BOUWBEDRIJF VAN HAUWERMEIREN-KEYMOLEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWBEDRIJF VAN HAUWERMEIREN-KEYMOLEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.799.488

Publication

28/09/2012
ÿþmod 11.1

IÎEffl-li In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III II II IIII II1 I IIiu ui

*12161698`





Ondernemingsar: 84-6 .ce vi&Yw

Benaming (voluit) : BOUWBEDRIJF VAN HAUWERMEIREN-KEYMOLEN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kuilstraat 2

9111 Belsele

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op dertien september tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

.;1. De heer VAN HAUWERMEIREN Pieter-Paul Cyriel Irène, geboren te Gijzegem op tien oktober negentienhonderd zevenenveertig, rijksregisternummer 47.10.10201.71, wettig gescheiden, wonende te Sint-Niklaas, Kuilstraat 2.

2. De heer KEYMOLEN Bert Petrus Maria, geboren te Dendermonde op vier april negentienhonderd zeventig, rijksregisternummer 70.04.04-395.13, echtgenoot van mevrouw Ann De Smet, wonende te Waasmunster, Potaardestraat 31.

2. Benaming: een besloten vennootschap met beperk-+te aansprakelijkheid onder de benaming "BOUWBEDRIJF VAN HAUWERMEIREN - KEYMOLEN"

3. Zetel: te Belsele, Kuilstraat 2

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

-Het aannemen van bouwwerken in de meest brede zin, waaronder : metsel- en betonwerken, schrijn- en timmerwerken, waterdicht maken van gebouwen; aanneming van niet metalen dakbedekkingen van gebouwen, zinkwerken en metalen dakbedekkingen, vloer- en tegelwerken; plafonneer- en cementwerken alsmede alle andere werken en leveringen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het bouwen, verbouwen of onderhouden van gebouwen of andere goederen en inrichtingen in onroerende staat.

-Het aankopen, verwerken en/of verkopen van alle goederen en materialen die bestemd zijn om te worden verwerkt in gebouwen of andere constructies in onroerende staat.

-Kortom, het uitvoeren van aile activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband kunnen worden gebracht met het oprichten van onroerende constructies, het uitvoeren van studies en onderzoeken alsmede het verlenen van diensten in het kader van het ontwerpen en het ontwikkelen van bouwprojecten of inrichtingen in onroerende staat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

i 9 SEP, 2012

D EN DE RMO Ni Dr:

G riffie-

mod 11.1

-Het verrichten van onroerende leasingoperaties als leasingnemer evenals in de hoedanigheid van leasinggever, alsook het uitgeven van vastgoedcertificaten en obligatieleningen.

-Het kopen, verkopen, huren en verhuren en beheren van onroerende goederen : met name het oprichten van gebouwen in eigen beheer met het oog op de wederverkoop of de verhuring van deze gebouwen.

-De vennootschap mag aile handels- financiële- en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel."

-De vennootschap mag door middel van inbreng, samensmelting,

inschrijving of om het even op welke wijze, deelnemen aan alle ondernemingen en vennootschappen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven. De vennootschap mag tevens licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

-Ze kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen in de meest ruime zin.

5. Maatschappelijk kapitaal:

De vennootschap heeft een kapitaal van vijfenveertig duizend vijfhonderd euro (¬ 45.000) en wordt vertegenwoordigd door vierduizend vijfhonderd (4500) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/vierduizend vijfhonderdste 1/4500ste) van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

1. De heer Van Hauwermeiren, onderschrijft voor tweeëntwintig duizend vijfhonderd euro (¬ 22.500) kapitaal in voormelde vennootschap, waarvoor hem tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng tweeëntwintig duizend vijfhonderd euro (¬ 22.500) te hebben volstort in speciën.

2 De heer Keymolen Bert, onderschrijft voor tweeëntwintig duizend vijfhonderd euro (¬ 22.500) kapitaal in voormelde vennootschap, waarvoor hem tweeduizend tweehonderd vijftig (2.250) aandelen worden toegekend; Hij verklaart op de door hem beloofde inbreng, tweeëntwintig duizend vijfhonderd euro (¬ 22.500) te hebben volstort in speciën.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000) en is elk aandeel volstort voor minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC met nummer BE59 7370 3693 5926

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris, werd door de bank KBC afgeleverd op dertien september tweeduizend en twaalf.

7. Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf dertien september tweeduizend en twaalf.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-+houden. Zij verte-'genwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

! ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Flet mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij een jaarverga-'dering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Als niet-statutaire zaakvoerders voor de duur der vennootschap wordt door de oprichters eenparig benoemd, de heer Pieter-Paul Van Hauwermeiren en De heer Keymolen Bert, beiden voornoemd, die alhier aanvaarden. Hun mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Volmacht:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan BVBA boekhoud- en adviesbureau Mennes Bart te Sint-Niklaas (Nieuwkerken Waas), De Cleenestraat 8, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van voormelde beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij alle andere Administratieve en fiscale besturen de nodige mededelingen te doen.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de DERDE ZATERDAG VAN DE MAAND JUNI OM 15 UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend veertien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op dertien september tweeduizend en twaalf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

Dirk Smet, notaris

2

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 22.07.2015 15331-0555-022

Coordonnées
BOUWBEDRIJF VAN HAUWERMEIREN-KEYMOLEN

Adresse
KUILSTRAAT 2 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande