BOX 8

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BOX 8
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 542.560.590

Publication

16/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

H

ILIUMS

13 88374

AONITEUF

~ h

GlSC, I Ç,

BEE (:',Fi~li~L~~ áEt E;CD

2C1y

2 8 i''IV. 2013

RECHTUfiFiK VAN

KnCIPHArdnm T1= rrocnrr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 5,C) -©

Benaming (voluit) : Box 8

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Platanendreef 39, 9090 Melle, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

OPRICHTINGSAaKTE

Tussen ondergetekenden

1. De heer Ulrik Willems, wonende te 9840 De Pinte, Koekoekstraat I (N.N.76.04.01-345.85),

2. De heerHans Pappaert, wonende te 9400 Ninove, Bosveld(Den) 23 (N.N.71.05.03-331.38),

3. De heer Tim Vanden Branden, wonende te 9830 Sint Martens-Latem, Vossestaart 18 (N.N.73.01.23-351.14) en

4. De heer Filip Mortier, wonende te 9920 Lovendegem, Vellare 93 (N.N.73.10.27-147.64

wordt bij deze vanaf 8/11/2013 een vennootschap onder firma (V.O.F.) opgericht.

De oprichters hebben beslist om de statuten onderhands vast te stellen van de vennootschap onder firma "Box 8 ".

De oprichters erkennen ingelicht te zijn over de artikelen 201 tot en met 209 van het Wetboek van Vennootschappen, en, meer bepaald over de reikwijdte van de artikelen 203 tot en met 208 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de aansprakelijkheid der vennoten.

De vennootschapsovereenkomst wordt aangegaan onder de volgende voorwaarden, welke als statuten der vennootschap gelden :

Artikel 1 .DOEL

De vennootschap heeft als doel de verhuur van een office box in het stadion van KAA GENT met locatie de Ghelamco Arena aan de Ottergemsesteenweg Zuid 808 a te Gent, De terbeschikkingstelling beoogt hoofdzakelijk de gebruiker de mogelijkheid te bieden om voetbalmomenten bij te wonen in een afgezonderde omgeving, desgevallend met eigen personeel of genodigden. Ondergeschikt kan de ruimte occasioneel aangewend worden voor bedrijfs- en publiciteitsdoeleinden of vergaderruimte, met dien verstande dat de ruimte in geen geval kan aangewend worden voor het drijven van (klein) handel of van een ambacht in rechtstreeks contact met publiek. Deze bezigheid is hoe dan ook van bijkomstige aard en brengt niet de toepassing van de handelshuurwetgeving met zich mee. Het voornoemde neemt niet weg dat de office box ook op tijdstippen andere dan deze van de wedstrijden ter beschikking kan gesteld worden. De dienstverlening en catering die KAA GENT of een extern

Opde laatste blz. van Luik 13 vermelden : kecto : Ná~m iÇi 1jôëdárileéid van de instrumenterende notaris, hetzij --á- ifé-----------------------

bevoegd s i

de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

LuUz Ia - vervolg Mod POF 11.1

bedrijf ter beschikking stelt van de gebruikers van de office box, zal de vennootschap doorfactureren aan de gebruikers. Daarnaast heeft de vennootschap tot doel het organiseren van events.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord en voor zover de Wet het toelaat. Bovendien zijn de bovenvermelde opsommingen niet limitatief.

Artikel 2 :NAAM EN RECHTSVORM

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma. De maatschappelijke benaming

van de vennootschap luidt als volgt ; "Box 811, De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding vennootschap onder firma, afgekort VOF.

Artikel 3 : MAATSCHAPPELIJKEZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te : te 9090 MELLE, Platanendreef 39. De plaats van de maatschappelijke zetel kan steeds gewijzigd worden door een éénparige beslissing van de vennoten.

De vennootschap zal overal in België en in het buitenland filialen of exploitatiezetels kunnen oprichten en uitbaten.

Artikel 4 : AANVANG EN DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten of bij ontslagname door één of meerdere vennoten.

Artikel 5 :MAATSCHAPPELIJKKAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 500(vijfhbnder)'euro, vertegenwoordigd door 100 (honderd) aandelen, is volstort en is ingeschreven in de boeken ten name van

- De heer Ulrik Willems voor 125 (honderdvijfentwintig) euro, vertegenwoordigend 25 (vijfentwintig) aandelen,

De heer Hans Pappaert voor 125 (honderdvijfentwintig) euro, vertegenwoordigend 25 (vijfentwintig) aandelen.

De heer Tim Vanden Branden voor 125 (honderdvijfentwintig) euro, vertegenwoordigend 25 (vijfentwintig) aandelen. "

De heer Filip Mortier voor 125 (honderdvijfentwintig) euro, vertegenwoordigend 25 (vijfentwintig) aandelen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het bezit der aandelen blijkt uit een inschrijving in het aandelenregister dat berust op de

maatschappelijke zetel.

Kapitaaisverhogingen zullen kunnen geschieden door middel van inbreng in geld of in natura

evenals door incorporatie van reserves met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Artikel 6 : BOEKJAAR- WINSTVERDELING

Het boekjaar gaat telkens in op I juli en eindigt op 30 juni van het jaar dat daarop volgt. Het eerste boekjaar vangt aan op 1/07/2013 om te eindigen op 30/06/2014. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar 2014.

Op het einde van het boekjaar wordt er een inventaris en een jaarrekening opgemaakt. Indien dit door de Wet vereist wordt, wordt er een jaarverslag opgemaakt. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste éénitwintigste afgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering rekening houdende met de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 7 : ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering zal ieder jaar plaatsvinden op de tweede vrijdag van de maand

december om 11 uur in de voormiddagop de maatschappelijke zetel. De vennoot die niet aanwezig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoeanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

_ , r

>Eet, - vervolg

kan zijn op een algemene vergadering mag zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen. Niemand mag evenwel drager zijn dan meer dan één volmacht.

De bijeenroeping geschiedt bij aangetekende brief, verstuurd ten minst acht (8) dagen voor de vergadering. Bij de bijeenroeping wordt eveneens de dagorde meegedeeld,

De bijeenroeping moet niet gebeuren mits akkoord van alle vennoten of als blijkt dat alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Ieder der vennoten heeft het recht een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen volgens de hierboven omschreven wijze van oproepen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid genomen. Indien op de eerste vergadering de meerderheid der vennoten niet aanwezig of vertegenwoordigd is, zal een tweede vergadering moeten bijeengeroepen worden, die rechtsgeldig mag beraadslagen welke ook het aantal der aanwezige vennoten is.

Artikel 8 : BESTUUR

Mod PDF 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door ten minste één of meer personen, al dan niet vennoot. Een statutaire zaakvoerder kan slechts ontslagen worden bij eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van de stem van de zaakvoerder indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, onverminderd een mogelijk rechterlijke toetsing.

Andere, niet-statutaire, zaakvoerders kunnen worden benoemd en ad nutum ontslagen door de algemene vergadering beraadslagend bij gewone meerderheid van stemmen,

De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de Wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

verweerder. _

Echter, beslissingen in verband met aanstelling of ontslag van personeelsleden, betreffende het aangaan of opzeggen van huurcontracten, betreffende het aankopen of verkopen van roerende investeringsgoederen en/of onroerende goederen, beslissingen met betrekking tot het hypothekeren, verhuren of met zakelijke rechten belasten van zowel roerende als onroerende goederen, beslissingen met betrekking tot het aangaan of vroegtijdig aflossen van kredieten, leningen en/of leasing- en rentingcontracten, het geven van borgstellingen of het verschaffen van andere zekerheden, zullen door de algemene vergadering moeten genomen worden met éénparigheid van stemmen.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging toekennen waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Tot niet-statutaire zaakvoerders worden aangesteld met ingang van heden en voor onbepaalde duur De heer Ulrik Willems, De heer Hans Pappaert, De heer Tim Vanden Branden en De heer Filip Mortier, voornoemd, Hun mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend. Echter, alle kosten die zij privatief hebben gemaakt voor of ten behoeve van de activiteit van de vennootschap zullen worden terugbetaald mits voorlegging van een onkostennota vergezeld van de nodige bewijsstukken.

Artikel 9 : VENNOTEN

Het aantal vennoten is minimum twee (2) maar onbeperkt. Intrede van een nieuwe vennoot kan slechts gebeuren mits éénparige beslissing van de vennoten. Bij ontslagname of overlijden van één der vennoten heeft de overblijvende vennoot het recht om terug te voorzien in die verplichtingen binnen een termijn van zes (6) maanden,

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen wegens overlijden, dan met de toestemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van ten minste drie vierden van het maatschappelijk kapitaal na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Geen toestemming van de andere vennoten is vereist wanneer de aandelen zouden overgedragen worden of overgemaakt worden aan een medevennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, aan voor- of nazaten in rechte lijn. De regelen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon. De erfgenamen en legatarissen van aandelen welke geen vennoten kunnen worden omdat zij niet toegelaten werden als zodanig, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen. Zij mogen daarvan de afkoop vragen bij ter post aangetekend schrijven aan de zaakvoerders der

" vennootschaap gericht en waarvan onmiddellijk door de zaakvoerders aan de verschillende vennoten

Op de laatste blz. van Luik B vermeten : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ltiit; G - vervolg IAodPOF 71.1

bij aangetekend schrijven afschrift wordt verzonden. De gekochte aandelen zijn niet vatbaar voor overdracht tot de volledige betaling van de prijs. De erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van de vennoten mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen en waarden van de vennootschap noch er de verdeling of de verkoop van vorderen, Zij moeten voor de uitoefening van hun rechten zich voegen naar de maatschappelijke balansen en beslissingen van de algemene vergadering.

Elke vennoot heeft het recht tot opzegging van deel in de vennootschap. De verklaring dat hij niet langer wenst te behoren tot de vennootschap moet steeds schriftelijk en aangetekend worden gegeven aan alle andere vennoten. De opzeg kan niet de automatische ontbinding der vennootschap tot gevolg hebben. De opzeggende vennoot zal de desgevallend mogelijk alleen overblijvende vennoot de mogelijkheid geven tot voorziening in vervanging, volgens de statutaire bepalingen, zonder evenwel de termijn tot het einde van het kalenderjaar met een absoluut minimum van acht maanden te mogen overtreffen.

Artikel 10 : ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk kapitaal onder de vennoten wordcn verdeeld in verhouding tot het door hen ingebrachte aandeel. Het staat elke vennoot vrij om af te zien van zijn deel van het maatschappelijk kapitaal en hij heeft de mogelijkheid om dit naar zijn vrije keuze ter beschikking te stellen aan één of meerdere andere vennoten van de vennootschap.

Artikel 11 : ALGEMENE BEPALINGEN

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Aldus opgemaakt te Gent op 8/11/2013 in 6 exemplaren, waarvan elk der partijen verklaart één te hebben ontvangen en waarvan één bestemd is voor de neerlegging in het vennootschapsdossier op

de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent en één voor het Kantoor der Registratie.

Artikel 12 : MACHT1GING

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "REFIBO", met zetel te 9050 Gent (Gentbrugge), kerkstraat 106, vertegenwoordigd door mevrouw Isabelle Tijtgat, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Isabelle Tijtgat,

Gevolmachtigde

Ç-7--'~ji.J4t %- .s~n t~" ~ Ma.n,LiqeALeitqk,

(\101.Jt- C3 )r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BOX 8

Adresse
PLATANENDREEF 39 9090 MELLE

Code postal : 9090
Localité : MELLE
Commune : MELLE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande