BOXXED AUDIO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOXXED AUDIO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.295.909

Publication

06/06/2014
ÿþ'

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFrE RECHTBANK VAN

i

KOOPHANDEL GENT

2 7 MEI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Griffie

Ondernemingsnr : 0845.295.909

E3enaming

(voluit) : boXXed audio

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kerkhofstraat 4 - 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering dd 01 april 2014 beslist met unanimiteit der stemmen om de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar Houtbriel 27  9140 Temse ingaand per 1 april 2014

Volmacht wordt gegeven aan de zaakvoerder voor het uitvoeren van de beslissingen en de administratieve formaliteiten uit te voeren bij het ondernemingsloket , KBO en BTW administratie.

(get.) Baeck Bert

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/04/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302262*

Neergelegd

17-04-2012



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

a) De ontwikkeling, de aan- en verkoop, het huren en verhuren, alsmede het herstellen en installeren van computerprogramma s, computerhardware ,materiaal, componenten, deelsystemen en systemen op het gebied van de informatica, multimedia, micro-elektronica en elektronica, bevattende zowel hard- als software, dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord en , meer specifiek doch niet beperkt tot het gebied van digitale audio , video, digitale beeldvorming en andere multimedia toepassingen.

Het leveren en onderhouden van gegevens- en informaticabestanden.

b) De aankoop, verkoop, invoer , uitvoer, de handel, de commissiehandel en de vertegenwoordiging voor eigen rekening als voor rekening van derden van handelsgoederen, materialen, benodigdheden en toebehoren van de onder a bedoelde activiteiten.

c) Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen van de onder a) bedoelde activiteiten.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : boXXed audio

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9140 Temse, Kerkhofstraat 4

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Philippe Verlinden, te Sint-Niklaas, op 3 april tweeduizend en twaalf dat:

2) De Heer SCHUH THOMAS, geboren te Grevenbroich (Duitsland) op 20 januari 1969, echtgenoot van mevrouw Daniella Schuh, wonend te 61273 WEHRHEIM, KOPPERNER STRASSE 98 bus D.

Maatschappelijke vorm  naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De maatschappelijke naam luidt  boXXed audio .

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9140 Temse, Kerkhofstraat, 4,

Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (18.550

EUR); het is vertegenwoordigd door 1855 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De oprichters hebben verklaard en erkend dat het kapitaal van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro

(18.550 EUR) volledig geplaatst is.

De heer BAECK Bert, bovenvermelde oprichter, heeft ingeschreven op 1392 aandelen door inbreng in

speciën.

De heer SCHUH THOMAS, bovenvermelde oprichter, heeft ingeschreven op 463 aandelen door inbreng in

speciën.

Dit geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij de KBC-Bank onder

nummer BE78.7370.3567.1286

1) De Heer BAECK Bert, geboren te Sint-Niklaas op 7 september 1981, (NN 810907-071-28), ongehuwd, wonend te 2000 Antwerpen, Pourbusstraat 17.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt:

0845295909

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

d) Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, assistentie op gebied van management, engineering en consulting, commercieel, technisch, administratief beheer en advies.

De bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in medebeheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

e) Onderneming voor het kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen of in leasing geven, beheren, in te richten, herstellen en tot waarde te brengen, of er om het even welk ander persoonlijk of zakelijk recht te verlenen of te verwerven met betrekking tot bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, gelegen in België of in het buitenland

f) Onderneming voor het verwerven , beheren en beleggen in aandelen , obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook; het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen van één of meer van zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

g) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

h) Het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen als bestuursorgaan of als vereffenaar.

Gemelde opsomming is enkel exemplatief en niet limitatief.

De vennootschap mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze alle financiële, industriële en burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten, of nuttig zijn of van aard zijn er de verwezenlijking van te bevorderen, en onder meer alle roerende en onroerende goederen, onroerende zakelijke rechten (zoals opstal, erfpacht, vruchtgebruik, blote eigendom, ook in het kader van de bezoldiging van de zaakvoerder in natura) handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, verkopen, ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen, waarvan het doel met het hare verwant is of er bij aansluit, of van aard is het doel van onderhavige vennootschap te bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op de wijze die zij het best geschikt acht.

Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde

jaar.

Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op eenendertig

december tweeduizend dertien.

Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de

eerste woensdag van de maand juni om 18 uur

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend dertien.

De oproepingen van de vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven geschieden overeenkomstig de desbetreffende van het Wetboek van Vennootschappen, waaronder de verzending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen , worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in alle handelingen en in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen.

Volmacht

Door de oprichter handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder werd een bijzondere volmacht, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, verleend aan Kantoor Loyson & Co bvba , Henri Lebbestraat 60 -8790 Waregem om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten

Reserves  verdeling van winst - liquidatiebonus

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd of dat er een andere bestemming aan wordt gegeven.

Het netto-overschot van de vereffening wordt verdeeld onder de aandelen, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten zijn verbonden.

De oprichters hebben verklaard het aantal zaakvoerders vast te stellen op één:

Zij hebben verklaard als niet-statutair zaakvoerder te benoemen:

BAECK Bert, voormelde oprichter sub 1).

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend Philippe Verlinden, geassocieerd Notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOXXED AUDIO

Adresse
KERKHOFSTRAAT 4 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande