BOEKEN OPEN

Société en commandite simple


Dénomination : BOEKEN OPEN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 632.804.343

Publication

30/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een onderhandse akte van 26 juni 2015 blijkt dat een commanditaire vennootschap wordt opgericht met als naam  Boeken Open .

Het geheel geplaatst kapitaal is vastgesteld op 500,00 euro en is verdeeld in 500 aandelen met een nominale waarde van 1 Euro ieder.

De inbreng van de vennoten is als volgt bepaald:

Tom Van den Breen, voornoemd, brengt in speciën in 495 Euro waarvoor hem 495 aandelen worden toegekend. Nelly Maljers, voornoemd, brengt in speciën in 5 Euro waarvoor haar 5 aandelen worden toegekend.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Potaardestraat 55B5, 9190 Stekene en kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de beherende vennoten.

De vennootschap heeft als doel:

- Leveren van managementprestaties, diverse adviesverstrekking in diverse domeinen (management, personeel, administratie, dit alles in de ruimste zin)

- Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten - Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer

- Geven van cursussen, opleidingen en bijscholingen

- Beheer van eigen patrimonium, vastgoedtransacties, zowel roerend als onroerend alsook het nemen van participaties en/of bestuursmandaten.

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel, inclusief het ter beschikking stellen van activa (en het dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan haar bestuurders en/of werknemers als manier om hen te verlonen.

De vennootschap is ingegaan voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op 2 juli 2015.

Tom Van den Breen heeft als beherende vennoot de meest uitgebreide bevoegdheid om namens de vennootschap op te treden en haar te verbinden, uitgezonderd de handelingen die door de wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Tom Van den Breen wordt tot zaakvoerder benoemd, het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bij eenvoudige beslissing van de beherende vennoot / vennoten kunnen bijkomende beherende vennoten benoemd worden.

De overige personen zijn stille vennoten en mogen conform artikel 22 van de Vennootschappenwet geen enkele daden van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het volgend jaar. Het eerste boekjaar begint op 2 juli 2015 en zal eindigen op 30 juni 2017. De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de eerste vrijdag van de maand december om 19.00 uur, eerste maal in 2017.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Boeken Open

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Potaardestraat(STE) 55 5

*15310868*

Luik B

9190

België

0632804343

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Stekene

Griffie

Neergelegd

26-06-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Tom Van den Breen

Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd, statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
BOEKEN OPEN

Adresse
POTAARDESTRAAT 55, BUS 5 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande