BOLLE & MOEYKENS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BOLLE & MOEYKENS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 839.284.085

Publication

25/10/2012
ÿþ Matl Pl> 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

1 6 OKT. 2012

RECHTE VAN

KOOPHANDELME GENT

*iavsaai* IM

Veen

behoud aan hr Balel

Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Brugsevaart SA

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders Tekst:

9030 Gent



Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 14/07/2012 !Op de vergadering werd het volgende beslist :

Het onmiddellijke ontslag als zaakvoerder van dhr. Michel Moeykens, Vierlinden 59, 9940 Evergem en dhr. Jean-Pierre Bolle, Hundelgemsesteenweg 47, 9050 Ledeb erg.

Worden onmiddellijk benoemt tot zaakvoerder dhr. Veysel GOktepe, Lepelstraat 34, 9270 Laarne, en dhr. Bayram Geektepe, Dendermondsesteenweg 239, 9040 Gent, die dit beide aanvaarden. Hun mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.

Kwijting wordt verleend aan dhr. Michel Moeykens en dhr. Jean-Pierre Bolle voor hun uitgevoerde opdracht als zaakvoerder.

Veysel Giiktepe

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0839.284.085

Benaming (voluit): Bolle & Moeykens

(verkort)

26/09/2011
ÿþ `L~uLIW L~ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

I 't SEP, 2011

Ri" :C:l~l' ~]~.It 1 ,1:V

K001)1-i: . ~~,~. TE GENT

1.Ill,

*11146656

Voor-

behoude

aan het

Belgtscr:

Staatsbla

Ondernemingsnr : o 8 35. e_gy. l 85-

Benaming

(voluit) : Bolle & Moeykens VOF

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel: Brugsevaart 8A 9030 Mariakerke

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 30/08/2011

Heden op 30 augustus 2011:

Zijn samengekomen:

1. Dhr. Michel MOEYKENS, Vierlinden 59, 9940 Evergem

2. Dhr. Jean-Pierre BOLLE, Hundelgemsesteenweg 47, 9050 Ledeberg

De welke overeenkomen een vennootschap onder firma op te richten, waarvan zij de statuten hebben vastgesteld als volgt.

I. Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1 : De vennootschap is een vennootschap onder firma met als vennootschappelijke benaming Bolle & Moeykens VOF.

Artikel 2 : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9030 Mariakerke, Brugsevaart 8A. Hij mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden overgebracht.

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel:

Het inrichten en uitbaten van restaurants, fastfoodzaken, snackbars, frituren, drankgelegenheden, cafés, dansgelegenheden en dergelijke;

Het uitbaten, inrichten, uitoefenen van catering, uitzendkok en verzorgen van feesten en recepties, het klaarmaken, thuisbezorgen en serveren van maaltijden en bereide schotels, het organiseren en verzorgen van banketten, cocktails, lunches, recepties, bruiloften, communies en zomeer; Het kopen en verkopen van allerhande goederen; het stockeren of laten stockeren ervan; Het verlenen van strategisch, bedrijfseconomisch, technische, financieel en juridisch advies, management en andere diensten voor ondernemingen, instellingen en verenigingen bij de Organisatie van voornoemde organisaties, in het algemeen ook horeca advies;

Het organiseren en inrichten van evenementen, seminaries, congressen, studiedagen, studiereizen en dergelijke;

De handel, in- en uitvoer, beheer, huren en verhuren van machines, installaties en uitrustingsgoederen in de horecasector, dit in de meest ruime zin bekeken;

Import en export, groot- en kleinhandel, trading in alle producten;

Deze opsomming is enkel aanwijzend en niet beperkend;

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijke, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tltft D- vervolg Mod 2.0

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak; de vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend; de vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen;

De vennootschap mag dit doel verwezenlijken in België en in het buitenland;

Artikel 4 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Ze begint te werken op 1 september 2011.

III. Maatschappelijke kapitaal

Artikel 9 : Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op duizend euro (1.000,00 EUR), door de vennoten-oprichters bij wijze van geldschieting in te brengen als volgt:

door: dhr. Michel MOEYKENS, vijfhonderd euro (500,00 EUR)

door: dhr. Jean-Pierre BOLLE, vijfhonderd euro (500,00 EUR)

Het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen of bij aanrekening van het bedrijfsresultaat. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd. De vennoten kunnen de op het aandeel of aandelenpakket gestorte gelden geheel of ten dele terugnemen of ontslagen worden van de door hen aangegane verbintenis hun aandeel of aandelen vol te storten, bij besluit van het bestuur, genomen bij 2/3 meerderheid, op voorwaarde dat het bedrag van de terugneming of de vrijstelling van volstortingsverplichting kan worden aangerekend op het veranderlijk gedeelte van het kapitaal, hetwelk minimaal gehandhaafd moet blijven op duizend euro (1.000,00 EUR).

1V. Bestuur - Vertegenwoordiging - controle

Artikel 10 : De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten die als zaakvoerders optreden oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en vacaties, en van hun wedde voor de geleverde beroepsprestaties.

V. Algemene vergadering

Artikel 17 : De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni ieder jaar, om vijftien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

VI. Boekjaar - jaarrekening - Resultaat

Artikel 18: Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Op éénendertig december van ieder jaar, en voor het eerst op éénendertig december 2012, wordt een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgemaakt overeenkomstig de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

IX. Overgangs- en slotbepalingen

Eerste jaarvergadering  eerste boekjaar  benoeming zaakvoerders  overname verbintenissen

1/ De eerste jaarvergadering zal gehouden warden op de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend en dertien.

2/ Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van neerlegging van een uittreksel van huidige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap hebben plaatsgehad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naar en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

- vervolg

3/ Terstond hierna verklaren de comparanten bijeen te komen in algemene vergadering en beslissen zij met éénparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel : de genoemde dhr. Michel MOEYKENS en de genoemde dhr. Jean-Pierre BOLLE , te benoemen tot zaakvoerders, die allen verklaren de opdracht te aanvaarden. Hun opdracht geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn, en wordt individueel en kosteloos uitgeoefend.

4/ Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert één augustus tweeduizend en elf, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Aldus opgemaakt te Evergem op 30 augustus 2011 door de oprichters-vennoten in drie exemplaren waarvan elke partij verklaart er één ontvangen te hebben, het derde is bestemd voor de registratie.

Michel MOEYKENS

zaakvoerder

Mod 2.0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor, behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

"

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BOLLE & MOEYKENS

Adresse
DRIEGAAIENSTRAAT 207 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande