BOSTROY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOSTROY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.786.354

Publication

15/01/2014
ÿþ Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz.. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*iaoisszs

NEERGELEGD

0 6 xAb1. 2014

GAIEÇ í_ RECHTBANK van

KOOPHANDKireielECHELEN

Ondernemingsnr: 66'( %(.1 3 511

Benaming (voluit) :BOSTROY

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2880 Bornem, Kardinaal Cardijnplein 10-12

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann DE BLOCK, notaris te Sint-Amands op 2 januari 2014, ver

registratie uitgereikt met als enig doel te warden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichters:

a) De heer VAN TROYEN Luc Lodewijk Hedwige, geboren te Bomem op 25 januari 1965, wonende te 2880 Bornem, Nieuwstraat 36 (rijksregisternummer 65.01.25-245.86)

b) De heer VAN DEN BOSSCHE Nikolaas Julia Lodewijk, geboren te Bornem op 7 augustus 1970, wonende te 2880 Bornem (Hingene), Klein-Akkerstraat 28, (rijksregister 70.08.07-443.97).

2.a) Rechtsvorm: handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

b) Naam :"BOSTROY"

3. Zetel : Kardinaal Cardijnplein 10-12, 2880 Bornem

4, Doel : De uitbating van tavernes, restaurants, feestzalen eet- en drankgelegenheden en hotels, zowel in binnen- als in buitenland.

Traiteurdiensten en catering, bereiding en levering van maaltijden, het verzorgen van eet- en feestmaaltijden binnen- en buitenshuis.

Het uitbaten van een koerierdienst, het vervoeren van voedingswaren.

Groot- en kleinhandel in voedingswaren, dranken allerlei, wijnen, likeuren en sterke dranken

Studie-, organisatie- en adviesbureau betreffende bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, het verstrekken van alle diensten, en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen op alle niveaus.

-Informatieverwerking en dienstbureau voor derden, delegatie van gespecialiseerd personeel.

-Technisch en commercieel personeel delegeren in het domein van bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënte beheer van ondernemingen, het verstrekken van alle diensten, en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen.

-Ontwerp en inrichting van bedrijven en inkoop.

-Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van alle mogelijke organisatiesystemen en beleidssystemen. Het in toepassing brengen van alle technieken in verband met het technisch, automatisatie, administratief, milieu, boekhoudkundig, fiscaal, sociaal, financieel, economisch en algemeen beheer van ondernemingen, het geven van scholing en het organiseren van seminaries en voordrachten over deze technieken, dit zowel in eigen lokalen als in lokalen van derden.

-Aan- en verkoop van handelsgoederen door middel van e-commerce (Internet).

-Verhuren en verkopen van diensten inzake bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, het verstrekken van alle diensten, en activiteiten in verband met administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen, engineering, studie en planning via e-commerce (internet),

-Het realiseren, produceren en distribueren van informatie van allerlei aard via eender welke drager.

-De ontwikkeling, studie, aankoop verkoop, leasing, huur en software, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden tegen commissie of op percent, in regie of door vertegenwoordiging van welke firma ook.

Bijlagen blj het Belgisch Staatsblad -150172014 - Annexes du Moniteur beige

"

Voor-

behouden

aan het

gelgIsch

Staatsblad

Luik B - vervolg

-Het beleggen, besturen en uitbaten van roerende waarden en bezitting. Het financieren van investeringen voor eigen rekening.

-Het deelnemen en het zich op andere wijze interesseren in het (doen) financieren van het voeren van directie en beheer over, het verlenen van diensten aan, en het behartigen van belangen van vennootschappen en ondernemingen van onderscheiden aard en doelstellingen. Het beleggen van vermogen ïn schuldvorderingen, effecten en andere vermogenswaarde roerende en onroerende goederen, en stellen van zekerheden en verplichtingen van groepsmaatschappijen en derden, in zoverre door de wet toegestaan,

Aankoop en verkoop van aile gemotoriseerde voertuigen in de meest ruime zin van het woord.

Verhuur van alle gemotoriseerde voertuigen in de meest ruime zin van het woord.

Organiseren van uitstappen en tochten voor groepen, bedrijven en individuelen.

De import, export, aankoop, verkoop, groothandel, kleinhandel, onderhoud, herstelling van alle gemotoriseerde voertuigen in de meest ruime zin van het woord.

De organisatie van personenvervoer alle gemotoriseerde voertuigen in de meest ruime zin van het woord. Het betreft geen limitatieve opsomming.

Het aankopen, verkopen, opbouwen, verbouwen, ruilen, vernieuwen, financieren afbreken, verhuren en huren al dan niet gemeubeld, leasen, beheren en promoveren van gebouwen, alsook het kopen, verkopen, ruilen, verhuren, huren, leasen, porspecteren en uitbaten, valoriseren en verkavelen van gronden, alle gebouwen en terreinen. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen.

Dit alles in volle eigendom en/of blote eigendom en/of vruchtgebruik, Het betreft geen limitatieve opsomming.

Het verwerven, onderschrijven, kopen en verkopen van aandelen, deelbewijzen en obligaties van om het even welke vennootschap, vereniging en onderneming; zij kan in deze of andere vennootschappen, verenigingen of ondernemingen mandaten van het even welke management-, organisatie- of bestuursopdracht aanvaarden en in het raam van de uityoenng ervan alle activiteiten stellen die Mesmaaer neodzakeie zijs.

-Het houden, kopen, verkopen, verhuren en ter beschikking stellen van alle activiteiten die hiermee verband houden.

-Het in- en uitvoeren van, en het handel drijven in om het even welke producten en goederen, bestemd voor handel, nijverheid en verbruik.

-Aile activiteiten die verband houden met publiciteit, marketing en promotie, zowel wat betreft de conceptie, de creatie als de materiële uitvoering.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag in België of in het buitenland alle burgerlijke, industriële, commerciële, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel uit te breiden of te bevorderen, Zij mag zich op elke wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, gelijkaardig of aanverwant doel hebben, of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschappen samen te smelten. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies, zoals laatst gewijzigd bij Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig.

5.Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal :

18.600 EUR dat volledig geplaatst is. Het is verdeeld in 1000 aandelen zonder nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is gestort ten belope van 13.000 euro, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal afgeleverd door BNP Paribas Fortis.

7, Boekjaar

Begint op één oktober en eindigt dertig september van het volgende jaar. Het eerste boekjaar loopt tot dertig september tweeduizend vijftien.

8. Winstverdeling en reserves- Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds, deze voorafneming is niet meer verplicht van zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering. De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden.

In geval van ontbinding zat de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, daarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen

9. Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats op twintig februari om veertien uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op twintig februari tweeduizend zestien. Er zijn jeen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

Luik B - vervolg

Voor-

behouden

aart het

J."

10. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot.

Tot gewone niet-statutaire zaakvoerder werden benoemd :

a) De heer VAN TROYEN Luc Lodewiik Hedwicie, geboren te Bomem op 25 januari 1965, wonende te 2880 Bomem, Nieuwstraat 36 (rijks registernummer 65,01.25-245.86)

b) De heer VAN DEN BOSSCHE Nikolaas Julia Lodewijk geboren te Bomem op 7 augustus 1970, wonende te

2880 Bornem (Hingene), Klein-Akkerstraat 28, (rijksregister 70.08.07-443.97).

Zij zijn bevoegd de vennootschap in en buiten rechte alleen te vertegenwoordigen.

Het mandaat van de zaakvoerders is niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt

beslist.

Niet aanstelling commissaris

De oprichters verzoeken mij notaris, nog te akteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte

schattingen, tot het besluit gekomen zijn dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris

te benoemen en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend)

Mn DE BLOCK, notaris te Sint-Amands.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift P.V. van statutenwijziging.

l Igisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgtsclr Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



29/08/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BOSTROY

Adresse
KNAPTANDSTRAAT 41-43 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande