BORREAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BORREAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.476.591

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.04.2014, NGL 23.04.2014 14100-0070-012
01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 27.06.2013 13224-0204-011
04/11/2011
ÿþ Mod 2.1

MM C3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11fl

.

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 iM. ~M~1

t .~ ^". .

DE NmireM{}N DE

Ondennenn~ *~ ~~~~ ~~~

mga»'~ ~~+~~ `vx' ~°-~I

Benaming

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aanspoake|ükhe~

( ^~~~~

i Onderwerp akte : Oprichting

UIT EEN AKTE verleden voor geassocieerd Notaris Iris DE BRAKELEER, te Ninove, de dato 19 oktober

2O11. ter registratie:

BLIJKT:

|

1/Dat tussen 1.De heer VAN DEN BORRE Bram,geboren te Ninove op 25 december 1975,ongehuwd,

e9404N~ovo ~~ '!

wonende `-- Geraardsbergsesteenweg 339, en 2. Mevrouw VERNAILLEN Prisca,;|

geboren te Ninove op 25 februari 1975,Ninove (Aspelare),

Geraardsbergsesteenweg DDS, een be~o~nvennoob~hapmet beperk~onnopnyke|Ükh~ werd - -

' als naam BORREAS, en met zetel te 9404 Ninove (Aspelare), Geraardsbergsesteenweg 339.

2/ Dat het doel van de vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt omschreven; De;

; vennootschapheeft tot zowel

doe|.|nbinn~n-a|pinh~1buibon|mnd.zow~|voor~ig~nrek~n|nga~vandaoden' !

-/ Het verlenen vmn mdminimhnóeve, financiële, technologische, commerciële en management- dienmen./ consultancy en adviesverlening in iedere materie aan bedrUven, ondernonninâon, insteKinQon, vevonkJingen.| zelfstandigen en particulieren en dit in de meest ruime betekenis van het woord.

-/ Het ontwikkelen en verstrekken en inrichten van alle soorten vakournuouen, o-leaming. opleidingen.| mom/nahms, inrichten en organiseren van beurzen en andere evenementen voor particu|ienon, professiona|s» bedrijven, openbare en pnvate instellingen,

Design O/~nn ontwerp, implementatie en vervaardiging, definitie, ontwikkeling, bouw, onderhoud en reparatie,: installatie, aankoop & verkoo huur & verhuur, import & export, kleinhandel en groothandel, postorder en online! handel, opleiding,begeleiding,training,adviesverlening,consulting,optimalisatie,handelsbemiddeling,;

'! constructie, configuratie, beheer en exploitatie, dienstverlening, productontwikkeling, studies, projectontwikkeling,vonennond:

-informatica & ICT cunuepten, technwlogieën, uymtemen, pmducten, hmndwmre, e-commerce, netwerken,:

apparatuur~ programmatuur, on~wareonoplossingen

randapparatuur,

^gokendm en nieuwe technoloQie8m, talecommuniomde, nmhm*dking, inÓæmet, mu|ómedia, audio, hUi.i |visun|iamta & video concepten, oye*aman, producten, homdworo, netwerken, apparatuur & nmndmppmnmÓuur.i werktuigen, programmatuur, software en oplossingen en aile gerelateerde onderwerpen ^e|ektnxteuhniwk, e|ektnonico, domotica teohno|og|eën, uyuteman, pnuducten, hardware, apparatuur &! randapparatuur, programmatuur, software en oplossingen in de ruimste zin

" kantoorproducten, kantoormachines kantoorbenodigdheden in de ruimste zin

" verlichting

en verlichtingsapparatuur in de ruimste zin,foto- en film apparatuur, en andere optische artikelen.

^hoto'a, fotografie en fotografische producten, $schno|oÁieán, ayatewoan, hardware, apparatuur & ! randapparatuur, programmatuur, software en oplossingen .grafische onÓmerpan, grafische prwductwn, techno|oQieën, uystmnnen, hardware, apparatuur &! randapparatuur, programmatuur, software en oplossingen

, ^gegovenm/mnwerNng, webhouUng, webportalen en aanverwante acÓiviteüen, oplossingen, systemen,

pnugrommatuur, hardware en software ;

" alle online en offline publicaties in de ruimste zin

" kantoor ondersteunende activiteiten, grafische vormgeving, documentverwerking voor particulieren, professionals, zelfstandigen, bedrijven,ondernemingen, nijverheid, vmnenig~ngmn~ '_ openbare en pnivate instellingen. -Oemmnenvarhoop huurenvarhuur ophuhHngmn~r~hUn~ onhver~mnrenovmde beheer organinaóeen!

| ' ' ' ` '

consulting van en voor alle projecten vormen van onroerende aard, inclusief gnonden, particuliere en:

industriële gebouwen en complexen, alsook onroerend goed zoals vaartuigen, woonboten, inc|u~efdeop- en:

!

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

inrichting, ontwerpen en projecten van kantoor en commerciële ruimten, beursopbouw en standen, en dit in de meest ruime zin.

-1 De vennootschap kan overgaan" tot alle handels, nijverheid, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

-/ De vennootschap kan optreden als houdstermaatschappij van vennootschappen en ondernemingen die industriële, onroerende, commerciële en/of burgerlijke activiteiten uitoefenen, alsook als bestuurder of zaakvoerder aangesteld worden in het beheren en/of besturen van alle vennootschapsvormen en ondernemingen.

-/ De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle vennootschappen met welke al dan niet een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 Eur), vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde, volstort ten belope van 80/186en door inbreng in geld.

41 Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

51 Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke collegiaal beschikken.

fi/ Dat extern iedere zaakvoerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

71 Dat als niet-statutaire zaakvoerders, voor onbepaalde duur, is aangesteld: de heer VAN DEN BORRE Bram, wonende te 9404 Ninove (Aspelare), Ninoofsesteenweg 339.

In geval van overlijden of vacature van de functie van zaakvoerder, is benoemd tot vervangend zaakvoerder: mevrouw Vemaillen Prisca, voornoemd.

81 Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zal eindigen op 31 december 2012,

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de 1e zaterdag van de maand mei om 20.00 u in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping ver-meld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

De oprichters stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber de Fiduciaire Beeckman-Vemaillen vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Danny Vernaillen, te Ninove (Okegem), Leopoldstraat 1, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, aan wie de macht wordt verleend om het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank en voor de registratie van de vennootschap als BTW-belastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Iris De Brakeleer, te Ninove.

Tegelijk hiermee neergelegd:

de expeditie van de oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

I Voor-

" behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.05.2015, NGL 01.06.2015 15143-0257-012

Coordonnées
BORREAS

Adresse
GERAARDSBERGSESTEENWEG 339 9404 ASPELARE

Code postal : 9404
Localité : Aspelare
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande