BOISNANZA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOISNANZA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.773.260

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 02.07.2014 14260-0264-011
10/04/2013
ÿþMod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

KÓÓ~~ÁNDi=LK

2 9 MAART 2013

DENe-RFaCrII ON D E

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruibekestraat 36, 9150 Bazel

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoemen zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders dd 1 februari 2013 werd met éénparigheid van stemmen beslist om Eva Van Wouwe te benoemen als mede - zaakvoerder_

Christ Van Wouwe

Zaakvoerder

0503773260

Boisnanza

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

14/02/2013
ÿþOndememingsnr: S. Îl-q%. ~t;p

Benaming (voluit) : BOISNANZA

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruibekestraat 36

9150 Kruibeke

Onderwerp akte :Oprichting besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Uit een akte verleden door geassocieerd notaris Benoit DE KESEL te Kruibeke op eenendertig

januari tweeduizend dertien, die ter registratie zal neergelegd worden, blijkt dat:

"De heer VAN WOUWE Christiaan en mevrouw BRAL Katrien, beiden wonende te 9150 Kruibeke, Kruibekestraat 36, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met maatschappelijke zetel te 9150 Kruibeke, Kruibekestraat 36, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel te Dendermonde.

Naam:

"BO1 SNANZA ".

Doel:

- grafische activiteiten, grafisch design.

- handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen,

- handelsbemiddeling in elektrische en elektronische materialen, inclusief installatiemateriaal voor

industrieel gebruik.

- handelsbemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren.

- handelsbemiddeling gespecialiseerd in andere goederen.

- groothandel in verlichtingsapparatuur.

- kleinhandel in ijzerwaren, verf en bouwmaterialen.

- kleinhandel in verlichtingsartikelen.

- kleinhandel in artikelen van hout, kurk of vlechtwerk.

- kleinhandel in hedendaagse kunst, nieuwe schilderijen, reproducties, kaders, lijsten, enzovoort.

- kleinhandel in overige tweedehandsgoederen zoals meubelen en afbraakmateriaal.

- kleinhandel in artikelen niet betrekking tot interieurinrichting in de meeste brede zin van het woord zoals er zijn verf, behang, verf, gordijnen, verlichtingsartikelen, meubelen, tapijten, matrassen en bedveringen, vaatwerk, gadgets, enzovoort.

- aan- en verkopen van boeken.

- activiteiten van interieurinrichting.

- maatwerk in hout, metaal, enzovoort.

- het geven van trainingen en cursussen.

- het tot stand doen komen van grensoverschrijdende economische interactie binnen de Benelux door het creëren en onderhouden van, en door waarde toe te voegen aan individuele zakelijke relaties en contacten.

- het verlenen van management en adviezen in de meest ruime zin.

En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Alle commissiecontracten in verband met bovengenoemde activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

V beh aa Be Sta;

mod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

131111

ir

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

VÓor-liehóudeil

aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap heeft tevens tot doel het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, huur en verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van , goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen waarnemen.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Kapitaal;

achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00),

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen met een fractiewaarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) per aandeel.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën als volgt:

door de heer VAN WOUWE, voornoemd, die ¬ 6.166, 67 volstort voor honderd vijfentachtig (185) aandelen; zijn nog niet volgestorte inbreng bedraagt dus twaalfduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent;

- door mevrouw BRAL, voornoemd, die ¬ 33,33 volstort voor één (1) aandeel; haar nog niet volgestorte inbreng bedraagt dus zesenzestig euro zevenenzestig cent.

Deze inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Belfius bank

Dit bankattest werd aan mij, notaris, overhandigd en zal door mij, notaris, bewaard worden.

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd,

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De duur van hun mandaat is onbeperkt

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor tijdsduur door haar vast te stellen. Bevoegdheden.

Het bestuursorgaan heeft de bevoegdheid om alle handelingen die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Beslissingen.

Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders.

Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of

vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. ledere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

indien er twee zaakvoerders zijn worden de beslissingen met eenparigheid genomen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Externe vertegenwoordiging.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal de vennootschap in rechte en buiten rechte vertegenwoordigd worden door elke zaakvoerders afzonderlijk.

Elke zaakvoerder kan een deel van zijn bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van zijn keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Nettowinst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de algemene vergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de vierde vrijdag van de maand juni van ieder jaar om twintig uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden,

Boeklaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Overgangsbepalingen:

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend dertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de ' vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige ' akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

4. Wordt benoemd tot gewone zaakvoerder:

- de heer VAN WOUWE, voornoemd.

Het mandaat is van onbepaalde duur.

Volmacht:

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vç or-behoudén aan het Belgisch Staatsblad

mod 11,1

~Veor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Als bijzondere lasthebber wordt aangesteld, "TUYMANS" burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te 2390 Malle, Hoogstraatsebaan 992, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder of aangestelden, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om voor en in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen inzake Kruispuntbank voor Ondernemingen, BTW, RSZ en alle andere administraties, en daartoe alle documenten op te stellen en te ondertekenen."

-VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd v65r registratie, enkel dienstig voor de rechtbank van koophandel-

een geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste b1z, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/03/2015
ÿþOp de laatste blz. van luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

ll

*15041101*

AFDELteeNDERMONDE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruibekestraat 36 te 9150 Kruibeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag van zaakvoerder

op de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 31112!2014 werd met eenparigheid van stemmen beslist om met onmiddellijke ingang Van Wouwe Eva te ontslaan als zaakvoerder.

Van Wouwe Christiaan

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

- 6 MW 2015

Ondernemingsnr : 0503.773.2fi0 Benaming

(voluit) : Boisnanza

(verkort)

"

Coordonnées
BOISNANZA

Adresse
KRUIBEKESTRAAT 36 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande