BOOMKWEKERIJ VB-PLANT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BOOMKWEKERIJ VB-PLANT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 504.957.254

Publication

20/06/2014
ÿþMo-d Word 11,1

fff ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

A

1 1

111111 11E19

na neerlegging ter griffie van de akte

UI

NEERGELEGD

1 1 JUNI 2014

RECI--).TUNK VAN

KOOPI-MMULM TE GENT

Ondernemingsnr : 0504.957.254

Benaming

(voluit) BOOMKWEKERIJ VB-PLANT

(verkort) :

Rechtsvorm: VOF

Zetel: Burg. Maenhoutstraat 87 - 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte: Zetelverplaatsing benoeming onbezoldigd werkend vennoot Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 5 mei 2014 blijkt dat:

- mevrouw Stefanie De Munter benoemd wordt als onbezoldigd werkend vennoot met ingang vanaf 6 mei 2014

- de zetel van de venootschap verplaatst wordt naar Yshoute 7 - 9860 Balegem met ingang vanaf 5 mei 2014.

Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C° BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathleen De Kuysscher, wonende te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144 elk met recht alleen op te treden en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de wijziging van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen.

Bart Vandepitte

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/02/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie v-tom

Ondernemingsnr Ce0q. %J'S+ " 251i

Benaming

(voluit) : Boomkwekerij VB-Plant

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Burg.Maenhautstraat 87 - 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

De oprichters, de heer Vandepitte Bart, wonende te 9820 Merelbeke, Lamstraat 63, de heer Vandepitte Jan, wonende te 9820 Merelbeke, Burg.Maenhautstraat 87 en de heer Wambeke Thijs, wonende te 9820 Merelbeke, BA. Verhaegenlaan 53 hebben op de volgende wijze de statuten opgesteld van een vennootschap onder firma die onder hen zal bestaan.

A. STATUTEN

ARTIKEL .1

Tussen de ondergetekenden wordt een vennootschap onder firma opgericht, hebbende als doel :

Zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in

samenwerking met derden of als tussenpersoon :

Eigen teelt van alle land- en tuinbouw, bloemisterij en boomkwekerij producten, op eigen gronden of op gepachte gronden en in eigen serres of in gepachte serres, en in bijkomende orde alle handelingen welke de hoofdactiviteit kunnen stimuleren.

Het verlenen van diensten, adviezen, bijstand inzake algemene beleidsstrategieën, human resources, management, marketing en verkoop en In de ruimste zin bijstand en diensten verlenen op het vlak van beleid, administratie, financiën en beheer.

Alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur, financier op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer.

4.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

-onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in" huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

-beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

-landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

2.Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service fiats, rusthuizen, winkels horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3.De coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studie werk, en alle inrichtingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f 8

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

4.Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; het exploiteren van handelszaken, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; verzekeringen; leasing; financieringen en leningen; verhuring van woningen, appartementen studentenhomes, staanplaatsen garages, ea.; verwerven, bouwen laten bouwen verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

5.Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, dit alles in de meest ruime zin. De planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastre-ven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten ; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

ARTIKEL 2

De vennootschap wordt opgericht met ingang van heden voor onbepaalde duur.

Nochtans zal elke vennoot een einde mogen maken aan de vennootschap mits drie maanden vooraf zijn

medevennoten te verwittigen bij aangetekend schrijven. In dal geval zal het scheidingsaandeel gelden zoals

bepaald in artikel 10 van de statuten.

ARTIKEL 3

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Burg.Maenhautstraat 87, 9820 Merelbeke.

ARTIKEL 4

De maatschappelijke naam en handtekening is Boomkwekerij VB-Plant.

Ieder van de vennoten welke zaakvoerder is, maakt afzonderlijk gebruik van de maatschappelijke handtekening met de meest uitgebreide bevoegdheden zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, dadingen aangaan en compromissen, alle afstanden en opheffing en geven, zowel vóór als na betaling. De maatschappelijke handtekening verbindt slechts de vennootschap wanneer zij zaken als voorwerp heeft die haar aanbelangen. Derhalve zullen aile verbintenissen de oorzaak aanduiden voor dewelke zij zijn aangegaan.

F ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 5

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op de som van 500,00 ¬ (vijfhonderd euro), vertegenwoordigd door

100 aandelen van 5 ¬ (vijf euro) elk.

De heer Vandepitte Bart brengt in de vennootschap: 400,00 ¬ (vierhonderd euro), wat 80 aandelen

vertegenwoordigt.

De heer Vandepitte Jan brengt in de vennootschap: 50,00 ¬ (vijftig euro), wat 10 aandelen

vertegenwoordigt.

De heer Wambeke Thijs brengt in de vennootschap: 50,00 ¬ (vijftig euro), wat 10 aandelen

vertegenwoordigt.

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, geheel volstort zijn.

De maatschappelijke inbrengsten brengen geen intrest op.

ARTIKEL 6

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting in rekening-courant nodig maken, zal deze

storting door ieder der vennoten bij gelijke delen gedaan worden, tenzij er anders beslist wordt.

De terugtrekking der gedeponeerde fondsen kan enkel geschieden bij gemeen overleg.

ARTIKEL 7

Tijdens de duur van de onderhavige vennootschap mag geen van de vennoten zijn rechten in de

vennootschap afstaan aan wie dan ook, zonder de toestemming van zijn medevennoten.

ARTIKEL 8

De boeken worden gehouden ten maatschappelijke zetel.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het

daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt er door de vennoten een resultatenrekening opgesteld met betrekking

tot het verstreken boekjaar.

De algemene vergadering wordt jaarlijks in de zetel van de vennootschap gehouden de laatste vrijdag van

maart om 19u.

Het eerste boekjaar gaat in vanaf heden en eindigt op dertig september 2014. De eerste algemene vergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand maart 2015,

ARTIKEL 9

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke kosten en de nodig

geachte afschrijvingen, vormt de nettowinst.

Deze nettowinst komt toe aan de vennoten, ieder voor zijn evenredig deel van de in bezit zijnde aandelen.

Zo er verliezen zijn worden deze in dezelfde verhouding gedragen.

ARTIKEL 10

Ingeval van overlijden van één van de vennoten wordt de vennootschap niet ontbonden door het feit zelf van dit overlijden, doch zal de vennootschap verder blijven bestaan onder de overgebleven vennoten. De erfgenamen van de overleden vennoot treden tijdelijk allen gezamenlijk in de vermogensrechten van de overleden vennoot. Na bepaling van de waarde van de vermogensrechten op basis van de laatste balans opgemaakt voor het overlijden zal deze waarde in speciën worden uitgekeerd aan de erfgenamen, zonder dat de erfgenamen verder nog vorderingen kunnen instellen.

In het geval er na het overlijden van een vennoot nog sleohts één langstlevende vennoot overblijft, behoudt deze de mogelijkheid om voor zijn persoonlijke rekening, de handelsinrichting te bewaren, samen met het materiaal en de koopwaren die ervan afhangen. Dit voornemen dient hij binnen de drie maanden na het overlijden, bij een ter post aangetekend schrijven, kenbaar te maken aan de erfgenamen en de vertegenwoordigers van de laatste vooroverleden vennoot. De erfgenamen van de vooroverleden vennoot zullen enkel in speciën het deel kunnen opeisen dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans opgemaakt voor het overlijden.

ARTIKEL 11

De fysische of morele onbekwaamheid van één van de vennoten die hem in de onmogelijkheid stelt zich meer dan zes maanden met de zaken van de vennootschap onledig te houden, wordt op alle gebied gelijkgesteld aan een overlijden.

ARTIKEL 12

ingeval van ontbinding der vennootschap wordt overgegaan tot de vereffening door de zorgen van de

vennoten of van de langstlevende vennoot.

ARTIKEL 13

Gedurende het bestaan van onderhavige vennootschap en na haar ontbinding, tot aan haar volledige vereffening, zullen de goederen en de waarden van de gezegde vennootschap steeds aan de vennootschap toebehoren, Ze vormen een vermogen onderscheiden van dit der vennoten en ze mogen nooit worden beschouwd als de onverdeelde eigendom van de vennoten of van hun erfgenamen of vertegenwoordigers.

ARTIKEL 14

de vennoten zullen, in gemeen overleg, aan de onderhavige statuten aire wijzigingen brengen die zij

geschikt kunnen achten.

ARTIKEL 15

In geval van betwistingen, hetzij tussen de vennoten, hetzij met hun erfgenamen of rechtverkrijgenden,

aangaande onderhavige vennootschap zullen zij gevonnist worden door de rechtbank van koophandel te Gent.

ARTIKEL 16

0e onderhavige akte wordt overeenkomstig de wet bij uittreksel bekendgemaakt.

5. BENOEMING

be vennoten beslissen unaniem tot aanstelling van de Heer Vandepitte Bart als zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Hij oefent zijn mandaat onbezoldigd uit, onverminderd latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering,

Het mandaat van de andere vennoten Is onbezoldigd, onverminderd latere andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

C. VOLMACHT

e

Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C° BVBA,Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathleen De Kuysscher, te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144 elk met recht alleen op te treden en met recht van ïn de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsloketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen,

Merelbeke, op 06/02/2013

Eiart Vandepitte

Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd; statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOOMKWEKERIJ VB-PLANT

Adresse
BURG. MAENHAUTSTRAAT 87 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande