BOUTIQUE VIZIQUE

Association sans but lucratif


Dénomination : BOUTIQUE VIZIQUE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 811.998.381

Publication

02/05/2014 : Verhuis Maatschappelijke zetel
Op de Algemene Vergadering van 18/03/2014 besliste de Algemene Vergadering de maatschappelijke zetel

van de VZW te verhuizen van

Wezenstraat 7 9090 Melle

naar

Bouwmeesterstraat 46 9000 Gent

En dit met terugwerkende kracht tôt de oprichting van de VZW op 1/05/2009.

Op 18/03/2014 te Gent

Getekend,

Hans Van Hoorebeke Bestuurder

Kathleen Melis

Best/uurder

Marthe Van Dessel Bestuurder

Od oe laatste biz. van Luik.B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)men)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso . Naam en handtekening.
23/12/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

MOr! 2.2

Op de laatste biz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de ver eniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

'1g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

III 9i ~iu 3301*uiii iiii

be a B str

uhII

i

elfb íi»lí +~ ~ L ~, (ni

1 1 BEC. 2013

RECHTBANK VAN KOOANAf3D~eg.+9,Ffv;

Ondernerningsnr . 0811 998 381 Benaming

{volait) (verkort)

Rechtsvorm

Zetel .

Onderwerp akte :

Boutique Vizique vzw

Boutique Vizique VZW

Vereniging zonder winstoogmerk (vzw)

Wezenstraat 7 9090 Melle België

Ontslag en benoeming bestuurder(s)

Op de algemene vergadering van 15/11/2013 besliste de algemene vergadering het ontslag van volgende bestuurder(s) met de vereiste meerderheid goed te keuren:

Jonas Nactº%tergaele, geboren te Gent op 15(0811978 en wonende te 9000 Gent, Meulesteedsesteenweg 7 a.

Op de algemene vergadering van 15/11/2013 besliste de algemene vergadering de benoeming van volgende bestuurder(s) met de vereiste meerderheid goed te keuren. Zij oefenen hun bevoegdheden als college uit.

Kathleen Melis, geboren ie Antwerpen op 20/06/1973 en wonende te 9000 Gent, Dukkeldam 11. Benoemd voor onbepaalde duur

Op 18/11/2013 te Melle

Getekend.

Hans Van Hoorebeke Bestuurder

Kathleen Melis Bestuurder

10/08/2012
ÿþ MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



II

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

.iaiaaeas*

31 JULI 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAND iff GEN1 I

Ondernerningsnr : 0811.998.381

Benaming

(voluit) : Boutique Vizique VZW

(verkort} "

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk (vzw)

Zetel : Wezenstraat 7 9090 Melle België

Onderwerf akte : Herbenoeming bestuurder(s)

Andere bekendmakingen: Bepalingen van rechten en plichten

'Art.7. Raad van bestuur & dagelijks bestuurder' paragraaf 2 mbt Dagelijks

bestuur.

De Algemene Vergadering van 14/07/2012 besliste tot de herbenoeming van de voltallige Raad van Bestuur zoals die werd aangesteld op de oprichtingsvergadering (01/05/2009).

Hans Van Hoorebeke, geboren te Gent op 13/10/1973 en wonende te 9000 Gent, Bernard Spaelaan 5. Jonas Nachtergaele, geboren te Gent op 15/08/1978 en wonende te 9000 Gent, Meulesteedsesteenweg 7A. Marthe Van Dessel, geboren te Antwerpen op 09/12/1976 en wonende te 2018 Antwerpen, Stanleystraat

14.

De bestuurders worden overeenkomstig de statuten benoemd voor drie jaar en hun mandaat wordt automatisch verlengd na goedkeuring door de Algemene Vergadering (2015).

Op de Algemene Vergadering van 14/07/2012 besliste de Algemene Vergadering een wijziging van de statuten goed te keuren mbt de « Bepalingen van rechten en plichten 'Art.7. Raad van bestuur & dagelijks bestuurder' paragraaf 2 Dagelijks bestuur » met de vereiste meerderheid goed te keuren.

Momenteel bevat de statuten volgende paragrafe.

De raad kan een dagelijks bestuurder benoemen die ais dagelijks bestuurder met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent namens de vereniging alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en alle andere dergelijke ondernemingen of diensten. Voor dergelijke zaken van dagelijks bestuur volstaat de handtekening van de dagelijks bestuurder, De opdracht van de dagelijks bestuurder eindigt door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van lidmaatschap. De dagelijks bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door sohriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur en kan eveneens te allen tijde door de raad van bestuur ontslagen worden,

Dit wordt.

De raad kan een dagelijks bestuurder benoemen die als dagelijks bestuurder met het dagelijks bestuur wordt belast. Bij gebrek aan een wettelijke omschrijving van wat het "dagelijks bestuur" omvat, worden tot " daden van dagelijks bestuur gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de VZW te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken. Deze daden houden ondermeer maar niet uitsluitend de dagelijkse briefwisseling in, het tekenen namens de vereniging van alle kwitanties en ontvangstbewijzen ten aanzien van vervoer, post, bank, spaarkas en alle andere dergelijke ondernemingen of diensten, Voor dergelijke zaken van dagelijks bestuur volstaat de handtekening van de dagelijks bestuurder.

In afwijking van voorgenoemde kan de persoon belast met het dagelijks bestuur niet zonder toestemming van de Raad van Bestuur_ beslissingen nemen en rechtshandelingen stellen die verband houden met de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

vertegenwoordiging van de VZW in het kader van het dagelijks bestuur bij transacties die 3.000 EUR te boven gaan. Hiervoor is een schriftelijke besluitvorming (per e-mail) vereist van minstens twee bestuurders, De niet-naleving ervan brengt de interne aansprakelijkheid van de betrokken vertegenwoordigers in het gedrang.

De opdracht van de dagelijks bestuurder eindigt door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van lidmaatschap. De dagelijks bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad van bestuur en kan eveneens te allen tijde door de raad van bestuur ontslagen worden.

Voor- Luik B - vervolg

beiioudeh aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op 30/07/2012 te Melle

Getekend,

Hans Van Hoores -ke

Bestuurder

Hendrik Leper

Dagelijks estuurder

jit,~

~

,_~

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
BOUTIQUE VIZIQUE

Adresse
Wezenstraat 7 9090 Melle

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande