BOSTEN APPARTEMENTEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOSTEN APPARTEMENTEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 874.514.683

Publication

10/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie 't " ie., na neerlegging ter griffie van.de akte

iliMIffqq111

bel

aa

Be. Sta;

i NEERGELEGD .

2 8 MO 201dt

RECHTE I VAN

KOOPHAND e GENT

Ondernerninggsnr Benaming 0874.514.683

(voluit) : BOSTOEN APPARTEMENTEN

(verkort) : Naamloze Vennootschap

Rechtsvorm : Koninginnelaan 2 - 3, 9031 Drongen

Zetel Fusie door overneming van de naamloze vennootschap BOSTOEN APPARTEMENTEN door de naamloze vennootschap VILLABOUW FRANCIS BOSTOEN

(volledig adres)

Onderwerp akte :



Er blijkt uit een voorstel van fusie door overneming van de vennootschap Bostoen Appartementen NV , met maatschappelijke zetel te Gent, Drongen, Koninginnelaan 2 - 3, RPR 0874.514.683, door de vennootschap Villabouw Francis Bostoen NV, met maatschappelijke zetel te Gent, Drongen, Koninginnelaan 2 - 3, RPR 0413,059.454, de dato 26 mei 2014 het volgende

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap BOSTOEN APPARTEMENTEN, (hierna "APPARTEMENTEN" of "de overgenomen vennootschap" genoemd) en de raad van bestuur van de naamloze vennootschap VILLABOUW FRANCIS BOSTOEN, afgekort "VILLABOUW", (hierna "VILLABOUW" of "de overnemende vennootschap" genoemd) zijn na onderling overleg overeengekomen een fusievoorstel op te stellen overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 671 en 693 van het Wetboek van vennootschappen.

De raden van bestuur van de betrokken vennootschappen verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie door overneming tot stand te brengen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, alle activa en passiva, niets uitgezonderd, van de over te nemen vennootschap APPARTEMENTEN tengevolge van ontbinding zonder vereffening zal overgaan op VILLABOUW, tegen de hierna vermelde voorwaarden.

Zodra het fusievoorstel op geldige wijze is goedgekeurd door de buitengewone algemene vergadering van de beide te fuseren vennootschappen zal APPARTEMENTEN louter door deze beslissingen van rechtswege ophouden te bestaan en zal het vermogen van APPARTEMENTEN, zowel de activa als passiva, overgaan naar VI LLABOUW.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen door elk van de betrokken vennootschappen afzonderlijk neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en bij uittreksel bekend gemaakt worden, overeenkomstig de artikelen 671 en 693 van het Wetboek van vennootschappen.

De vooropgestelde datum voor de boekhoudkundige uitwerking van de fusie is 1 januari 2014. Vanaf die datum zullen de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. Bijgevolg zai onderhavig fusievoorstel zo snel mogelijk op de griffies van de bevoegde Rechtbanken van Koophandel dienen neergelegd te worden.

De overnemende vennootschap zal naar aanleiding van de fusie overgaan tot de uitreiking van 1.430 nieuwe aandelen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, in de verhouding van 0,2288 nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap voor elk bestaand aandeel van de overgenomen, vennootschap.

De nieuwe aandelen VILLABOUW die worden uitgegeven in het kader van de onderhavige fusie, zullen vanaf de uitgifte dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen VILLABOUW.

Er zal aan de vennoten van de overgenomen vennootschap ter gelegenheid van de geplande fusie geen opleg in geld uitbetaald worden noch enige andere financiële vergoeding.

Binnen twee weken na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlage tot het belgisch staatsblad nodigt het bestuursorgaan van Villabouw de aandeelhouders van APPARTEMENTEN uit om op datum ais gemeld in de uitnodiging, aanwezig te zijn op de zetel van VILLABOUW.

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ,"'aan het Belgisch Staatsb lad

I' tlà

0p deze gelegenheid tekent het bestuursorgaan van VILLABOUW in het register van aandelenrop naam

van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

- de identiteit van elke aandeelhouder van de overgenomen vennootschap

- het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat hem toekomt

- datum van het fusie-besluit

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan namens de overnemende vennootschap en door de

aandeelhouder of zijn gemachtigde ondertekend.

De ter gelegenheid van de fusie door VILLABOUW nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en

verplichtingen hebben als de bestaande aandelen van VILLABOUW en zullen deelnemen in de winst van

VILLABOUW en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 januari 2014.

De handelingen vanaf 1 januari 2014 van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien

worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Er zijn binnen de overgenomen vennootschap APPARTEMENTEN geen aandeelhouders die bijzondere rechten bezitten, Bijgevolg dienen er binnen VILLABOUW geen bijzondere maatregelen wat dit betreft genomen te worden.

Er zijn binnen de overgenomen vennootschap APPARTEMENTEN evenmin houders van andere effecten dan kapitaalaandelen, evenmin effecten met bevoorrechte rechten. Bijgevolg zullen door de overnemende vennootschap VILLABOUW evenmin zulke aandelen of andere effecten uitgegeven worden naar aanleiding van de fusie en dienen er desbetreffend ook geen bijzondere maatregelen getroffen te worden.

De aandeelhouders van de overnemende vennootschap VILLABOUW en van de overgenomen vennootschap APPARTEMENTEN hebben het voornemen om, in toepassing van de artikelen 694 en 695 WB vennootschappen unaniem te verzaken aan de bijzondere verslagen en het controleverslag waarvan sprake in voormelde artikelen. Aldus wordt aan de commissaris in dit verband geen bijzondere bezoldiging toegekend..

Aan de bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Voor alle over te dragen zakelijke rechten welke conform het Vlaams Bodemdecreet worden beschouwd als "overdracht van grond" is het vereiste bodemattest bij OVAM aangevraagd. Deze attesten liggen ter inzage in de zetel van de ovememende en de overgenomen vennootschap.

De fusie door overneming van APPARTEMENTEN zal juridisch uitwerking hebben tussen partijen vanaf de datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen van de bij de fusie betrokken vennootschappen overeenstemmende fusiebesluiten zullen genomen hebben met dien verstande dat de fusie pas tegenstelbaar zal zijn aan derden vanaf de publicatie van het fusiebesluit in het Belgisch Staatsblad,

De raden van bestuur van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dat het de bedoeling

is om de hierbij geplande fusie belastingneutraal te laten plaatsvinden. Derhalve zal de geplande fusie

gerealiseerd worden bij toepassing van:

- de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992};

- artikel 11 en 18 §3 W.BTW,

De kosten verbonden aan de fusie zullen gedragen worden door de overnemende vennootschap.

In het geval het fusievoorstel niet door de desbetreffende buitengewone algemene vergaderingen zou goedgekeurd worden zullen de kosten verbonden aan de voorbereidende werkzaamheden door de overnemende vennootschap gedragen worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT HET FUSIEVERSLAG DOOR OVERNEMING, MET ALS ENIG DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Tegleijk hiermee neerelegd,

* Fusievoorstel

Stephan Bostoen,

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LOC. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4

II

NEEFICibLtz:ze ..,

2 3 Md 2011,

RECHT6ANK VAN

KOOPHANtftE GENT'

Ondernemingsnr : 0874.514.683

Benaming

(voluit) : Bostoen Appartementen

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Koninginnelaan 2 bus 3, 9031 Drongen

(volledig adres)

Onderwerp akte: HERBENOEMING COMMISSARIS

Uit de notulen van de algemene vergadering van vennoten van 18 september 2012 blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist om de Burgerlijke Vennootschap o.v.v.e. CVBA VANDERDONCKT-ROOBROUCK-CHRIST1AENS Bedrijfsrevisoren, afgekort V.R.C. Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, vertegenwoordigd door de heer Hedwig Vander Donckt, kantoorhoudend te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, te herbenoemen tot commissaris van de vennootschap voor een termjin van 3 jaar, Zijn mandaat zal dus vervallen, onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015.

Dentelle Bostoen,

Gedelegeerd Bestuurden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

28/08/2014
ÿþMod ?OF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na meerlegging ter griffie van de akte

Ondernetingsnr ' Benaming (voluit):

(verkort):

Rechtsvorm :

NEERGELEGD

19 AUG. 2014

REChi f'~Á1riS I: VAN

IeOrIPNANrxQI Tc-ri-NT

0874.514.683

BOSTOEN APPARTEMENTEN

Naamloze Vennootschap

r

Voo

behou

aan F

eelgi;

Staatst

Zetel : 9031 Gent (Drongen), Koninginnelaan 2bus 3

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :

BESLUIT TOT DE FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NAAMLOZE

VENNOOTSCHAP `BOSTOEN APPARTEMENTEN" DOOR DE NAAMLOZE

VENNOOTSCHAP "VILLABOUW FRANCIS BOSTOEN"

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op tien juli tweeduizend en veertien, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, ter registratie neergelegd,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BOSTOEN APPARTEMENTEN ", waarvan de zetel gevestigd is te 9031 Gent (Drongen), Koninginnelaan 2/3, BTW BE 0874.514.683 RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

A. Vaststellingen nopens de vervulling van de wettelijke formaliteiten inzake de' opslorping

1/ De onderscheiden bestuursorganen van de overgenomen vennootschap, "BOSTOEN APPARTEMENTEN" en van de overnemende vennootschap, "VILLABOUW FRANCIS BOSTOEN", hebben het door artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen vereiste voorstel van de fusie door overneming, houdende de gegevens als vermeld in

artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld.

Het voorstel werd door de overnemende vennootschap en door de overgenomen vennootschap neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 28 mei 2014 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op tien juni 2014 respectievelijk onder het nummer 14114086 en onder het nummer 14114085, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

2/ De aandeelhouders van de vennootschappen die de fusie aangaan hebben unaniem beslist te verzaken aan de bepalingen van artikel 694 en 695 van het Wetboek van Vennootschappen (opmaak fusieverslag door bestuursorgaan en bedrijfsrevisor), waardoor de, bepalingen van artikel 602 Wetboek van Vennootschappen (kapitaalverhoging in natura) van toepassing worden.

3! Kapitaa1sverhoging

De aangewezen bedrijfsrevisor heeft het verslag opgemaakt voorgeschreven door artikel; 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VALADER

DONCKT -. ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i door de heer VANDER DONCKT Hedwig, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151/A bus 42, gedateerd op 9 juli 2014.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor werden opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift.

EERSTE BESLUIT: KENNISNAME VAN WIJZIGINGEN IN DE VERMOGENSTOESTAND

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de mededeling van het bestuursorgaan van de overgedragen vennootschap dat er zich geen belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de overgedragen vennootschap hebben voorgedaan sinds de datum van het opstellen van het voorstel tot fusie en de datum van de huidige buitengewone algemene vergadering behoudens hetgeen hierna vermeld.

TWEEDE BESLUIT: KENNISNAME EN BESPREKING VAN HET VOORSTEL INZAKE OVERNAME.

De vergadering neemt kennis en bespreekt het fusievoorstel in het kader van de fusie door overneming en gaat over tot de overname door de naamloze vennootschap "VILLABOUW FRANCIS BOSTOEN" van alle activa en passiva, rechten en plichten van de naamloze vennootschap "BOSTOEN APPARTEMENTEN" zoals het door de bestuursorganen van de bij deze operatie betrokken vennootschappen werd opgesteld in het fusievoorstel van 26 mei 2014.

De vergadering oordeelt dat de fusie zal worden doorgevoerd zoals voorzien in het fusievoorstel waarbij op basis van de huidige cijfers een afwijking is op het fusievoorstel waarbij werd vermeld dat de overnemende vennootschap "VILLABOUW FRANCIS BOSTOEN" zal overgaan tot uitreiking duizend vier honderd dertig (1430) nieuwe aandelen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "BOSTOEN APPARTEMENTEN" in de verhouding van nul komma twee duizend twee honderd acht en tachtig (0,2288) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap voor elk bestaand aandeel vvan de overgenomen vennootschap,

Thans wordt bepaald zoals vermeld in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt conform artikel 602 wetboek vennootschappen dat de overnemende vennootschap Villabouw Francis Bostoen zal overgaan tot uitreiking van duizend en zestig (1060) aandelen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap `Kostoen Appartementen" zijnde vijfhonderd dertig aandelen aan de NV Bostoen Group en vijf honderd dertig aandelen aan de NV Vekabo.

Het voormeld fusievoorstel werd door de overnemende vennootschap en door de overgenomen vennootschap neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op op 28 mei 2014 en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 10 juni 2014 respectievelijk onder het nummer 14114086 en onder het nummer 14114085, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering.

De vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel en bevestigt uitdrukkelijk akkoord te gaan met de voormelde wijziging inzake de ruilverhouding en de uitreiking van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT : BESLUIT TOT FUSIE

De vergaderingen keuren met eenparigheid van stemmen de aangekondigde fusievoorstellen goed. De vergaderingen keuren met eenparigheid van stemmen de aangepaste ruilverhouding goed. Zij besluiten aldus dat op de naamloze vennootschap "VILLABOUW FRANCIS BOSTOEN", overnemende vennootschap, het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "BOSTOEN APPARTEMENTEN", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit fusievoorstel, bepalen onder meer :

a) De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014;

A " Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge b) Aan de bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De over te nemen vennootschap "BOSTOEN APPARTEMENTEN" heeft geen aandelen uitgegeven met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen, zodat terzake geen maatregelen dienen te worden voorgesteld.

c) De fusie door overneming zal juridisch uitwerking hebben tussen partijen vanaf de datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen van de bij de verrichting betrokken vennootschappen overeenstemmende besluiten zullen genomen hebben met dien verstande dat de verrichting pas tegenstelbaar zal zijn aan derden vanaf de publicatie van het besluit in het Belgisch Staatsblad.

d) De bestuursorganen van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dan ook dat het de bedoeling is om de fusie belastingneutraal te laten plaatsvinden en dit mede gelet op de aanwezigheid van zakelijke motieven. Derhalve zal de geplande fusie gerealiseerd worden bij toepassing van artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992) alsmede de artikelen 11 en 18§3 wetboek B.T.W. en de artikelen 117 en 120 van het wetboek der registratierechten.

e) Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de overgenomen vennootschap worden geacht te zijn ingebracht in de overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT: OVERGANG VAN DE VERMOGENS

Ingevolge voormelde besluiten gaat het gehele vermogen van de vennootschap "BOSTOEN APPARTEMENTEN" ten algemene titel over op de overnemende vennootschap "VILLABOUW FRANCIS BOSTOEN".

Dienvolgens gaan de havermelde zakelijke rechten, in casu de opstalrechten met de reeds opgerichte opstallen en opstallen in oprichting, welke toebehoren aan de NV `Bostoen Appartementen' over naar de overnemende vennootschap `Villabouw Francis Bostoen' , welke overgang voor wat betreft het Vlaams Bodemdecreet als "overdracht van grond" wordt aanzien.

Bijgevolg gaat het opstalrecht met zijn reeds opgerichte opstallen en opstallen in oprichting, welke de NV Bostoen Appartementen heeft verkregen zoals navermeld over naar de overnemende vennootschap "Villabouw Francis Bostoen" en dit voor wat betreft de grondenactiviteit zoals beschreven in het op de griffie neergelegde afschrift.

BIJZONDERE VOORWAARDEN

Deze werden opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift. STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGEN

Deze werden opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift. BODEMDECREET

Deze werden opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Deze werden opgenomen in het op de griffie neergelegde afschrift.

VIJFDE BESLUIT - kapitaalsverhoging en uitreiking van de nieuwe aandelen

Als gevolg van de overgang van het gehele vermogen, zowel rechten als verplichtingen, van de overgenomen vennootschap, wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap Villabouw Francis Bostoen verhoogd door inbreng in kapitaal door overname van de overgenomen vennootschap de NV Bostoen Appartementen voor een bedrag van honderd acht en negentig duizend zeven honderd negentig euro zeven en veertig euro-cent (198.790,47E) om het van zeventien miljoen vier honderd negentien duizend zevenhonderd vijf en tachtig euro twee en twintig euro-cent (17.419.785,22E) op zeventien miljoen zes honderd achttien duizend vijf honderd vijf en zeventig euro negen en zestig euro-cent (¬ 17.618.575,69) te brengen, door uitgifte van duizenden zestig (1060) nieuwe aandelen zonder nominale waarde.

r De vergadering aanvaardt de voorgestelde ruilverhouding die afwijkt van deze

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge opgenomen in het fusievoorstel. Voor de berekening van de ruilverhouding sluit de

vergadering zich aan bij het verslag van de bedrijfsrevisor zoals voormeld. De vergadering stelt vast uit het verslag dat de rechten van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap gevrijwaard blijven.

De nieuw gecreëerde aandelen zullen elk eenzelfde deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen als de bestaande aandelen, hebben dezelfde aard en genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Deze aandelen zullen delen in de resultaten van het gehele lopende boekjaar van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014.

Met eenparigheid van stemmen wordt aanvaard dat de ten gevolge van de kapitaalsverhoging gecreëerde aandelen zullen toekomen aan de vennoten van de overgenomen vennootschap, naar evenredigheid van de aandelen die zij bezaten in de overgenomen vennootschap, als vergoeding voor de overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap in het kader van deze fusie en de kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap die eruit voortvloeit.

Er zal geen opleg in geld betaald worden.

De toekenning van de nieuw uit te geven aandelen aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap zal geschieden door de inschrijving onder hun naam van het aantal hen toekomende aandelen en de datum van het fusiebesluit in het register van aandelen op naam van de overnemende vennootschap.

Deze inschrijving zal ondertekend worden door een bestuurder of een gevolmachtigde namens de overnemende vennootschap en door de betrokken aandeelhouders van de overgenomen vennootschap of hun gevolmachtigde.

Het register van aandelen op naam van de overgenomen vennootschap zal door de zorgen en onder de verantwoordelijkheid van de bestuurders van de overnemende vennootschap vernietigd worden.

ZESDE BESLUIT

*Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, wordt met eenparigheid van stemmen besloten artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeventien miljoen zes honderd achttien duizend vijf honderd vijf en zeventig euro negen en zestig euro-cent (17.618.575,69¬ ) en is verdeeld in vier en negentig duizend en dertig aandelen (94.030) zonder nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen"

* Met eenparigheid van stemmen der algemene vergadering der aandeelhouders van de NV Villabouw Francis Bostoen wordt alhier beslist dat voortaan de benaming van de NV Villabouw Francis Bostoen zal luiden: NV"Bouw Francis Bostoen" afgekort `Bostoen'

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot naamswijziging wordt met eenparigheid van stemmen besloten artikel 1 der statuten te wijzigen als volgt:

"de vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam `Bouw Francis Bostoen' of in het kort `Bostoen'

*Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om het doel van de vennootschap te wijzigen; hiertoe wordt de bestaande tekst van artikel 3 van de statuten vervangen door navolgende tekst:

Artikel 3  Doel

Dienvolgens dient artikel 3 der statuten te worden gelezen als volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

`De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen, in rechtstreeks of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

onrechtstreeks verband, tot het oprichten, of het laten oprichten, het bouwen of het verbouwen, het kopen of verkopen, geheel of gedeeltelijk, de tegeldemaking, het ruilen, het verkavelen erin begrepen, het uitvoeren of laten uitvoeren van alle daartoe vereiste werken, de inbrengst en de verhuring op korte of lange termijn, het pachten, uitbaten en beheren van alle onroerende goederen, het alles, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, vennootschappen, private ondernemingen of openbare besturen.

Verder zal de vennootschap alle verrichtingen mogen doen met betrekking tot het uitbaten, in persoonlijke naam, bij middel van lastgeving of in uitvoering van een mandaat, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle bedrijven van welke aard ook, zo in de immobiliënsector als in de industriële of commerciële sector, zoals in dit enkel ten titel van voorbeelden geenszins beperkend, ontspanningsoorden, vakantiecentra, hotels, restaurants, enz...

Zij kan haar beschikbaar kapitaal investeren in roerende waarden.

Het oprichten, promoveren, valoriseren, inrichten, uitrusten, exploiteren en beheren van bebouwde of onbebouwde onroerende goederen en van lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen met inbegrip van de handel onder al zijn vormen in die goederen, optreden als makelaar in onroerende goederen, coordinator en promotor en het verhandelen van producten en materialen die iets met het bouwvak te maken hebben.

Het zelf uitvoeren en/of laten uitvoeren van volgende werken: het slopen van gebouwen en alle soorten bouwwerken, de volledige uitvoering van bouwwerken  algemene bouw van residentiele gebouwen, individuele woningen en appartementen onder meer volgens de formule "Sleutel op de deur", alle mogelijke werkzaamheden in verband met de volledige afwerking van de gebouwen, zoals onder meer plaatsen van dakbedekking in om het even welk materiaal, waterdicht maken van daken en dakterrassen, chapewerken, electrische installaties plaatsen , loodgieters werkzaamheden, isolatiewerkzaamheden, sanitair, schrijnwerken uitvoeren, stukadoren, verwarming- klimaatregeling -- ventilatie plaatsen en installeren , vloeren en muren betegelen, bekleden en verfraaien van vloeren en wanden kortom alles wat betrekking heeft op de bouw van woningen  appartementen vanaf de grondwerkzaamheden tot en met de volledige afwerking van een bewoonbaar gebouw- woning- appartement.

II voor eigen rekening

A: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van verhuren, huren, verkavelen prospecteren en uitbaten van onroerende goederen , de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen

B/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot de roerende goederen en rechten, van

welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties en kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen

III voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derde, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimulerenn de planning, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiele operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito 's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in t'kort tussenpersoon in handel

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen

IV Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal, in het algemeen, alle handelingen mogen verrichten in verband met haar maatschappelijk doel, of handelingen die van aard zijn de verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken,

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.; zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen/ Zij kan borg staan ten voordele van eigen bestuurders, aandeelhouders en andere vennootschappen of personen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering beslist alle machten, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, te verlenen aan de ondergetekende notaris, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, alle nuttige of noodzakelijke stappen te ondernemen met het oog op de aanpassing van identificatiegegevens en basisinformatie van de vennootschap en zo nodig, bij de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

administratie van de belasting over de toegevoegde waarde.

VI. SLOTVERKLARINGEN

I. Eenparigheid van stemmen

De voorzitter van de vergadering, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "Bostoen Appartementen" door de naamloze vennootschap "Villabouw Francis Bostoen " verwezenlijkt is, en bijgevolg ook de kapitaalverhoging in de naamloze vennootschap "Villabouw Francis Bostoen ", en dat de naamloze vennootschap "Bostoen appartementen" ophoudt te bestaan.

2. Wettigheidsverklaring.

Ondergetekende notaris verklaart vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschappen gehouden zijn, met het oog op een fusie door overneming.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 10 juli 2014;

29/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 24.07.2014 14345-0331-037
18/10/2013
ÿþMoa POF 1 t.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I ,



NEERGELEGD

-9 OKT. 2013

KOOP 1-1 t.NDtrTË GENT

ISA

1315 7 01

Ondernemingsnr : 0874.514.683

Benaming (voluit): B & S PROMOTIONS

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

zetel : 9031 Gent (Drongen). Koninginnelaan 2/3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Naamswijziging  Doelswijziging  statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig september tweeduizend en dertien, door Meester Steven VERBIST, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, neergelegd voor registratie;

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Naamloze vennootschap "B & S PROMOTIONS" met zetel te 9031 Gent (Drongen), Koninginnelaan 2/3 BTW BE 0874.514.683 RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om de naam van de vennootschap te wijzigen in "BOSTOEN APPARTEMENTEN" en artikel 1 van de statuten aan te passen. TWEEDE BESLUIT

De aandeelhouders verklaren kennis genomen te hebben van het verslag van het, bestuursorgaan, opgesteld op 30 september 2013 waarin hij zijn voorstel tot wijziging van- het doel van de vennootschap verantwoordt. Bij dit verslag is de staat van activa en passiva gevoegd, vastgesteld op 30 juni 2913, de welke bijgevolg niet ouder is dan drie (3) maanden, bij deze ondertekening.

De aandeelhouders erkennen vooraf de staat van activa en passiva te hebben ontvangen. , Op deze verslagen en op die staat worden geen opmerkingen gemaakt.

De aandeelhoudhouders verklaren bovendien kennis genomen te hebben van het verslag van de commissaris van 26 september 2013 waarbij de staat van actief en passief werd bijgevoegd, waarvan het besluit luidt als volgt:

"Wij zijn overgegaan tot een beperkt nazicht van de staat van activa en passiva van de NV "B&S PROMOTIONS", per 30 juni 2013, zijnde een tussentijdse toestand. Betreffende staat vertoont een balanstotaal van 19.857.747,24 EUR en een resultaat over de periode van 109.797,06 EUR.

Daar ons verslag uitsluitend tot doel heeft de Algemene Vergadering in te lichten nopens de beslissing tot wijziging van het maatschappelijke doel, is ons onderzoek beperkt gebleven tot de analyse, de vergelijking met de vorige jaarrekening en bespreking van de door de onderneming verstrekte financiële informatie, dit conform de controleaanbevelingen van: het Instituut der Bedrijfsrevisoren i.v.m. het beperkt nazicht.

Dit onderzoek heeft bijgevolg geen feiten aan het licht gebracht die deze staat van activa en passiva op een belangrijke wijze zouden wijzigen, zodat deze staat ons inziens voldoet aan, de voorschriften van art. 559 van het Wetboek van vennootschappen, als informatie bij het verslag van de Raad van Bestuur over de wijziging van het maatschappelijk don"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Steatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter overhandigt het verslag van het bestuursorgaan, de staat van activa en

passiva en het verslag van de commissaris aan de ondergetekende notaris met verzoek deze

aan dit proces-verbaal te hechten en ermee te laten registreren.

DERDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten gemelde staat van activa en passiva,

afgesloten op 30 juni 2013 goed te keuren.

VIERDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het doel van de vennootschap te

wijzigen: hiertoe wordt de bestaande tekst van artikel 3, van de statuten vervangen door de

tekst, zoals opgenomen in het vijfde besluit, dewelke enkele wijzigingen inhoudt ten opzichte

van de huidige statuten.

VIJFDE BESLUIT

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om, als gevolg van de voorgaande

beslissingen, de desbetreffende artikelen als volgt te wijzigen of aan te vullen:

"Artikel één: Naam

De vennootschap is een naamloze vennootschap. Zij draagt als naam: "BOSTOEN

APPARTEMENTEN".

Artikel drie: Doel

De vennootschap heeft tot doel, voor haar rekening, of voor rekening van derden:

Het oprichten, promoveren, valoriseren, inrichten, uitrusten, exploiteren en beheren van bebouwde of onbebouwde onroerende goederen en van lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen met inbegrip van de handel onder al zijn vormen in die goederen, optreden als makelaar in onroerende goederen, coördinator en promotor en het verhandelen van producten en materialen die iets met het bouwvak te maken hebben.

Het zelf uitvoeren en/of laten uitvoeren van volgende werken: het slopen van gebouwen en alle soorten bouwwerken, de volledige uitvoering van bouwwerken  algemene bouw van residentiele gebouwen, individuele woningen en appartementen onder meer volgens de formule "Sleutel op de deur", alle mogelijke werkzaamheden in verband met de volledige afwerking van de gebouwen, zoals onder meer plaatsen van dakbedekking in om het even welk materiaal, waterdicht maken van daken en dakterrassen, chapewerken, electrische installaties plaatsen , loodgieters werkzaamheden, isolatiewerkzaamheden, sanitair, schrijnwerken uitvoeren, stukadoren, verwarming-klimaatregeling ventilatie plaatsen en installeren , vloeren en muren betegelen, bekleden en verfraaien van vloeren en wanden kortom alles wat betrekking heeft op de bouw van woningen  appartementen vanaf de grondwerkzaamheden tot en met de volledige afwerking van een bewoonbaar gebouw- woning- appartement.

II voor eigen rekening

A: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van verhuren, huren, verkavelen prospecteren en uitbaten van onroerende goederen , de aan-en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen

B/ het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot de roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties en kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen

k-~

ti III voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derde, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimulerenn de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

b/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiele operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders

van deposito 's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen.

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in t'kort tussenpersoon in handel

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen

IVBijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap zal, in het algemeen, alle handelingen mogen verrichten in verband met haar maatschappelijk doel, of handelingen die van aard zijn de verwezenlijking van dit doel te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.,` zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen! Zij kan borg staan ten voordele van eigen bestuurders, aandeelhouders en andere vennootschappen ofpersonen,"

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering der aandeelhouders herbenoemen alhier voor een periode van zes jaar ingaande op heden als bestuurders:

- Mevrouw BOSTOEN Danielle, voornoemd;

- De Heer BOSTOEN Stephan, voornoemd;

- De voornoemde Vennootschap "ANITRAS", met als vaste vertegenwoordiger, de voornoemde Heer BOSTOEN Stephan,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

En onmiddellijk heeft de nieuw benoemde raad van bestuur volgende bestuurders aangesteld als gedelegeerd bestuurders:

- Mevrouw BOSTOEN Danielle, voornoemd;

- De heer BOSTOEN Stephan, voornoemd;

- De voornoemde Vennootschap "ANITRAS", met als vaste vertegenwoordiger, de voornoemde Heer BOSTOEN Stephan.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering en de raad van bestuur geven bij deze bijzondere volmacht aan de Heer DHAENE Lieven, wonend te 9240 Temse, Arthur Van Daelestraat 4 alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL Steven Verbist, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV de dato 30 september 2013

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

SF

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 19.07.2013 13320-0401-037
27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.09.2012, NGL 26.09.2012 12574-0593-035
17/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 16.08.2011 11397-0510-031
27/07/2011
ÿþMud 2.0

L=~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIN

Vc behc aar Belt Staal

" 11115621"

tI'l

Ondememingsnr . 0874.514.683

Benaers'tng

(voh.:it) : B & S Promotions

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap 2-3 9031 Gent

Zetel Koninginnelaan

Onderwerp akke : Herbenoeming bestuurders

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 22 juni 2011

Volgens de vergadering worden de vervallende mandaten van de volgende

bestuurders verlengd voor een termijn van zes jaar:

- Mevrouw Bostoen Danielle, Biestjeslos 8, 9890 Gavere

- de heer Bostoen Stephan, Aelmeersstraat 5, 9070 Heusden

- NV Anitras, Koninginnelaan 2/3, 9031 Drongen, vast vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger de heer Bostoen Stephan.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 22 juni 2011

De raad van bestuur is bijeengekomen en werden de, voornoemde bestuurders

herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder der vennootschap:

- Mevrouw Bostoen Danielle, Biestjeslos 8, 9890 Gavere

- de heer Bostoen Stephan, Aelmeersstraat 5, 9070 Heusden

- NV Anitras, Koninginnelaan 2/3, 9031 Drongen, vast vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger de heer Bostoen Stephan.

Bostoen Stephan

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/03/2011
ÿþVoor-

behoudei

aan het

Belgisct

StaatsbiE

Mori 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0874.514.683

Benaming

(voluit) : B & S Promotions

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap Zetel : Koninginnelaan

Onderwerp akte : Herbenoeming Commissaris Tekst

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 25/06/2010

De algemene vergadering besluit het mandaat van de commissaris BV o.v.v.e. CVBA VANDER DONCKT-ROOBROUCK-CHRISTIAENS Bedrijfsrevisoren, afgekort V.R.C. Bedrijfsrevisoren, met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Vander Donckt Hedwig, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151a bus 42, te verlengen voor een termijn van 3 jaar, dit tot algemene vergadering in 2013,

Bostoen Stephan

gedelegeerd bestuurder

NEERGELEGD

0 2 MAád 2011

Ri".CtUi;ANK VAN

KO(1PHAMM TE CENT

r,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/43/2011. A nnexeL du Monitcnr _beige

11111MINOI

2-3 9031 Gent

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 16.08.2010 10409-0147-030
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 28.07.2009 09483-0358-029
29/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.08.2008, NGL 28.08.2008 08635-0280-029
28/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 13.08.2007, NGL 27.08.2007 07602-0310-023

Coordonnées
BOSTEN APPARTEMENTEN

Adresse
KONINGINNELAAN 2/3 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande