BRACOFI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRACOFI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.934.644

Publication

31/12/2012
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0832934644

Benaming

(voluit) : BRACOFI

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MEERGELEGD

1 8 DEC. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANCetiftfieGENT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9032 Wondefgem, Waterlelielaan I

Onderwerp akte : statutenwijziging

Ui# een proces-verbaal verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 13 december 2012, blijkt het volgende:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist te ontslaan als statutair zaakvoerder, de heer Joost De Smet, voornoemd, met ingang van heden en verleent kwijting voor zijn bestuur.

Bijgevolg wordt het artikel twaalf (12) uit de statuten vervangen door het volgende:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet, vennoot.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijft de zaakvoerder waarvan de opdracht is verstreken, in functie. De zaakvoerd ers kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden, Nochtans is hij niet verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien. De infunctietreding van de opvolgend statutaire zaakvoerder, de benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van de opdracht van zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder."

TWEEDE BESLUIT

Volmacht tot coördinatie van de statuten wordt verleend aan ondergetekende notaris.

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

29/08/2012
ÿþ MoA Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

1II I I II I Il 1I II1 IIII III I1

" iaia~~ss"

Rf r~Flt <<t.-{;}-f BANK

VAN KO~~;`'Hr4NDFL

2 0 AUG. 2012

DENDERMONDE

Ondernemingsnr : 0832.934.644

Benaming

(voluit) : Bracofi bvba

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leedsesteenweg 61, 9420 Erpe-mere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders - Wijziging maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 11 juli 2012 blijkt dat met éénparigheid van stemmen het volgende werd beslist:

De heer Kristof De Smet, Westdorp 26, 8573 Tiegem, rijksregisternummer 74.07.14-019.97, wordt benoemd als zaakvoerder van Bracofi BVBA, vanaf 11 juli 2012.

De heer Guy De Clercq, Woestijnegoedlaan 16, 9032 Wondelgem, rijksregisternummer 64.07.20-319.86, wordt benoemd ais zaakvoerder van Bracofi BVBA, vanaf 11 juli 2012,

Bij een eenvoudige beslissing van de zaakvoerders wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar 9032, Wondelgem, Waterlelielaan 1,

Guy De Clercq

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/02/2011
ÿþMai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N

MONITEUR BELG DIRECTION

 iE RECH I a

KOOPHANDEL

i 9. 01. 2011

ELGISCH S

BEST

1AATSB U!J 1~

NDERMONDE

B

t_~E

- 2011

0 1 -02

IIIIIRI!11,111!Ip1111.111111

Ondernemingsnr: $.1Q . c " 4t-- -1

Benaming

(voluit) : " BRACOFI "

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

.Zetel : 9420 Erpe-Mere, Leedsesteenweg 61

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Thérèse Dufaux - Nathalie Desimpel - Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van zeventien januari tweeduizend en elf, dat onder de naam "Bracofi" door:

1/ BVBA COSINUS PHI,

met zetel te 9420 Erpe-Mere, Leedsesteenweg 61;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht waarvan de zetel gevestigd is te 9420 Erpe-Mere, Leedsesteenweg 61.

De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt en ondermeer:

Artikel 1 : Naam.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft als naam BRACOFI. Deze naam moet steeds door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" of, in het Frans, met inachtname van de vereiste taalwetgeving, door de woorden "société privée à responsabilité limitée" of de afkorting "SPRL" worden voorafgegaan of gevolgd.

Artikel 2 : Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 9420 ERPE-MERE, Leedsesteenweg

61

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalige gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder; deze zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, filialen en dochtervennootschappen in België en in het buitenland op te richten.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in Belgie en in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

a) het opstarten van initiatieven en projecten in het domein van groene energie en het opzettenvan structuren daarrond; b) het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in duurzame en hernieuwbare energieproductie;

c) de productie van duurzame en hernieuwbare energie;

d) de aankoop, verkoop, installatie, uitbating en het onderhoud van electriciteitsproductie- middelen ten behoeve van de sub c) genoemde productie;

e) het beleggen en investeren in, en aan- en verkopen van, deelnemingen in binnen - en buitenland in ondememingen, hoofdzakelijk actief in de productie en verkoop van duurzame en hernieuwbare energie.

f) het besturen van of de directie voeren in ondememingen en vennootschappen actief in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van installaties of projecten voor de productie van groene energie

g) het verlenen van technische, commerciële, en/of juridische bijstand aan alle Belgische en buitenlandse ondernemingen.

h) haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

i) alle verrichtingen inzake roerende en onroerende leasing.

j) het toestaan van leningen, voorschotten en kredieten, behoudens wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap heeft eveneens ais doel alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende,

roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

..verwezenlijking-ervan-kunnen-bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

.01 Luik i3 - Vervolg

Voor- Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op " welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

" Inhouden aan het Belgisch Staatsblad De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4 : Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt drieëndertigduizend achthonderd euro (¬ 33.800) en verdeeld is in drieduizend driehonderd tachtig (3.380) aandelen, met een nominale waarde van tien (10) euro per aandeel. Er werd een bedrag van twaalfduizend vijfhonderd en zes euro volstort.

Artikel 12 : Zaakvoerder.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang del algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijft de zaakvoerder waarvan de opdracht is' verstreken, in functie. De zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering' beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien. De infunctietreding van de opvolgend statutaire zaakvoerder, de benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van de opdracht van ;. zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de. vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerder.

Tot statutair zaakvoerder wordt aangesteld :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `COSINUS PHI', met zetel te 9420 Erpe  Mere, Leedsesteenweg 61. Uniek ondernemingsnummer 0828.219.652. Bevoegde Rechtbank : RPR Dendermonde.

Voor de uitoefening, van haar mandaat van zaakvoerder in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BRACOEI' zal de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'COSINUS PHI' vertegenwoordigd worden door haar vaste vertegenwoordiger : De Heer DE SMEDT Joost Lucas Paul (rijksregistemummer 61.08.04 265-79), geboren te Gent op vier augustus negentienhonderd éénenzestig, wonend te 9340 LEDE, Groenstraat 44.

Tot die functie benoemd op heden, voorafgaandelijk aan dezer.

Het mandaat van de zaakvoerder geldt voor onbepaalde duur en is bezoldigbaar, volgens beslissing van de algemene vergadering.

Is alhier tussengekomen :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'COSINUS PHI', voornoemd, vertegenwoordigd; door diens vaste vertegenwoordiger, Heer DE SMEDT Joost Lucas Paul, eveneens voornoemd, die bij deze uitdrukkelijk verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Artikel 13. : Interne bestuursbevoegdheden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleëri de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

Artikel 14 : Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren. Een .zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet. De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn mandaat.

Artikel 17 : Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om tien (10.00) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die alleen of



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge



























1,



Voor- Luik B - Vervolg

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Samen één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven !verzoeken. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, ;terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten tenminste vijftien dagen véér de vergadering.

Artikel 23: Stemrecht

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel27 : Boekjaar - Inventaris - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening en stelt hij, voor zover wettelijk verplicht, het jaarverslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid, dit alles overeenkomstig en in zoverre verplicht door de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

} De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

Artikel 28: Goedkeuring van de jaarrekening

De jaarvergadering hoort in voorkomend geval het jaarverslag en het verslag van de commissaris en beslist' over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting aan de zaakvoerders en de commissarissen. Deze kwijting is slechts geldig indien de balans noch weglatingen, noch valse vermeldingen bevat die de werkelijke toestand van de vennootschap verbergen, ', en, wat betreft handelingen strijdig met de statuten, slechts wanneer deze speciaal in de oproeping werden aangeduid.

De zaakvoerder draagt er zorg voor dat de jaarrekening, het jaarverslag en de overige door de wet vermelde documenten binnen dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening bij de Nationale Bank van België worden neergelegd.

Artikel 29 : Uitkering

Jaarlijks wordt van de netto-winst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het ° reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering jaarlijks bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 , van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 30: Betaling van dividenden

De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats door de zaakvoerder vastgesteld. Artikel 31 : Ontbinding - Vereffening - Verdeling.

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1.Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

2.De eerste jaarvergadering wordt in tweeduizend en twaalf gehouden.

3.Volgens ter goede trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in hel financieel plan, voldoet de vennootschap voor het eerste boekjaar aan de criteria vermeld in artikel 16 van het Wetboek van Vennootschappen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

















" 144

4 " , V]or-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijgevolg wordt éénpang besloten voorlopig geen commissaris te benoemen.

4.AIle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert één januari

tweeduizend en elf worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd, onder de

opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het

uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

5.De zaakvoerder geeft volmacht aan DKF FIDUCIAIRE, kantoor houdende te 8500 KORTRIJK,

Kasteelstraat 29a en diens medewerkers, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling,om:

- aile nodige stukken te ondertekenen in verband met de aanvraag, de wijziging of de doorhaling van het

ondememingsnummer van de vennootschap;

- de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de

Toegevoegde Waarde te vervullen, ten dien einde ook alle stukken en akten te tekenen;

- alle benodigde documenten en formulieren jegens de diverse administratieve instanties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thérèse Dufaux.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte oprichting d.d. 17/01/2011.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRACOFI

Adresse
WATERLELIELAAN 1 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande