BOEKHOUDBURO MAGALI DE ROP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOEKHOUDBURO MAGALI DE ROP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 470.041.808

Publication

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.07.2013 13299-0339-013
23/04/2013
ÿþIIA

I

Voorbehoudt aan he Belgisc Staatsbl

Mod wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11

VÁ~ ÓÓF'FANDLK

12 APR. 2013

oEMDE~-~MONoE

 'Griffie

Ondernemingsnr : 0470.041.808

Benaming

(valalt) : BOEKHOUDBURO MAGALI DE ROP

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlierstraat 43 te 9120 Melsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig maart tweeduizend en dertien door Meester Nicolas van RAEMDONCK, notaris te Schaarbeek - 1030 Brussel, "Geregistreerd tien bladen zonder renvooi op het lste Registratiekantoor van Woluwe op drie april tweeduizend en dertien boek 21, blad 93, vak 10. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 E). De ela inspecteur (ondertekend) JEANBAPTISTE Françoise' dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders de volgende beslissingen heeft genomen:

1519 De algemene vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel, De enige vennoot verklaart een perfecte kennis te hebben van dit document.

2de, L Fusie

De algemene vergadering keurt het fusievoorstel goed en beslist om onderhavige vennootschap BOEKHOUDBURO MAGALI DE ROP te fuseren met de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CASTELEYN ACCOUNTANCY & TAX, met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke, Boudewijnlaan 64 bus 23, met ondernemingsnummer 0806.255.783, bij wijze van opslorping van onderhavige vennootschap ontbonden zonder vereffening, met de overdracht van de; totaliteit van haar vermogen, zowel actief als passief, aan voormelde burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CASTELEYN ACCOUNTANCY & TAX, en dit'. overeenkomstig de voorwaarden vermeld in het fusievoorstel.

De fusie vindt derhalve plaats zonder kapitaalverhoging en zonder de creatie van nieuwe aandelen van de vennootschap CASTELEYN ACCOUNTANCY & TAX. De aandelen van de vennootschap BOEKHOUDBURO MAGALI DE ROP worden van hun kant zuiver en eenvoudig vernietigd.

De overdracht van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BOEKHOUDBURO MAGALI DE ROP, zal plaatsvinden op basis: van de boekhoudkundige toestand van de vennootschap afgesloten per 31 december 2012. De activa en passiva en de elementen van het eigen vermogen van de overgenomen vennootschap worden allen vermeld in de boekhouding van de overnemende vennootschap voor de waarde waarvoor zij op voormelde datum ingeschreven stonden in de boeken van de overgenomen vennootschap.

Vanuit een boekhoudkundig en fiscaal oogpunt, zullen de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 januari 2013.

II. Overdracht van goederen onderworpen aan de hypothecaire formaliteit

In het vermogen van de overgenomen vennootschap bevinden zich volgende onroerende goederen en

rechten:

a)Stad SINT-NIKLAAS -- zesde afdeling - 46446

Een villa op en met grond en aanhorigheden gelegen te Sint-Niklaas, Bellestraat nummer 73, gekadastreerd

volgens titel en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie B nummer 108610, met een oppervlakte

volgens titel en kadaster van zevenentwintig are vierenzestig centiare (27a 64ca).

b)Gemeente De Haan  derde afdeling  WENDUINE

In een appartementsgebouw genaamd residentie 'IVAN ZON & ZEE', opgericht op een perceel grond

gelegen te Wenduine, Zeedijk 8, gekadastreerd volgens titel sectie B nummers 91G13, 91K13 en 91T12, met een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

oppervlakte van drie are negentien centiare (03a 19ca), en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie B nummer 91L13, met dezelfde oppervlakte:

In de blok 'IVAN ZEE', het APPARTEMENT met kenmerk "00.01", gelegen op het gelijkvloers en omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: inkomdeur, hall, slaapkamer 1, wc, douchekamer, slaapkamer 2, slaapkamer 3, badkamer met berging, living, keuken, en de kelder "K1" in de kelderverdieping;

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweeëndertig f duizendsten (32/1.000sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Zoals dit goed beschreven staat in de statuten van het gebouw en verbeterende akte verleden voor notaris Jean-Louis Sabbe, te Blankenberge, op 09 november 2004, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Brugge, formaliteit 62-T-0211212004-19237.

c)Gemeente Beveren  negende afdeling  MELSELE

Het vruchtgebruik voor een periode van 15 jaar, ingegaan op 02 oktober 2000, op de eerste verdieping omvattende een loopbrug, een bureelruimte en archiefruimte, in volgend goed: een woonhuis op en met grond en aanhorigheden gelegen te Melsele, Vlierstraat nummer 43, gekadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie C nummer 9671L, met een oppervlakte van duizend zeventig vierkante meter (1.070 m9.

d) Gemeente BEVEREN -- eerste afdeling  46003

1. Een hoeve met stallingen op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Beveren, Nerenhoek nummer 6, kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummer 1231H, met een oppervlakte volgens kadaster van vierenveertig are dertig centiare (44a 30ca), en volgens nagemelde meting van vierduizend vijfhonderd vijfendertig vierkante meter twaalf vierkante decimeter (4.535,12 m2). Zoals dit goed staat afgebeeld in gele kleur op een opmetingsplan opgemaakt door landmeter-expert Geert De Coene, op 31 januari 2011, welk plan gehecht is gebleven aan een proces-verbaal van toewijs opgesteld door notaris Patrice Bohyn, te Haasdonk, op vijftien maart tweeduizend en elf,

2. Een blok land, gelegen te Beveren, ter plaatse gekend `Herenhoek', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummers 1281A, 129 en 130, met een totale oppervlakte volgens kadaster van drieëntachtig are vijftig centiare (83a 50ca). Zoals het perceel met kadasternummer 128/A staat afgebeeld in groene kleur op voormeld opmetingsplan, met een oppervlakte van zeshonderd negenenvijftig vierkante meter tweeënvijftig vierkante decimeter (659,52 m2),

3. Een blok land, gelegen te Beveren, ter plaatse genaamd 'Nevenhoek', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummers 1311A en 1311B, met een totale oppervlakte van eenennegentig are tien centiare (91a lOca).

4. Een perceel land, gelegen te Beveren, ter plaatse genaamd 'Nerenhoek', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummer 143, met een oppervlakte van zesenzestig are veertig centiare (66a 40ca).

5. Een perceel land, gelegen te Beveren, ter plaatse genaamd 'Nerenhoek', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummer 142, met een oppervlakte van eenenzestig are zeventig centiare (61a 70ca),

6. Een perceel land, gelegen te Beveren, ter plaatse genaamd 'Nerenhoek', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummer 144, met een oppervlakte van drieënzestig are tachtig centiare (63a 80ca).

7, Een perceel land, gelegen te Beveren, ter plaatse genaamd 'Nerenhoek', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummer 184, met een oppervlakte van zestig are negentig centiare (60a 90ca),

8. Een perceel land, gelegen te Beveren, ter plaatse genaamd 'Nerenhoek', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummer 146, met een oppervlakte van zevenenzestig are tien centiare (67a lOca).

9. Een perceel land, gelegen te Beveren, ter plaatse genaamd `Caveling 10 Gemeten', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummer 54, met een oppervlakte van achtentachtig are zeventig centiare (88a 70ca).

10. Een perceel land, gelegen te Beveren, ter plaatse genaamd 'Nerenhoek', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummer 235, met een oppervlakte van zevenenveertig are vijftig centiare (47a 50ca).

Voorwaarden overdracht

De onroerende goederen worden overgedragen:

a) zonder waarborg, zowel inzake de afwezigheid van  zelfs verborgen- gebreken, als inzake de hierboven vermelde oppervlakte, zelfs al overtrof het verschil met de werkelijke oppervlakte meer dan één twintigste, welk verschil ten faste of ten bate van de overnemende vennootschap zal zijn;

b) met aile erfdienstbaarheden die de goederen zouden kunnen bevoordelen of bezwaren (zie supra);

c) met alle hypotheken die ze bezwaren. Terzake hebben de banken hun akkoord gegeven met

onderhavige fusie, als volgt:

- KBC Bank: op 26 maart 2013;

- ING: op 27 maart 2013;

- BNP Paribas Fortis: op 28 maart 2013.

Ill. Algemene voorwaarden

1. De overnemende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hier schuldvernieuwing uit kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden van de overgenomen vennootschap, te rekenen vanaf 01 januari 2013.

2. De overnemende vennootschap zal de haar overgedragen goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden, zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke

f

,,d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

reden dan ook, meer bepaald het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de Inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

3. De schulden van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de overnemende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hier schuldvernieuwing uit voortvloeit, gesubrogeerd zal zijn in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg zal de overnemende vennootschap in de plaats van de overgenomen vennootschap instaan voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschap ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

Overeenkomstig artikel 684 van het Wetboek van vennootschappen, kunnen de schuldeisers van de overgenomen en van de overnemende vennootschap waarvan de vordering dateert van vóór de publicatie in het Belgisch Staatsblad van het proces-verbaal van de fusie van de overgenomen vennootschap en die niet vervallen is, niettegenstaande elk andersluidend beding, binnen de twee maanden van deze publicatie een zekerheid eisen, overeenkomstig de modaliteiten vermeld in dit artikel

4. De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet beïnvloed worden door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting om over te gaan tot betekening, endossement of inschrijving voor merken of voor de panden op het handelsfonds, of tot overschrijving.

5. De overnemende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschap worden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het eventueel door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen bestonden op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie, zijnde 01 januari 2013.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen verder gezet worden door de overnemende vennootschap, die hier voordeel uit zal halen of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7, De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze omvatten:

a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

b) de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan vóór de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook, op zodanige wijze dat de overgenomen vennootschap hieromtrent niet kan gezocht noch verontrust worden;

c) de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de overnemende vennootschap om ze te bewaren.

IV. Opschortende voorwaarde

De algemene vergadering beslist onderhavig fusiebesluit goed te keuren, onder de opschortende voorwaarde dat de fusie eveneens gunstig wordt beslist door de algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CASTELEYN ACCOUNTANCY & TAX.

3de. Overeenkomstig artikel 727 van het Wetboek van vennootschappen zal de algemene vergadering van de overnemende vennootschap de jaarrekening van de overgenomen vennootschap goedkeuren voor de periode gaande vanaf de afsluiting van het laatste boekjaar waarvan de rekeningen werden goedgekeurd, zijnde 30 juni 2011, en 31 december 2012 (rekening houdend met de verlenging van het betrokken boekjaar, beslist bij buitengewone algemene vergadering de dato 15 maart 2012, waarvan hiervoor sprake). Zij zal zich eveneens uitspreken over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap.

Ten gevolge van de fusie eindigt het mandaat van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap.

4d0, De vergadering verleent  onder voorbehoud van de vervulling van voormelde opschortende voorwaarde- volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CPO MANAGEMENT, met zetel te 9200 Dendermonde, Noordlaan, 21, ondernemingsnummer 0863.962,370 (met macht tot indeplaatsstelling) tot vervulling van alle formaliteiten met het oog op de schrapping van de overgenomen vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) en de diensten ven de BTW.

Te dien einde mag voormelde volmachtdrager, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken tekenen en, in het algemeen, al het nodige doen, zelfs wat niet uitdrukkelijk bij deze voorzien is.

Verklaringen pro fisco

De fusie door opslorping zal, met uitwerking op 01 januari 2013, plaatshebben met toepassing van de

artikelen 210 en 211 van het Wetboek Inkomstenbelastingen.

7

e

Zij zal eveneens plaatsvinden met vrijstelling van registratierechten overeenkomstig artikel 117 van het Wetboek Registratierechten, en zal niet onderworpen zijn aan de belasting op de toegevoegde waarde overeenkomstig de artikelen 11 en 18 §3 van het BTW Wetboek.

Voor gelijkvormig uittreksel

Nicolas van RAEMDONCK

Notaris

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het pv,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

07/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i_J

*13023702*

VAN KOO1'HANDE!.

2 $ 1A11, 2013

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsar : 0470.041.808

Benaming

(vue) : BOEKHOUDBURO MAGALI DE ROP

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlierstraat 43 te 9120 Melsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Op 24januari 2013 hebben nagemelde vennootschappen een fusievoorstel opgesteld, dat bij uittreksel luidt. ais volgt:

"1. Wettelijke vermeldingen

1.1. identificatie van de betrokken vennootschappen (art. 719, 1 ° Wb. Venn.)

1.1.1. Identificatie van de overnemende vennootschap

Oprichting

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

CASTELEYN ACCOUNTANCY & TAX werd opgericht op 21 augustus 2008, bij akte verleden voor:

geassocieerd notaris Marc Dens, te Antwerpen. De oprichting werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het

Belgisch Staatsblad van 18 september 2008, onder nummer 0(8)150106; hierna genoemd 'de overnemende

vennootschap',

Statutenwijziging

De statuten van de vennootschap werden slechts één maal gewijzigd, bij akte verleden voor notaris Nicolas

van Raemdonck, te Schaarbeek, op 23 maart 2012, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

van 18 april 2012, onder nummer 0075812

Zetel

De zetel van de vennootschap was oorspronkelijk gevestigd te 9120 Melsele, Vlierstraat 43.

Ingevolge beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30

mei 2012 onder nummer 12097612 werd de zetel met ingang van 14 mei 2012 verplaatst naar 8300 Knokke,

Boudewijnlaan 64 bus 23, alwaar hij thans gevestigd is.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 148.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/186ste van het

kapitaal vertegenwoordigen.

Doel

Artikel 3 van de statuten omschrijft het doel als volgt:

'De vennootschap heeft tot doel diensten te verlenen die behoren tot de functie van accountant ais van

belastingconsulent, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de Wet van tweeëntwintig april

negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, en het uitoefenen

van aile hiermee verenigbare activiteiten.

Behoren met name tot de functie van de accountant

1° het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken

2° de expertise, zowel privé- als gerechtelijk, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van

ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procédés, van de positie en werking van

ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken,

van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden, het opstellen van jaarrekeningen en

financiële rapporten

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de

nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij andere opdrachten dan deze bedoeld in 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet Is voorbehouden of waarin hij de opdrachten ais bedoeld In artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen, verricht.

Behoren met name tot de functie van belastingconsulent :

1° het verstrekken van advies en alle belastingaangelegenheden

2° het bijstaan van bel astingplichtingen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen

De vennootschap mag alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van Vennootschappen toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

De vennootschap mag in het bijzonder in België en in het buitenland, enkel en alleen voor eigen rekening, een onroerend goed aanleggen, oordeelkundig beheren en uitbreiden, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en/of belastingconsultent.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant of van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag alle werkzaamheden uitoefenen die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van accountant of belastingconsulent, en in het algemeen alle handelingen verrichten, zowel roerende ais onroerende, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel van de vennootschap verband houden en/of nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doei, voor zover zulks niet strijdig is met de voorschriften inzake de uitoefening van het beroep van accountant of belastingconsulent.

De vennootschap kan ook de opdracht van zaakvoerder of vereffenaar van andere kantoren van accountants en belastingconsulenten uitoefenen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard.

Alvorens haar doel te verwezenlijken, is de vennootschap ertoe gehouden de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent aan het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten te vragen en moet zij die hoedanigheid van het Instituut hebben verkregen.'

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door de heer CASTELEYN Kurt, enige zaakvoerder. Rechtspersonenregister

De vennootschap la ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het ondernemingsnummer 0806.255.783

Vennoten

De enige huidige vennoot van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, is:

- de heer CASTELEYN Kurt: aile 186 aandelen.

1.1.2. Identificatievan de overgenomen vennootschap

Oprichting

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

BOEKHOUDBURO MAGALI DE ROP werd opgericht op 31 januari 2000, bij akte verleden voor notaris Nicolas

van Raemdonck, alsdan te Beveren. De oprichting werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad van 16 februari 2000, onder nummer 20000216-463; hierna genoemd 'de overgenomen

vennootschap`.

Statutenwijzigingen

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd ais volgt:

- blijkens akte verleden voor notaris Nicolas van Raemdonck, alsdan te Beveren, op 20 april 2005,

bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 mei daarna, onder nummer 0067265;

- blijkens akte verleden voor notaris Nicolas van Raemdonck, alsdan te Beveren, op 18 december 2006,

bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 09 januari 2007, onder nummer 005601;

- blijkens akte verleden voor notaris Nicolas van Raemdonck, te Schaarbeek, op 15 maart 2012,

bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 april 2012, onder nummer 0070597,

Zetel

De zetel van de vennootschap was oorspronkelijk gevestigd te 9120 Beveren, Grote Heidestraat 19.

Ingevolge beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de Bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van 02

maart 2001 onder nummer 20010302-188, werd de zetel verplaatst naar 9120 Melsele, Vlierstraat 43, alwaar hij

thans gevestigd is.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00). Het is verdeeld in

honderd negentig (190) aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/190ste van het kapitaal

vertegenwoordigen.

Doel

Artikel 3 van de statuten omschrijft het doel als volgt:

'De vennootschap heeft tot doel :

a)de activiteiten vermeld in artikel 49 van de Wet van tweeëntwintig april negentienhonderd

negenennegentig zijnde :

J

é

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

-de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

-het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

-het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm; -het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingsplichtingen;

b)juridische adviesverlening in het bijzonder wat betreft de oprichting en vereffening van vennootschappen; c)studie- organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, fiscale en sociale aangelegenheden; d)tenslotte : alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de

vennootschap en voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt vocr het

beroep van boekhouder.

e)De vennootschap mag in het bijzonder in België en in het buitenland, enkel en alleen voor eigen rekening -een onroerend vermogen aanleggen, oordeeikundig beheren en uitbreiden;

-alle studies en verrichtingen uitvoeren met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop, het verkavelen, het in leasing geven en nemen, en, In het algemeen, aile operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf, van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen en dit voor zover deze activiteiten de burgerlijke aard van de vennootschap niet in het gedrang brengen;

f) - het samenwerken met, deelnemen in, of het nemen van belangen in andere ondernemingen met een gelijkaardig burgerlijk doel;

- borg te stellen tot waarborg van eigen verbintenissen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven;

- op te treden als zaakvoerder, bestuurder, of mandataris van andere vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig burgerlijk doel;

- op te treden ais vereffenaar van andere vennootschap of rechtspersonen.'

Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door mevrouw DE ROP Maggi, enige zaakvoerder.

Rechtspersonenregister

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het ondernemingsnummer 0470.041.808

Vennoten

De enige huidige vennoot van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, is:

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CASTELEYN ACCOUNTANCY & TAX, voormeld.

1.2. Boekhoudkundige datum (art. 719, 2° Wb. Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 januari 2013.

1.3. Bijzondere rechten (art. 719, 3° Wb. Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde

rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen

aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten binnen

de over te nemen vennootschap,

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling uitgewerkt worden.

Bijzondere voordelen (art. 719, 4° Wb. Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap,

noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

1.5.Overdracht onroerende goederen en rechten

De overgenomen vennootschap is eigenaar van volgende onroerende goederen en rechten:

a) Stad SINT-NIKLAAS  zesde afdeling - 46446

Een villa op en met grond en aanhorigheden gelegen te Sint-Niklaas, Bellestraat nummer 73, gekadastreerd volgens titel en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie B nummer 10861D, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van zevenentwintig are vierenzestig centiare (27a 64ca).

b) Gemeente De Haan  derde afdeling  WENDUINE

In een appartementsgebouw genaamd residentie 'IVAN ZON & ZEE', opgericht op een perceel grond gelegen te Wenduine, Zeedijk 8, gekadastreerd volgens titel sectie B nummers 91G/3, 91K/3 en 9/T/2, met een oppervlakte van drie are negentien centiare (03a 19ca), en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie B nummer 91L13, met dezelfde oppervlakte:

in de blok 'IVAN ZEE', het APPARTEMENT met kenmerk "00.01", gelegen op het gelijkvloers en omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: inkomdeur, hall, slaapkamer 1, wc, douchekamer, slaapkamer 2, slaapkamer 3, badkamer met berging, living, keuken, en de kelder "K1" in de kelderverdieping;

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweeëndertig / duizendsten (3211.000sten) in de gemeenschappelijke delen, waaronder de grond.

Zoals dit goed beschreven staat in de statuten van het gebouw en verbeterende akte verleden voor notaris Jean-Louis Sabbe, te Blankenberge, op 09 november 2004, overgeschreven op het tweeds hypotheekkantoor te Brugge, formaliteit 62-T-02/1212004-19237.

c) Gemeente Beveren -" negende afdeling - MELSELE

Het vruchtgebruik voor een periode van 15 jaar, Ingegaan op 02 oktober 2000, op de eerste verdieping omvattende een loopbrug, een bureelruimte en archiefruimte, in volgend goed:

een woonhuis op en met grond en aanhorigheden gelegen te Melsele, Vlierstraat nummer 43, gekadastreerd volgens titel sectie C nummer 9671L, met een oppervlakte van duizend zeventig vierkante meter (1.070 mz).

d) Gemeente BEVEREN  eerste afdeling  46003

1.Een hoeve met stallingen op en met grond en aanhorigheden, gelegen te Beveren, Nerenhoek nummer 6, kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummer 1231H, met een oppervlakte volgens kadaster van vierenveertig are dertig centiare (44a 30ca), en volgens nagemelde meting van vierduizend vijfhonderd vijfendertig vierkante meter twaalf vierkante decimeter (4.535,12 m2). Zoals dit goed staat afgebeeld in gele kleur op een opmetingsplan opgemaakt door landmeter-expert Geert De Coene, op 31 januari 2011, welk plan gehecht is gebleven aan een proces-verbaal van toewijs opgesteld door notaris Patrice Bohyn, te Haasdonk, op vijftien maart tweeduizend en elf.

2.Een blok land, gelegen te Beveren, ter plaatse gekend 'Nerenhoek', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummers 128/A, 129 en 130, met een totale oppervlakte volgens kadaster van drieëntachtig are vijftig centiare (83a 54ca). Zoals het perceel met kadasternummer 128/A staat afgebeeld in groene kleur op voormeld opmetingsplan, met een oppervlakte van zeshonderd negenenvijftig vierkante meter tweeënvijftig vierkante decimeter (659,52 m2).

3.Een blok land, gelegen te Beveren, ter plaatse genaamd 'Nerenhoek', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummers 1311A en 13118, met een totale oppervlakte van eenennegentig are tien centiare (91 a 10ca).

4.Een perceel land, gelegen te Beveren, ter plaatse genaamd 'Nerenhoek', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummer 143, met een oppervlakte van zesenzestig are veertig centiare (66a 40ca).

5.Een perceel land, gelegen te Beveren, ter plaatse genaamd 'Nerenhoek', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummer 142, met een oppervlakte van eenenzestig are zeventig centiare (61a 7Oca),

6.Een perceel land, gelegen te Beveren, ter plaatse genaamd 'Nerenhoek', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummer 144, met een oppervlakte van drieënzestig are tachtig centiare (63a 80ca).

7.Een perceel land, gelegen te Beveren, ter plaatse genaamd 'Nerenhoek', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummer 184, met een oppervlakte van zestig are negentig centiare (60a 90ca).

8.Een perceel land, gelegen te Beveren, ter plaatse genaamd 'Nerenhoek', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummer 146, met een oppervlakte van zevenenzestig are tien centiare (67a 14ca).

9.Een perceel land, gelegen te Beveren, ter plaatse genaamd 'Caveling 10 Gemeten', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummer 54, met een oppervlakte van achtentachtig are zeventig centiare (88a 70ca).

10.Een perceel land, gelegen te Beveren, ter plaatse genaamd 'Nerenhoek', kadastraal gekend, eerste afdeling, sectie A, nummer 235, met een oppervlakte van zevenenveertig are vijftig centiare (47a 50ca).

Ingevolge de fusie zullen deze onroerende goederen en rechten overgaan op de overnemende vennootschap.

De ondergetekenden verklaren dat, bij hun weten, in voormelde goederen geen risico-inrichting gevestigd is of was, zoals bedoeld in artikel 2 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming. De ondergetekenden bevestigen vóór heden op de hoogte te zijn gebracht van de bodemattesten door OVAM afgeleverd op 12 september 2012, 11 december 2012, 20 januari 2013 en 23 januari 2013, waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt als volgt: "De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.",

2. Bijkomende vermeldingen

(" " " )

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

' Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i

Opgesteld te Melsele, op 24 januari 2013, in 4 originele exemplaren, (.,.).

De vennootschap geeft volmacht aan notaris Nicolas van Raemdonck, kantoorhoudend te 1030 Schaarbeek, Vergotesquare 41, met de bevoegdheid tot subdelegatie, om deze neerlegging te verrichten."

Voor gelijkvormig uittreksel

Nicolas van RAEMDONCK

Notaris

Tegelijk neergelegd: het fusievoorstel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : _Recto,: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/04/2012
ÿþx4,r Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN l 11111 IlIl ll 111111 11ll I1ll 111111111 11I

*12070597*

bel

aE

Be Sta

Ondernemingsnr : 0470.041.808

Benaming

(voluit) BOEKHOUDBURO MAGALI DE ROP

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vlierstraat 43 te 9120 Melsete

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - VERLENGING BOEKJAAR

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijftien maart tweeduizend en twaalf door Meester Nicolas van RAEMDONCK, notaris te Schaarbeek -1030 Brussel, "Geregistreerd drie bladen zonder renvooi op het 1 ste Registratiekantoor van Woluwe op eenentwintig maart tweeduizend en twaalf boek 36, blad 30, vak 2. Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 ¬ ). De eerstaanwezendinspecteur (ondertekend) JEANBAPTISTE Françoise" dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten de volgende beslissingen heeft genomen

1. cm de nominale waarde van de aandelen af te schaffen, zodat het kapitaal thans wordt vertegenwoordigd door honderd negentig (190) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderd negentigste (11190ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

2. Kapitaalverhoging

het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderd eenendertigduizend euro (¬ 131.000,00), zodat het verhoogd zal worden van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) tot honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00), door een storting in speciën ten belope van gemeld bedrag en zonder de uitgifte van nieuwe aandelen, vermits de bestaande vennoten in dezelfde verhouding inschrijven op gemelde kapitaalverhoging als het aantal aandelen dat elk van hen thans bezit.

3. De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van honderd eenendertigduizend euro (¬ 131.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00), vertegenwoordigd door honderd negentig aandelen zonder nominale waarde.

4. het maatschappelijk boekjaar te wijzigen als volgt: de begindatum wordt voortaan één januari en de einddatum eenendertig december van elk jaar.

Als overgangsmaatregel heeft de algemene vergadering beslist het huidig maatschappelijk boekjaar, begonnen op één juli tweeduizend en elf, te verlengen tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf,

5. de datum van de jaarvergadering te wijzigen als volgt: deze zal voortaan doorgaan op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur.

Als overgangsmaatregel heeft de algemene vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering zal plaatshebben op de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend dertien,

6. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen, heeft de algemene vergadering beslist om de artikelen 5,16 en 22 van de statuten te vervangen door volgende tekst;

- artikel vijf: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd vijftigduizend euro (¬ 150.000,00), verdeeld in honderd negentig (190) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderd negentigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

- artikel 16, eerste zin: "Ieder jaar, op de laatste vrijdag van de maand juni om veertien uur, wordt de jaarvergadering gehouden."

- artikel 22, eerste zin: "Het boekjaar begint op één januari en wordt op eenendertig december daaropvolgend afgesloten."

Bijlagen bij hèt $èlgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

7. De algemene vergadering heeft volmacht gegeven aan:

.7. de zaakvoerder tot uitvoering_ van de genomen beslissingen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ondergetekende notaris Nicolas van Raemdonck tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake;

- Mevrouw Maggi DE ROP, wonende te 9120 Melsele, Vlierstraat 43 (met macht tot indeplaatsstelling) tot vervulling van alle formaliteiten bij het ondernemingsloket, de KBO, en van alle eventuele andere administratieve formaliteiten die voortvloeien uit de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering.

Voor gelijkvormig uittreksel

Nicolas van RAEMDONCK

Notaris

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het pv, coordinatie der statuten.

Voor-

behouden

aan het

a Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 12.01.2012 12009-0096-013
17/01/2011 : DET000525
25/01/2010 : DET000525
26/01/2009 : DET000525
10/01/2008 : DET000525
09/01/2007 : DET000525
22/12/2006 : DET000525
12/01/2006 : DET000525
11/05/2005 : GET000525
19/01/2005 : GET000525
07/01/2004 : SNT000525
13/01/2003 : SNT000525
02/03/2001 : SNT000525
16/02/2000 : SNA010543

Coordonnées
BOEKHOUDBURO MAGALI DE ROP

Adresse
VLIERSTRAAT 43 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande