BONNE PATRICK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BONNE PATRICK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 462.471.650

Publication

14/04/2014
ÿþAlcod Word 11.1

_Luik B -

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ondememingsnr 0462.471.650

Benaming

(voluit) : BONNE PATRICK

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9630 Zwalm, Zuidlaan (Munk) 114/1

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 25 maart 2014 ter registratie aangeboden, blijkt het volgende:

EERSTE BESLUIln Vaststelling van de belaste reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de belaste reserves zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, ¬ 186.501,24 (honderd zesentachtigduizend vijfhonderd en één euro komma vierentwintig cent), bedragen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 26 november 2012.

TWEEDE BESLUIT: Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen E 150.0000,00 (honderd vijftigduizend euro)bedraagt. DERDE BESLUIT:, Bevestiging van uitkering van een tussentijds dividend

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd 12 maart 2014 wordt er over gegaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van E 150.000,00 (honderd vijftigduizend euro). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de vennoot een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van het tussentijdse dividend.

De vennoot verklaart deze schuldvordering onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van 10% (tien procent) van het tussentijdse dividend.

VIERDE BESLUIT: Kapitaalverhoging door inbreng in nature

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan

over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrierevisor bevattende de beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. De vennoot, aanwezig, verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 20 maart 2014 opgesteld door de heer Bert De Clercq, vertegenwoordiger van de Burgerlijke Vennootschap "J. Vende Moortel & C'" - bedrijfsrevisoren die de vorm van een BVBA heeft aangenomen, luiden letterlijk als volgt

" Ondergetekende, BVBA J. Vanda Moortel &C" Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet geldelijke inbreng in de BVBA BONNE PATRICK.

De bijzondere algemene vergadering dd. 12 maart 2014 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 150.000,00 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde procedure.

Deze bijzonder algemene vergaderingen heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelasting bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van de vennoot. Het netto-dividend bedraagt 135.000,00 euro.

lk ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaarde

grondslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21(efï*14080298*

flicienaarde

02 APR. 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

BU het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat;

1.De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature..

2.Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in nature; in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3.De beschrijving van de inbreng in nature, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4.De voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

5.De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering I aantal oude aandelen), Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden, Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat aile aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden,

6.Indien de vennoot besluit om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 244 nieuwe aandelen van de vennootschap BONNE PATRICK BVBA, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 135.000,00 euro worden uitgegeven.

7.Door de inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 135.000,00 euro teneinde het te brengen van 29.747,22 euro op 164.747,22 euro;

8.De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat aile vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoert. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerder vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van de het netto dividendbedrag ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te teken op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.

Aldus opgesteld en beëindigd te Oudenaarde op 20 maart 2014.

BVBA J. Vende Moortel & C'Bedriesrevisoren

Vertegenwoordigd door Bert De Clercq,

Bedrijfsrevisor

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavige proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel. Beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van E 135.000,00 (honderd vijfendertigduizend euro) om het van E 29_747,22 (negenentwintigduizend zevenhonderd zevenenveertig euro komma tweeëntwintig cent) te brengen op E 164.747,22 (honderd vierenzestigduizend zevenhonderd zevenenveertig euro komma tweeëntwintig cent), met uitgifte van 244 nieuwe aandelen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de 'zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering', zijnde de schuldvordering die hij bezit jegens de onderhavige vennootschap in rekening-courant ingevolge de voorgaande uitkering van het tussentijdse dividend, ten belope van E 135.000,00 (honderd vijfendertigduizend euro) welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedriesrevisor.

VIJFDE BESLUIT: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De vennoten verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren de enige vennoten aldus de schuldvordering die hij bezit jegens de onderhavige vennootschap in rekening-courant ingevolge de voorgaande uitkering van het tussentijds dividend ten belope van E 135.000,00 (honderd vijfendertigduizend euro) in de vennootschap in te brengen. Als vergoeding voor deze inbreng worden 244 nieuwe aandelen uitgegeven.

ZESDE BESLUIT; Vaststelling van de eerste kapitaalverhoging "

De vergadering stelt vast om het kapitaal te verhogen, conform de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het wetboek inkomstenbelasting, door inbreng van een vordering op de vennootschap ten belope van E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

60A85,16 om het kapitaal aldus te brengen van 29.747,22 tot E 90.232,38 door de uitgifte van 244 nieuwe aandelen met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverrnincferingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder de bepalingen van artikel 537 van het wetboek inkomstenbelasting. Bezwaart met een uitgifteprijs van deze nieuwe aandelen vast te stellen op E 553,49 per aandeel,

ZEVENDE BESLUIT: Vaststelling van de tweede kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast om het kapitaal opnieuw en eveneens conform de voorwaarden en beparingen van artikel 537 van het wetboek inkomstenbelasting en dit onlosmakelijk verbonden niet de onmiddellijk hieraan voorafgaande kapitaalverhoging, te verhogen niet een bedrag van E 74.514,84 door incorporatie van de voormelde bijzondere onbeschikbare reserverekening "uitgiftepremie", om aldus het kapitaal te brengen van E 90.232,38 tot E 164.747,22, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch door aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder de bepalingen van artikel 537 van het wetboek inkomstenbelasting

ACHTSTE BESLUIT: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van E 135.000,00 (honderd vijfendertigduizend euro) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op E 164.747,22 (honderd vierenzestigduizend zevenhonderd zevenenveertig euro komma tweeëntwintig cent), vertegenwoordigd door 364 (driehonderd vierenzestig) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder 1/364ste (één/ driehonderd vierenzestig) van het kapitaal vertegenwoordigen.

NEGENDE BESLUIT: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 (vijf) van de statuten te vervangen door volgende tekst

«Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 164.747,22 (honderd vierenzestigduizend zevenhonderd zevenenveertig euro komma tweeëntwintig cent). Het wordt vertegenwoordigd door 364 (driehonderd vierenzestig) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder 1/364ste (één/ driehonderdvierenzestig) van het kapitaal vertegenwoordigen."

TIENDE (BESLUIT: Bevestiging ontslag/benoeming zaakvoerders

De vergadering bevestigt de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 12 maart 2014 het ontslag van de huidige statutaire zaakvoerder en verleent hen kwijting voor het gedane bestuur en aldus wijziging van artikel 33 van de statuten

De heer BONNE Patrick Joseph Marcet (bel 63.08,04-229.60), geboren te Gent op 4 augustus 1963, wonende te 9630 Zwalm, Makkegem (SDB) 24,

en bevestigt de beslissing te benoemen tot nieuwe «niet-statutaire" zaakvoerder, dit voor een onbepaalde duur met ingang vanaf 25 maart 2014:

De heer BONNE Patrick Joseph Marcel (NN 63.08.04-229.60), geboren te Gent op 4 augustus 1963, wonende te 9630 Zwalm, Makkegem (SDB) 24.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ELFDE BESLUITI Omzetting kapitaal in euro en afschaffing nominale waarde van de aandelen

De vergadering beslist het kapitaal om te zetten in euro en de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

Het kapitaal bedraagt aldus E 29.747,22 (negenentwintigduizend zevenhonderd zevenenveertig euro komma tweentwintig cent) en wordt vertegenwoordigd door 120 (honderd twintig) aandelen

TWAALDE BESLUIT: Volmacht coordinatie

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan het nieuwe wetboek van vennootschappen, door nieuwe formulering, hernummering en terminologische aanpassing zonder essentiële inhoudelijke aanpassing. De statuten worden vastgesteld ais volgt

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een bestolen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "BONNE PATRICK"

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9630 Zwalm, Zuldraan (Munk) 114/1

Deze mag worden overgebracht naar tedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL,

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Zo voor haar eigen rekening, als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke industriële, handels, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

- In het algemeen: aile werkzaamheden, activiteiten in de bouw en aanverwante sectoren gaande van (niet limitatief) de sloopwerken, grondwerken en voorbereidingswerken over de ruwbouw tot de volledige afwerkings-en voltooiingswerken en de volledige binneninrichting.

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- In het bijzonder: onderneming voor binnenhuisinrichtingen in de ruimste zin voor het bedekken van muren, vloeren, vensters, voor schilder- en versieringswerk, onderneming voor het schilderen van gebouwen,

onderneming voor het behangen en garneren, onderneming voor het leggen van parketvloeren, en het plaatsen van aile houten wand- en vloerbekleding, onderneming voor industriële schilderwerken, onderneming de binnenhuisversiering, onderneming voor fabricage en garnering van niet metalen meubelen, onderneming voor het bouwen van stellingen, alsmede voor het invoegen van gevels, onderneming voor de reiniging, restauratie en behandeling van gevels, gebouwen en interieur, onderneming voor het zandstralen van gevels en gebouwen, onderneming voor de behandeling en het instrijken met producten van gevels, gebouwen, daken en interieur. Studiebureau voor binnenhuisinrichting van gebouwen, onderneming voor het plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk, onderneming voor de fabricage, de plaatsing, de inrichting, het onderhoud en de herstelling van metalen constructies, machines, aluminium, ferro en non-ferro, onderneming voor laswerken, onderneming voor de fabricage, de plaatsing, de herstelling van materiaal met PVC, gyproc en kunststof in het algemeen. Groot  en kleinhandel in artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting, onder andere drogisterij artikelen, verven en onderhoudsproducten, meubileringsartikelen, parketwerk, vloerbekleding, behangpapier, textielbehang, glaswerk, sierglaswerk, keramiek, verlichtingsartikelen, radio-elektrische materialen, elektrische toestellen , kantocrmeubilair, versieringsartikelen, artikelen voor uitstalramen, en tentoonstellingen, interleurartikelen, sanitaire artikelen, ijzerwerk, blikwaren, en huishoudartikelen, bouwmaterialen.

Deze opsomming is aanduidend doch niet beperkend. Dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen, door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze ook, inzaken, ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven.

De vennootschap mag in het algemeen aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende operaties verrichten, die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel, of die bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

De zaakvoerders zijn bevoegd in deze draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Artikel KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt E 164,747,22 (hcnderd vierenzestigduizend zevenhonderd zevenenveertig euro komma tweeëntwintig cent).

Het wordt vertegenwoordigd door 364 (driehonderd vierenzestig) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder 1/364ste (éérd driehonderd vierenzestig) van het kapitaal vertegenwoordigen,'

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde maandag in de maand september, om twintig uur Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats

Een bijzondere of buitengewone algemene -'vergadering van vennoten mag bijeengeroespen worden telkens ais het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bij-'eenge'roepen worden door het bestuursorgaan of de commis-'sa-'ris-'sen en moeten bijeengeroelpen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal verte-'genwoor'digen. De -'vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennoobschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medege-deeld.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennoot-'schap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissa-'ris worden per aangetekende brief vijftien dagen v66r, of mits een vooraf individueel toegestemd alternatief communicatiemiddel, op de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennoot-'schap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commisseiris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegerrwoordigen, worden als regelmatig opge-'roepen besschouwd. -'De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeen-komst van de algemene vergadelring welke zij niet bijwoon-den aan verzaken zich te beroepen op het ontbreiken of de onregelmedigheid van de oproepIngs-obrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 14.- STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

ER aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk , per e-mail of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere

volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en ln rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultaten-'rekening en de toelich-ting op. Deze documenten worden

overeen-lkomstig de wet opge-isteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerleg-'ging geldig onderte-skend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 van

het Wetboek van vennootschap-'pen.

Artikel 25,- WINSIVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

13' BESLUIT: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

14* BESLUIT: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent aile machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen,

waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10% (tien procent) van het tussentijdse

dividend waarvan hiervoor sprake.

Voor eensluidend uittreksel, mede-neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten, revisoraal verlaag.

Op de laatste blz, van LM!kB vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(e)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/12/2013 : OU043763
06/12/2012 : OU043763
04/10/2011 : OU043763
04/11/2010 : OU043763
03/12/2009 : OU043763
24/11/2008 : OU043763
17/12/2007 : OU043763
16/10/2006 : OU043763
14/11/2005 : OU043763
28/10/2004 : OU043763
24/10/2003 : OU043763
13/11/2002 : OU043763
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 21.09.2015, NGL 22.09.2015 15594-0416-016
01/12/2001 : OU043763

Coordonnées
BONNE PATRICK

Adresse
ZUIDLAAN 114/1 9630 MUNKZWALM

Code postal : 9630
Localité : Munkzwalm
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande