BOVAMAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOVAMAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 863.770.746

Publication

09/10/2014
ÿþ Mod word 11.9

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14184193*

NEERGELEGD

3 0 SEP,.. 2014

RECHedde VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0863.770.746

Benaming

(voluit) : BoVamal

(verkort) :

Rechtsvorm : nv

Zetel : Baaikensedestraat 6B, 9990 Maldegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel (art. 719 Wetboek van Vennootschappen)

Op 25 september 2014 werd het fusievoorstel, inzake de fusie door overname van de NV BOVAMAL (over te nemen vennootschap) door de NV TIEVACO (overnemende vennootschap) goedgekeurd door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

Beide vennootschappen behoren tot dezelfde grote groep van vennootschappen die het gezamenlijk doel nastreeft om varkens en vee te telen. De verschillende deelaspecten van deze activiteit zaten omwille van organisatorische redenen en om bepaalde schaalvoordelen te bekomen, opgesplitst over verschillende vennootschappen. Door de jaren heen zijn de activiteiten van de TIEVACO NV en BOVAMAL NV gewijzigd zodat zij op heden een gelijkaardige activiteit uitoefenen. Vanuit die optiek lijkt het voor de bestuursorganen van beide vennootschappen aangewezen om de vennootschappen te fuseren om ze een verdere rationalisering van de kosten te bekomen.

De NV BOVAMAL zal worden ontbonden zonder vereffening, met het oog op de fusie door overneming door, de NV TIEVACO. De fusie zal gebeuren door de inbreng door de NV BOVAMAL van al haar activa en passiva, in de overnemende vennootschap NV TIEVACO.

De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal uitgevoerd worden mits volgende modaliteiten:

- De aandeelhouders van de NV BOVAMAL zullen in ruil voor het overgedragen vermogen 594 nieuwe aandelen verkrijgen in de NV TIEVACO. Hiervoor zal een ruilverhouding gehanteerd worden van 1 op 2,28, waarbij geen opleg wordt betaald in geld.

- Er worden geen bijzondere modaliteiten inzake winstdeelname in de NV TIEVACO bepaald.

- Aile verrichtingen met betrekking tot het over te dragen vermogen, worden boekhoudkundig geacht te zijn,

verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 juli 2014.

- In geen enkele van de betrokken vennootschappen zijn er aandelen of andere effecten die recht geven op

bijzondere rechten.

- De leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zullen geen enkel bijzonder voordeel ontvangen in het kader van deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

- De kosten van de fusie warden gedragen door de overnemende vennootschap. De overnemende vennootschap zal de over te nemen vennootschap vrijwaren van elk verhaal.

De NV TIEVACO zal op deze wijze zuiver en eenvoudig in de plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen van de NV BOVAMAL.

Uit fiscaal oogpunt wordt de fusie gerealiseerd met vrijstelling van registratierechten, btw en

vennootschapsbelasting onder toepassing van:

- Artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten:

- Artikelen 11 en 18, §3 van het btw Wetboek;

- Artikelen 183 bis en 211 en volgende van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

De algemene vergaderingen die over de fusie moeten beslissen, zullen worden bijeengeroepen na het verstrijken van de termijn van zes weken na de neerlegging en bekendmaking van de fusievoorstelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

SrtaatsïiTad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Onderhavig fusievoorstel wordt door de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. De neerlegging zal automatisch de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad voor gevolg hebben, waardoor derden van de fusievoorbereiding op de hoogte worden gebracht.

Dirk Boddez, gedelegeerd bestuurder

Hierbij neergelegd ter griffie: het fusievoorstel dd. 25 september 2014 inzake de fusie door overname van de NV BOVAMAL door de NV TIEVACO.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.05.2013, NGL 20.08.2013 13443-0532-013
02/01/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

19 DEC, 2014

RECHIM1K VAN

KOOPHANDEL TF GPNT

11,1111!11,11.111 v

11

ui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0863.770.746

Benaming (voluit) : BOVAMAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Baaikensedestraat 6B

9990 MALDEGEM

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op

' 9 december 2014:

VERKLARINGEN

A. De respectieve bestuursorganen van de beide vennootschappen die bij de fusieverrichting betrokken zijn, hebben in gezamenlijk overleg op 25 september 2014 een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd neergelegd in twee (2) exemplaren, met name één (1) voor de over te nemen naamloze vennootschap "BOVAMAL" en één (1) voor de overnemende naamloze vennootschap "TIEVACO" op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 30 september 2014, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 oktober daarna (voor de over te nemen vennootschap, en te Kortrijk op 30 september 2014, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 november daarna voor de overnemende vennootschap.

B. De aandeelhouders van de betrokken vennootschappen verklaren, in toepassing van artikel 696, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen, uitdrukkelijk de bestuursorganen te ontslaan van de verplichting tot het verstrekken van informatie zoals bedoeld in het eerste lid van voornoemd artikel.

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING VAN STUKKEN

1. Fusievoorstel

De vergaderingen van de aandeelhouders van de overnemende en van de vennoten van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontstaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

2. Verslagen

Verslagen bestuursorganen:

De vergadering neemt kennis van artikel 694 in fine van het Wetboek van vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, af te zien  bil unanimiteit van stemmen - van de' verslaggeving door de bestuursorganen inzake de fusie door overneming.

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van het in de agenda vermelde verslag nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

Revisorale verslagen:

De vergadering neemt kennis van artikel 695 § 1 in fine van het Wetboek van vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, - bij unanimiteit van stemmen - af te zien van de revisorale verslaggeving inzake de fusie door overneming.

De vergadering neemt vervolgens kennis van het door de wet vereiste verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor, CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Westlaan 348, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura ingevolge fusie, van het volledig vermogen van de over te nemen vennootschap.

De besluiten van dit verslap luiden letterlijk als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

mod 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

8. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV TiEVACO met zetel te 8573 Anzegem, Neerkouter 10, RPR Kortrijk 0863.466.086, vindt plaats ingevolge de fusie door overneming van NV BOVAMAL met zetel te 9990 Maldegem, Baaikensedestraat 68, RPR Gent; 0863.770.746.

Het betreft een inbreng voor een totale nominale netto-inbrengwaarde ( boekwaarde) van

" 303.147,42 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 594 aandelen van de NV TIEVACO zonder. vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura,

dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat, in de gegeven omstandigheden van fusie door overneming waarbij alle aandeelhouders van de over te nemen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, de waarderingsmethoden verantwoord zijn door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met de stijging van het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ' wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

" Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en

mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

' Roeselare, 3 december2014.

CVBA AuCITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Sven VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

TWEEDE BESLUIT - FUSiE

Al FUSIEVERRICHTINGEN

De algemene vergaderingen van de vennoten van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap ter griffie van de rechtbank van koophandel ' respectievelijk te Gent en te Kortrijk telkens op 30 september 2014, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 oktober daarna, onder het nummer 14184193 voor de over te nemen vennootschap en bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 27 november daarna, onder het nummer 14214061 voor de overnemende vennootschap.

De algemene vergadering van de over te nemen naamloze vennootschap "BOVAMAL" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de overnemende naamloze vennootschap "TIEVACO".

De algemene vergadering van de overnemende naamloze vennootschap "TIEVACO" besluit over te gaan tot de fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen naamloze vennootschap "BOVAMAL".

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de overgenomen vennootschap, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

De fusie zal plaatsvinden terugwerkend met ingang op 1 juli 2014 op basis van de jaarrekening per 30 juni 2014.

Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap  Vergoeding  Wijze van uitreiking  Bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen.

1. Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap

Als gevolg van de fusie door overneming, wordt het kapitaal van de overnemende naamloze vennootschap "TIEVACO" in toepassing van artikel 78 § 2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen verhoogd met honderd ' tweeënzestigduizend euro (¬ 162.000,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op tweehonderd vierentwintigduizend euro (£224.000,00).

2. Vergoeding  ruilverhouding -- bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen Ruilverhouding







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s^ Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Ér wordt beslist een ruilverhouding te hanteren van 2,28 op 1, waarbij geen opleg in geld wordt betaald.

Tengevolge van deze kapitaalverhoging ingevolge de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de naamloze vennootschap "BOVAMAL" worden vijfhonderd vierennegentig (594) nieuwe volledig volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap uitgegeven.

Deze nieuwe aandelen zullen in voile eigendom worden toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, in de verhouding tot hun deelname in het kapitaal van de overgenomen vennootschap, te weten

- Aan de maatschap "BAEKE FILIP" vijfenvijftig (55) aandelen.

- Aan de maatschap "HAERTJENS PETRA" vijfenvijftig (56) aandelen.

Aan de heer BODDEZ Dirk driehonderd achtenveertig (348) aandelen.

En dan voor de overige honderd zesendertig (136) aandelen, verdeeld in blote eigendom en vruchtgebruik, te weten het vruchtgebruik toekomende aan de heer , BODDEZ Dirk en voor de blote eigendom elk de helft of achtenzestig (68) aandelen in blote eigendom voor Siska en voor Sylvia BODDEZ. Aldus met stemrecht over deze honderd zesendertig (136) aandelen door de heer BODDEZ Dirk, als vruchtgebruiker.

Er is geen opleg verschuldigd.

Deze vijfhonderd vierennegentig (594) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividenduerechtigd vanaf 1 juli 2014.

De nieuw gecreëerde aandelen bekomen eveneens vanaf nu stemrecht. De begunstigden van de " kapitaalverhoging ingevolge fusie, met name voormelde aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, nemen vervolgens deel aan de verdere beraadslaging en besluitvorming in hun hoedanigheid van aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

3. Wijze van uitreiking van de nieuwe aandelen

De vijfhonderd vierennegentig (594) nieuwe aandelen van de ovememende vennootschap zullen uitgereikt worden als volgt:

Na de fusieverrichting nodigt het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap uit het aandelenregister van de aandelen op naam, bevattende de inschrijving van de betrokken aandelen, te ondertekenen.

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap vernietigt het aandelenregister van de overgenomen vennootschap door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd".

Verklaringen

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2014 met betrekking tot de ingebrachte activa en passiva bestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor ' rekening van de overnemende vennootschap.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven.

Aan het bestuursorgaan van de overnemende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

BI VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

1/ Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen naamloze vennootschap "BOVAMAL"

Het vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap "BOVAMAL" zoals blijkt uit de jaarrekening per 30 juni 2014 omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa en passiva-bestanddelen, zoals uitvoerig opgenomen in het fusievoorstel.

Aldus bedraagt het overgegane NETTO VERMOGEN van "BOVAMAL" driehonderd en drieduizend honderd zevenenveertig euro tweeënveertig cent (¬ 303,147,42).

2/ Algemene voorwaarden van overgang

1/ De overnemende vennootschap verkrijgt de voile eigendom en het genot van de ingebrachte activa en passivabestanddelen vanaf heden. De hiervoor genoemde activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap gaan boekhoudkundig met alle rechten en plichten per 1 juli 2014 over op de overnemende vennootschap. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2014 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passiva bestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

9

en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar hand elszaak.

3/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Al In overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomst nummer 32bis, bekrachtigd door het Koninklijk Besluit van vijfentwintig juli negentienhonderd vijfentachtig, worden door de overnemende vennootschap de personeelsleden van de overgenomen vennootschap die op datum van de fusie gebonden zijn door een arbeidsovereenkomst met de overgenomen vennootschap of die de overgenomen vennootschap op die datum in gelijkaardige voorwaarden als deze eigen aan de arbeidsovereenkomst tewerkstelt, overgenomen.

Deze overdracht van personeel impliceert derhalve de overdracht van alle bestaande arbeidsovereenkomsten en bijgevolg van rechtswege het behoud van anciënniteit en de arbeidsvoorwaarden in hoofde van de desbetreffende werknemers.

Daarbij zal de overnemende vennootschap de arbeidsovereenkomsten, zoals die op het ogenblik van de effectieve overgang bestaan tussen de voornoemde personeelsleden en de overgenomen vennootschap verder uitvoeren met behoud van alle van toepassing zijnde individuele en collectieve arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten.

Met betrekking tot de overeenkomsten door de overgenomen vennootschap gesloten met haar werknemers, is door de bestuurders van deze vennootschap een lijst opgesteld waarin wordt opgegeven: de identiteit van iedere werknemer, zijn bezoldiging, zijn anciënniteit, de omschrijving van zijn taak. De vennoten van de overnemende vennootschap verklaren kennis te hebben van deze lijst.

5/ Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

7/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak,

C/ VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE ' OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat de netto-waarde van het hierboven beschreven vermogen van de overgenomen vennootschap dat in zijn geheel overgaat op de overnemende vennootschap, op grond van de jaarrekening per 30 juni 2014

driehonderd en drieduizend honderd zevenenveertig euro tweeënveertig cent (¬ 303.147,42) bedraagt. Dit bedrag is samengesteld uit kapitaal en andere eigen vermogensbestanddelen en wordt als volgt geboekt in de boekhouding van de overnemende vennootschap:

Kapitaal

- honderd tweeënzestigduizend euro (¬ 162.000,00) afkomstig van het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap;

Wettelijke reserves

Zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) afkomstig van de wettelijke reserves van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de wettelijke reserves van de overnemende vennootschap;

Belastingvrije reserves

-Vierduizend zevenhonderd negentig euro zevenenvijftig cent (¬ 4.790,57) afkomstig van de belastingvrije reserves van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de belastingvrije reserves van de overnemende vennootschap;

Beschikbare reserves

- Honderd en negentienduizend driehonderd negenennegentig euro tweeëntwintig cent (¬ 119.399,22) afkomstig van de beschikbare reserves van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de beschikbare reserves binnen de overnemende vennootschap;

Overgedragen winst

- Tienduizend zevenhonderd zevenenvijftig euro drieënzestig cent (¬ 10.757,63) afkomstig van de overgedragen winst van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de overgedragen winsten binnen de overnemende vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLUIT - VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPÏTAALVERHOGING

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt vast dat ingevolge voormelde beslissingen, de kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap verwezenlijkt werden, zodat het kapitaal van de overnemende vennootschap thans tweehonderd vierentwintigduizend euro (¬ 224.000,00) bedraagt en vertegenwoordigd is door duizend tweehonderd veertien (1.214) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Dientengevolge wijziging van artikel 5 der statuten, zoals hierna volgt.

Tegelijk beslist de algemene vergadering ook tot wijziging der artikelen 6, 10, 21 en 24 der statuten betreffende omgezette aandelen aan toonder in aandelen op naam en aanpassing van ` artikel 34 van de statuten van de overnemende vennootschap ingevolge de wijzigingen in het Wetboek van vennootschappen, zoals hierna volgt:

Artikel vijf : Geplaatst kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vierentwintigduizend euro (¬ 224.000,00) en is verdeeld in duizend tweehonderd veertien (1.214) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes : Aard van de aandelen

' De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen zijn op naam.

De aandelen worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam.

Artikel tien : Uitgifte obligaties

De raad van bestuur is bevoegd obligaties uit te geven ongeacht of die obligaties door een hypotheek of anderszins zijn gewaarborgd.

De algemene vergadering mag besluiten tot de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel éénentwintiq : Biieenroepinq

De bijeenroeping van de algemene vergadering dient te gebeuren overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de houders van aandelen op naam, de commissarissen en de bestuurders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in volgend artikel, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in dat artikel, aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen: - de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap op de plaatsen aangegeven in de oproeping een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteit.

Artikel vierentwintig : Toelatingsvoorwaarden

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidsliist, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem, onder voorbehoud van de bepalingen van artikel 541 Wetboek van Vennootschappen.

Onverminderd de wettelijke en statutaire beschikkingen worden al de beslissingen met eenvoudige meerderheid van stemmen genomen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van :

Op de laatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

de beslissingen te nemen in hei kader van de toepassing van artikel 633 Wetboek van Vennootschappen; en

- de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd ' naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de ëënparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

De houders van warrants, de houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Behalve in de gevallen waarin hen stemrecht is toegekend wordt voor de vaststelling van de ' voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, geen rekening gehouden met de preferente aandelen zonder stemrecht. Voor de vaststelling van die voorschriften inzake aanwezigheid en meerderheid die in de algemene vergadering moeten worden nageleefd, wordt geen rekening gehouden met de geschorste aandelen. ' De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Artikel vierendertig : Vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de liquidatie door vereffenaars verricht overeenkomstig hetgeen bepaald is in de artikelen 183 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen treden de vereffenaars pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot bevestiging van hun benoeminq_ VIERDE BESLUIT : ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE BESTUURDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De vergadering stelt, ingevolge de fusie, het ontslag vast van de bestuurder (gedelegeerd bestuurder) van de overgenomen vennootschap, voornoemde heer BODDEZ Dirk. De goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als ' kwijtinq voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap voor zijn opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 juli 2014 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VIJFDE BESLUIT: MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

- de nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap toe te kennen aan de rechthebbende aandeelhouders van de overgenomen vennootschap overeenkomstig de genomen besluiten en deze in te schrijven in het aandeelhoudersregister van de overnemende vennootschap;

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het aandeelhoudersregister van de overgenomen vennootschap aangaande de omruiling en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel,

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de

Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de medewerkers van Titeca Accountancy die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Heirweg 198.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

J

mod 11.1

VERKLARINGEN AANGAANDE DE BESLUITVORMING

t, De voorzitter van de vergaderingen van de respectieve vennootschappen, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat over elk punt werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen elke algemene vergadering.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "BOVAMAL" door de naamloze vennootschap "TIEVACO" verwezenlijkt is en dat de naamloze vennootschap "BOVAMAL" definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat de schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee (2) maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris

r

~ i" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~







Neergelegd:

- Expeditie van de fusie dcior, ovérneming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/03/2013
ÿþMod Word 11.1

fri % ? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i

1111

i

Voor behouc aan hc Belgist Staatsb

3039 1111911

NEERGELEGD

Z 7 FE8r 2813

REC HTBi~AN

KOOPHAN GENT

Ondernemingsnr : 0863.770.746

Benaming

(voluit) : Bovamal

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Baaikensedestraat 6B, 9990 Maldegem (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders

De algemene vergadering dd. 30 juni 2012 heeft met eenparigheid van stemmen beslist om

volgende bestuurders vanaf heden te ontslaan:

Baeke Filip, wonende te Baaikensedestraat 6B, 9990 Mafdegem

- Haertjens Petra, wonende te Baaikensedestraat 6B, 9990 Mafdegem

Bij afzonderlijke stemming wordt met éénparigheid van stemmen décharge verleend aan Dhr Baeke Filip en Mevr Haertjens Petra voor de voorbije periode.

Dirk Boddez

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 27.06.2012 12234-0346-011
24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 22.08.2011 11419-0465-012
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.05.2010, NGL 20.07.2010 10316-0253-013
13/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.05.2009, NGL 11.08.2009 09560-0007-011
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.05.2008, NGL 08.07.2008 08379-0140-011
20/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.05.2007, NGL 10.08.2007 07552-0066-013
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 24.05.2006, NGL 26.06.2006 06303-0055-012
18/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.05.2005, NGL 12.07.2005 05456-0118-011

Coordonnées
BOVAMAL

Adresse
BAAIKENSEDESTRAAT 6B 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande