BOUWONDERNEMING VAN DE VELDE & ZOON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWONDERNEMING VAN DE VELDE & ZOON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 455.172.104

Publication

22/04/2014
ÿþ Mod Wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uiii iii iiiii n'i iii iiu iiii iii ii'

*19085984*

GRIFFÉE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

9 APR, 2014

AFDELINCej ERMONDE

Ondernemingsnr : 0455172104

Benaming

(voluit) : BOUWONDERNEMING VAN DE VELDE & ZOON (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heirweg 67 - 9270 Laarne

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op eenenderig maart.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden der aandeelhouder(s) van "BOUWONDERNEMING VAN DE VELDE & ZOON", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9270 Laarne, Heirweg 67, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondememingsnummer 0455.172.104.en hebbende als BTW nummer BE-0455.172.104.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Ignace DAELMAN te Laame op 15 mei 1995, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30 mei erna, onder nummer 950530-202,

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste maal bij akte verleden voor genoemde notaris DAELMAN op 17 juni 2003, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 8 juli erna, onder nummer 03078445.

BUREAU

De vergadering wordt geopend om 15 uur 30 door de heer VAN DE VELDE Peter nagenoemde enige; vennoot en enige zaakvoerder die in zijn hoedanigheid van enige vennoot de bevoegdheden uitoefent toegekend aan de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

ls aanwezig, de enige vennoot :

De heer VAN DE VELDE Peter, geboren te Gent op 13 september 1969, wonende te 9270 Laarne, Heirweg'

67.

Houder van zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

Houder van alle zevenhonderd vijftig (750) aandelen, die het totale maatschappelijke kapitaal van:

achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR) vertegenwoordigen,

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De enige vennoot zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te akteren

L Dat huidige algemene vergadering werd bijeengeroepen met de volgende dagorde

1) Verhoging van het aantal aandelen van 750 tot 562.500. Omruiling van de bestaande aandelen waarbij; elk bestaand aandeel vervangen wordt door 750 nieuwe aandelen, met dezelfde rechten en plichten als de: bestaande aandelen.

2) Kennisname dividenduitkering: kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

3) Verslag door de heer Filip VOSSEN, bedrijfsrevisor, optredend namens de Burgerlijke Venncotschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VOSSEN en C°-, bedrijfsrevisor", omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

4) bijzonder verslag van het bestuursorgaan omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

5) Kapitaalverhoging met een bedrag van vierhonderd vijftigduizend euro (450.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR) op vierhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (468.592,01 EUR), door een inbreng in natura van een als schuld geboekt te betalen dividend aan genoemde heer VAN DE VELDE Peter na inhouding van 10 procent roerende voorheffing, zoals blijkt uit gemeld proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering de dato 31 december 2013, te weten ten belope van vierhonderd vijftigduizend euro (450.000,00

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

rp w EUR) mits aanmaak van 750.750 aandelen, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge 6) Inschrijving  volstorting  toekenning van de aandelen.

7)Vermindering van het aantal aandelen van 1.313.250 naar 750. Omruiling van de bestaande aandelen, waarbij 1.751 bestaande aandelen vervangen worden door 1 nieuw aandeel, met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen.

8) Afronding van het kapitaal van vierhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (468.592,01 EUR) tot vierhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (468.600,00 EUR) door de incorporatie van reserves ten bedrage van zeven euro negenennegentig cent (7,99 EUR) zonder creatie van nieuwe aandelen.

9) Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen,

IL De enige vennoot zet vervolgens uiteen :

- er blijkt dat alle bestaande aandelen aanwezig zijn;

- om geldig te kunnen besluiten over de onderwerpen van de agenda, moeten de besluiten worden

genomen met de meerderheden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De enige vennoot heeft vastgesteld dat hij stemgerechtigd is, zodat de algemene vergadering geldig kan

beraadslagen en besluiten,

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de enige vennoot wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde.

De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde,

te weten onder andere kapitaalverhoging die het gevolg is van de uitkering van dividenden die, bij toepassing

van artikel 537 Wetboek inkomstenbelastingen, van het verlaagd tarief van 10 procent van de roerende

voorheffing hebben kunnen genieten.

De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid

van stemmen

1) Verhoging van het aantal aandelen van 750 tot 562.500. Omruiling van de bestaande aandelen waarbij elk bestaand aandeel vervangen wordt door 750 nieuwe aandelen

De vergadering besluit het aantal aandelen te verhogen en de bestaande aandelen om te ruilen en te vervangen door 750 nieuwe aandelen zoals vooropgesteld onder het eerste agendapunt.

2) Kennisname dividenduitkering: kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 31 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves,

De dividenden werden integraal toegekend aan genoemde heer VAN DE VELDE Peter, als enige aandeelhouder van de vennootschap.

3) Verslag van het bestuursorgaan met het oog op kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van bedoeld verslag en de enige aandeelhouder

erkent daar een afschrift van ontvangen te hebben én zelfde verslag te aanvaarden en goed te keuren.

4) Bedrijfsrevisoraal verslag.

Verslag van de in de agenda genoemde bedrijfsrevisor, omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura opgesteld te Wachtebeke op heden.

De vergadering ontslaat van voorlezing van gemeld verslag en de enige aandeelhouder verklaart een afschrift van zelfde verslag ontvangen te hebben, waarna de besluiten van dit verslag voorgelezen worden die letterlijk luiden als volgt:

"Besluit van de bedrijfsrevisor

De voorgenomen inbreng in natura bij de verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid « BOUWONDERNEMING VAN DE VELDE EN ZOON » bestaat uit een vordering ten laste van de vennootschap zoals hiervoor beschreven voor een totaalbedrag van 450.000,00 EUR,

Bij de beëindiging van mijn controlewerkzaamheden ben ik van oordeel dat :

Q' het voornemen is geuit om een kapitaalverhoging door te voeren middels de inbreng in natura van de vordering op naam van de enige vennoot ten laste van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid « BOUWONDERNEMING VAN DE VELDE EN ZOON », zoals deze bij besluit door de bijzondere algemene vergadering op 26 december 2013 is ontstaan, met name werd besloten tot de toekenning van een (tussentijds) dividend van 500.000,00 EUR overeenkomstig artikel 537 WIB '92, of 450.00,00 EUR netto na' aftrek van de roerende voorheffing van 10%;

O de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

Ohet bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen activa en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

Ode beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van

nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ode voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering

(waardering aan nominale waarde) bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waarde waartoe deze methode leidt, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde, te verhogen met de uitgiftepremie, van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Uitgaande van een voorafgaandelijke verhoging van het aantal aandelen van 750 aandelen tot 562.500 aandelen (dat door omruiling van 1 bestaand aandeel tegen 750 nieuwe aandelen met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen),

én voor zover de vennoot daadwerkelijk besluit om zoals voorgenomen zijn algeheel nettodividendrecht,zoals ontstaan op 31 december 2013, te incorporeren in kapitaal bestaat de vergoeding van de inbreng in natura In de uitgifte van 750.750 nieuwe (volledig volgestorte) aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid «BOUWONDERNEMING VAN DE VELDE EN ZOON », met dezelfde kenmerken als de 562.500bestaande aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde, die gezamenlijk (incorporatie van de veronderstelde uitgiftepremie van 425,185,86 EUR inbegrepen) een maatschappelijk kapitaal van 450.000,00 EUR vertegenwoordigen.

Vervolgens zou het totale aantal aandelen van 1.313.250 stuks wederom worden verlaagd tot het aanvankelijke aantal aandelen van 750 stuks van vóár de voorgenomen kapitaalverhoging (dat door omruiling van 1.751 aandelen tegen 1 nieuw aandeel met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen).

Door de voorgenomen inbreng in natura zal het kapitaal worden verhoogd met 450.000,00 EUR om het te brengen van 18,592,01 EUR op 468.592,01 EUR,

Mocht evenwel de enige vennoot, desondanks de uitdrukkelijke wilsuiting, besluiten om dan toch niet deel te nemen aan de voorgenomen inbreng van diens netto-dividendrecht, zal het kapitaal niet met het voorgenomen bedrag worden verhoogd.

Ik wil aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en dat onderhavig verslag niet kan worden beschouwd als een "fairness opinion".

Ik verklaar mijn opdracht in eer en geweten te hebben uitgevoerd.

Onderhavig verslag (in totaal 19 pagina's) werd opgemaakt in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen en kan geenszins worden aangewend voor andere doeleinden.

Opgemaakt te Wachtebeke, op 31 maart 2014,

BV/BVBA VOSSEN en C°- bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door Filip Vossen, Bedrijfsrevisor

Dit verslag wordt aanvaard en goedgekeurd.

5) Kapitaalverhoging

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen zoals vooropgesteld onder het vierde agendapunt.

De vergadering beslist dat op de 750.750 nieuwe kapitaalaandelen dient ingeschreven te worden door een

inbreng in natura zoals voorgesteld onder het vijfde agendapunt én dat de inbreng volledig volstort dient te zijn.

6) Inschrijving in natura

Op het kapitaal wordt ingeschreven tegen de hoger gestelde voorwaarden door de huidige enige aandeelhouder, genoemde heer VAN DE VELDE Peter door inbreng in natura van een deel van het in de agenda vermelde als schuld geboekte te betalen dividend aan de enige aandeelhouder, na inhouding van 10 procent roerende voorheffing, zoals blijkt uit het gemeld proces-verbaal van bijzondere algemene vergadering de dato 31 december laatst, te weten inschrijving door genoemde heer VAN DE VELDE Peter op 750.750 nieuwe kapitaalsaandelen.

Volstorting

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat de nieuwe aandelen, waarop aldus werd ingeschreven, volgestort zijn, elk aandeel ten belope van honderd procent (100 %), hetzij in totaal vierhonderd vijftigduizend euro (450.000,00 EUR).

Toekenning van de aandelen  vergoeding.voor de inbreng

Als vergoeding voor de inbreng worden de 750.750 nieuwe aandelen toegekend aan genoemde heer VAN DE VELDE Peter.

Het betreft aandelen op naam. Al deze aandelen zijn volledig volstort.

Deze aandelen geven dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar.

De vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door een inbreng in natura daadwerkelijk werd gerealiseerd.

Het bestuursorgaan krijgt de opdracht om het aandeelhouderregister aan te passen,

De vergadering wordt verdergezet rekening houdend met de bijkomende aandelen die elk recht geven op 1 stem.

7) Vermindering van het aantal aandelen van 1.313.250 naar 750. Omruiling van de bestaande aandelen, waarbij 1.751 bestaande aandelen vervangen worden door 1 nieuw aandeel.

De vergadering beslist het aantal aandelen te verminderen tot 750 aandelen en de bestaande aandelen om te ruiten waarbij 1.751 bestaande aandelen vervangen worden door 1 nieuw aandeel zoals voorgesteld onder het zevende agendapunt.

8) Afronding van het kapitaal tot vierhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (468.600,00 EUR) door de incorporatie van reserves zonder creatie van nieuwe aandelen

De vergadering beslist het kapitaal af te ronden zoals aangeduid in de agenda, namelijk door de incorporatie van reserves ten bedrage van zeven euro negenennegentig cent (7,99 EUR), zonder creatie van nieuwe

aandelen, om het kapitaal alzo te brengen van vierhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (468.592,01 EUR) tot vierhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (468.600,00 EUR), 6) Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen.

-De algemene vergadering beslist ingevolge voormelde beslissingen onder andere in het kader van de verwezenlijkte kapitaalverhoging de statuten van de vennootschap aan te passen en meer in het bijzonder artikel 5 van de statuten als volgt te herformuleren :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd achtenzestigduizend zeshonderd euro (468.600,00 EUR), verdeeld in zevenhonderd vijftig (750) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/zevenhonderd vijftigste (1l750ste) in het kapitaal."

Voor ontledend uittreksel

1." 3"

ti Voort behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd :

-uitgifte akte

-verslag van de zaakvoerder

-verslag van de bedrijfsrevisor

-co6rdinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/10/2013 : DE051063
08/11/2011 : DE051063
27/07/2011 : DE051063
17/09/2010 : DE051063
04/08/2010 : DE051063
09/07/2009 : DE051063
14/07/2008 : DE051063
23/07/2007 : DE051063
22/07/2005 : DE051063
06/08/2004 : DE051063
08/07/2003 : DE051063
03/07/2003 : DE051063
07/09/2015 : DE051063
08/10/2002 : DE051063
23/08/2001 : DE051063
13/10/1999 : DE051063
20/06/2018 : DE051063

Coordonnées
BOUWONDERNEMING VAN DE VELDE & ZOON

Adresse
HEIRWEG 67 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : LAARNE
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande