BOMBAY CHRISTIAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOMBAY CHRISTIAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.351.312

Publication

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 30.07.2013 13374-0187-013
08/07/2011
ÿþk

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

rbeZO

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11103790*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BOMBAY CHRISTIAN

Rechtsvorm : Burgelijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oudestraat 8 te 9140 Temse

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerde notaris Jan Muller te Waasmunster op achtentwintig juni tweeduizend en elf, blijkt hetgeen volgt:

1. De Heer Bombay Christian Jose Rossi (Identiteitskaartnummer 591-0315349-07 - Rijksregister nummer 62.05.02-113.97), wonende te 9140 Temse (Elversele), Oudestraat 8, heeft een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht, onder de benaming "BOMBAY CHRISTIAN", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Oudestraat 8.

2. De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het ambt van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder en alle aan-verwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder door de vennoten-zaakvoerders, met dien verstande dat aile professionele aetiviteiten van de gerechtsdeurwaarders en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarders in gemeenschap worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd werden in naam en voor rekening van de vennootschap.

De uitoefening door de vennoten-zaakvoerders van alle taken en het stellen van alle handelingen zoals deze omschreven zijn in artikel 516 van het Gerechtelijk Wetboek.

Het stellen van alle verrichtingen, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, die verband houden met de uitbating van een gerechtsdeurwaarderkantoor, zulks in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van het organiseren van publieke verkopen, incasso, congressen, bijstand en vertegenwoordiging van opdrachtgevende partijen en alle dienstverleningen van juridische aard.

De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het ambt of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan; daarbij mag zij onder meer haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen en mag zij aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft en mits inachtname van de wettelijke en deontologische regels.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het ambt van gerechtsdeurwaarder en/of kandidaat-gerechtsdeurwaarder zoals bepaald door de wet en door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan zich alleen bezighouden met de materiële, sociale, financiële en fiscale handelingen die door het ambtelijk optreden van de vennoten ontstaan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

GqIFI lE Î iEC.~ i ..~F.I~Jif& VANKOOPHANDEI_

2 G. 06. 2011

D-NDP.e-M3ONDE

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ¬ e vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt veertigduizend euro (f 40.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door veertig (40) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/veertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het maatschappelijk kapitaal wordt gevormd door inbreng in natura en wel als volgt:

* Vooreerst heeft de oprichter, overeenkomstig de bepalingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, een bijzonder verslag uitgebracht naar aanleiding van de inbreng in natura bij de oprichting van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BOMBAY CHRISTIAN".

* De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A&F bedrijfsrevisoren", met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat 8B, vertegenwoordigd door de Heer Geert Van Hemelryck, bedrijfsrevisor, heeft het verslag, voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen opgemaakt, op vijftien juni tweeduizend en elf, dat besluit als volgt:

"6. Besluit

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenonnen van het Instituut der Bedrifsrevisoren, verklaren wij, de Burg. BVBA "A & F Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, dat:

* de intentie geuit is om een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid op te richten onder de maatschappelijke naam "Bombay Christian"; * de oprichter verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

* de beschrijving van de inbrengen in natura, voldoen aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

* de voor de inbreng in natura door de oprichter weerhouden methode van waardering in de gegeven

omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat deze leidt tot een waardebepaling van 250.000,00 E. Nochtans wensen wij hier te vermelden dat het cliënteel dat wordt ingebracht een persoonsgebonden karakter vertoont. De weerhouden waardering is dan ook slechts verantwoord op voorwaarde dat de heer Christian Bombay persoonlijk bij de exploitatie van de vennootschap betrokken blijft, of dat de nodige maatregelen worden genomen om het behoud van de vennootschap te verzekeren indien die voorwaarde niet meer is vervuld;

* als tegenprestatie voor de inbreng in natura ten belope van 250.000,00 E worden aan de heer Christian Bombay:

- enerzijds een vordering in rekening-courant ten bedrage van 210.000,00 E op de Burg. BVBA Bombay Christian toegekend;

- anderzijds 40 aandelen op naam van de Burg. BVBA-Bombay Christian voor een totale waarde van 40.000,00E toegekend.

* de waarde van de vergoeding minstens overeenstemt met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Wij menen dat de wederzijdse rechten der partijen volkomen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgesteld zijn.

Wij willen U er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Opgemaakt op datum van 15 juni 2011,

getekend

A & F Bedrijfsrevisoren, Burg. BVBA,

vertegenwoordigd door

Geert Van Hemelryck

Bedrijfsrevisor"

* En onmiddellijk heeft de 1-leer Christian Bombay, voornoemd, verklaard zijn eenmanszaak, gekend onder de naam "Christian Bombay" ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde, met ondernemingsnummer 0871.828.971, in de vennootschap in te brengen.

Deze éénmanszaak omvat: het kliënteel van een gerechtsdeurwaarder praktijk.

VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

De handelszaak wordt overgedragen op basis van de toestand van de zaak op heden.

Alle verrichtingen met betrekking tot de overgedragen goederen vanaf deze datum zullen geacht worden gesteld te zijn in naam en voor rekening van de vennootschap.

Vanaf zelfde datum zullen alle lasten en taksen met betrekking tot de ingebrachte goederen gedragen worden door de vennootschap en zullen de opbrengsten aan haar ten goede komen. De vennootschap zal eventueel genieten van de voordelen en zal de lasten dragen van alle lopende overeenkomsten met de kliënten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor het overige wordt de inbreng gedaan onder de voorwaarden als naar recht. De vennootschap zal de " " ingebrachte goederen en rechten ver-krijgen in hun huidige staat, zonder verhaal op de inbrenger om welke reden ook.

De vennootschap is ook gehouden, voor de nog te lopen tijd alle verzekeringskontrakten die kunnen bestaan met betrekking tot de ingebrachte goederen, voort te zetten en er de premies en retributies van te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag.

VERGOEDING

De bovenbeschreven inbreng, voor een totaal bedrag van tweehonderd vijftigduizend euro (E 250.000,00), zal als volgt vergoed worden aan de Heer Christian Bombay:

* enerzijds door toekenning van een vordering in rekening-courant ten bedrage van tweehonderd en tienduizend euro (¬ 210.000,00) op de Bugerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BOMBAY CHRISTIAN" in oprichting;

* anderzijds door toekenning van veertig (40) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/veertigste (1/40") per aandeel van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `BOMBAY CHRISTIAN" in oprichting.

6. In verband met het bestuur en de controle werd het volgende voorzien:

"Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de jaar-vergadering hierover anders zou beslissen. Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van 'hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefenipg van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegen-woordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderings-bepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controle-bevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap."

7. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

8. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni om elf uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

9. Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor

onbepaalde duur: de heer Christian Bombay, wonende te 9140 Temse, Oudestraat 8.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

10. De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan A & F Services Burg. BVBA, Plezantstraat 8b, 9100 Sint-Niklaas, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor beredeneerd uittreksel.

Neergelegd voor registratie.

Getekend

Jan Muller,

Geassocieerde notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

1) Een afschrift van het proces-verbaal van oprichting de dato achtentwintig juni tweeduizend en elf.

2) Verslag door de oprichter met betrekking tot de inbreng in natura.

3) Verslag door de revisor met betrekking tot de inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 30.07.2015 15374-0584-013

Coordonnées
BOMBAY CHRISTIAN

Adresse
OUDESTRAAT 8 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande