BOVIC IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOVIC IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.260.390

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 01.07.2014 14253-0296-009
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 19.06.2013 13192-0409-011
27/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

C rir In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

3

207197*

Ondernemingsnr : 0466.260.390

Benaming

(voluit) : BOVIC TRANSPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 9120 BEVEREN (Melsele), GROTE BAAN 134

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - DOELSWIJZIGING - OMVORMING TOT BVBA AANPASSING STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris met standplaats te Zwijndrecht, provincie Antwerpen, op 10 december 2012, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap; "BOVIC TRANSPORT volgende beslissingen genomen heeft

1.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de maatschappelijke benaming te wijzigen tot; "BOVIC IMMO".

2.De vergadering neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan bij toepassing van artikel 559 van, het Wetboek van vennootschappen, waaraan gehecht een staat van activa en passiva per 30 september 2012, en beslist met eenparigheid van stemmen dat, vermits alle aandeelhouders aanwezig zijn, de formaliteiten ais; vervuld beschouwd mogen worden. Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk doel te wijzigen zoals voorgesteld in de agenda, zodat het voortaan zal luiden zoals hierna` bepaald.

3.Aangezlen iedere aandeelhouder erkent kennis te hebben genomen van de verslagen van de raad van bestuur de dato 16 november 2012 en van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap JH Accountancy, met zetel te 9120 Beveren, Marcel Van der Aastraat 44, vertegenwoordigd door de Heer Jef Herrygers, accountant, welk verslag dateert van 20 november 2012, overeenkomstig de voorschriften van artikel 776 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, met staat van actief en passief per 30 september 2012, ontslaat de vergadering de voor'zit'ter ervan lezing te geven van deze verslagen.

Een exemplaar van deze verslagen zal samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

Het besluit van het verslag van accountant Jef Herrygers luidt als volgt:

"7, Conclusies.

In uitvoering van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen hebben wij, in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het instituut der Accountants (I.A.B.), de voorgenomen omvorming van "BOV=C TRANSPORT NV tot "BOVIC TRANSPORT BVBA onderzocht. Uit de staat van activa en passiva op 30 september 2012 blijkt een netto-actief van 1.989,80 EUR.

Onze werkzaamheden zijn er op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012, opgesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap, heeft plaatsgehad. In overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het I.A.B. zijn onze controlewerkzaamheden niet van deze aard dat zij een volledige controle inhouden. Deze controle houdt bijgevolg geen certificatie van onzentwege in.

Uit onze werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief, zoals blijkt uit deze staat, bedraagt 1.989,80 EUR en is aldus 16.560,20 EUR lager dan het minimumkapitaal dat vereist is voor de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid. Op straffe van aansprakelijkheid van de bestuurders, kan de verrichting slechts plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

Wij dienen verder op te merken dat geen rekening werd gehouden met het effect van eventuele belastinglatenties als gevolg van nog uit te voeren fiscale controles door de Administratie van de vennootschapsbelasting en de BTW Administratie.

Ten slotte merken wij op dat huidig verslag niet voor andere doeleinden gebruikt mag worden.

Opgesteld te Beveren-Waas op 20 november 2012

(geteke ygers,_ J l Accountancy Çomm.V "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

w Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering aan haar rechtspersoonlijkheid en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De zetel van de vennootschap zal gevestigd blijven te 9120 Beveren (Melsele), Grote Baan 134. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boek-houding van de naamloze vennootschap verder-zetten. Kapitaal, reserves, activa en passi-va, waardever-meerderingen en - verminderingen blijven dezelfde, onder voorbehoud van voormelde besluiten van deze vergadering. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer 0466.260.390, tevens geactiveerd als B.T.W.-nummer, alsmede alle andere attesten, licenties, erken-'nin-'gen, merken en der-gelijke op naam van de naamloze vennoot-schap. De omvorming geschiedt op basis van de boekhoudkundige staat per 30 september 2012. Deze toestand werd opgenomen in het verslag van de accountant. Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden geacht gedaan te zijn voor rekening van de besloten ven-nootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om vanaf 10 december 2012 volgende nieuwe statuten te aanvaarden, teneinde deze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, De nieuwe statuten luiden als volgt:

De vennootschap werd opgericht als naamloze vennootschap met de naam "BOVIC TRANSPORT" blijkens akte, verleden voor notaris Wim Verstraeten te Vrasene op 29 juni 1999. De naam van de vennootschap werd gewijzigd tot "BOVIC IMMO" en de vennootschap werd omgevormd tot een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid blijkens akte, verleden voor notaris Frank Buyssens te Zwijndrecht op 10 december 2012

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd in om het even welke plaats In België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan de maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies, in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondemmingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelneming in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen in de uitoefening van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen, als tot waarborg van de verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend negenhonderddrieënzeventig euro en achtendertig cent en is verdeeld in tweehonderdvijftig gelijke aandelen, zonder ver-melding van waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, ai dan niet vennoten, al dan niet natuurlijke persoon. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de ven-nootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun ver-leende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt

de vennootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene' vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en con-'trolebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstel-'ling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de controle wordt opgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van juni om veertien uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door èen medevennoot, aan wie ziJ een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van vennootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch~rif~telijk uitte brengen.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

5Jngevolge de omvorming tot besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is het mandaat van de bestuurders, te weten 11de Heer Jef BAUWENS en 2(de Heer Dirk BRYSS1NCKX en van de gedelegeerd bestuurder van de naamloze vennootschap, te weten zelfde heren Jef BAUWENS en Dirk BRYSSINCKX, van rechtswege beëin-'digd. Hen wordt kwijting en déchar+ge verleend.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheld van stemmen om zelfde Heren Jef BAUWENS en Dirk BRYSSINCKX met ingang van 10 december 2012 te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Beiden verklaren dit mandaat te aanvaarden onder uitdrukkelijke bevestiging dat zij niet getroffen werden door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Dit mandaat geldt voor onbepaalde duur en zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

6.De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen volmacht te verlenen, met recht van indeplaatsstelhing, aan de burgerlijke vennootschap met een de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEUL ACCOUNTANTSKANTOOR, met zetel te 2070 Zwijndrecht, Dorp-West 100, vertegenwoordigd door de Heer Patrick MEUL, extern accountant, alsook de aange-stelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, teneinde bij de Kruispuntbank voor ondernemingen, Directe Belastingen, de B.T.W., RSZ, ondernemingsloket, sociale kas, sociaal secretariaat, en elke andere administratieve overheidsdienst, alle nodige formaliteiten te vervullen inzake inrschrijvin-igen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekoms-itige) en schrappingen.

VOOR UITTREKSEL

De notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + verslag van het bestuursorgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pers(0)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 19.06.2012 12186-0523-011
20/06/2012
ÿþModwafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RE~',iPï-VAN Kct PH/ aii)F-`.

1 1 M! 2012

DEtete m~.~NoL

Ondemerningsnr : 0466.260.390

Benaming

(voluit) : BOVIC TRANSPORT

(verkort)





Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Grote Baan 134 te 9120 Melsele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

De algemene vergadering van 08 juni 2012, herbenoemt als bestuurder met ingang vanaf 8 juni 2012 tot de algemene vergadering te houden in 2018:

-Dhr Bauwens Jef, Eikenlaan 25, 9150 Bazel

-Dhr Bryssinckx Dirk, Grote Baan 134, 9120 Melsele

Alle mandaten zijn onbezoldigd.

De bestuurders, die voltallig aanwezig zijn, beslissen tevens het mandaat van Dhr Bauwens Jef en Dhr Bryssinckx Dirk als gedelegeerd bestuurder te verlengen voor een periode van 6 jaar.

Gedelegeerd bestuurder

Jef Bauwens

Op de laatste blz, van Lork B vernielden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iN I If II 111111 II 111111 f llI III

*iaio9oei*

e st

Annexes düMV Mineur b Igë

Bijlagenr bij 'flet Bei0ch Sfaïslïle _ 20106/2012

21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 16.06.2011 11172-0528-011
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 21.06.2010 10202-0498-011
24/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 19.06.2009 09260-0003-011
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.06.2008, NGL 20.06.2008 08264-0214-012
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.06.2007, NGL 12.06.2007 07215-0048-012
22/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 10.06.2005, NGL 19.07.2005 05533-4048-012
12/01/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 11.06.2004, NGL 03.01.2005 05003-0167-013
29/07/2003 : SN060341
05/07/2002 : SN060341
17/07/1999 : SNA010103
20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 16.06.2016 16182-0042-012

Coordonnées
BOVIC IMMO

Adresse
GROTE BAAN 134 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande