BRABANT INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRABANT INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 471.772.465

Publication

10/10/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a

Ondernemingsnr : 0471,772.465

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL r''T

-

OKT. 2014

AFDELING DENI fi)?NDE

I~IIIIIIIVN~III III I olAl

*191 5383*

iuu



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Benaming (voluit) : BRABANT INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MARKTSTRAAT 208

9100 SINT-NIKLAAS (BELSELE)

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN REKENING-COURANT

AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op zesentwintig september tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1

daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist :

Eerste beslissing :

De buitengewone algemene vergadering beslist de rekening/courant van de heer Valère Poppe, groot 69325,59 euro, in te brengen in natura als kapitaalverhoging in de vennootschap.

Zodoende wordt het kapitaal verhoogd van 19000 euro naar 88325,59 aandelen en wordt het aantal aandelen verhoogd van 19 naar 88.

De 69 nieuwe aandelen worden toegekend aan mijnheer Valère Poppe.

Mevrouw Patricia Brabant verklaart hier kennis van te hebben en ter verzaken aan haar recht als vennoot eveneens in te tekenen op deze kapitaalverhoging.

Dienaangaande deze inbreng in natura werd door de heer Georges Koslowski, bedrijfsrevisor bij Conscius bedrijfsrevisoren, Gentse Baan 711a, bus 101te Sint-Nikiaas, op 24 september 2014 een verslag opgemaakt, waarvan het besluit luidt als volgt

"4. Besluit

Ondergetekende, werd aangesteld door de zaakvoerder op 15-09-2014 om krachtens artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen over de kapitaalverhoging door inbreng in natura van de lopende rekening (schuld) aan de heer Valère Poppe, voormeld, voor een waarde van 69.325,59 ¬ , bij de BVBA Brabant lnvest, met zetel te Marktstraat 208 9111 Belsele.

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;









b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van

duidelijkheid" . ____

Op de laatste blz. van huik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 " mod 11.1

Y



1 Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

z c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

.0



De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de creatie van 69 nieuwe aandelen van de BVBA Brabant Invest zonder vermelding van nominale waarde, dewelke aan de heer Valère Poppe zullen worden toegekend. De kapitaalsverhoging heeft invloed op de relatieve verhouding tussen aandeelhouders.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Onderhavig verslag werd opgesteld voor het gebruik van de vennoten van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Sint-Niklaas, 24-09-2014

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door

de heer Georges Koslowski

zaakvoerder -" bedrijfsrevisor

Tweede beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel 5 der statuten aan te passen aan de genomen beslissing. Dit artikel zal voortaan luiden als volgt:

ARTIKEL VIJF: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achtentachtigduizend driehonderd vijfentwintig euro en negenenvijftig cent, vertegenwoordigd door achtentachtig aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel is eeniachtentachtigste van het maatschappelijk vermogen.

Overgangsbepaling

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Luc Van Poucke, accountant, Stenenmuurstraat 32, Sinaai, waarbij hij de mogelijkheid heeft:

aile formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten; alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

Dit alles met mogelijkheid van delegatie en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vervulling van alle deze administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde : expeditie statutenwijziging en gecoördineerde statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatete blz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/10/2014
ÿþmod 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KuoPHANBEL CENT

E

51

i D

ICI

" 19185389*

Ondernemingsnr : 0471.772.465

01 OKT. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : BRABANT INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MARKTSTRAAT 208

9100 SINT-NIKLAAS (BELSELE)

Onderwerp akte :ONTBINDING MET HET OOG OP INVEREFFENINGSTELLING  TOEBEDELING  SLUITING VEREFFENING

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op zesentwintig september tweeduizend en veertien, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1

daarna, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist :

Eerste beslissing: Lezing en onderzoek van het Verslag van de zaakvoerder -- Verslag van de bedrijfsrevisor

Er wordt voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder, opgemaakt op 24 september 2014, omtrent het voorstel tot ontbinding zoals vereist overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarbij de staat van activa en passiva de dato 24 september 2014 werd gevoegd.

Met betrekking tot deze in vereffeningstelling werd door de heer Georges Koslowski, bedrijfsrevisor, een verslag opgemaakt over de staat van activa en passiva de dato 24 september 2014.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk: ".Besluit.

"Ondergetekende, Burg. CVBA Conscius Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Georges Koslowski, vennoot-bedrijfsrevisor, werd op 24-09-2014 aangesteld door het bestuursorgaan van de BVBA Brabant Invest om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, verslag uit brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 24-09-2014 van de BVBA Brabant Invest. Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van ¬ 202.636,18 en een netto actief van 202636,18.

Ondergetekende bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passiva per 24-09-2014  op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld  volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de RV op de liquidatieboni, geraamd op 11.431,06 ¬ , die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet werd geconsigneerd.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Sint-Niklaas, 25-09-2014

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door de heer

Georges Koslowski

Vennoot-Bedrijfsrevisor

Tweede beslissing:

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering - gelet op het voorgaande - tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden. Tevens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen geen vereffenaars aan te stellen, waardoor voldaan is aan de voorwaarde van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen zodat de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaars dienen te worden beschouwd.

Derde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering ontslag te versenen aan de zaakvoerders, mijnheer Vaière Poppe en mevrouw Patricia Brabant, voornoemd.

Hen wordt bovendien kwijting verleend voor het door hen gevoerde beleid.

Vierde beslissing:

In de staat van actief en passief de dato 24 september 2014, staan geen passiva vermeld.

Hieruit blijkt dat er thans geen passiva meer zijn, zodat de voorzitter vaststelt dat, vermits er geen vereffenaar wordt benoemd, de sluiting van de vereffening in onderhavige akte kan geschieden.

Vijfde beslissing:

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering verder dat de vereffening dadelijk wordt voltrokken, gelet op het feit dat bij hun weten alle passiva werden aangezuiverd, en dat zij er zich onvoorwaardelijk toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen. De vennootschap houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden.

De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens vijf jaar bewaard blijven door mijnheer en mevrouw Poppe-Brabant in hun domicilie.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten. Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen in hun bezit. Indien er na de vereffening, onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan voornoemde vennoten, die deze evenwel slechts ten laste zullen nemen tot beloop van wat zij uit de vennootschap als vereffeningsoverschot hebben ontvangen.

Zesde beslissing  uitkering naar aanleiding van de invereffeningstelling.

Voorafgaande uiteenzetting :

Het volledige maatschappelijk vermogen komt toe aan de vennoten in onverdeeldheid.

e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 à i mod 11.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennoot besluiten om over te gaan tot uitkering aan zichzelf in het kader van de vereffening van het vermogen van de vennootschap in vereffening, waarbij de gebouwen met grondaandelen door uitbreng in natura worden toegewezen aan de gezamenlijke vennoten, in de verhouding zoals ze aandelen hebben, met name

Mijnheer Valère Poppe 79/88

Mevrouw Patricia Brabant 9188

Toebedeling onroerende goederen:

Voorafgaande uiteenzetting

A. De vennootschap bezit de geheelheid voile eigendom in volgende onroerende goederen :

BESCHRIJVING VAN DE ONROERENDE GOEDEREN.

[.GEMEENTE KOKSIJDE, 5° afdeling Oostduinkerke

ln een parkeercomplex in weekendverblijfpark Groendijk, langs de Polderstraat en

Kinderlaan, kadastraal bekend volgens titel sectie B, nr. 7771k12, groot 4555 m2, de autobox nummer 362, ondergronds, en bevattende :

- privatieve en uitsluitende eigendom : de autobox zelf omvattend de garageruimte met de poort.

- in mede-eigedom en gedwongen onverdeeldheid : 1/290 van het complex met de grond. 2.GEMEENTI; KOKSIJDE, 5° afdeling Oostduinkerke

Een weekendverblijf type "vissershuisje" op en met het perceel grond nummer "237" met een oppervlakte volgens titel van honderd negenentachtig vierkante meter vijfenveertig vierkante decimeter, thans gekend ten kadaster sectie B nummer 744/T voor een oppervlakte van honderd negenentachtig vierkante meter, met parking nr.209 in het parkingcomplex aldaar, sectie C nr. 777/k12 met prive parking zelf, gelijnd op de grond en 11290 in de gemene delen van het gebouw met de grond .

ZEVENDE BESLISSING  Machten.

De vennoten verlenen machtiging tot uitvoering van voormeld besluit tot uitkering.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan De heer Luc Van Poucke, accountant, Stenenmuurstraat 32, Siaai, waarbij hij de mogelijkheid heeft:

alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondernemingsloketten of andere administratieve diensten;

a)alle formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

b)de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

c)alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds voor de vennootschap en haar bestuursorgaan.

Dit alles met mogelijkheid van delegatie en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vervulling van aile deze administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de rechtbank van Koophandel van het arrondissement Oost-Vlaanderen, afdeling Dendermonde : expeditie akte ontbinding, verslag van de zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2013 : DE061195
04/02/2013 : DE061195
03/02/2012 : DE061195
17/01/2011 : DE061195
25/01/2010 : DE061195
02/01/2009 : DE061195
10/01/2008 : DE061195
09/01/2007 : DE061195
05/01/2006 : DE061195
05/01/2004 : SN061195
03/01/2003 : SN061195
06/05/2000 : SNA010694

Coordonnées
BRABANT INVEST

Adresse
MARKTSTRAAT 208 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande