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BVBA-S

Zetel : 9700 OUDENAARDE - Klaproosstraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag - Overdracht van aandelen - Wijziging maatschappelijke zetel

Ingevolge de Buitengewone Algemene Vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, op 1 oktober 2014, werd het volgende besloten :

1) Ontslag

-is ontslagnemend als vennoot, de Heer CHATIGRE Paul, geboren op 28/04/1958, wonende te 2400 MOL  Ginderbroek 97. Hij draagt zijn 34 aandelen over aan de Heer KUEVI Mensan.

-Is ontslagnemend als zaakvoerder en als vennoot, de Heer KOUADIO Roi Baudouin, geboren op 17110(1979, wonende te 9700 OUDENAARDE - Klaproosstraat 9. Hij ontvangt volledige ontlasting voor zijn beheer. Hij draagt zijn 33 aanqdelen over aan de Heer KUEVI Mensan.

De raad bestaat voortaan uit :

-de Heer KUEVI Mensan, als zaakvoerder met 100 aandelen.

2)Wijziging van de maatschappelijjke zetel

Er wordt beslist de maatschappelijke zetel over te brengen naar :

9700 OUDENAARDE  Beaucarnestraat 19.

Getekend door :

KUEVI Mensen,

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/01/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mob Wald 13 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ingevolge de Buitengewone Algemene Vergadering, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, op 15 december 2014, werd het volgende besloten :

1)Ontslag en benoemingen

-is ontslagnemend als zaakvoerder, de Heer KUEV1 Mensanl, geboren op 0810811977, wonende te 9700 OUDENAARDE  Beaucarnestraat 19; Hij opntvangt volledige kwijting voor zijn beheer. Hij blijft evenwel vennoot.

-wordt benoemd tot zaakvoerder, de Heer KOUADIO Roi Baudouin, geboren op 1711011979, wonende te 9700 OUDENAARDE - .Klaproosstraat 9.

-Wordt benoemd tot vennoot, de Heer CHATIGRE Paul, geboren op 2810411958, wonende te 2400 MOL  Ginderbroek 97.

2)Overdracht van aandelen

-De Heer KUEVI Mensan draagt 34 aandelen over aan de Heer KOUADIO Roi Baudouin. -De Heer KUEVI Mensan draagt 33 aandelen over aan de Heer CHATIGRE Paul,

De raad bestaat voortaan uit

-de Heer KOUADIO Roi Baudouin, ais zaakvoerder met 34 aandelen;

-de Heer KUEVI Mensan, ais vennoot met 33 aandelen;

-de Heer CHATIGRE Paul, als vennoot met 33 aandelen.

3)Wijziging van de maatschappelijjke zetel

Er wordt beslist de maatschappelijke zetei over te brengen naar :

9700 OUDENAARDE -- Klaproosstraat 9.

De buitengewone algemene vergadering wordt gesloten omstreeks 18 u 20.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*150 375

M

Gent

Afdeling Oudenaarde

3b DEC, 2014

Griffie

Ondememingsnr : 0546.963.204

Benaming

{volut} : BMP PRO SERVICES

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA B

Zetel : 9700 OUDENAARDE - Beaucarnestraat 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag & benoemingen - Overdracht van aandelen - Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder,

KOUADIO Roi Baudouin.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevaegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/12/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BMP PRO SERVICES

Adresse
KLAPROOSSTRAAT 9 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande