BOEKHOUDKANTOOR SELIS

Divers


Dénomination : BOEKHOUDKANTOOR SELIS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 835.944.911

Publication

13/05/2011
ÿþMud 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ImIlYI1VII111111III~M~~Y1

*11073665"

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 3. 05. 2011

DENDEj$KieWiVDE

Ondernemingsnr: 54 y 9,A-4

Benaming

(voluit) : Boekhoudkantoor Selis

Rechtsvorm : Bugerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Brugse Heirweg 19, 9190 Stekene

Onderweg akte ; Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte dd 30/04/2011 dat een burgerlijke vennootschap ow een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht:Vennoten:1. Mevrouw SELIS Jessy, wonende te 9190 Stekene, Brugse Heirweg 19 verder vernoemd ars 'beherend vennoot, sub 1 doet een inbreng in kapitaal van 1980,00 EUR = 99 participatiebewijzen. 2. De heer VAN HAELST Tom, wonende te 9190 Stekene, Brugse Heirweg 19 verder vernoemd als 'stille vennoot, sub 2, doet een inbreng in kapitaal van 20,00 EUR = 1 participatiebewijs. Naam: "BOEKHOUDKANTOOR SELIS"

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap ow een gewone commanditaire vennootschap

Zetel: 9190 Stekene, Brugse Heiwreg 19.

De vennootschap heeft tot doel:- De organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving

daaromtrent;

-Het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de

rekeningen;

-Het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

-Het belastingadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen;

-Juridische adviesverlening in het bijzonder wat betreft de oprichting en vereffening van vennootschappen; -Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, handels, fiscale en sociale, aangelegenheden;

-Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap en' voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder;

-Het deelnemen in, het voeren van beheer over, de functie van bestuurder uitoefenen en het financieren en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen waarvan de activiteiten. verband houden met artikel 49 van de wet van 22 april 1999;

-Zij kan de functie van vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen, alle onroerende handelingen doen , zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik of blote eigendom en al haar andere goederen in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft en voor zover deze verrichtingen in overeenstemming zijn, met de plichtenleer die geldt voor boekhouders.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

Kapitaal:

Het vermogen van de vennootschap bedraagt tweeduizend (2.000) euro, en is verdeeld in honderd (100) participatiebewijzen van twintig (20) euro eik

Overdracht van een participatie:

Een participatie in de vennootschap van een beherende vennoot mag, op starffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten.

Een participatie in de vennootschap van een stille vennoot moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die geurende een termijn van tenminste één maand van een verkooprecht genieten.. Oefenen zij dit niet uit, dan kan de participatie vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot, aan zijn echtgenoot of erfgenamen in rechte lijn. In andere gevallen is de gewone meerderheid van de vennoten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

yoor~

" behoudeis` aan het Belgisch Staatsblad

Indien door een overname van participatiebewijzen hetzij geen stille, hetzij geen beherende vennoten meer overblijven, dan hebben de overblijvende vennoten één jaar de tijd om nieuwe vennoten te zoeken teneinde het geheel weer te regulariseren.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september.Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op dertig september tweeduizend en twaalf.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand maart om 19.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

Slotbepalingen:

Tot zaakvoerder-beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap aangesteld SELIS Jessy. Bekrachtiging verbintenissen:

De ondergetekende sub 1 bevestigd dat de verrichtingen die vaar heden voor rekening van deze vennootschap in oprichting en in haar naam werden verricht sinds één januari 2011, door deze vennootschap warden bekrachtigd en aanvaard, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffe van de rechtbank van koophandel, zodat deze, onder gemelde opschortende voorwaarde, dienen aanzien te worden als zijnde rechtstreeks door haar verricht.

De ondergetekende sub 1 bevestigd deze bekrachtiging zowal in hoedanigheid van oprichter als van zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Jessy Selis

Zaakvoerder-Beherend vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOEKHOUDKANTOOR SELIS

Adresse
BRUGSE HEIRWEG 19 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande