BOONE CONSULT & INVEST

NV


Dénomination : BOONE CONSULT & INVEST
Forme juridique : NV
N° entreprise : 435.860.293

Publication

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 21.08.2013 13444-0375-012
20/03/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

NEERGELEGD

1 1 MAART 2013

RECHTBANKVAN

KOOPHAND~a1IffJ ENT

MM

VI kief>

aai

Bel Staa

i i

Ondernemingsnr: 0435.860.293

Benaming (voluit) : BOONE CONSULT & INVEST

1' 1

' 1

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

1 '

1 ~

Z.eteS ; Grote Steenweg 6

9840 De Pinte !i

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering, doelwijziging en statutenwijziging

d.

Uit het proces-verbaal gesloten voor Meester Jean-François AGNEESSENS, Notaris te Nazareth, dej dato 5 februari 2013, geregistreerd tien bladen één verzending te Deinze op 11 FEBRUARI 2013,; boek 509, blad 38, vak 16, ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 ¬ ), getekend voor de ea. Inspecteur; Colombie Koen, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders gehouden; van de naamloze vennootschap "BOONS CONSULT & INVEST", met zetel te 9840 De Pinte, Grote; : Steenweg 6 gekend onder het ondernemingsnummer 0.435.860.293, met eenparigheid van; stemmen volgende beslissingen werden genomen:

;1 EERSTE BESLUIT" De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van; één miljoen tweehonderd en acht duizend vijfhonderd euro (E 1.208.500,00) am het kapitaal te brengen van één miljoen tweehonderd zeventigduizend euro (¬ 1.270.000,00) op éénenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61.500,00).

De vergadering beslist bijgevolg dat er aan de heer Boone Paul, geboren te Aalst op 7 november`

;,1949, wonende te 9840 De Pinte, Grote Steenweg 6, voor zijn participatie in het kapitaal met 15.576;

;, aandelen een terugbetaling zal plaatsvinden ten bedrage van ¬ 837.334,61 en aan mevrouw Van Deyck Maria, geboren te Reet op 14 augustus 1955, wonende te 9840 De Pinte, Grote Steenweg 6, voor haar participatie in het kapitaal met 5.823 aandelen een terugbetaling van ¬ 313.031,31. Dit zonder vernietiging van aandelen, waarbij de loutere fractiewaarde van de aandelen wordt. aangepast.

: De terugbetaling aan de aandeelhouders zal geschieden door overschrijving op de door hen tijdig op' ;; te geven bankrekening na het verstrijken van een termijn van twee (2) maanden, na bekendmaking ;; van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, zijnde de zekerheidstermijn voor de eventuele schuldeisers.

Ï? De uitkering aan de aandeelhouders geschiedt geheel vanuit fiscaal volstort kapitaal.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van ¬ 1.208.500,00 daadwerkelijk verwezenlijkt werd zodat het kapitaal thans ¬ 61.500 bedraagt vertegenwoordigd door 21.399 aandelen op naam.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist om de raad van bestuur alle bevoegdheden te verlenen om de hierboven, il geacteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de; vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden tel verrichten en dit door storting op bankrekening van de aandeelhouders.

DERDE BESLUIT Na lezing van het bijzondere verslag de dato 8 januari 2013, opgesteld overeenkomstig artikel 559; W.Venn, met bijhorende staat van actief en passief (Balans per 30/11/2012) niet ouder dan drie maanden, keurt de vergadering het voorstel tot wijziging van het doel goed en besluit tot wijziging,;

;1 herformulering en uitbreiding van het bestaand doel met onder meer het beheer van roerend eni onroerend goed, managementactiviteiten zoals integraal geformuleerd onder artikel 3 van de nieuw;

aan te nemen statuten.

,1

1.

Op de laatsite blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 71.1

Voormelde verslagen zullen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel worden' neergelegd.

VIERDE BESLUIT

Vervolgens beslist de vergadering tot de afschaffing van de huidige statuten waarbij vervolgens na artikelsgewijze bespreking nieuwe statuten worden aangenomen met onder meer de aanpassing aan de besluiten hiervoor, actualisatie van de tekst en aanpassing van de statuten aan gewijzigde wetgeving.

De nieuwe tekst van de statuten luidt integraal als volgt (per uittreksel):

"TITEL L NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1. :

De vennootschap is een naamloze vennootschap en draagt de naam "Boone Consult & Invest"".

Artikel 2. :

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch

Staatsblad, mag de zetel naar om hef even welke plaats in het Nederlandstalig gedeelte van België

of in het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur za! de vennootschap agentschappen,

stapelhuizen en bijhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel 3. :

De vennootschap heeft tot doel:

A. - import en export, groothandel in parfumerieën, cosmetica en farmaceutische en para-farmaceutische producten, producten in de gezondheidssector, in de sector van hygiëne en schoonheid, alle aanverwante producten en accessoires;

B. - het waarnemen of laten waarnemen van bestuurders- en/of zaakvoerdersmandaten; organiseren, coördineren en opvolgen van financiële en administratieve activiteiten;

managen van, adviseren over, en het opzetten van een financieel en administratief team binnen een onderneming;

adviseren over, begeleiden van implementatie van bedrijfsondersteunende management informatie systemen;

adviseren over, organiseren van besluitvormingsprocessen binnen ondernemingen;

adviseren over, begeleiden en implementeren van rapporteringstructuren in de breedste zin van het woord;

adviseren over, organiseren van, uitwerken van strategische en tactische bedrijfsdoelstellingen;

het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschap, dit alles in de meest ruime zin;

overige zakelijke dienstverleningen.

C. Voor eigen rekening:

het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van de voltooiingwerken door onderaannemers;

het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

D. Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag leningen verstrekken aan, zich borg stellen voor en waarborgen verlenen, zelfs hypothecair, ten gunste van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 4. :

De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

a Voep behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



TITEL IL KAPITAAL

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal bedraagt ¬ 61.500, 00 vertegenwoordigd door 21.399 aandelen, zonder aanduiding van

de nominale waarde, die ieder 1/21.399ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL III.: BESTUUR

Artikel 14. : Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur ten minste bestaande uit het minimum aantal leden voorzien door het Wetboek van vennootschappen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De opdracht van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin de opdracht vervalt.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters aanstellen.

Artikel 20. : Bevoegdheden van de raad van bestuur

a) Interne bestuursbevoegdheid

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, Kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als collage op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

De persoon aan wie de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn opgedragen, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder".

c) Directiecomité

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurders zijn, De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

d) Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als het directiecomité, zo deze bestaat, en degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

e) Externe Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van derden, in en buiten rechte,

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door hetzij door een gedelegeerd bestuurder afzonderlijk optredend, hetzij door twee bestuurders samen optredend.

De raad van bestuur kan eveneens bijzondere gevolmachtigden voor de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voctee

behoticien aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod i i.9

Voc

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 25. : Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering - ook jaarvergadering genoemd - wordt elk jaar gehouden op 5 juni om 19.00 uur. indien deze dag een zondag of feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Deze vergadering neemt kennis van het jaarverslag en van het verslag van de eventuele commissaris(sen), bespreekt de jaarrekening en na deze te hebben goedgekeurd, verleent - bij aparte stemming - kwijting aan de bestuurders en eventuele commissaris(sen); in voorkomend geval, gaat ze over tot de herbenoeming of tot de vervanging van de uittredende of ontbrekende bestuurders en eventuele commissaris(sen) en neemt alle besluiten in verband met de eventuele andere punten op de agenda.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge TITEL VIL : JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG - BESTEMMING VAN DE WINST

Artikel 38. : Boekjaar- Jaarrekening - Controleverslag

Het boekjaar van de vennootschap loopt ieder jaar van 1 januari tot en met 31 december.

Op het einde van elk boekjaar, maakt de raad van bestuur een inventaris op, mede de jaarrekening volgens de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening, de sociale balans (indien wettelijk vereist) en de toelichting en vormt een geheel.

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk gehouden is, dient de raad van bestuur bovendien een verslag op te stellen, 'jaarverslag" genoemd, waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Het verslag bevat de commentaren, inlichtingen en toelichtingen die vermeld zijn in het Wetboek van vennootschappen.

Ten minste één maand voor de jaarvergadering overhandigt het bestuur de stukken voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen, met het jaarverslag aan de eventuele commissaris(sen). De eventuele commissaris(sen) stel(t)len, met het oog op de jaarvergadering, een omstandig schriftelijk verslag op, "controleverslag" genoemd, rekening houdend met hetgeen bepaald is in het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders, obligatiehouders, warranthouders of houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen vanaf vijftien dagen vÔdr de jaarvergadering, op de zetel van de vennootschap kennis nemen van de in het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven documenten. Zij hebben het recht kosteloos een kopie van deze stukken te bekomen, tegen overlegging van hun effect Een kopie van diezelfde documenten wordt gezonden aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en eventuele commissaris(sen) tezelfdertijd als de oproeping.

De bestuurders leggen binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven documenten neer.

Artikel 39. : Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf procent (5 %) voorafgenorren tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wondt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen en van deze statuten.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van bestuur,

Behoudens andersluidende wettelijke bepaling worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Artikel 40.: Interim-dividend

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de voorschriften vervat in het Wetboek van vennootschappen, interim-dividenden uit te keren.

TITEL VIII. : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 43. Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel

bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon

voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 44.: Benoeming van vereffenaar(s)

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding of ontbinding als gevolg van een rechterlijke

uitspraak die op vraag van iedere belanghebbende kan worden gevorderd, wordt de vereffenaar



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : faam en handtekening

benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn' vergoeding, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel.

Artikel 45. : Verdeling

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto activa verdeeld worden op de volgende wijze:

a) bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden;

b) het gebeurlijk saldo zal op gelijke wijze overal de aandelen verdeeld worden.

N

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist om bijzondere volmacht te verlenen aan "B `n D Accountants" BVBA, Diestsestraat 10 bus 1, 3540 Herk-de-Stad, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel,

Jean-François Agneessens

Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- Uitgifte proces-verbaal de dato 5 februari 2013, bijzonder verslag raad van bestuur

overeenkomst artikel 559 Wetboek van Vennootschappen met staat van activa en passiva per 30 november 2012,

M1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voos behouden aan het Belgisch Staatsblad

03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 28.08.2012 12472-0250-013
08/02/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I *13033797*

w bete aai Bel Staa

111

NEERGELEGD

2 6 JAN. 2012 "

}'~C,' ~°i.là~~u! f TG ry , i~

i6 ~}O7~~~ 4 1^ i-~~i

Ondernemingsnr; 0435.860.293

Benaming (voluit) : BOONE CONSULT & INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetei ; Grote Steenweg 6

9840 De Pinte

í '

;f I

Onderwerp akte :Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam - vernietiging aandelen en aanpassing statuten

Uit het proces-verbaal gesloten voor notaris Jean-François Agneessens, te Nazareth, de dato 28 december 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat de aandeelhouders van de naamloze vennootschap; « BOONE CONSULT & INVEST », met maatschappelijke zetel te 9840 De Pinte, Grote Steenweg 6,I ondernemingsnummer RPR Gent 0435.860.293, BTW BE 435.860.293, volgende beslissingen hebben genomen :

Omzetting der aandelen

De vergadering beslist om de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam, met mogelijkheid; tot omzetting van de aandelen op naam in gedematerialiseerde effecten.

Vernietiging aandelen

De vergadering geeft opdracht aan de raad van bestuur tot vernietiging van de aandelen, nummering en inschrijving van de aandelen in het aandelenregister, evenals de uitreiking van aandelen certificaten. Dit alles; ;; op datum van 28 december 2011.

Aanpassing statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de besluiten hiervoor en aan gewijzigde wetgeving, ondermeer de homologatie vereffenaar en de mogelijkheid tot elektronische oproeping en besluitvorming binnen; de algemene vergadering.

Bijgevolg worden de statuten aangepast als volgt:

- Schrapping in artikel 5 van de bewoordingen "aan toonder"

- Integrale wijziging van artikel 7 ais volgt: "De maatschappelijke aandelen zijn op naam. Van zodra de

aandelen volledig zijn volgestort, kan de aandeelhouder aan de raad van bestuur vragen dat deze op zijn; kosten worden omgezet in gedematerialiseerde aandelen.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam, Elke overdracht van' aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van. schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich: ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is: worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op; verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te; _; oefenen ln het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)." Vervanging van artikel 20 met de volgende tekst: "De algemene vergadering wordt bijeengeroepen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen".

- Toevoeging in artikel 21 na de laatste zin van volgende tekst: "De aandeelhouders kunnen op afstand:

deelnemen aan de algemene vergadering overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van; I; vennootschappen."

Toevoeging in artikel 28, de eerste alma, van volgende zin: "Het mandaat van de vereffenaar zal ter; homologatie aan de bevoegde rechtbank van koophandel moeten worden voorgelegd."

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor analytisch uittreksel,

Jean-François Agneessens,

Notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd :

- uitgifte van het proces-verbaal de dato 28 december 2011.

Voorbehouden -.aan hot Betgiech Staatsblad

Annexes dü 1VIóniteur bete

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 30.08.2011 11511-0040-011
27/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.10.2009, NGL 15.10.2009 09819-0082-012
25/06/2009 : GE152627
07/11/2008 : GE152627
06/08/2007 : GE152627
13/07/2006 : GE152627
22/07/2005 : GE152627
09/12/2004 : GE152627
14/07/2004 : GE152627
16/07/2003 : GE152627
31/08/2002 : GE152627
17/07/2002 : GE152627
15/07/2000 : GE152627
12/02/2000 : GE152627
07/07/1999 : GE152627
07/07/1999 : GE152627
01/07/1999 : GE152627
03/10/1998 : GE152627
23/10/1996 : GE152627
12/06/1993 : GE152627
12/06/1993 : GE152627

Coordonnées
BOONE CONSULT & INVEST

Adresse
GROTE STEENWEG 6 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande