BOLLE PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOLLE PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.672.994

Publication

19/07/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 I

NEERGELEGD



0 i MU 2011

u.E.Ea ~ v.~N

KnCPH.~~S'1'~E GENT

IVE IV IY In ~II~IIII~~ A

+11110661`

Vc behc aan BeIç Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Ondernemingsnr : ®6 3 " ©T DC " 3g il

Benaming : Bollé Projects

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : MARKTSTRAAT 28 i

9990 Maldegem

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 6 juli 2011, neergelegd voor registratie,;;

blijkt dat er door :

!! 1. De heer BOLLÉ Piet (Pierre Madeleine Karel), [IK 590-5326989-661 [RR 73.09.06-395.51], zelfstandige :

geboren te Gent op zes september negentienhonderd drieënzeventig, wonende te 9990 Maldegem, Marktstraat;,

2/B, ongehuwd.

2. Mevrouw VAN RULLE Helga Betty Ghislain [IK 591-3310128-08) [RR 75.08.24-222.10], bediende, geboren!;

te Brugge op vierentwintig augustus negentienhonderdvijfenzeventig, wonende te 9990 Maldegem, Marktstraat!

2/8, ongehuwd.

Welke verklaren en bevestigen dat zij geen verklaring van wettelijk samenwonen hebben afgelegd voor de!,

ambtenaar van de burgerlijke stand en dat zij geen samenlevingscontract hebben afgesloten.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht.

Naam : Bollé Projects

Zetel : 9990 Maldegem, Marktstraat 2/8

Doel

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, zowel in België ais in het buitenland, in deelneming met'

derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen :

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen'; met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, i? i verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en :! verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in! verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen,;! alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die:: het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,:: .; van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

C. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

D. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, i. met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,;= rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen;; bestuur;

E. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

F. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwanter: immateriële duurzame activa;

G. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

H. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwel vormen van technologie en hun toepassingen;

I. Groot- en kleinhandel, in- en export van bouwproducten en aanverwante materialen, elektriciteits- en verwarmingsinstallaties, verlichting, drijfkracht en telefoon, alarm- en beveiligingstoestellen, van toestellenij gebruikt in een alarm- of beveiligingssysteem, ijzerwerk en ijzerwaren, metalen klinkers en metalen schrijnwerk, afsluitingen, ventilatie en verluchting, verwarming met warme lucht, luchtregeling en industriële pijpleidingen,:;

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen ,

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



bliksemafleiders, verlichtingstoestellen, radio-elektrisch materieel, elektrische verwarmingstoestellenïerï andere verwarmingstoestellen, alsook branders, elektrische machines, aanverwante toestellen en materieel, elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en verlichting, blusmaterieel, artikelen voor uitstalramen, reclame en tentoonstellingen, doe-het-zelf installatie-systemen en installatiematerialen betreffende elektriciteit, verwarming, : sanitair, ventilatie, centrale stofzuiger, alarm, videoparlefonie, parlefonie, automatisatie van hekkens en/of poorten, laagspannings- en verlichtingsartikelen, domotica.

J. Plaatsen, onderhouden, herstellen, creëren, vervaardigen en inbedrijfstellen van bouwproducten en aanverwante materialen, elektriciteits- en verwarmingsinstallaties, verlichting, drijfkracht en telefoon, alarm- en beveiligingstoestellen, van toestellen gebruikt in een alarm- of beveiligingssysteem, ijzerwerk en ijzerwaren, metalen klinkers en metalen schrijnwerk, afsluitingen, ventilatie en verluchting, verwarming met warme lucht, luchtregeling en industriële pijpleidingen, bliksemafleiders, verlichtingstoestellen, radio-elektrisch materieel, elektrische verwarmingstoestellen en andere verwarmingstoestellen, alsook branders, elektrische machines, aanverwante toestellen en materieel, elektrische apparaten en artikelen voor huishouding en verlichting, blusmaterieel, artikelen voor uitstalramen, reclame en tentoonstellingen, doe-het-zelf installatie-systemen en installatiematerialen betreffende elektriciteit, verwarming, sanitair, ventilatie, centrale stofzuiger, alarm, videoparlefonie, parlefonie, automatisatie van hekkens en/of poorten, laagspannings- en verlichtingsartikelen, domotica.

K. Het uitvoeren van bouwwerkzaamheden, de realisatie van bouwprojecten, skeletbouw, houtconstructies, i oprichten van gebouwen, uitvoeren van grondwerken, afbraakwerken, restaureren van gebouwen, uitvoeren dakconstructies, chapewerken, plaatsen van vloer- en wandtegels, voegwerken, metsel- en betonwerken.

L. Het uitvoeren van expertises alsmede alles wat enigszins in verband hiermee staat.

M. De aan- en/of verkoop van onroerende goederen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik.

N. Het huren en verhuren van onroerende goederen, het vestigen van een recht van opstal en/of een erfpacht. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ; ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Duur : Onbepaalde duur.

Kapitaal :

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt viiftiaduizend euro (50.000,00' EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde.

= Inbreng in geld.

1. De heer BOLLÉ Piet (Pierre) voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van viifentwin-tigduizend euro (25.000,00 EUR)., waarvoor hem viiftia aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

2. Mevrouw VAN HULLE Helga voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van vijfentwintig' duizend euro (25.000.00 EUR)., waarvoor haar vijftig aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

De oprichters verklaren dat een storting werd gedaan ten bedrage van viifentwintigduizend euro (25.000.00 EUR) zodat alle aandelen voor de helft volstort zijn.

Bestuur :

: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de : rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels i van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd, de heer BOLLE Piet (Pierre). voornoemd en mevrouw VAN HULLE Helga voornoemd die verklaren hun opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

De zaakvoerder of zaakvoerders zullen hun opdracht kosteloos uitoefenen behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die volgens de wet toekomen aan de algemene vergadering.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door één of meer zaakvoerders, die afzonderlijk of gezamenlijk optreden.

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Algemene vergadering :

'. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op twee september om tien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Indien die dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om tien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op twee september tweeduizend dertien om tien uur of i op het uur vermeld in de oproeping.

Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op eenendertig maart van het volgende jaar. Het eerste boekjaar begint op zes juli tweeduizend en elf om te eindigen op eenendertig maart tweeduizend dertien.

Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze ééntiende van het kapitaal bedraagt. Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER.

1. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan mevrouw STOCKMAN Sandra, boekhouder-fiscalist BIBF, te Maldegem, Lindestraat 17/c, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle machten verleend om voor de opgerichte vennootschap aile nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een "B.T.W."-nummer, en voor de activering van het ondememingsnummer bij het ondememingsloket.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan mevrouw VAN HOLLE Helga de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprichting bij "Centea", agentschap Maldegem. Genoemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Hij mag de gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap.

De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van alle verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormelde verrichtingen zulten er door genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

i" '

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOLLE PROJECTS

Adresse
MARKTSTRAAT 2B 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande