BRANDSTOFFEN DE GRAEVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRANDSTOFFEN DE GRAEVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.679.628

Publication

28/10/2014
ÿþ - Had Word 11.1

L.L.!rtk' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

GRiFFtE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

17 OKT. 2014

APIDELINGCliftERMONDE

Ondernemingsnr : 0880.679.628

Benaming

(voluit) : BRANDSTOFFEN DE GRAEVE

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Krijgsbaan 192 te 9140 TEMSE

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 29 september 2014, vààr registratie, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRANDSTOFFEN DE GRAEVE", met maatschappelijke zetel te 9140 Temse, Krijgsbaan 192. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent afdeling Dendermonde met BTW-nummer BE : 0880.679.628.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op 31 maart 2006, houdende de statuten, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 april 2006 onder nummer 06071975 en waarvan de statuten niet werden gewijzigd tot op heden.



Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

Op 31 augustus 2014, hebben de zaakvoerders van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passive van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

Op 19 september 2014, heeft de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, August de Boeckstraat, 1 bus 6, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt:

Besluit

Ondergetekende, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, Bedrijfsrevisoren, August de Boeckstraat, 1 bus 5, te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, aangesteld om het verslag op te stellen overeenkomstig art. 181, §1 W. Venn., verklaart dat:

- in het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht, de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BRANDSTOFFEN E GRAEVE " een staat van activa en passive per 31 augustus 2014 hebben opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van ontbinding van de vennootschap:

*een balanstotaal heeft van vierentachtigduizend vierhonderd en elf euro en zesendertig cent (84.411,36E). *een netto-actief vermeldt van vijfenzeventigduizend vierhonderd vijfenveertig euro en vierentwintig cent: (75.445,24E).

-uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat van actief en passief de toestand van de vennootschap behoudens de kosten







Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

met betrekking tot de ontbinding  volledig getrouw en juist weergeeft, dit in zoverre de vooruitzichten van de

zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

-er geen verdere inlichtingen zijn welke onontbeerlijk zijn ter voorlichting van vennoten en/of derden.

Sint-Niklaas, 19 september 2014

Getekend : W. De Neef.

EERSTE BESLISSING

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder op 31 augustus 2014 houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt op 19 september 2014 door de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & partners, Bedrijfsrevisoren, , gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, August de Boeckstraat, 1 bus 5, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per 31 augustus 2014.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf heden, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Dendermonde van de benoeming van de na gemelde vereffenaar.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van deze vereffenaar door de rechtbank van koophandel te Dendermonde overeenkomstig artikel 184 §1 Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hierna

volgende niet-statutaire zaakvoerders van rechtswege ontslagnemend is:

-De heer Firmin De Graeve, voornoemd;

-De heer Omer De Graeve, voornoemd.

De vergadering geeft hen volledige kwijting voor hun mandaat.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar : de heer Firmin De

Graeve, voornoemd.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lastheb bers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

ZEVENDE BESLISSING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in

functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- De tekst van de één van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

is in vereffening. Haar benaming luidt : " BRANDSTOFFEN DE GRAEVE ".

- De tekst van artikel twee van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

I

Voorbehouden

aan het eBel gisch Staatsblad

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap bestaat met ingang van negenentwintig september tweeduizend veertien, enkel nog voor haar vereffening.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris, aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TIENDE BESLISSING

De comparanten geven bijzondere volmacht met recht van in de plaats stelling aan Accountants & Belastingconsulenten bvba De Neef & Partners, gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, August de Boeckstraat, 1 bus 5, vertegenwoordigd door mevrouw Tarda De Neef of haar volmachtdrager om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de 3.T.W.' alsook te vertegenwoordigen bij en of meer erkende ondernemingsloketten, teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR BEKNOPT EN BEREDEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerders, verslag van de bedrijfsrevisor en de beschikking van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

12/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 04.02.2014, NGL 10.03.2014 14060-0338-010
16/12/2014
ÿþe

Mcd PDF 11.1

LC! r t_4:)i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RFni- TRANK VAN KOOPHANDEL GENT

- 5 DEC. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

*192232 011 h

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0880.679.628 Benaming (voluit) ; Brandstoffen De Graeve

(verkort)

Rechtsvorm

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Krijgsbaan 192 - 9140 Temse

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Sluiting

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 4/12/2014

Na het verslag over het beheer en de vereffening te hebben aangehoord, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen :

1) dat zij de rekeningen van de vereffening goedkeurt, welke afgesloten zijn op 30 oktober 2014 evenals de bestemming van het daarin vermelde overschot. Dit plan van verdeling werd gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde de dato 1 december 2014.

2) dat de Heer Firmin De Graeve, 9140 Temse - Krijgsbaan 192, zonder voorbehoud noch beperking ontheft wordt van zijn functie als vereffenaar en hem volledige kwijting wordt verleend;

3) dat zij vaststelt dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan;

4) de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door de Heer Firmin De Graeve, 9140 Temse - Krijgsbaan 192

VOLMACHT

De vergadering geeft bij deze bijzondere volmacht aan De Neef & Partners, Accountants & Belastingconsulenten, vertegenwoordigd door Mevrouw De Neef Tania te 9100 Sint-Niklaas, August De Boeckstraat 5 bus 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de toegevoegde waarde, te verzekeren.

Tegelijk neergelegd PV dd 04/12/2014 + akkoord rechtbank

Firmin De Graeve

Vereffenaar

Op de laatste 61z. van LuiRS vermelden : Rectoërí'hôëdániglièld van de Instrumenterende notàris; lsétzij van de perso(a)iº%(èi

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

14/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 12.02.2013, NGL 13.02.2013 13033-0004-009
14/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 07.02.2012, NGL 07.03.2012 12056-0582-009
04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 01.02.2011, NGL 01.03.2011 11049-0343-009
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 02.02.2010, NGL 08.02.2010 10039-0205-009
26/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 03.02.2009, NGL 19.02.2009 09053-0006-010
28/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 05.02.2008, NGL 18.02.2008 08048-0313-010

Coordonnées
BRANDSTOFFEN DE GRAEVE

Adresse
KRIJGSBAAN 192 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande