BRAM VAN HULLE

Société en commandite simple


Dénomination : BRAM VAN HULLE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 502.300.246

Publication

22/01/2013
ÿþ Mad Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Het verlenen van diensten van advies, preventie en gezondheidszorg aan zieken, zorgbehoevende ziekenhuizen, rust- en verzorgingsinstellingen, kinderdagverblijven, organisaties voor maatschappelijke dienstverlening en andere instellingen, verenigingen (rechts)personen of organisaties voor gezondheids- of patiëntenzorg, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 050/ . 20 , ',y ir,

Benaming

(voluit) : Bram Van Huile

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Muidepoort 65 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Wordt tussen de heer Bram Van Huile, wonende te Muidepoort 65, 9000 Gent, en mevrouw Kaat De Moerloose, wonende te Gaverstraat 23, 9750 Zingem, een gewone commanditaire vennootschap opgericht, waarbij de heer Bram Van Huile zal optreden ais beherend vennoot en mevrouw Kaat De Moerloose slechts als stille vennoot:

A, STATUTEN

ARTIKEL l: NAAM

De naam van de gewone commanditaire vennootschap, met handelsaard, luidt als volgt: "BRAM VAN RULLE". De benaming zal steeds worden voorafgegaan of worden gevolgd door de woorden "gewone commanditaire vennootschap" of de afkorting "Comm,V".

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

ARTIKEL 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Muidepoort 65,

Deze mag bij gewoon besluit van de beherende vennoten of zaakvoerders overgebracht worden naar een

andere plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving,

Iedere verplaatsing van de vennootschapszetel zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad, door de zorgen van de beherende vennoten of zaakvoerders.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de beherende vennoten of zaakvoerders bestuurszetels,

bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

ARTIKEL 3: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging.

Nochtans zal elke vennoot een einde mogen maken aan de vennootschap mits zes maanden vooraf zijn

medevennoten te verwittigen bij aangetekend schrijven.

ARTIKEL 4: DOEL

De vennootschap heeft tot doel

Het uitbaten van een kinesistenpraktijk, verstrekken van diensten in verband met fysiotherapie, behandelen van mobiliteitsstoornissen, orthopedische manuele therapieën, verstrekken van massages en aanverwante therapieën, en alle met het kinesitherapieberoep aanverwante en niet-onverenigbare disciplines.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

- 9 JAN. 2013

RECHTBANK VA

N

KOOPHANDIgriffidiEN

T

*13012385

Vc behc

aar Belt Staaf

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het aan- en verkopen, huren, verhuren of ter beschikking stellen van verbruiksgoederen, onderhoudsproducten, randapparatuur, materieel en aanverwanten uit de medische en paramedische sector.

Het uitbaten van een centrum voor fysische fitheid en conditiegymnastiek.

Het verlenen van diensten van informatie, demonstratie, promotie, marketing en verkoop inzake (para)medische en farmaceutische producten en apparatuur.

Het geven van opleidingen en trainingen in de meest ruime zin.

Het verlenen van diensten, adviezen, bijstand inzake algemene beleidsstrategieën, human resources, management, marketing en verkoop en in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen op het vlak van beleid, administratie, financiën en beheer.

Alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur, financier op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer

I.Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

-onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

-beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter; -landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

2.Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service flats, rusthuizen, winkels horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3.De coordinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studie werk, en alle Inrichtingen.

4.Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; het exploiteren van handelszaken, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; verzekeringen; leasing; financieringen en leningen; verhuring van woningen, appartementen studentenhomes, staanplaatsen garages, ea.; verwerven, bouwen laten bouwen verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen.

Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

5.Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, dit alles in de meest ruime zin. De planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commercië-Ile, financiële, roerende en onroerende han-idelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrecht-+streeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemak-'kelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn,

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschap-'pen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo In België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastre-'ven, of die van aard zijn" de ontwikkeling van haar onderremming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, op-'slorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten ; ze kan verder alle hulp verle-'nen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is bepaald op de som van duizend euro (1.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door

honderd (100) aandelen van tien euro (10,00 ¬ ) elk.

De heer Bram Van Huile brengt in de vennootschap: negenhonderd negentig euro (990,00 ¬ ), wat

negenennegentig (99) aandelen vertegenwoordigt.

Mevrouw Kaat De Moerloose brengt in de vennootschap: tien euro (10,00 ¬ ), wat één (1) aandeel

vertegenwoordigt.

Mevrouw Kaat De Moerloose treedt bij de oprichting op als stille vennoot en is aldus slechts gehouden tot

zijn inbreng.

De maatschappelijke inbrengen brengen geen intrest op.

ARTIKEL 6 : FINANCIERING VAN DE VENNOOTSCHAP

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting in rekening-courant nodig maken, zal deze

storting door ieder der vennoten in verhouding tot zijn of haar aandeel in het kapitaal gedaan worden, tenzij er

anders beslist wordt.

De terugtrekking der gedeponeerde fondsen kan enkel geschieden bij gemeen overleg.

ARTIKEL 7 ; OVERDRAAGBAARHEID AANDELEN

Tijdens de duur van de onderhavige vennootschap mag geen van de vennoten zijn rechten in de

vennootschap afstaan aan wie dan ook, zonder de toestemming van zijn medevennoot.

ARTIKEL 8 : BESTUUR

Ieder van de beherende vennoten of zaakvoerders maakt afzonderlijk gebruik van de maatschappelijke handtekening met de meest uitgebreide bevoegdheden : hij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, dadingen aangaan en compromissen, aile afstanden en opheffingen geven, váár zoals na betaling. De maatschappelijke handtekening verbindt slechts de vennootschap wanneer zij zaken als voorwerp heeft die haar aanbelangen. Derhalve zullen alle verbintenissen de oorzaak aanduiden voor deweike zij zijn aangegaan.

ARTIKEL 9 : JAARVERGADERING

De boeken worden gehouden ten maatschappelijke zetel.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de bescheiden afgesloten en maken de beherende vennoten of zaakvoerder een inventaris, balans en resultatenrekening op-, met betrekking tot het verstreken boekjaar. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig september tweeduizend veertien (30/09/2014). De algemene vergadering wordt jaarlijks in de zetel van de vennootschap gehouden op de derde donderdag van maart om 19 uur.

ARTIKEL 10 ; WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke kosten en de nodig

geachte afschrijvingen, vormt de nettowinst.

Deze nettowinst komt toe aan de beide vennoten in verhouding tot hun aandeel in het kapitaal. Zo er

verliezen zijn worden deze in dezelfde verhouding gedragen.

" P R

"

ARTIKEL 11 : ONTBINDING

Ingeval van ontbinding der vennootschap wordt overgegaan tot de vereffening door de zorgen van de

beherende vennoten, bij diens ontstentenis door de stille vennoten.

ARTIKEL 12 ; RECHTSPERSOONLIJKHEID

Gedurende het bestaan van onderhavige vennootschap en na haar ontbinding, tot aan haar volledige vereffening zullen de goederen en de waarden van de gezegde vennootschap steeds aan de vennootschap toebehoren. Ze vormen een vermogen onderscheiden van dit der vennoten en ze mogen nooit worden beschouwd als de onverdeelde eigendom van de vennoten of van hun erfgenamen of vertegenwoordigers.

ARTIKEL 13 : STATUTENWIJZIGINGEN

De vennoten zullen, in gemeen overleg, aan de onderhavige statuten alle wijzigingen brengen die zij

geschikt kunnen achten.

ARTIKEL 14 : TERRITORIALE BEVOEGDHEID

In geval van betwistingen, hetzij tussen de vennoten, hetzij met hun erfgenamen of rechtverkrijgenden,

aangaande onderhavige vennootschap zullen zij gevonnist worden door de rechtbank van koophandel te Gent.

ARTIKEL 15 : OVERGANGSBEPALINGEN

De onderhavige akte wordt overeenkomstig de wet bij uittreksel bekendgemaakt.

B. BENOEMING

De vennoten beslissen unaniem tot aanstelling van de heer Bram Van Huile als beherend vennoot -

zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij anders beslist door de algemene vergadering.

C.VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C° BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke en mevrouw Kathieen De Kuysscher, wonende te 9050 Gentbrugge, Oude E3russelseweg 144 elk met recht alleen op te treden en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijvingfwijziging van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

Gent, op 20 december 2012,

Bram Van Huile

Zaakvoerder - Beherend Vennoot

Tegelijk hierbij neergelegd: statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bbhoudèn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRAM VAN HULLE

Adresse
MUIDEPOORT 65 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande