BOUMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.140.147

Publication

23/12/2013
ÿþd ~ ~ mod i i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

i 1 ngr 2013

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ï111.11.111>p1111

Ondernemingsnr : 05163 aO /14 1-

!Benaming (voluit) : Bouma

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moenebroekstraat 15

9506 Geraardsbergen

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris VAN DER VEKEN Eduard te Kruibeke op 5 december 2013, neergelegd ter registratie, dat volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen door:

de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUMA" met maatschappelijke zetel te 9506 Geraardsbergen (Schendelbeke), Moenebroekstraat 15:

EERSTE BESLISSING : Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren. Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 27 november 2013, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELSWINDE DE DEYNE", te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 27, vertegenwoordigd door Mevrouw De Deyne Etswinde, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt :

"- In eerste instantie werd de verrichting nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura

- In tweede instantie beantwoordt de beschrijving van de vermogensbestanddelen die netto uit de uitkering van artikel 537 W.I.B. 1992 volgen aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

In derde instantie is de revisor van oordeel dat de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de hierboven beschreven inbreng in natura van de schuldvordering van 862.200,00 EUR ontstaan uit de netto uitkering in het kader van artikel 537 W.I.B. 1992 zonder toekenning van nieuwe aandelen niet overgewaardeerd is en logisch is in het kader van de financiële reorganisatie en herstructurering van de onderneming, doorgevoerd door partijen.

Het besluit van dit revisoraal verslag is, zoals reeds hoger is aangegeven, opgemaakt onder de opschortende voorwaarde zoals bedoeld in artikel 1181 B.W. Dit besluit is enkel geldig en kan enkel gebruikt worden indien enerzijds de algemene vergadering van de vennootschap tot een uitkering besluit op 5 december 2013 van in totaal 958.000,00 EURO en anderzijds vervolgens het aandeelhouderschap van de vennootschap intekent op een bedrag van 862.200,00 EURO tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap op dezelfde datum, in de zin zoals uiteengezet in dit verslag en in het kader van artikel 537 W.I.B. 1992. Aldus kan dit besluit enkel gebruikt worden dan nadat deze beide gebeurtenissen hebben plaatsgehad.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of met andere woorden gezegd, dat ons verslag geen, "fairness opinion" uitmaakt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Lovendegem, 27 november 2013, ELSWINDE DE DEYNY BV o.v.v. BVBA, Vertegenwoordigd door Elswinde DE DEYNE dedrijfsrevisor"

" Ir Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavige akte worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing

De vergadering neemt akte van de buitengewone algemene vergadering welke heeft plaatsgevonden op heden, voorafgaandelijk dezer en waarin een tussentijds dividend is uitgekeerd aan de enige vennoot de Heer Van Helleputte Yves voor een bedrag groot negenhonderd achtenvijftigduizend euro (¬ 958.000,00),

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W.I.B. 1992, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde achthonderd tweeënzestigduizend tweehonderd euro (¬ 862.200,00) om het van achttienduizend zeshonderd ' euro (¬ 18.600,00) te brengen op achthonderd tachtigduizend achthonderd euro (¬ 880.800,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten laste van de Vennootschap en die uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

TWEEDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en' opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde ' verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van negenhonderd achtenvijftigduizend euro (¬ 958.000,00) in de Vennootschap in te brengen, wetende . dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing zal warden ingehouden en binnen de vijftien dagen zal worden doorgestort aan de bevoegde ontvanger der directe belastingen.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze volledig gestorte inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

Bijzonderheden betreffende het regime van artikel 537 W.I.B. 1992

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 W.I.B. 1992, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een afzonderlijke aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren en de bepaling dat bij kapitaalverminderingen binnen de vier jaar of zelfs acht jaar voor sommige vennootschappen bijkomende roerende voorheffing is verschuldigd.

DERDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van achthonderd tweeënzestigduizend tweehonderd euro (¬ 862.200,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achthonderd tachtigduizend achthonderd euro (¬ 880.800,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

VIERDE BESLISSING: Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal wordt vastgesteld op ACHTHONDERD TACHTIGDUIZEND ACHTHONDERD EURO (¬ 880.800,00), vertegenw ordigd door honderd aandelen (100) zonder nominale waarde, die elk één honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen?

VIJFDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan notaris Eduard Van Der Veken, voormeld, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend voor onbepaalde tijd aan De Deyne, Verhoeye Accountants en Belastingconsulenten Burgerlijke Vennootschap onder de vomi van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 27 BVBA of aan haar gevolmachtigde teneinde alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, neerleggingen, verklaringen en of vertegenwoordiging van de vennootschap t.o.v. het ondernemingsloket, het sociaal verzekeringsfonds, de directe belastingen en/of bij andere fiscale autoriteiten.

Voor beredeneerd uittreksel op ongezegeld papier enkel dienende voor de diensten van het Belgische Staatsblad. Eduard Van Der Veken Notaris

Samen hiermede neergelegd: Afschrift akte statutenwijziging, verslag zaakvoerder artikel 313 W.Venn., Verslag bedrijfsrevisor artikel 313 W. Venn., gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Li_ILKI.3 vernielden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(u)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 08.07.2013 13285-0032-009
08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 01.06.2012 12144-0186-009
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 25.07.2011 11333-0469-009
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 04.06.2010 10152-0366-010
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 08.06.2009 09206-0217-009
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 04.07.2008 08355-0036-009
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 25.06.2007 07273-0196-009
06/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.06.2005, NGL 01.07.2005 05408-1038-011

Coordonnées
BOUMA

Adresse
MOENEBROEKSTRAAT 15 9506 SCHENDELBEKE

Code postal : 9506
Localité : Schendelbeke
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande