BOFISKA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOFISKA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.786.584

Publication

18/04/2011
ÿþ Mod 2.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad















*11058691*



Ondernemingsnr : 464.786.584 r

Benaming

(voluit) : Bofiska

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9308 Hofstade, Molenkouterstraat 75

Onderwerp akte : BAV overgenomen vennootschap

Het blijkt uit een akte verleden op 24 maart 2011, geregistreerd twee bladen, geen verzending te[ Antwerpen, 9e kantoor der registratie op negenentwintig maar tweeduizend en elf, boek 224 blad 38 vak 11,' ontvangen: vijfentwintig euro, de e.a. inspecteur, (get) C. Van Eisen, dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten` Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ondernemingsnummer 899.286.109,

In mijn kantoor te Antwerpen (Linkeroever), Blancefloerlaan 101,

is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke vennootschap welke de' rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aannam Bofiska met!, maatschappelijke zetel te 9308 Hofstade, Molenkouterstraat 75, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 464.786.584,.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Christian Peers te Erembodegem op negen december, negentienhonderd achtennegentig, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 1998-12-29 1615, waarvan de statuten laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Danièle Breckpot' te Aalst op drie december tweeduizend en zeven bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, 2007-12-20 / 0183757

Toelichting door de voorzitter :

De voorzitter zet uiteen en verzoekt de ondergetekende notaris bij akte vast te stellen :

A. Dat deze vergadering werd bijeengeroepen met de volgende agenda :

1. a Kennisname van het voorstel tot fusie van de Burgerlijke vennootschap welke de rechtsvorm van een;' Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid aannam Bofiska met de Burgerlijke Vennootschap; onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten, door de overgang van de rechten en verplichtingen deeluitmakend van het vermogen van de vennootschap Bofiska (hierna genoemd de "overgenomen vennootschap") als gevolg van ontbinding zonder vereffening, gezien alle aandelen van de overgenomen: vennootschap in handen zijn van de vennootschap Moore Stephens Verschelden, Accountants 8 Belastingconsulenten, hierna genoemd de "ovememende vennootschap"

b. onderzoek van het voorstel tot fusie opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken-vennootschappen en neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en Antwerpen: op acht februari 2011 respectievelijk voor de overgenomen en overnemende vennootschappen afzonderlijk; Voormeld voorstel was kosteloos, op eenvoudig verzoek door de aandeelhouders te bekomen bij de:

vennootschap. "

c. Besluit tot fusie overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, waarbij het gehele vermogen van de: overgenomen vennootschap als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de ovememende; vennootschap die houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.

2. Ontslag en kwijting en décharge aan de zaakvoerders

B. Dat de zeshonderd vijfenzeventig aandelen, hetzij geheel het maatschappelijk kapitaal, . op deze vergadering vertegenwoordigd zijn en dat er derhalve geen rechtvaardiging omtrent de bijeenroeping vereist is.

C. dat aan de aandeelhouders en de zaakvoerder tijdig conform artikel 268 en volgende Wetboek van; Vennootschappen de te bezorgen stukken werden verzonden of afgeleverd.

" De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend. De vergadering stelt vast dat: zij geldig is samengesteld en bevoegd is om over de agenda te beraadslagen.

Toelichting

De heer voorzitter zet uiteen wat volgt, Het fusievoorstel werd opgemaakt door de zaakvoerder en de raad van bestuur van de bij de verrichting betrokken vennootschappen op twee februari tweeduizend en elf, en werd; neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Dendermonde en Antwerpen op acht februarii

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE

KOP RECHTBANK

O S. O4Gel

iD E

NID-E-R1vi O N-D E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

tweeduizend en elf en zijn bij vermelding gepubliceerd geworden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder het nummer 2011-02-18 / 0027469 voor wat betreft de over te nemen vennootschap en onder het nummer 2011-02-18/0027420 voor wat betreft de ovememende vennootschap.

De in artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen vermelde documenten werden minstens één maand voor heden ter beschikking gesteld van de aandeelhouders op de zetel van de vennootschappen en heeft aan de aandeelhouders de mogelijkheid geboden een gratis afschrift van zelfde documenten te bekomen.

De vennootschap heeft geen publiek beroep op het spaarwezen gedaan en heeft geen andere effecten dan aandelen met stemrecht uitgegeven. Er bestaan geen effecten zonder stemrecht, of effecten die het kapitaal niet vertegenwoordigen evenmin als obligaties en/of warranten. Aan de leden van de bestuursorganen van de onderscheiden vennootschappen werd geen enkel bijzonder voordeel toegekend.

De vergadering verklaart na onderzoek de bovenstaande verklaringen van de voorzitter te bevestigen en voor waar en juist te aanvaarden.

Vaststelling van de interne en externe wettigheid

Ondergetekende notaris bevestigt na onderzoek het bestaan van de externe en interne wettigheid van de rechtshandelingen waartoe de onderhavige vennootschap gehouden is in het kader van de artikels 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Beraadslaging en besluiten :

De vergadering neemt na beraadslaging de volgende beslissingen :

EERSTE BESLISSING

a. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel. Zij bevestigt naar haar voldoening ingelicht te zijn van de inhoud van het voorstel en de gevolgen ervan voor de respectieve vennootschappen.

De voorzitter bevestigt namens de raad van bestuur van de vennootschap dat er zich sedert het fusievoorstel zich geen belangrijke wijzigingen voordeden.

De vergadering keurt het aangekondigde fusievoorstel goed zoals het voorligt. Zij besluit aldus dat onder opschortende voorwaarde van goedkeuring van het fusievoorstel door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, het gehele vermogen van deze vennootschap, overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de overnemende vennootschap die houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap.

De vergadering stipuleert vervolgens uitdrukkelijk dat al de hierna volgende beslissingen worden genomen onder de opschortende voorwaarde van het goedkeuren door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van het thans voorliggende voorstel van fusie gelijkgesteld met fusie door overname waardoor de onderhavige vennootschap zal ophouden te bestaan.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap, wordt bepaald op één januari tweeduizend en elf.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de overgenomen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de ove rnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

c. De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 719,4° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

d. De verkrijgende vennootschap zal tevens eigenaar zijn van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum van één januari tweeduizend en elf. De verkrijgende vennootschap zal vanaf de datum van de verwezenlijking van de fusie alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en bijdragen, en in het algemeen alle lasten (hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van medeëigendom die de haar overgedragen goederen betasten of zouden kunnen belasten) en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

e. De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen in haar patrimonium vinden in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de bouw, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars. De schulden en schuldvorderingen van de overgenomen vennootschap zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dat opzicht, zonder dat hieruit schuldvernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen en zekerheden van de overgenomen vennootschap.

f. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten

- alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare Administraties, geniet of titularis is;

- de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschap tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

Voorbehouden

º% aan het Belgisch Staatsblad

- de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het overgedragen vermogen, met last voor de

verkrijgende vennootschappen om ze te bewaren.

g. De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris er akte van te nemen dat aan de

ovememende vennootschap of haar vennoten geen aandelen zullen worden toegekend ter vergoeding van de

aandelen die zij bezit in de onderhavige vennootschap, gezien de ovememende vennootschap reeds in het

bezit is van alle aandelen van onderhavige vennootschap, zodat de aandeelhoudersverhouding ongewijzigd

blijft.

Ontbinding zonder vereffening

De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene

vergadering van de ovememende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende

statutenwijziging, de fusie van rechtswege en gelijktijdig volgende uitwerking met zich brengt

- de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan,

- de overdracht aan de verkrijgende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van

de overgenomen vennootschap.

i. Ten gevolge van deze fusie houdt de overgenomen vennootschap op te bestaan.

PRO FISCO

Pro fisco verklaart de vergadering dat de artikels 117 § 1 en 120 alinea 3 van het Wetboek van

registratierechten, artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en 11 van het B.T.W.-wetboek van

toepassing zijn op de verrichtingen in deze.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het feit dat wanneer het fusievoorstel wordt aanvaard door de

overnemende vennootschap, de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap niet langer deze functie zal

waarnemen.

De vergadering besluit, inzoverre dat dit nog in haar macht ligt, op zicht van de jaarrekening afgesloten op

datum van eenendertig december tweeduizend en tien kwijting en décharge te geven aan de zaakvoerder.

De beslissing tot het verlenen van ontslag aan de bestuurders behoort toe aan de algemene vergadering

van de overnemende vennootschap.

Al de voormelde beslissingen werden ieder afzonderlijk genomen met eenparigheid van stemmen.

Vermits de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering opgeheven om 18:30 uur.

Voor ontledend uittreksel, (get) notaris Dirk Stoop.

+ Mede neergelegd afschrift.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

12/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.03.2011, NGL 06.04.2011 11080-0100-012
18/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Opde laatste blz. van Luik 8 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij g van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- 8. 02. 2011

DENDIBRftiiONDE

GRIFFIE

VAN KO PH N ~t_K

*11027469*

Ondernemingsnr : 0464.786.584

Benaming

(voluit) : BOFISKA

Rechtsvoren : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenkouterstraat 75, 9308 Hofstade (Aalst)

" Onderwerp akte : Fusievoorstel

Fusievoorstel in verband met DE GERUISLOZE FUSIE

van

Moore Stephens Verschelden

Accountants & Belastingconsulenten

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

RPR Antwerpen

Ondernemingsnummer: 0451.657.041

met maatschappelijke zetel te

2050 Antwerpen - Thonetlaan 110

met

Bofiska

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

RPR Dendermonde

Ondernemingsnummer: 0464.786.584

met maatschappelijke zetel te

9308 Hofstade-Aalst - Molenkouterstraat 75

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

- Volledig en origineel exemplaar van het fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

25/02/2010 : DEA006032
29/05/2009 : DEA006032
12/06/2008 : DEA006032
20/12/2007 : DEA006032
14/06/2007 : DEA006032
29/06/2005 : AAA006032
07/06/2004 : AAA006032
30/04/2004 : AAA006032
17/06/2003 : AAA006032
13/06/2002 : AAA006032
06/06/2001 : AAA006032
29/12/1998 : AAA6032

Coordonnées
BOFISKA

Adresse
MOLENKOUTERSTRAAT 75 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande