BOUWWERKEN DE KERF PETRUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWWERKEN DE KERF PETRUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 413.124.087

Publication

26/06/2014 : DE027805
10/10/2014
ÿþVoo behou

aan t

Belgït Staats

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

 1 OKT. 2014

AFDELiNCGEgItERMONDE

` ~~

Ondememingsnr : 049 3.9 24.087

Benaming (voluit) : BOUWWERKEN DE KERF PETRUS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoogkamerstraat 248

9140 Temse

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA STATUTENWIJZIGING - VOLMACHT

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op drieëntwintig september tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid " BOUWWERKEN DE KERF PETRUS " met zetel te 9140 Temse, Hoogkamerstraat 248, volgende beslissingen heeft genomen:

1. Kennisname van het verslag van het bestuursorgaan naar aanleiding van de inbreng in natura de dato 3 september 2014 en het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 22 september 2014, opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag van de bedrijfsrevisor "Conscius Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Gentstsebaan 71A bus 101, RPR Dendermonde BE0837.153.550, aangesteld door de zaakvoerder, besluit als volgt:

"4. Besluit

Ondergetekende, werd aangesteld door de zaakvoerder, mevrouw Anita Peleman op 3-09-2014 om krachtens artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de kapitaalverhoging door inbreng in natura van de lopende rekening (schuld) aan de NV Immo De Kerf, voormeld, voor een waarde van 114.203,92 ¬ , bij de BVBA Bouwwerken De Kerf Petrus, met zetel te 9140 Temse, Hoogkamerstraat 248.

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door. het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de' vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale, vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

" behoueen aan het Belgisch Staatsblad

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de creatie van 480 nieuwe aandelen van de BVBA Bouwwerken De Kerf Petrus zonder vermelding van nominale waarde, dewelke aan de NV Immo De Kerf zullen worden toegekend. De kapitaalsverhoging heeft invloed op de relatieve verhouding tussen aandeelhouders. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen. Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de vennoten van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Sint-Niklaas, 22-09-2014

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door

de heer Georges Koslowski

zaakvoerder - bedrijfsrevisor"

2. De algemene vergadering besluit het kapitaal te verhogen ten bedrage van HONDERD VEERTIEN DUIZEND TWEEHONDERD EN DRIE EURO TWEEËNNEGENTIGCENT (C114.203,92) teneinde het kapitaal te brengen van negenenvijftig duizend vierhonderd vierennegentig euro vijfenveertig cent (¬ 59.494,45) op HONDERD DRIEENZEVENTIG DUIZEND ZESHONDERD ACHTENNEGENTIG EURO ZEVENENDERTIG CENT (¬ 173.698,37) door uitgifte van vierhonderd tachtig (480) nieuwe aandelen zonder nominale waarde van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf hun inschrijving, door inbreng in natura door de naamloze vennootschap 114140 DE KERF, naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Hoogkamerstraat 248, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder ondernemingsnummer: 0447.804.260, BTW-plichtig onder nummer BE 447.804.260.

3. De vergadering verklaart in te schrijven op vierhonderd tachtig (480) nieuw uit te geven aandelen. Als tegenprestatie voor deze inbreng worden vierhonderd tachtig (480) nieuwe aandelen uitgegeven, zonder nominale waarde van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf hun inschrijving, te weten aan IMMO DE KERF, voornoemd, vierhonderd tachtig (480) nieuwe aandelen, hetgeen de inbrenger aanvaardt.

De vennoten stellen vast en verzoeken de ondergetekende notaris te notuleren dat de hierboven besloten kapitaalverhoging ten belope van HONDERD VEERTIEN DUIZEND TWEEHONDERD EN DRIE EURO TWEEËNNEGENTIGCENT (¬ 114.203,92) werd verwezenlijkt door inbreng in natura en dat de kapitaalsverhoging volledig volstort werd.

4. De algemene vergadering beslist om artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen om de tekst in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing zodat dit luidt als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op HONDERD DRIEENZEVENTIG DUIZEND ZESHONDERD ACHTENNEGENTIG EURO ZEVENENDERTIG CENT (C 173.698,37).

Het is vertegenwoordigd door zevenhonderd dertig (730) aandelen op naam zonder nominale waarde. Het kapitaal is volledig volstort."

5. De vergadering beslist over te gaan tot de coördinatie van de statuten en machtigt de instrumenterende notaris dienaangaande.

6. De vergadering beslist machtiging te verlenen aan de zaakvoerder, individueel handelend, tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

7. Volmacht: de vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan "De Kegel, Verviet & Partners", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met kantooradres te 9100 Sint-Niklaas, Mercatorstraat 48A, RPR Dendermonde 0861.638.726 en al haar aangestelden, met recht van substitutie, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

.e "

Voor-4behouden

i aan het

Belgisch Staatsblad

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten, verslag van het bestuursorgaan en bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UK -FIE REUK I BANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 2 SEP. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffit

iw~u~~u~uu~oA~uu~m

" 1417855

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0413.124.087

Benaming

(voluit) : BOUWWERKEN DE KERF PETRUS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HOOGKAMERSTRAAT 248 - 9140 TEMSE (volledig adres)

Onderp rw akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van maandag 7 april 2014 blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen volgend punt goedgekeurd heeft,

Het ontslaan van de Heer De Kerf Petrus als zaakvoerder van de BVBA op 4 april 2014 naar aanleiding van zijn overlijden op 4 april 2014 en het verlenen van kwijting voor het gevoerde beleid. De benoeming van Mevrouw Peleman Annita als zaakvoerder van de BVBA vanaf 5 april 2014.

Peleman Annita

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van tolk B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/10/2014
ÿþ mod 11.1



Lei I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRirnE REdi iT8ANK VAN

KOOPHANDEL GENT

07 OKT. 201h

AFDELING DENDERMONDE

Griffle

_ .......

Ondememingsnr ; 0413.124.087

Benaming (voluit) : BOUWWERKEN DE KERF PETRUS

(verkort)

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Hoogkamerstraat 248

9140 Temse

Onderwerp akte :INVEREFFENINGSTELLING - ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER - VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR - VERKLARINGEN EN VERBINTENISSEN VAN VENNOTEN - SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op drieëntwintig september tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden op het kantoor Sint-Niklaas I, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " BOUWWERKEN DE KERF PETRUS ", met zetel te 9140 Temse, Hoogkamerstraat 248, heeft besloten de vennootschap met onmiddellijke ingang te ontbinden, in vereffening te stellen en de' vereffening af te sluiten als volgt:

1. Kennisname door de vergadering van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan (de zaakvoerder van de vennootschap in functie) de dato 15 september 2014, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, en waarbij een staat van actief en passief werd' gevoegd, afgesloten op 03 september 2014 - en van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor op 22 september 2014, met name "Conscius Bedrijfsrevisoren",:. burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Gentstsebaan 71A bus 101, RPR Dendermonde BE0837.153.550. De conclusies van dit ' verslag luiden letterlijk als volgt:

"9. Besluit

Ondergetekende, Burg. CVBA Conscius Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer: Georges Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor, werd op 3-09-2014 aangesteld door het' bestuursorgaan van de BVBA Bouwwerken De Kerf Petrus om in het kader van de procedure. tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, verslag uit brengen over de' boekhoudkundige staat afgesloten op 3-09-2014 van de BVBA Bouwwerken De Kerf Petrus. Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de' vennootschap en heeft een balanstotaal van C 168.890,46 en een netto actief van C 52.96644.

Ondergetekende bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut van de Bedrigsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passiva per 3-09-2014 - op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van

'het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten . aanzien

_ .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

II IMIED

food 11.1

van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald- of de' nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de RV op de liquidatieboni, geraamd op 3.109,20 C, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet werd geconsigneerd.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Sint-Niklaas, 22-09-2014

Conscius Bedrerevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door de heer

Georges Koslowski

Vennoot-Bedriffsrevisor"

2. De vergadering beslist de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf heden en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

3. De vennoten zijn door de uitoefening van de rechten verbonden aan de eigendom van hun aandelen, van rechtswege gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en , passief van deze vennootschap te ontvangen in dezelfde verhouding, hetgeen ieder

" verklaart te aanvaarden. Ieder van de vennoten verklaart en erkent dat alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op heden, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

Ieder van de vennoten, verklaart, voor zoveel als nodig, onherroepelijk en zonder enig voorbehoud alle (eventueel) toekomstige schulden (onder meer niet geraamde fiscale schulden) van de vennootschap te zijn persoonlijke last te nemen f bij materiële misslag vergeten activa hem toekomen overeenkomstig zijn aandelenbezit.

De vergadering verklaart en erkent uitdrukkelijk dat de vennootschap geen activa of passiva bezit die aan een bijzondere publiciteit zijn onderworpen zoals onder meer onroerende goederen, merken en octrooien, hypotheken, inpandgeving,enz..

4. De vergadering verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaart afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en verbindt elke vennoot zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarvan hij op heden geen kennis van heeft, voor zijn rekening te nemen, dit in evenredigheid met zijn aandelenbezit.

De vergadering, verklaart uitdrukkelijk en unaniem de ontbinding en de afsluiting in én akte te a kte ren .

5. Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de respectievelijke vennoten en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten leste neming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit, verklaart de vergadering de afrekening voor gesloten en stelt hij vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWWERKEN DE KERF PETRUS", definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering bevestigt unaniem en uitdrukkelijk dat geen onroerende goederen, zakelijke rechten of zekerheden of andere goederen die aan een specifieke publiciteit zijn onderworpen tot het actief of passief van de vennootschap behoren.

6. De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op het adres van de vennoot, mevrouw Suzy De Kerf, thans te 8800-Roeselare, Damberdstraat 33.

7. De vergadering beslist unaniem, rekening houdende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de inmiddels overleden

" zaakvoerder Petrus DE KERF, laatst wonende te 9140 Temse, Hoogkamerstraat 248a,: en aan de in opvolging aangestelde zaakvoerder mevrouw Annita PELEMAN, wonende te 9140 Temse, Hoogkamerstraat 248a, wiens benoeming nog niet werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, voor zijn/haar beheer als zaakvoerder van de vennootschap en verder verklaart de vergadering unaniem dat het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is.

8. Volmacht de vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid

" tot indeplaatsstelling, aan "De Kegel, Verviet & Partners", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met kantooradres te 9100 Sint-Niklaas, Mercatorstraat 48A, RPR Dendermonde 0861.638.726 en al haar aangestelden, met recht van substitutie, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden

an het

Belgisch

Staatsblad

.,

mod MT

aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van ' een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteg hem

Notaris ,

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor en

verslag van het bestuursorgaan met staat vàn actief en passief.

Bijlagen bij lia géiggeTi Staatsblad - 16/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

e,

il Voor-

li bispouden

agrn het

" yt Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2012 : DE027805
12/08/2011 : DE027805
27/08/2010 : DE027805
02/09/2009 : DE027805
31/10/2008 : DE027805
06/09/2007 : DE027805
04/10/2006 : DE027805
13/10/2005 : SN027805
04/04/2005 : SN027805
01/08/2003 : SN027805
06/11/2002 : SN027805
20/01/1999 : SN027805
01/01/1992 : SN27805
14/09/1990 : SN27805
01/01/1988 : SN27805

Coordonnées
BOUWWERKEN DE KERF PETRUS

Adresse
HOOGKAMERSTRAAT 248 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande