BOUWWERKEN MOENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWWERKEN MOENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.897.858

Publication

07/04/2014
ÿþé

,

Mod Word lti

-

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

: % hetce surit

[

,

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : O 5/1 q9 es?

Benaming

(voluit): BOUWWERKEN MOENS

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9750 Zingem, Veldstraat 41

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Jozef VERSCHUEREN, Notaris te Nazareth, op vijfentwintig maart tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat;

1. De Heer MOENS, Marc Cyriel, geboren te Deinze op zestien maart negentienhonderd zestig, en zijn echtgenote Mevrouw EELBODE, Kathleen, geboren te Deinze op dertig januari negentienhonderd vierzestig, wonende te 9810 Nazareth, 's Gravenstraat 204.

2. De Heer MOENS, Davy, geboren te Deinze op twintig mei negentienhonderd achtentachtig, wonende te 9750 Zingem, Veldstraat 41.

Ondergetekende notaris verklaard hebben een BVBA, met als benaming "BOUWWERKEN MOENS", op te richten, waarvan het kapitaal vastgesteld is op 33.500 EUR, vertegenwoordigd door 335 aandelen op naam zonder nominale waarde, waarop werd ingeschreven deels door inbreng in natura en deels door inbreng in geld, als volgt:

I. Inschrijving  volstorting

1. Inschrijving.

De comparanten verklaren in te schrijven op driehonderd vijfendertig (335) aandelen als volgt, de echtgenoten Marc Moens  Eelbode Kathleen, beiden voornoemd, op driehonderd (300) aandelen en de Heer Davy Moens, voornoemd, op irijfendertig (35) aandelen..

2. Volstorting

De echtgenoten Marc Moens  Eelbode Kathleen, beiden voornoemd, verklaren in te brengen in de

vennootschap de hierna beschreven roerende goederen, welke werden beschreven in het hierna vermelde

verslag van de bedrijfsrevisor, voor een bedrag van dertigduizend euro (E 30.000,00), te weten:

- werfwagen, waarvan de waarde geraamd wordt op tweeduizend euro (¬ 2.000,00);

- stelling, waarvan de waarde geraamd op duizend tweehonderd euro (¬ 1.200);

- betonmolen (180 liter), waarvan de waarde geraamd wordt op tweehonderd euro (E 200,00);

- tegelzaagmachine, waarvan de waarde geraamd wordt op vijfhonderd euro (¬ 600,00);

- dubbele hellingslaser, waarvan de waarde geraamd wordt op zevenhonderd euro (¬ 700,00);

- trilplaat, waarvan de waarde geraamd wordt op vijfhonderd euro (E 600,00);

- mini graafmachine, waarvan de waarde geraamd wordt op zesduizend euro (E 6.000,00);

- betonmolen (350 liter), waarvan de waarde geraamd wordt op negenhonderd vijftig euro (E 950,00);

- vrachtwagen DAF, waarvan de waarde geraamd wordt op twaalf duizend vijfhonderd tachtig euro (¬

12.580,00);

- bestelwagen, waarvan de waarde geraamd wordt op vier duizend vijfhonderd euro (¬ 4.500,00);

- boorhamer HITACHI, waarvan de waarde geraamd wordt op vierhonderd tachtig euro (¬ 480,00);

- electrische schroevendraaier MAKITA, waarvan de waarde geraamd wordt op driehonderd negentig euro (¬

390,00),

2. Verslagen.

10 VERSLAG BEDRIJFSREVISOR

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt en dat haar beschrijving

aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslagschrift de dato

twintig maart tweeduizend veertien, opgemaakt door de Heer Geert Van Ryckeghem in opdracht van de

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lelieur,

Van Ryckeghem & C°, met zetel te 8790 Waregem, Keizerstraat 18.

Er wordt hier akte van genomen dat dit verslag besluit in volgende termen:

,

Oudenaarde

2 6.* 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De inbreng in natura tot oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Bouwwerken Moens' bestaat uit de inbreng in natura van de éénmanszaak van de heer en mevrouw Marc Moens - Kathleen Eelbode, beiden voornoemd, op basis van een staat van actief en passief per 31 december 2013 voor een netto-inbrengwaarde van 30.000,00 E, bestaande uit materiële vaste activa tbv. 30.000,00 E.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door cie vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura, onder voorbehoud van:

-het ontbreken van het hypothecair getuigschrift inzake het handelsfonds;

-het ontbreken van de fiscale certificaten in toepassing van het artikel 442bis van het Wetboek van Inkomstenbe-lastingen en van het artikel 93undecies B van het BTW-wetboek;

-het ontbreken van de sociale certificaten in toepassing van 16ter § 3 van het Koninklijk Besluit nr. 38 van 27 juli 1967 houdende inrichting van het sociaal statuut der zelfstandigen en ln toepassing van 41quinquies van de wet van 27 juni 1969 tot het herziening van de besluitwet van 28 december 1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders,

beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheld en duidelijkheid.

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, rekening houdende met de hogervermelde voorbehouden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 300 aandelen zonder nominale waarde voor een kapitaal van 30.000,00 van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bouwwerken Moens'.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Het verslag werd opgesteld door ondergetekende overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het wetboek vennootschappen en kan enkel voor dit doel aangewend worden.

Waregem, 20 maart 2014.

Geert Van Ryckeghem

Bedrijfsrevisor

Vennoot in de burg.venn. ow. bvba Lelieur, Van Ryckeghem & C°"

2° VERSLAG OPRICHTERS

Tevens wordt het bijzonder verslag de dato tien maart tweeduizend veertien opgemaakt door de echtgenoten Marc MOENS  EELBODE Kathleen, beiden voornoemd, omtrent de inbreng in natura hier voorgebracht,

3, Vergoeding.

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van dertigduizend euro (¬ 30.000,00), worden aan de echtgenoten Marc MOENS EELBODE Kathleen, beiden voornoemd, driehonderd (300) volledig volgestorte aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderd vijfendertigste (11335ste) van het kapitaal vertegenwoordigen van deze vennootschap, toegekend.

4, Voorwaarden van de inbreng.

1) De vennootschap verwerft de voile eigendom en het genot van de ingebrachte goederen vanaf het ogenblik waarop zij rechtspersoonlijkheid heeft.

2) De vennootschap wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen van de inbrenger in de mate dat zij betrekking hebben op de inbreng.

3) Alle kosten, rechten, erelonen, belastingen en lasten welkdanig ook, voortvloeiende uit de inbreng worden door de vennootschap gedragen.

B. INBRENG IN SPECIEN

1. Inschrijving.

Op de resterende vijfendertig (35) aandelen wordt in speciën ingeschreven tegen de prijs van honderd euro (¬ 100,00) per aandeel.

2, Afbetáling.

De comparant erkent dat deze vijfendertig (35) aandelen afbetaald zijn ten belope van drieduizend vijfhonderd (¬ 3.500,00), door storting op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING Bank, agentschap Astene overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, zodat uit dien hoofde een bedrag van drieduizend vijfhonderd (E 3.500,00) ter beschikking staat van de vennootschap, zoals één en ander blijkt uit het door de bank afgeleverd bankattest.

3. Vergoeding.

Als vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van drieduizend vijfhonderd euro (3.500,00), worden aan de Heer Davy Moens, voornoemd, vijfendertig (35) volledig volgestorte aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderd vijfenciertigste (1/335ste) van het kapitaal vertegenwoordigen van deze vennootschap, toegekend,.

De statuten vermelden onder meer In het bijzonden

1  NAAM  RECHTSVORM

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht opgericht

onder de naam; "BOUWWERKEN MOENS".

2  ZETEL

e

4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9750 Zingem, Veldstraat 41.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen in België en in het buitenland, mogen oprichten.

3 DOEL

De vennootschap heeft tot deel:

- De uitbating van een algemeen bouwbedrijf omvattende naast algemene bouwwerkzaamheden tevens aile ruwbouw, alle renovatie- en restauratieactiviteiten, het optrekken van al dan niet geprefabriceerde gebouwen (ruvvbouw en onder dak zetten) evenals de bekisting en het ijzervlechtwerk;

- De groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, de verhuring, de verwerking, opslag en transport van aile bouwmaterialen, grondstoffen, machines en werktuigen voor de bouw- en constructienijverheid evenals de uitrusting van gebouwen en binnenhuisinrichting.

- De uitbating van een metaalconstructieondememing omvattende het vervaardigen, plaatsen, herstellen en onderhouden van alle metalen schrijn- en ijzerwerk, staingbouw, leidingen en andere metalen kunstwerken.

- De uitbating van een onderneming voor aile binnen- en buitenschrijn- en timmerwerk in het algemeen en in bet bijzonder de fabricage, plaatsing, onderhoud, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van wanden, plafonds, vloeren, ramen, rolluiken en tegels in hout of kunststof, het oprichten en plaatsen van houten dakconstructies;

- De uitbating voor plafonneer-, cementeer en alle andere pleisterwerken, omvattende eveneens alle metalen schrijn- en ijzerwerk, stelling bouw, leidingen en andere metalen kunstwerken,

- De uitbating van een onderneming voor sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerken alsmede rioleringswerken. - De uitbating van een onderneming voor het bedekken, waterdicht maken en droogmaken van gebouwen ondermeer met dakpannen, stro, natuurlijke en kunstleien, platen, asfalt en teer.

- De uitbating van een onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom omvattende de installatie van aile hulptoestellen alsmede het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders;

- De uitbating van een onderneming voor het installeren, plaatsen en onderhouden van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van wasverzachters, het plaatsen van ventilatie en verluchting en luchtregeling, de uitvoering van alle werken voor warmte-isolering en geluidsisolering;

- De uitbating van een onderneming voor het vervaardigen, plaatsen, onderhouden en herstellen van tegel-en parketvloeren, mozaïek en aile andere, al dan niet houten, bedekkingen van muren en vloeren, het uitvoeren van steenhouwwerken, marmerbewerking en plaatsen van marmer in gebouwen, het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen in andere marmer- en steenversieringen;

- De uitbating van een onderneming voor alle schilder-, behang-, gamerings-, versierings- en decoratiewerk en dit zowel op industriële als op niet-industriële wijze.

- De groot- en kleinhandel, evenals de in- en uitvoer van alle artikelen voor binnenhuisinrichting en decoratie zoals tapijten, vloer- en wandbekleding, fantasie-artikelen en kunstvoorwerpen.

- De uitbating van een onderneming voor grondwerken, slopingswerken, dolerings- en draineringswerken en waterbouwkundige werken.

- De uitbating van een onderneming van funderingen, heiwerk, damplanken en voor versterkingswerken van de bodem.

- De uitbating van een onderneming voor de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de verhuring, fabricatie, aanneming, installatie, herstelling, onderhoud, adviesverlening en controle in verband met alle elektrische, elektronische en radio-elektrische installaties, toestellen en leidingen in het algemeen.

- De uitbating van een onderneming voor de groot-en kleinhandel, de in- en uitvoer, alsmede het vervaardigen, plaatsen, onderhouden en herstellen van ruiten, glas, spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnende en doorzichtige materialen.

Het verstrekken van diensten en prestaties in verband met reiniging, onderhoud en ontsmetting van aile gebouwen, constructies, gevels, daken, ruimten en terreinen evenals van alle roerende goederen en stoffen.

pe uitbating van een onderneming voor het aanleggen, herstellen en onderhouden van funderingen, wegen,

opritten en parkings en dit zowel in asfalt, beton, klinkers of enige andersoortige verharding of bedekking.

- De uitbating van een onderneming voor het aanleggen, herstellen en onderhoud van rioleringen en pijpleidingen.

- Het uitbaten van een studiebureau voor bouwwerken en immobiliën; het ontwerpen, opmaken en uitwerken van alle studies, plannen en projecten aangaande aile bouwactiviteiten.

- Aile werkzaamheden van coôrdinatorontwerp en codrdinatorverwezenlijking, zoals deze bepaald zijn in de wet van vier augustus negentienhonderd zesennegentig betreffende het welzijn van de werknemers bij de uitvoering van hun werk en het Koninklijk Besluit van vijfentwintig januari tweeduizend en één betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen, evenals alle activiteiten in verband met de energieprestatieregelgeving;

bouwpromotie;

onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing;

het aantrekken van financiële middelen onder de vorm van hypothecaire kredieten, krediet voor professionele doeleinden, doorlopende kredieten, leningen, obligatieleningen, voorschotten, en andere, ter financiering van vennootschappen en rechtspersonen, welke actief zijn in dezelfde of analoge sectoren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het aanhouden en beheren van beleggingen in roerende waarden, zoals aandelen, aandelen in beleggingsvennootschappen, beleggingsfondsen, optierechten, vastgoedcertificaten, obligaties, liquide middelen, en andere;

- het verstrekken van zakelijke of persoonlijke zekerheden en waarborgen ten einde haar eigen verplichtingen of de verplichtingen van vennootschappen met een gelijkaardig doel, te garanderen;

- aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van algemeen bedrijfsbeheer, organisatie en

planning, budgettaire en financiële aangelegenheden;

- de controle op of het participeren in het bestuur van vennootschappen of ondernemingen door het opnemen

van alle mogelijke mandaten binnen vennootschappen of ondernemingen;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bestand op voornoemde gebieden;

- alles in verband met de aankoop, verkoop, beheer, verhuring en dergelijke van aile onroerende goederen

(voor eigen rekening);

- alles in alles in verband met de aankoop, verkoop, beheer, verhuring en dergelijke van alle roerende

goederen;

- adviesbureau inzake algemeen en projectmanagement, inclusief het beheer en de opvolging ervan;

- het waarnemen van bestuurders- en vereffeningsmandaten in vennootschappen;

- het nemen van participaties ln andere vennootschappen;

- activiteiten van roerende en onroerende leasing;

- het verwerven, de uitbating, het verhandelen van intellectuele eigendommen, patenten, octrooien en

dergelijke;

- commissionair of tussenpersoon in de handel;

- het verlenen van zekerheden voor rekening van derden;

- recyclage van afvalstoffen.

De vennootschap mag steeds haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

4 DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur te rekenen van de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt,

5  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEËNDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (33.500,00 ¬ ), verdeeld in driehonderd vijfendertig (335) gelijke aan-idelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, 6 BESTUUR - CONTROLE

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaak-voerders al of niet vennoten, Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun bezoldiging bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van elk van hen,

Indien zij in de statuten werden benoemd, zonder beperking van duur, worden zij geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap, en kan hun afzetting slechts plaatshebben om ernstige redenen.

In geval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zullen zij handelen overeenkomstig de terzake geldende wettelijke regeling.

Voor de vertegenwoordiging van de vennootschap in en buiten rechte kan één zaakvoerder, steeds alleen optreden, behoudens in geval anders bepaald naar aanleiding van hun benoeming.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de ven-inootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoender(s) en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanig-iheid krachtens dewelke zij optreden.

Iedere zaakvoerder wordt onder andere belast met het dage-ilijks bestuur van de vennootschap. Hij beschikt over de maat'schap-ipelijke handtekening.

In die omstandigheden kan elke zaakvoerder, afzonderlijk optredend, onder andere alle reke-inin-'gen openen bij de banken of bij het bestuur der post-'cheques, op de geopende of te openen rekeningen aile veririchtingen doen, zelfs zonder provisione-qing van de reke-iningen, aile rekeninguittrek-isels tot goed-'keuring onderte-ikenen, de reke-iningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

De handtekening van ieder van hen volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, post-'cheques en andere besturen, aan de Post en Belgacom alsmede alle andere bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zonder beperking van bedrag.

Iedere zaakvoerder mag welbepaalde bevoegdheden voor daden van dage-ilijks bestuur overdragen aan elke persoon die hij daartoe bekwaam zou achten, welke persoon op zijn beurt zijn toegekende bevoegdheden zef mogen subdelegeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoer-'der, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ont-'bin'ding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaam-'verkla-'ring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een dezer gebeurtenissen stelt onmiddel-Ilijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur ver-zekerd door de overblijvende zaakvoerders.

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergade-Ting bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleg-gen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

De controle op de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, te benoemen door de algemene vergadering, voor zover de wet het vereist.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straffe van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 14112° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. FIlj kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten faste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd. 7 ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar, de eerste vrijdag van de maand december om zeventien uur moet een jaarvergadering gehouden worden,

8 BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en wordt op dertig juni van het daaropvolgende jaar

afges-iloten.

9 WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultaten-'reken-'ing, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschap-ipelijke

verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vomit de nettowinst van het boeklaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd af-genomen worden met het oog op de vorming van

het wette-'lijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maat-ischappelijk kapitaal bedraagt.

Voor het overige zal de volledige vrijheid gelaten worden aan de jaarvergadering, overeenkomstig de terzake

geldende wettelijke bepalingen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320

van de Vennootschappenwe

OVERGANGS EN SLOTBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONWKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen

rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het

Wetboek van Vennootschappen.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk

zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de

periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij

de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door het Wetboek van

Vennootschappen heeft overgenomen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de

bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld voor de ondertekening van de

oprichtingsakte.

ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 9750 Zingem, Veldstraat 41

BEGIN- EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig juni

tweeduizend vijftien.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Worden tot niet-statutair zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap:

-De Heer Marc Moens, voornoemd,

-De Heer Davy Moens, voornoemd.

Hun mandaat zal bezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het BelgischStaatsblad

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VE IN OPRICHTING

worden in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen aile handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, vanaf één januari tweeduizend veertien, bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Partijen erkennen door de

bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen, Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregerh

VOLMACHT

Volmacht nd LEL1EUR, VAN RYCKEGH C°, onder de Burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vertegenwoordigd door de Heer Geert Van Ryckeghem, kantoor houdende te 8790 Waregem, Keizerstraat 18; om alle formaliteiten in verband met het Ondememingsloket, Kruispuntbank voor Ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen te vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit alle andere akten, Eveneens bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en Indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier, documenten te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van het dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen. De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst alle verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij

verleent inzonderlijk macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging, schrapping.

VOOR ANALYTISCH U1TTREKSEL

Jozef Verscheren

Nota ris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte, verslag bedrijfsrevisor, verslag oprichters

Op de laatste biz. van vermelden: Recto : Naam en hoeda instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

18/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 15.12.2015 15690-0044-013

Coordonnées
BOUWWERKEN MOENS

Adresse
VELDSTRAAT 41 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande