BORMS TECHNICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BORMS TECHNICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.860.165

Publication

08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 26.04.2013, NGL 03.05.2013 13110-0534-016
18/07/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

+ Het stellen van alle mogelijke handelsactiviteiten en het verlenen van alle mogelijke diensten in verband met voeding, dranken en alle aanverwante of afgeleide producten, zowel in groot- en kleinhandel, invoer en uitvoer, groepering van gemeenschappelijke aankoop, eventueel als tussenpersoon, makelaar of commissionair;

+ De uitwerking en de realisatie van projecten op het gebied van de bouwnijverheid, elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigenbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzovoort;

+ Algemeen vervoer voor eigen rekening als voor derden, koerierdiensten;

+ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebbende op het vlak van administratie en financiën, verkoop productie en algemeen bestuur;

+ Consultancy voor betonherstellingen, gevelcoating en waterdichtingen.

+ Het verlenen van zowel persoonlijke als zakelijke, roerenden en onroerende waarborgen ten voordele van derden;

+ Aannemer in chapewerken;

+ Aannemer van schrijnwerk in hout, kunststof en metaal;

+ Onderhouden/schoonmaak van onroerende en roerende goederen, ruitenwasserij en andere

onderhoudstechnieken;

+ Montage van buiten- en binnenschrijnwerk in hout, kunststof en metaal;

+ Installatie van garagepoorten, verplaatsbare wanden, geblindeerde- en brandwerende deuren;

+ De montage van serres, veranda s, enzovoort;

+ De bekleding van wanden, plafonds, enzovoort, in hout, kunststof en metaal;

+ Groot- en kleinhandel in ijzerwaren, verf, bouwmaterialen (inclusief doe-het-zelfzaken);

+ Dakbedekking en bouw van daken en dakconstructies, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en dakterrassen;

+ Het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken;

+ Het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten;

+ Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom enzovoort, het reinigen van nieuwe

gebouwen na beëindigen van de bouwwerkzaamheden;

+ Overige werkzaamheden ivm de afwerking van gebouwen;

+ Het beheer van een onroerend vermogen, onroerend leasing en huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, het uitbaten van een bedrijfscentrum, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is nog niet volledig volstort; de niet-volstorte inbreng bedraagt zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR).

ARTIKEL 14 : BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen al dan niet vennoot (vennoten).

ARTIKEL 17 : EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT :

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL 20 : GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand maart om negentien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 31 : BOEKJAAR - JAARREKENING.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) stelt indien wettelijk vereist een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden.

ARTIKEL 32 : BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. OVERGANGSBEPALINGEN

A. BENOEMING VAN DE EERSTE GEWONE ZAAKVOERDERS.

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap: de heer Benny BORMS, voornoemd.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden en niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich tegen deze

benoeming verzet.

B. EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart tweeduizend dertien. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot dertig september tweeduizend twaalf.

C. BIJZONDERE VOLMACHT.

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, BVBA FIDUCIAIRE ACCFISC-CONSULT, met zetel te 9160 Lokeren, Touwstraat 3, vertegenwoordigd door haar statutaire zaakvoerder de heer El Messnaoui Naijb, accountant-belastingconsulent, inzake het vervullen van formaliteiten voor het aanvragen en/of wijzigen van de inschrijving in het KBO, directe en indirecte belastingen, BTW-nummer en alle andere administratieve verrichtingen teneinde bij het KBO en bij de bevoegde BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling, met recht van in de plaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BORMS TECHNICS

Adresse
RACINGSTRAAT 37 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande