BORREMANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BORREMANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.139.350

Publication

17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 13.12.2013, NGL 16.12.2013 13685-0011-015
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 14.12.2012, NGL 20.12.2012 12669-0191-015
09/02/2015
ÿþe mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IM i

*15021336* II oi

Ondernemingsnr : 0454.139.350

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 8 JAN. 2015

AFDELING lel RMONDE

Benaming (voluit) : BORREMANS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heyerstraat 5, 9160 Lokeren

Onderwerp akte :Verplaatsing zetel - aktename ontslag en benoeming zaakvoerder(s) - wijziging boekjaar en datum jaarvergadering - wijzigingen statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Philippe DEFAUW, Notaris met standplaats te Kortrijk, op; eenentwintig januari tweeduizend en vijftien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten,' van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BORREMANS", met zetel te 9160 Lokeren, Heyerstraat, 5 (B.T.W. BE-0454.139.350; RPR Gent afdeling Dendermonde), onder meer de volgende besluiten heeft genomen, telkens met eenparigheid van stemmen:

1/ De vergadering besloot met onmiddellijke ingang van 21 januari 2015 de zetel van de vennootschap te verplaatsen van '9160 Lokeren, Heyerstraat, 5' naar "8970 Poperinge, leperstraat, 101",

De vergadering besloot tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 2 van de statuten door wijziging van de eerste zin van gezegd artikel 2 als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8970 Poperinge, leperstraat, 101.",

21-De vergadering nam akte van het ontslag uit de functie van statutair zaakvoerder dat werd ingediend door de heer BORREMANS Daniel, Dit ontslag gaat in op 29 december 2014 en is door de vergadering voor zoveel als nodig aanvaard,

-De vergadering besloot voorts tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 15 van de statuten door schrapping van de derde alinea en van de laatste alinea,

-Tot slot stelde de vergadering nog vast dat op de bijzondere algemene vergadering van vennoten van de vennootschap "BORREMANS" gehouden op 29 december 2014 de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "FireSky MGMT', met zetel te 8970 Poperinge, leperstraat, 101 (RPR Gent afdeling leper; 0507.741.649), vast vertegenwoordigd door de heer VAN ACKER Patrick, wonende te 8970 Poperinge, leperstraat, 101, met onmiddellijke ingang van 29 december 2014 voor onbepaalde duur is benoemd tot niet statutair zaakvoerder, en die aanvaardde.

3/ De vergadering besloot het lopend boekjaar dat een aanvang nam op één juli tweeduizend en veertien te verlengen om dit te laten eindigen op dertig september tweeduizend en vijftien.

Vervolgens besloot de vergadering de looptijd van het boekjaar te wijzigen om dit voortaan te laten ingaan: op één oktober van elk jaar en telkens te laten eindigen op dertig september van het daarop volgende jaar.

De vergadering besloot tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 29 van de statuten door wijziging; van gezegd artikel 29 als volgt:

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van elk jaar en wordt op dertig september van:, het daarop volgende jaar afgesloten.".

4/ De vergadering besloot tot wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze te brengen naar de!; eerste maandag van de maand maart om negentien uur. De vergadering stelde aldus vast dat de eerstvolgende jaarvergadering zal worden gehouden de eerste maandag van de maand maart van het jaar tweeduizend en zestien om negentien uur,

De vergadering besloot vervolgens tot dienovereenkomstige aanpassing van artikel 20 van de statuten door' wijziging van de eerste zin sub a) van gezegd artikel als volgt:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar': bijeenkomen op de eerste maandag van de maand maart om negentien uur.".

51 De vergadering besloot tot aanpassing van de artikelen 21, 38 en 39 van de statuten aan de vigerende wetgeving, en meer in het bijzonder het wetboek van vennootschappen, en wel als volgt: a) artikel 21:

- invoegen in de betiteling van gezegd artikel 21 na het woord 'vergaderinq' van de woorden schriftelijke besluitvorming';

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

,pehou°en

aan het

Belgisch

Staatsblad





- invoegen in fine van gezegd artikel 21 van de volgende tekst:

"Evenwel kunnen de vennoten overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis nemen,"

b) artikel 38: invoegen na de tweede alinea eindigend met de woorden `bevoegd zijn' van de volgende tekst: "De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging of homologatie worden voorgelegd.";

c) artikel 39: vervangen van de volledige tekst van gezegd artikel 39 door de volgende tekst:

"Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.".

Voorts besloot de vergadering tot invoeging in de statuten van een bijkomend artikel 39bis, luidend als volgt: "Artikel 39bis: Ontbinding en vereffening in één akte.

Onverminderd artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte evenwel mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in artikel 184, §5 van het wetboek van vennootschappen.".

61 De vergadering verleende machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten. De vergadering verleende machtiging aan notaris Philippe Defauw om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe DEFAUW, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 21/0112015, 2 volmachten aangehecht;

gecoördineerde tekst van statuten.





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/01/2012
ÿþ Moe Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ilu IIIuII II III lila

*12018674*

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

K

10 JAN 2Ü12

DENDEIUMAPNDE

Ondernemingsnr : 0454139350

Benaming

(voluit) : BORREMANS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9160 LOKEREN, Heyerstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 29 december

2011 dat door de algemene vergaderingen van :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPLENDID HORECA" met zetel te Lokeren,

Heyerstraat 5, met ondememingsnummer 0893.710.884;

en

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BORREMANS" met zetel te Lokeren,

Heyerstaat, 5, met ondernemingsnummer 0454.139.350;

Na onderzoek en bespreking van het fusievoorstel, door elke vergadering afzonderlijk, bij eenparigheid van

stemmen, volgende besluiten werden genomen:

§ 1. Besluit tot fusie

A.De vergaderingen keuren het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluiten aldus dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPLENDID HORECA" zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BORREMANS".

B.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ''SPLENDID HORECA" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BORREMANS", wordt bepaald op 1 oktober 2011.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de vennootschap "SPLENDID HORECA" gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap "BORREMANS", en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C.Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SPLENDID HORECA", vanaf heden op te bestaan.

§ 2. Ontslag

De vergadering aanvaardt het ontslag van de statutair zaakvoerder te weten de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid BORREMANS, voormeld;

De vergadering bevestigt de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 29 maart 2010 waarbij

nagemelde personen hun ontslag werd verleend als zaakvoerder per 29 maart 2010, te weten :

1/De heer VINCENT Lander, geboren op 6 oktober 1982, rijksregister nummer 821006 17579, thans

wonende te Wielsbeke, Rijksweg 281;

2/Mevrouw DEKKERS Jessica, geboren op 30 januari 1977, rijksregister nummer 770130 42211, thans

wonende te Wielsbeke, Rijksweg 281.

BEVESTIGING DOOR DE NOTARIS

Ondergetekende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid

van de rechtshandelingen en formaliteiten betreffende onderhavige fusie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

21/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.12.2011, NGL 19.12.2011 11638-0404-016
28/11/2011
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

1111111111111ME111111111

*11178577*

Vr

behc

aar

BeC! Staa

GRIFFIE RECHTF3ARiK'

VAN KOOPF(,ANDEL

1 6. 91. 2011

DENLEW NDc

----------------

Ondernemingsnr : 0454139350

Benaming

(voluit) : Borremans

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heyerstraat 5, 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Fusie

Neerlegging van het fusievoorstel van de BVBA Borremans en van de BVBA Splendid Horeca van 3 oktober 2011.

Borremans Daniël

Zaakvoerder

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 10.12.2010, NGL 07.01.2011 11004-0024-016
24/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 11.12.2009, NGL 21.12.2009 09894-0254-016
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 12.12.2008, NGL 17.12.2008 08852-0238-016
24/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 14.12.2007, NGL 21.12.2007 07840-0355-014
13/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 08.12.2006, NGL 12.12.2006 06903-3411-011
20/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 09.12.2005, NGL 16.12.2005 05897-1063-011
23/12/2004 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 10.12.2004, NGL 15.12.2004 04848-0225-011
24/12/2003 : ME. - JAARREKENING 30.06.2003, GGK 12.12.2003 03834-0058-009
10/12/2003 : SN054519
03/01/2003 : SN054519
16/12/2000 : SN054519

Coordonnées
BORREMANS

Adresse
HEYERSTRAAT 5 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande