BOUWELEMENTEN JAN VAN VALCKENBORGH

NV


Dénomination : BOUWELEMENTEN JAN VAN VALCKENBORGH
Forme juridique : NV
N° entreprise : 436.097.548

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 18.03.2014, NGL 29.04.2014 14106-0262-016
04/01/2013
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad beken maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akerN KáF(teÁN ÉLK

21 DEC. 2012

--DENDERlVIDNDE

Griffie

Ondèrnemingsnr : 0436.097.548

Benaming (voluit) : BOUWELEMENTEN JAN VAN VALCKENBORGH

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

; Zetel : Brusselsesteenweg 483

9402 NINOVE - MEERBEKE

Onderroer. akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy Bracke, geassocieerd notaris!! bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte;; °; aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel tel: 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op achttien december tweeduizend en twaalf,; neergelegd ter publicatie, v6i5r registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van;, naamloze vennootschap "Bouwelementen Jan Van Valckenborgh", met zetel te 9402 Ninove!; Meerbeke, Brusselsesteenweg 483, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0436.097.548 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE0436.097.548, is bijeengekomen en dat met;; éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

1) De vergadering besluit het boekjaar van de vennootschap te wijzigen en voortaan te laten:l aanvangen op één oktober van ieder jaar en af te sluiten op dertig september van ieder jaar. De tekst van artikel 29 van de statuten wordt derhalve in zijn geheel geschrapt en vervangen;; door de volgende tekst:

_i "Het maatschappelijk jaar begint op één oktober om te eindigen op dertig september van; ieder jaar".

ó b) De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen en deze voortaan te :, houden op de derde dinsdag van de maand maart om twintig uur.

Punt 1 van artikel 24 van de statuten wordt derhalve geschrapt en vervangen door de: volgende tekst:

"De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet! ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde dinsdag van de maand maart, om twintig uur: Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag;; gehouden. ".

: Overgangsbepalingen

a) De vergadering beslist het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januarija tweeduizend en twaalf, te verlengen tot dertig september tweeduizend dertien.

b) De vergadering beslist dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten op dertig september tweeduizend dertien zal bijeenkomen op de derde dinsdag van de maand maart tweeduizend veertien om 20.00 uur.

2) De Vergadering verleent aan de Raad van Bestuur alle machten om de gecoordineerde. tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen, en neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

;

,:

mad i 1.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

bepalingen ter zake. De vergadering beslist de raad van bestuur te machtigen tot uitvoering van

de conclusies aangaande de voornoemde punten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene

vergadering en gecoördineerde statuten

D. Bracke, geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behreiden aan het Belgisch

Staatsblad

07/12/2012
ÿþ mod i1.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 e,

21981

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 NOV 2012

DEfVDEMIONDE

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0436.097548

!i Benaming (voluit) : BOUWELEMENTEN JAN VAN VALCKENBORGH

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg 483

9402 NINOVE - MEERBEKE

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy BRACKE, geassocieerd notaris bij dei burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke,

Halsesteenweg 17, op drieëntwintig november tweeduizend en twaalf, neergelegd ter publicatie, v66r;

"

registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van naamloze vennootschap?

"Bouwelementen Jan Van Valckenborgh", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Brusselsesteenweg 483, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer; 0436.097.548 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer; BE0436.097.548, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten; werden genomen:

1. Voorafgaande verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van de integrale voorlezing van de verslagen aangekondigd ' i in de agenda.

De vennoten verklaren reeds volledige kopie van deze verslagen ontvangen te hebben, met name: - het verslag opgesteld door Burg. BVBA Van Canter  Saeys & Co, te Aalst, Gentsesteenweg 55, vertegenwoordigd door Burg. BVBA Inge Saeys -- bedrijfsrevisor, op haar beurt vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, door de Raad van Bestuur aangesteld, van 20 november 2012,

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de NV BOUWELEMENTEN JAN VAN VALCKENBORGH bestaat uit een deel van de rekening-courant van de heer Jean Van Valckenborgh en mevrouw Anne-Marie ROESEMS, ten belope van E 150.000,00.

Bij het beëindigen van de onze controlewerkzaamheden zijn we van oordeel dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. ' b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn maar dat daarentegen de waardebepaling van de onderneming een conventionele waarde is welke in het licht van het bestuursorgaan bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat we slechts een beperkte controle hebben kunnen uitvoeren op de financiële situatie per 30 september 2012. ln dit kader dienen we ons te onthouden over het feit dat de waardebepaling van de onderneming waartoe de methoden van

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 11.1

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



verstrekte vergoeding tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen

inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

d. de vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 604 nieuwe aandelen zonder vermelding van

nominale waarde van de vennootschap NV BOUWELEMENTEN JEAN VAN

VALCKENBORGH aan de heer en mevrouw Jean VAN VALCKENBORGH  Anne-Marie

ROESEMS, elk 302 aandelen. Ze vertegenwoordigen een kapitaal van E 150.000,00.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen

betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst op 20 november 2012.

[handtekening]

Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co

Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door de

Burg. BVBA Inge Saeys  bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys"

- het verslag opgesteld door de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek

van Vennootschappen van 20 november 20I2.

Dit verslag zal, samen met het verslag van genoemde bedrijfsrevisor aan deze akte worden

aangehecht, zonder er mee te worden geregistreerd, met het oog op de neerlegging ter griffie van

de Rechtbank van Koophandel.

2. Kapitaalverhoging

a) Beslissing.

Op basis van genoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met honderd vijftig duizend euro (¬ 150.000,00) te verhogen om het te brengen van vierhonderd twintig duizend euro (E 420.000,00) op vijfhonderd zeventig duizend euro (E 570.000,00), door inbreng van een deel van een rekening-courant, in de boekhouding opgenomen als "rekening-courant gronden" voor een bedrag van honderd vijftig duizend euro (E 150.000,00).

Deze inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van zeshonderd en vier (604) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn, en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen; deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Derhalve worden driehonderd en twee (302) aandelen toegekend aan de heer Jean Van Valckenborgh, voornoemd; en driehonderd en twee (302) aandelen toegekend aan mevrouw Anne-Marie Roesems.

b) Stemming

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed

c) Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast, en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op vijfhonderd zeventig duizend euro (E 570.000,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door zeshonderd en vier (604) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

3. Statutenwijzigingen

a) De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het verhoogde kapitaal van de vennootschap; derhalve wordt de tekst van artikel vijf van de statuten in zijn geheel geschrapt, en vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd zeventig duizend euro (E 570.000,00).

Het is verdeeld in tweeduizend tweehonderd zevenennegentig (2.297) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

b) De vergadering besluit, rekening houdende met de bepalingen van de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder (B.S. 23 december 2005, erratum 6 februari 2006), verbeterd en aangevuld door wetten van 25 april 2007 en 21 december 2007, houdende diverse bepalingen (B.S. 8 mei 2007 en 31 december 2007), de effecten aan toonder om te zetten in tweeduizend tweehonderd zevenennegentig (2.297) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/tweeduizend tweehonderd zevenennegentigste (I/2.297ste) van het maatschappelijk kapitaal.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

'Voor..

behouden aan het Belgisch Staatsblad



Derhalve wordt de tekst van artikel zes van de statuten in zijn geheel geschrapt, en vervangen door

de volgende tekst:

"Artikel 6  Vorm van de aandelen

1. Alle aandelen zijn op naam.

2. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

3. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in bloot eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de bloot eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten."

Artikel 9 wordt eveneens in zijn geheel geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 9  Uitgifte van gewone obligaties

De raad van bestuur kan volgens de bepalingen van de artikelen 486 van 487 Wetboek der Vennootschappen gewone obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, en bepaalt daarvan de bijzonderheden en modaliteiten. Deze obligaties zijn op naam."

c) De vergadering besluit de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige maatschappelijke zetel van de vennootschap.

Die werd bij besluit van de Algemene Vergadering van 20 augustus 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 september daarna, onder nummer 10130246, verplaatst naar 9402 Ninove-Meerbeke, Brusselsesteenweg 483.

Derhalve wordt de tekst van artikel drie van de statuten in zijn geheel geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9402 Ninove-Meerbeke, Brusselsesteenweg 483."

d) De vergadering besluit de tekst van de statuten van artikel 21 aan te passen zodat de raad van bestuur de vertegenwoordiging van het dagelijks bestuur kan opdragen aan één of meer personen, al dan niet leden van de raad van bestuur.

"Artikel 21, Orgaan van vertegenwoordiging betreffende het dagelijks bestuur.

De raad van bestuur kan de vertegenwoordiging, wat het dagelijks bestuur betreft opdragen aan één of meer personen, al dan niet lid van de raad van bestuur, die volgens het besluit van de raad van bestuur individueel, gezamenlijk dan wel als college moeten optreden.

In het uittreksel van de akte van benoeming moet in ieder geval worden vermeld of de personen die vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden.

Tot daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren en die, wegens hun minder belang en wegen de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de raad van bestuur niet vereisen.

De onbevoegdheid die uit deze bepaling voortvloeit kan, behoudens bekrachtiging door de raad van bestuur, aan derden worden tegengeworpen.

Beperkingen van de vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur kunnen echter niet aan derden worden tegengeworpen."

e) De vergadering besluit de tekst van de statuten aan te passen aan de recente wetgeving inzake

ontbinding en vereffening van de vennootschap. Derhalve wordt titel 1 van de statuten, omvattende

de artikelen 37, 38, 39 en 40 van de statuten in zijn geheel geschrapt en vervangen door de

volgende tekst:

"I Ontbinding en vereffening

Artikel 37.- Vervroegde ontbinding

Benevens de wettelijke oorzaken van ontbinding, kan de vennootschap vervroegd ontbonden

worden bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering genomen in de voorwaarden

i voorzien voor de statutenwijzigingen.

De ontbinding van de vennootschap wordt openbaar gemaakt overeenkomstig de bepalingen

vervat in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 38.- Ontbinding  Benoeming van vereffenaars.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 71.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de bestuurder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan. "

Artikel 39.- Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en I87 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit."

4. De vergadering beslist de heer Van Valckenborgh Jean en mevrouw Roesems Anne-Marie, beiden voornoemd voor een nieuwe termijn van zes jaar te benoemen als bestuurders van de vennootschap, ingaande vanaf heden om te eindigen na de jaarvergadering van tweeduizend achttien.

5. Machtiging - uitvoering

De raad van bestuur wordt gemachtigd tot uitvoering van de conclusies aangaande de voorgaande

agendapunten en tot vaststelling van de gecoordineerde tekst van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering,

verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de raad van bestuur, staat van actief en passief en

gecoördineerde statuten.

D. Bracke, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 06.08.2012 12391-0025-016
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 22.08.2011 11422-0317-016
03/09/2010 : DE057188
10/08/2010 : DE057188
29/06/2009 : DE057188
30/05/2008 : DE057188
11/07/2007 : DE057188
25/06/2007 : DE057188
16/08/2006 : DE057188
23/06/2005 : AA057188
16/07/2004 : AA057188
27/01/2004 : AA057188
07/10/2003 : AA057188
04/07/2003 : AA057188
26/07/2002 : AA057188
11/08/2001 : AA057188
20/07/2001 : AA057188
10/11/1995 : AA57188
04/07/1989 : AA57188

Coordonnées
BOUWELEMENTEN JAN VAN VALCKENBORGH

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 483 9400 NINOVE

Code postal : 9400
Localité : NINOVE
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande