BOFILKO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOFILKO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.372.985

Publication

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 03.01.2014 14001-0342-015
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 19.12.2014 14699-0213-015
12/09/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

c;RIFFJF RFCHTBNK

VAN KOOPHAN L.L

--3 SEP, 2012

DENDERMONDE l

" iaisss1s"

ui





Griffie

Ondernemingsnr : '3c..0. 34.2..38S

Benaming (voluit) : BOFILKO

{verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Seepschert 33

9310 Aalst (Baardegem)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 30 augustus 2012, blijkt dat

" volgende vennootschap werd opgericht:

OPRICHTING:

11 De Heer DE NEEF Filip, geboren te Aalst op 7 april 1972, wonend te 9310 Aalst

(Baardegem), Baardegem-Dorp 58 bus 1.

2! De Heer DE MEYST Koen, geboren te Aalst op 12 december 1984, wonende te 9310

Aalst (Beardegem), Aartstraat 21.

A! OPRICHTING:

De comparanten verklaren bij deze akte een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "BOFILKO", voor een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zij verklaren de aandelen te onderschrijven als volgt:

- Door de Heer Filip De Neef, drieënnegentig (93) aandelen;

- Door de Heer Koen De Meyst, drieënnegentig (93) aandelen

De comparanten verklaren en erkennen de aandelen volledig valstart werden, zodat vanaf heden het bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) ter beschikking is van de vennootschap. De instrumenterende Notaris bevestigt dat gemeld bedrag voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij KBC Bank zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 29 augustus 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

B! STATUTEN:

TITEL I. BENAMING-ZETEL-DOEL-DUUR.

Artikel 1: Aard

pe vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

onder de naam BOFILKO

Artikel 2: Zetel.

I]e zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 9310 Baardegem,

Seepsclier# 33,

Artikel 3: Doel.

pe vennootschap heeft tot doel:

Alle diensten die verband houden met het beroep van algemeen aannemer, daar zijnde,

projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen, renovatiewerken en voor de bouw

van appartementsgebouwen, de ontwikkeling van niet-residentiële

Op de laatste blz. van Luit( B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.

f& L mod 11.1

bouwprojecten, de projectontwikkeling voor de bouw of de aanleg van commerciële en industriële centra, hotels, jachthavens, wintersportcentra enz., de algemene bouw van residentiële en van andere niet-residentiële gebouwen, de bouw van individuele huizen

volgens de formule "sleutel op de deur", de bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur", het toezien op bouwwerkzaamheden. het optrekken van ruwbouw van individuële huizen en van gebouwen met celstructuur.

De montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enz. voor landbouwdoeleinden.

Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur enz.

Het uitvoeren van algemeen metselwerk, voegwerk en chapewerk.

Het bouwen van funderingen, inclusief heien. Het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms.

Isolatiewerkzaamheden. Het bouwen van bruggen en tunnels. Het bouwrijp maken van terreinen. Aile schrijnwerk in de breedste zin van het woord. Vervaardigen van ander schrijn- en timmerwerk. Montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunsstof zoald daar zijnde, deuren, vensters, kozijnen trappen muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichting, serres en veranda's enz. Vervaardigen van meubels voor werkplaatsen, kantoormeubelen, meubels voor restaurants, scholen enz. van hout, metaal en van andere materialen dan metaal. Het plaatsen van vloer- en wandtegels, het plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout,

Het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting. Het bouwen van schoorstenen en industriële ovens. De montage van niet-zelfvervaardigde metalen.

Handelsbemiddeling, groothandel en kleinhandel in hout en bouwmaterialen in de ruimste zin van het woord.

Het stellen van aile onroerende en roerende verrichtingen in verband met deze doelstellingen en het deelnemen op om het even welke wijze rechtstreeks aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Zowel in België als in het buitenland, het verwerven en beheren van onroerende goederen, waaronder verstaan zijnde het aankopen, verkopen, oprichten, ruilen, huren en verhuren van onroerende goederen of van zakelijke rechten op onroerende goederen, het leasen ervan, en alle andere hiermee samenhangende verrichtingen. Tevens het verwerven, kopen, verkopen, ruilen en beheren van roerende waarden, schuldvorderisngen en onlichamelijke rechten, en het deelnemen in andere vennootschappen al dan niet met een gelijkaardig doel

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

TITEL II. KAPITAAL.

Artikel 5: MaatschappeliLk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd (18.600¬ ) euro vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde die elk éénthonderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. TITEL III. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - TOEZICHT.

Behoudens hetgeen bepaald is in de artikelen 29, 30 en 31 van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels,

Artikel 9: Bestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerderwordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 12: Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

q

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING.

Behoudens hetgeen bepaald is in artikel 33 van deze statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 15: Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand december te 19.00 uur. Artikel 16: Bijeenroeping.

De zaakvoerder kan zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer dit wordt gevraagd door de vennoten die samen ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Wanneer alle vennoten, obligatiehouders, certificaathouders, zaakvoerders en commissarissen aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten, zonder dat de formaliteiten inzake oproeping voorzien in het Wetboek van vennootschappen werden nageleefd. Deze algemene vergadering kan dan rechtsgeldig beraadslagen voor zover zij er unaniem mee instemt de algemene vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaat met de voorgestelde agenda,

Schrifteliike besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Artikel 17: Stemrecht,

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing en binnen de wettelijke perken. Artikel 171bis: Elektronische algemene vergadering

ln de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk bepaalt, hebben de aandeelhouders het recht om op afstand deel te nemen aan een gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Dit elektronisch communicatiemiddel moet de aandeelhouder in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om zijn vraagrecht uit te oefenen. in voorkomend geval bepaalt hetzij de oproeping, hetzij een door de aandeelhouder raadpleegbaar document waarnaar de oproeping verwijst (zoals bijvoorbeeld de website van de vennootschap) tevens op welke wijzen de vennootschap de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, zal controleren en waarborgen, alsook op welke wijze(n) zij zal vaststellen dat een aandeelhouder aan de algemene vergadering deelneemt en als aanwezig zal worden beschouwd. Daarnaast bevatten zowel de oproeping als de website van de vennootschap een heldere en nauwkeurige beschrijving van de procedures die de aandeelhouders dienen na te leven om op afstand deel te nemen aan de vergadering. Teneinde de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan de oproeping (of het document waarnaar de oproeping verwijst) tevens bijkomende voorwaarden stellen.

De aandeelhouders die in voorkomend geval op afstand willen deelnemen aan de algemene vergadering, dienen de formaliteiten te vervullen om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

Wanneer de aandeelhouders op afstand deelnemen aan de algemene vergadering, worden zij geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De notulen van de vergadering vermelden de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname en/of stemming op afstand hebben verhinderd of verstoord.

Het op grond van dit artikel verleende recht om op afstand deel te nemen aan een algemene vergadering geldt niet voor de leden van het bureau, de bestuurders en de commissaris(sen). TITEL V. INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 18: Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ t

~ " T }

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor zover door de wet vereist, stelt de zaakvoerder bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening, waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden, en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden,

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd.

Artikel 19: Winstbestemming.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschapsbelasting maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de verdere winstbestemming,

TITEL VI. ONTBINDING - VEREFFENING.

Artikel 20: Ontbinding.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene

vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld,

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld, Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten, commissaris(sen) en zaakvoerder(s).

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-aktief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 21 : Benoeming van vereffenaars.

Bij ontbinding worden de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege ais vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

Zij beschikken over alle machten, genoemd in het wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering,

Artikel 22 : Vereffening.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist, Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande) jke betalingen te doen.

TITEL VII. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Artikel 29: Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 30: Ontslag.

_,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

C. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

Eerste boekjaar : het eerste boekjaar gaat in op heden en eindigt op 30 juni 2013.

Eerste algemene vergadering: de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2013. Benoeming van zaakvoerder

Worden als eerste niet statutaire zaakvoerders benoemd, de heer Filip De Neef en de Heer Koen De Meyst, beiden voornoemd, dewelke verklaren te aanvaarden.

Volmacht.

De zaakvoerder verleent aan "Accountantskantoor J. LYBEERT", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Parklaan 23, ondernemingsnummer 0,435.102.012, met recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te vertegenwoordigen bij aile administraties, onder meer de Kruispuntbank voor ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde BTW-administratie, teneinde alle verklaringen te doen en in het algemeen alles te kunnen doen wat noodzakelijk blijkt te zijn.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN: afschrift van de akte-Oprichting.

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

1 "

Voor-

bellouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 18.12.2015 15693-0596-015

Coordonnées
BOFILKO

Adresse
SEEPSCHERF 33 9310 AALST (BAARDEGEM)

Code postal : 9310
Localité : Baardegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande