BORO CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BORO CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.624.593

Publication

02/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







v beh. aai Bel Staa NEERGELEGD

20-03-2014

RECHTSVAN

KOOPHANDEL TE GENT

1111111

ao1isva*









Ondernemingsnr : 0837.624.593

Benaming

(voluit) : BORO CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm ; BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel ; Zandvoordestraat 147, 9052 Zwijnaarde

(volledig adres)

Onderwet akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN VENNOTEN GEHOUDEN OP 5 DECEMBER 2013 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Naar aanleiding van het overlijden van de zaakvoerder de heer Dany Vandenbossche op 01/12/2013 wordt beslist om mevrouw Ann Agon te benoemen als zaakvoerder en dit met ingang van 02/12/2013, Haar mandaat is onbezoldigd.

Ann Agon

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

^Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 14.03.2014, NGL 24.03.2014 14074-0041-010
18/07/2011
ÿþVoor.

behouden

aan hÀt

Belgisch

Staatsblad

nood 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.,, ~..~.;:,

NEFRçiEILEGD

_ ._.~.-,... .~,. ......,~.~,.e

a 6 JULI 2011

KOOPusT~ GÉNI'



Gndernemingsnr : Benaming

(voluit) : BORO CONSULT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9052 Gent, Zwijnaarde, Zandvoordestraat 147

Ondeïwer akte . oprichting

*11109580*

2 " Ç93

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op zevenentwintig juni tweeduizend en elf, dat:

* 1. De heer VANDENBOSSCHE Dany Leon Julia, geboren te Brugge op twee april negentienhonderd zesenvijftig, met identiteitskaart nummer 591-1569546-91 en rijksregister nummer 56.04.02-033.44, en zijn echtgenote,

2. Mevrouw AGON Ann André Marie, geboren te Gent op zeventien maart negentienhonderd tweeënzestig, met identiteitskaart nummer 590-4987042-07 en rijksregister nummer 62.03.17-232.96, samen wonend te 9052 Gent, Zwijnaarde, Zandvoordestraat 147.

Gehuwd te Gent op achtentwintig mei tweeduizend en vier onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden.

* een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbeperkte duur hebben opgericht onder de naam van "BORG CONSULT", met zetel te 9052 Gent, Zwijnaarde, Zandvoordestraat 147: waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste (1/186e) van het kapitaal, en waarop volledig is ingeschreven. De heer Vandenbossche Dany daarvan driéënnegentig (93) aandelen toebedeeld kreeg en mevrouw Agon Ann eveneens drieënnegentig (93).

* de aandelen waarop zij hebben ingeschreven volgestort zijn tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), welk bedrag zich vanaf heden ter beschikking van de vennootschap bevindt, zoals blijkt uit het bankattest van DEXIA BANK NV de dato tweeëntwintig juni tweeduizend en elf dat bewaard zal blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

* met als doel:

1. Optreden als handelsbemiddelaar bij de verkoop van fotovoltaïsche zonnepanelen.

2. Onderzoek, advies, bemiddeling en levering van spaar en verzekeringsstelsels in binnen- en buitenland.

3. Begeleiding, coördinatie, scholing en vorming van management- en begeleidingstechnieken. Het rekruteren, opleiden, motiveren en stimuleren van adviseurs en medewerkers zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in binnen- en buitenland.

4. Het tot stand brengen van samenwerkingsovereenkomsten tussen vennootschappen en zelfstandigen of tussen zelfstandigen onderling of tussen vennootschappen onderling. Het opvolgen van deze overeenkomsten: bemiddelen, bijsturen, optimaliseren, scheiden.

5. Het in de plaats treden van personen of vennootschappen in binnen- en buitenland, zowel voor management als voor administratie, marketing en public relations.

6. Organiseren en begeleiden van studies, cursussen en onderricht in de meest ruime zin van het woord.

7. Inrichten, begeleiden, organiseren en regisseren van happenings, spektakels en organisaties.

8. Tussenpersoon in de handel van voornoemde activiteiten.

9. Het aanbrengen van kredieten en beleggingen als tussenpersoon tussen kredietnemer en kredietgever.

10. Vertaalwerk.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als buitenland, op alle wijzen die zij best

geschikt zal achten.

De vennootschap mag op elke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die

hetzelfde of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen,

haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden voor inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie,

opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heil van de persoro)níen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvyoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doet.

Zij kan de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

* De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke  of rechtspersonen, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. De zaakvoerders die door de vennoten zonder beperking van duur zijn benoemd in de akte van oprichting (en enkel in die akte), worden geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan enkel worden herroepen ofwel met een meerderheid zoals vereist bij statutenwijzigingen ofwel met een gewone meerderheid maar dan slechts om gewichtige redenen.

Iedere zaakvoerder kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan het college van zaakvoerders of als er maar één zaakvoerder is aan de algemene vergadering. Hij is wel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen maar de algemene Vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

* De jaarlijkse algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet elk jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand juni om 18u00. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden belegd door één of meerdere zaakvoerders. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen zullen gehouden worden op plaats, dag en uur aangeduid in de bijeenroeping.

De oproepingen voor de algemene vergadering worden vijftien dagen op voorhand toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en eventueel aangestelde commissarissen. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De oproeping bevat de agenda van de vergadering en de krachtens de wet aan voormelde personen mee te delen documenten (jaarrekening, eventueel jaarverslag en verslag commissaris).

De vennoten, die aan de vergadering wensen deel te nemen, moeten vijf dagen voor de vergadering hun voornemen met gewone brief, aan de zetel van de vennootschap gericht, bekend maken, op voorwaarde dat de bijeenroeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt.

De zaakvoerders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Vervulling van de formaliteiten voor de bijeenroeping van de vergadering en voor de toelating tot de vergadering is evenwel niet vereist, wanneer alle vennoten aanwezig zijn en met éénparigheid van stemmen de agenda vaststellen waarover zij te vergadering zullen beraadslagen en hierover met de vereiste meerderheid besluiten.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

Elke algemene vergadering, gewone, bijzondere of buitengewone, kan door de enige zaakvoerder dan wel alle zaakvoerders tesamen één enkele maal drie weken uitgesteld worden, zelfs indien geen uitspraak over de jaarrekening moet gedaan worden.

Deze verdaging vernietigt alle genomen beslissingen, tenzij de enige zaakvoerder dan wel alle zaakvoerders tesamen hierover uitdrukkelijk anders beslissen.

Op de tweede vergadering wordt de agenda van de eerste vergadering geheel afgehandeld voor alle verdaagde punten.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, .al dan niet vennoot, en drager van een schriftelijke volmacht waarvan de vorm door de zaakvoerders bepaald wordt. Minderjarigen en rechtspersonen worden door hun voogden of wettelijke vertegenwoordigers vertegenwoordigd.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s), een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keurenen binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

* Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing van stemrecht en behoudens wettelijke bepalingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

ue nesiuten worgen mei eenvouoige meeraemeia van stemmen tmeer voor- aan tegenstemmend genomen, behoudens de wettelijke beschikkingen ter zake toepasselijk op bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen. Bij gelijkheid van stemmen wordt het voorstel verworpen.

* Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder kalenderjaar.

Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

De zaakvoerders bepalen het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald.

De uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering waarop het bedrag is vastgesteld. De dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaren.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering goedgekeurd.

Binnen de dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening, en ten laatste zeven maanden na de datum van de afsluiting van het boekjaar, leggen de zaakvoerders overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen de jaarrekening en de andere door het Wetboek van vennootschappen vereiste documenten neer bij de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting voor hun bestuursdaden van het afgelopen jaar.

*De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faling, kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot.

Zij kan slechts worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering onder de modaliteiten voorzien bij de wet.

Bij ontbinding zal het vermogen van de vennootschap vooraf dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventueel batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit, elk aandeel recht gevende op een gelijk deel.

* Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwe-'zen naar de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden als ongeschreven beschouwd.

* OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, aanzien als hebbende woonst gekozen ter zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig gedaan kunnen worden.

2. WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van vennootschappen.

3. COMMISSARIS

Gezien de vennootschap voldoet aan de criteria van een "kleine vennootschap", geciteerd in het Wetboek van vennootschappen, wordt geen commissaris aangesteld. Bijgevolg wordt het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend door de vennoten overeenkomstig dé bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

4. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint vanaf het ogenblik dat onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en eindigt op eenendertig december tweeduizend en twaalf, zodat de eerste jaarvergadering zal doorgaan in het jaar tweeduizend en dertien.

5. BENOEMING

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap overeenkomstig artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen, worden aangesteld als onbezoldigde zaakvoerder (behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering) voor onbepaalde tijd: voornoemde heer Vandenbossche Dany, die verklaart zijn mandaat te aanvaarden.

6. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarden van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichter en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan aan het Belgisch Staatsblad

L

Comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, met betrekking tot de uitoefening van haar maatschappelijk doel, gelet op het bestaan van de huidige reglementering inzake de uitoefening van het beroep en/of activiteiten, de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen dient te bekomen of verplicht zal zijn verscheidene voorwaarden te vervullen.

7. BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Ann Valentyn, optredend voor de BVBA "Grant Thomton België Accountancy", met zetel te 9000 Gent, Tinnenpotstraat 40, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake BTW, bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, fiscale administraties, de registratiecommissie, de erkenningscommissies en de sociaalrechterlijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen en schrappingen van deze inschrijvingen.

De beschrijving van de administratieve verplichtingen en bevoegdheden is louter exemplatief en niet beperkend en volmacht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VÔÔR REGISTRATIE

Tegelijk hiermee neergelegd: de eensluidende uitgifte.

Notaris Anne Pede,

M erel beke-Botte la re.

Op de iaatste biz. van Luik B vermeiden : Recto.: Naam en hoedanigneid van de instrumenterende notaris heemij van de perâo(o)n(en} bevoegd de recntspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en hairdtekenino

Coordonnées
BORO CONSULT

Adresse
ZANDVOORDESTRAAT 147 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande