BRACKOPRAKT

Société en commandite simple


Dénomination : BRACKOPRAKT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 844.982.935

Publication

16/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 II1I 11111 1I1

di

d

bei

a.

E3 Sta

NEERGEïï,'

e

RECHTRUiffiKOOFHA: ,:17Ei

03 APR. 2G?

elà44, 9Liàà3

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Brackoprakt

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Bergbosstraat 2i2, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting

Uit een onderhandse akte van 10 februari 2012, blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur, waarvan de activiteiten aanvangen per 1 februari 2012. De vennootschap draagt de naam 'Brackoprakt', De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bergbosstraat 212, 9820 Merelbeke en kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de beherende vennoten. De oprichters zijn;

1.Dermaut Luc, Bergbosstraat 212, 9820 Merelbeke

2,De Vleeschhouwer Catharina, Bergbosstraat 212, 9820 Merelbeke.

De vennootschap heeft als doel ;

" Het leveren van managementprestaties en waarnemen van bestuursmandaten.

" Het verstrekken van advies en het verlenen van bijstand op commercieel, bedrijfsorganisatorisch, boekhoudkundig, financieel, fiscaal, juridisch en marketing- gebied.

" Paramedische consultancy.

" Het bestuur en de vereffening waarnemen in verbonden en niet verbonden ondernemingen.

" Het oprichten, operationeel maken en saneren van bedrijfsvestigingen.

" Beheer van eigen patrimonium, vastgoedtransacties, zowel roerend als onroerend alsook het nemen van participaties en/of bestuursmandaten.

" Holdingmaatschappij

" ln het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel, inclusief het ter beschikking stellen van activa (en het dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan haar bestuurders en/of werknemers als manier om hen te eerlonen.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een identiek doel, een gelijklopend, aanvullend of samenhangend doel nastreven, en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich knowhow te verschaffen of de afzet van haar producten, diensten te vergemakkelijken.

Het geheel geplaatst kapitaal is vastgesteld op 295.000,00 euro en is verdeeld in 295 aandelen met een nominale waarde van 1.000,00 euro ieder.

De inbreng van de vennoten is als volgt bepaald

-Dhr. Dermaut Luc, voornoemd, brengt in natura in 180 gewone aandelen van de Besloten Vennootschap Brackoter, Industrieweg 16, 4538 AH Terneuzen, Nederland in, deze aandelen vertegenwoordigen het gehele kapitaal van Brackoter BV en worden op 294.000,00 eur gewaardeerd, waarvoor hem 294 aandelen worden toegekend.

-Mevr. De Vleesschhouwer Catharina, voornoemd, brengt in contanten 1.000,00 euro in waarvoor haar 1 aandeel wordt toegekend.

Alle inbrengen worden onmiddellijk en volledig volstort.

Enkel Ohr. Dermaut Luc heeft als beherende vennoot de meest uitgebreide bevoegdheid om namens de vennootschap op te treden en haar te verbinden, uitgezonderd de handelingen die door de wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Dhr. Dermaut Luc wordt wordt tot zaakvoerder benoemd.

Bij eenvoudige beslissing van de beherende vennoot / vennoten kunnen bijkomende beherende vennoten benoemd worden.

De overige personen zijn stille vennoten en mogen conform artikel 22 van de Vennootschappenwet geen enkele daden van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het volgend jaar, Het eerste boekjaar begint op 1 februari 2012 en zal eindigen op 31 december 2013.

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de eerste zaterdag van de maand mei om 20.00 uur, eerste maal in 2014,

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto winst van de vennootschap uit. De winst wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de algemene vergadering kan besluiten dat dit saldo of een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder(s) toegekend zef worden,

De verschijner stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigde het boekhoudkantoor BVBA Jado, te 9000 Gent, Dendermondsesteenweg 143 met BTW-nummer BE 0473.517.376, met macht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging en doorhaling van de vennootschap bij de B.T.W,-administratie en in de Kruispuntbank voor Ondernemingen alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van het Koninklijk Besluit 38 de dato 27 juli 1967 en de Wet 26 juni 1992 en 30 december in verband met de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen, alsmede de mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Dermaut Luc - zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd, statuten.

À'e%i

Voor-

behouden aan Het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordhgen

Verso : 14aam en handtekening

Coordonnées
BRACKOPRAKT

Adresse
BERGBOSSTRAAT 212 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande