BOCAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOCAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.511.345

Publication

28/08/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NI INGELEGD

1 6 AUG. 2013

RECH K VAN KOOPHAjerE GENT

nnexes du Moniteur belge

28/08/2013

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : BoCan

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gontrode Heirweg 18

9820 Merelbeke

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Proft te Deinze op 14 augustus 2013 dat:

1. De heer BOON Gert, geboren te Tienen op 26 mei 1980, en Mevrouw CANSSE Tineke Raïs, geboren te Deinze op 20 september 1983, samenwonende te 9820 Merelbeke, Gontrode Heirweg 18, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "BoCan", met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Gontrode Heirweg 18.

2. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. De voornoemde oprichters hebben ingeschreven ais volgt:

- de heer Boon Gert voor veertienduizend euro (E 14.000,00), volstort ten belope van vierduizend vierhonderdtachtig euro (E 4.480,00) en waarvoor hem zeventig (70) aandelen worden toegekend, - mevrouw Cansse Tineke voor zesduizend euro (¬ 6.000,00), volstort ten belope van DUIZEND NEGENHONDERDTWINTIG EURO (¬ 1.920,00) en waarvoor haar dertig (30) aandelen worden toegekend.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE63 0688 9790 7708 bij Bellius Bank N.V., geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BoCan" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 13 augustus 2013 dat aan ondergetekende notaris is overhandigd.

3. De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden of onderaannemers in België als in het buitenland:

- De thuisverpleging, het verzorgen, helpen, adviseren zowel op medisch ais op sociaal vlak van behoeftige personen en dit zowel voor rekening van voornoemde personen als voor rekening van derden;

- Klein- en groothandel in cosmetische producten, verzorgingsproducten en apparaten;

- Verhuur van roerende goederen;

Tussenpersoon in de handel;

- Onderneming in onroerende goederen, de tussenpersoon in aankoop, verkoop- en verhuring van gebouwen, de experten-raadgevers inzake onroerende goederen, bouwpromotor, coördineren van bouwwerkzaamheden, coördinatie van onderaannemers en studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake bouwaangelegenheden, onderneming voor de productie, het onderhoud, de herstelling, algemene dienstverlening, verhuur en verkoop van allerhande voertuigen, materiaal en uitrusting.

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin van het woord.

Tevens mag de vennootschap op het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. In het algemeen zal de

isch Staatsblad

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde , een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

5, De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de tweede maandag van de maand maart om 14.00 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september.

8, Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van de

bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 september 2014,

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand maart in het jaar

2015 om 14.00 uur.

3. Benoeming van de eerste zaakvcerders

Worden als niet-statutaire,; onbezoldigde zaakvoerders aangesteld:

- De heer Boon Gert, voormeld, aanvaardend;

Mevrouw Cansse Tineke, voormeld, aanvaardend.

4. Overname verbintenissen

Aile in naam van de in oprichting zijnde vennootschap sedert 12 april 2013 aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

5. De verschijnster en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het cndememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheidinstanties, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camfisc, te 9870 Olsene, Grote Steenweg 131, vertegenwoordig door de heer CAMPE Wim.

Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlageniij 7iét Belgisch Staatsblad - 28/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

02/01/2015
ÿþMotl Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0637511346

Benaming

(voluit) : BoCan

(verkort) :

Rechtsworm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gontrode Heirweg 18, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Blijkens Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 17/11/2014 werd met eenparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel en vestigingseenheid vanaf 24/11/2014 over te plaatsen naar Omgangstraat 79 te 9750 Zingem.

Gert Boon, zaakvoerder

Tineke Cansse, zaakvoerder

s

15 06 5*

b

ELGISCH

NEERGELEGD

R BELG -12- 20%

2- 2011i RECHTBANK VAN KOOPH:t19F1$ïeTE GENT

S-TA,ATSBLAÜF~

M4NITEU

23 -1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BOCAN

Adresse
GONTRODE HEIRWEG 18 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande