BRASSERIE STADIUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRASSERIE STADIUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.388.585

Publication

28/10/2013
ÿþ r .1`21.4.< f 2 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte Mod PDF 11.1

NEEHULLEGD

1 7 OKT. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TTId NT

i

*13163633*

Vo

beha aan Belç

Staat

Ondernemingsnr : Benaming (voluit): (-0863.388.585--)

(verkort): BRASSERIE STADIUS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

erp-zte-la-atste

Rechtsvorm : (--Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid--)

Zetel : (--9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 36 )

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING-WIJZIGING NAAM, ZETEL, DOEL, KAPITAAL, BOEKJAAR, JAARVERGADERING, COORDINATIE STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op 14 oktober 2013, akte welke eerlang zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor te Gent dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA BRASSERIE STADIUS met zetel te; 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 36, de volgende beslissingen heeft genomen

De buitengewone algemene vergadering beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen naar NietGeWOON en zodoende artikel 1 van de statuten in die zin aan te passen.

" De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aanprakelijkheid en draagt als naam NietGeWOON.

Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelorders en andere stukken uitgaande van de vennootschap zullen vermelden: de maatschappelijke benaming, de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" of in het Frans, 'société privée à responsabilité limitée' of de afkorting `SPRL' en alle vermeldingen zoals bepaald in artikel 78 van het Wetboek Vennootschappen."

De vennootschap verplaatst haar zetel naar 9032 Gent, Dikkelindestraat 91, zodat artikel 3 van de statuten luidt :

"De vennootschap is gevestigd te 9032 Gent (Wondelgem), Dikkelindestraat 91.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij enkel besluit van de zaakvoerders, die over aile machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland."

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen op te heffen en de bestaande titels met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00) te vervangen met een zelfde aantal titels zonder vermelding van de nominale waarde.

a. Kapitaalverhoging

De buitengewone algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen door inbreng in geld om het te verhogen met honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen om het te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) tot honderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,00).

De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld en er zal op ingeschrevene, worden door de bestaande aandeelhouders in hun verhouding tot hun huidig aandeelhoudersschap.

b. Vaststelling van de daadwerkelijke vervulling van de kapitaalverhoging

blz. van Luik B vermelden :-Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)" -w= bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

c. Artikel vijf van de statuten wordt aldus vervangen door volgende tekst:

"Artikel vijf : kapitaal  aandelen.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

honderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,00). Het is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder ëén/tweehonderdvijffigste (1/250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn op naam en zijn onderverdeeld in 2 (twee) klassen, met name de klasse A en de klasse B (hierna "Klassen" en afzonderlijk "Klasse").

Klasse A aandelen zijn de 125 aandelen genummerd 1 tot en met 125 en alle andere aandelen die conform de bepalingen van deze statuten behoren of zullen behoren tot de klasse A ("Klasse A Aandelen" en de houder van Klasse A Aandelen "Klasse A Aandeelhouder'),

Klasse B aandelen zijn de 125 aandelen genummerd 126 tot en met 250 en alle andere aandelen die conform de bepalingen van deze statuten behoren of zullen behoren tot de klasse B ("Klasse B Aandelen" en de houder van Klasse B Aandelen "Klasse B Aandeelhouder").

ln geval van kapitaalverhoging waarop wordt ingeschreven door een bestaande aandeelhouder zullen de nieuw uitgegeven aandelen automatisch behoren tot de Klasse van aandelen die deze aandeelhouder voordien reeds bezat,

Indien een persoon die geen Klasse A Aandeelhouder of Klasse B Aandeelhouder is, toetreedt tot het aandeelhouderschap van de vennootschap in het kader van een kapitaalverhoging, dan zullen de aandelen die deze persoon in het kader van deze kapitaalverhoging verkrijgt in beginsel tot een nieuwe aandelencategorie behoren, waarvan de rechten in voorkomend geval in het kader van de bedoelde kapitaalverhoging zullen worden bepaald, behoudens andersluidend akkoord tussen de bestaande aandeelhouders.

In geval van overdracht van aandelen van een bepaalde Klasse aan een bestaande aandeelhouder van een andere Klasse zullen de aandelen die van deze overdracht het voorwerp uitmaken, automatisch wijzigen van Klasse en omgezet worden in aandelen van de Klasse waartoe de overnemende aandeelhouder behoort.

Bij elke andere overdracht veranderen de aandelen niet van Klasse.

De buitengewone algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen zodat de omschrijving van artikel 3 thans als volgt zal luiden:

"De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

" Het uitvoeren van ontwerp & studieopdrachten met de diverse taken hieraan verbonden.

" Het uitvoeren van studie- en deskundige opdrachten inzake gebouwen, industriële constructies, infrastructuur, technische uitrusting van gebouwen.

" Het uitvoeren van coordinatie opdrachten.

" Het uitvoeren van expertises.

" Het scheppen van de materiële voorwaarden en of middelen om dit alles te verwezenlijken,

" Bouwpromotor.

" Het verrichten in binnen- en buitenland van alle handelingen betrekking hebbende op goederen, onroerend van nature, bij inlijving of bij bestemming of roerende goederen afkomstig daarvan, alsook van alle handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard, die er rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben, zoals, ten titel van voorbeeld, het aankopen, verkavelen, ruilen, opschikken, huren (gemeubeld en ongemeubeld), vervreemden en vestigen van alle welkdanige zakelijke rechten, beheren, omvormen, bouwen en afbreken van onroerende goederen, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, studie van onroerende verhandelingen, alle private en publieke aannemingen van werken, enzovoort.

" Het uitvoeren van algemene private en openbare bouwwerken zoals onder andere het oprichten van woningen, appartementsgebouwen en alle andere gebouwen, alsook alle veranderingen en herstellingswerken aan gebouwen.

" Tevens zal de vennootschap kunnen optreden als algemene aannemer in die zin dat zij alle metsel- en betonwerken en schrijn- en timmerwerken zelf uitvoert of laat uitvoeren en de overige bouw- en afbouwwerken geheel of gedeeltelijk ofwel zelf uitvoert ofwel door één of meer onderaannemers laat uitvoeren onder haar leiding en verantwoordelijkheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Bouw van individuele huizen en appartementsgebouwen volgens de formule `sleutel op de deur'.

" De aankoop en de verkoop van alle onbebouwde en bebouwde onroerende goederen van alle aard en voor alle bestemmingen, het verkavelen, uitrusten, inrichten en tot waarde brengen op alle mogelijke wijzen van aile onbebouwde onroerende goederen, het bouwen, verbouwen, aanpassen, herstellen van alle gebouwen en constructies bij middel van aile technieken en in alle stadia van afwerking.

" Het huren, verhuren, leasen en uitbaten op alle mogelijke wijzen van alle mogelijke onbebouwde en bebouwde onroerende goederen.

" Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium, alsook van een roerend patrimonium doch dit slechts voor eigen rekening.

" Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen en verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen van en in alle vennootschappen en ondernemingen die actief zijn in de vastgoedsector,

" Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementsadvies, het voeren van marketingcampagnes en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders en/of bestuurders, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doe!, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend,

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen."

De buitengewone vergadering beslist artikel 10 der statuten in verband met de overdracht van aandelen, te vervangen.

De vergadering beslist met ingang op heden een einde te stellen aan het mandaat van de statutaire zaakvoerder, mevrouw Christine Esther Marguerite STADIUS, wonende te 9920 Lovendegem, Resedastraat 2 ( nationaal nummer 68.04.16-040.63).

Er wordt kwijting verleend over haar mandaat.

De vergadering beslist artikel 12 paragraaf 2 van de bestaande statuten te schrappen.

Behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering van Aandeelhouders met unanimiteit van stemmen, zal het bestuur van de vennootschap waargenomen worden door maximaal 2 (twee) zaakvoerders.

De verschillende Klassen van Aandeelhouders zullen elk het recht hebben om kandidaten voor te dragen voor benoeming in telkens 1 (één) mandaat als zaakvoerder van de vennootschap, als volgt:

de (gezamenlijke meerderheid van de) Klasse A Aandeelhouder(s) zal het recht hebben tot voordracht van kandidaten voor benoeming in 1 (één) mandaat ais zaakvoerder (de "Klasse A Zaakvoerder");

de (gezamenlijke meerderheid van de) Klasse B Aandeelhouder(s) zal het recht hebben tot voordracht van kandidaten voor benoeming in 1 (één) mandaat als zaakvoerder (de "Klasse B Zaakvoerder").

Bij vacature van een mandaat van zaakvoerder komt het recht om kandidaten voor te dragen toe aan de Aandeelhouder op wiens voordracht de te vervangen zaakvoerder werd benoemd.

ledere zaakvoerder kan individueel alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van (i) die handelingen waarvoor krachtens de statuten van de vennootschap of het Wetboek van Vennootschappen enkel de algemene vergadering bevoegd is en (ii) volgende beslissingen die slechts geldig zullen kunnen worden genomen mits voorafgaand akkoord van de Klasse B Aandeelhouder(s):

f het goedkeuren van het jaarlijks budget en business plan en elke afwijking daarop of

wijziging daaraan met 10% of meer en/of met een impact van 20,000 EUR of meer;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

ail het opstarten, aangaan van of participeren in nieuwe projecten, andere dan het Project Warneford en/of het opstarten van (nieuwe) activiteiten binnen de vennootschap;

(iii) het oprichten en/of sluiten van filialen en/of dochterondernemingen, (nieuwe) exploitatiezetels of bijkantoren;

(iv) de aankoop van of inschrijving op aandelen of andere effecten in vennootschappen (of andere entiteiten); de aankoop van een onderneming/handelszaak/ handelsfonds, een algemeenheid van goederen of bedrijfstak;

(y) de overdracht, inclusief inbreng, van aandelen of andere effecten in vennootschappen (of andere entiteiten); overdracht van een onderneming/ handelszaak/handelsfonds, algemeenheid van goederen of bedrijfstak; het aangaan en beëindigen van joint-ventures;

(vi) aankoop en verkoop van onroerende goederen;

le aankoop en verkoop van immateriële vaste activa;

iel de verkoop, vervreemding of algemeen overdracht van enig actief van de

vennootschap met een waarde van 20.000 EUR of meer;

(ix) het doen van investeringen of het doorvoeren van desinvesteringen waarvan de waarde meer dan 20.000 EUR bedraagt per (des)investering of reeks van (des)investeringen;

(x) het aangaan (inclusief hernieuwen), verstrekken, toekennen, wijzigen of beëindigen van financieringen, leningen, kredieten of voorschotten die een bedrag van 20.000 EUR overschrijden;

Leil het toestaan/vestigen (inclusief hernieuwen), wijzigen of beëindingen van enige zekerheid in de meest ruime zin waaronder hypotheek, pand, garantiestelling, borgtocht, ... ;

MI het aangaan (inclusief hernieuwen), wjizigen of beëindigen van raamcontracten, (een reeks van) overeenkomsten of verbintenissen, transacties of engagementen met een waarde of impact van meer dan 20.000 EUR of die een duurtijd van 9 (één) jaar overschrijden en/of niet kunnen befndigd worden dan met inachtneming van een opzegtermijn van meer dan 3 (drie) maanden;

het aangaan (inclusief hernieuwen), wjizigen of beëindigen van raamcontracten, (een reeks van) overeenkomsten of verbintenissen, transacties of engagementen met architecten of (vastgoed)makelaars;

aanwerving/aanstelling en ontslag, alsook vaststelling van de contractvocrwaarden (inclusief vergoeding) van enig personeelslid of zelfstandige dienstverlener;

&i het aangaan, (inclusief hernieuwen), wijzigen en/of beëindigen van enige verzekeringspolis binnen de vennootschap en het wijzigen van het verzekeringsbeleid binnen de vennootschap;

enige beslissing met betrekking tot de uitvoering van stemrechten verbonden aan enige door de vennootschap aangehouden participatie;

il aanvraag, wijziging, intrekking en in het algemeen elke (materiële) beslissing met betrekking tot vergunningen;

veiil elke (materiële) beslissing met betrekking tot de uitvoering van bodemonderzoeken en sanering (in de meest ruime zin) waarbij de vennootschap op enigerlei wijze betrokken is (inlcusief door het loutere feit dat haar terreinen daarvan het voorwerp uitmaken),;

enige beslissing met betrekking tot de inkoop van eigen aandelen;

MI enige beslissing m.b.t de uitgifte van (gewone of converteerbare) obligaties;

S>.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

het afsluiten van enige overeenkomst of akkoord met enige overheidsinstantie, waaronder de fiscale administratie;

.(xxll). de vaststelling en de wijziging van de waarderingsregels en meer in het algemeen, enige wijziging in de door de vennootschap toegepaste boekhoudkundige principes;

Lue enige beslissing in het kader waarvan enige zaakvoerder een belangenconflict heeft in de zin van artikel 259 W. Venn.;

(xxiv) het goedkeuren van enige afbetalingsregeling ten aanzien van enige schuldeiser van de vennootschap; het opstarten van een procedure onder de Wet Continuïteit Ondernemingen en elke materiële beslissing in dat verband;

tuai het instellen en voeren van gerechtelijke, administratiefrechtelijke of arbitrale procedures (als eiser of als verweerder), het afsluiten van enige minnelijke regeling met een waarde van meer dan 20.000 EUR;

(voorstel tot) fusie of splitsing,

(xxvii) het opschorten of stopzetten van enig vastgoedproject binnen de vennnootschap of waarin de vennootschap betrokken is/participeert en meer algemeen het opschorten of stopzetten van (onderdelen van) de door de vennootschap gevoerde activiteiten of substantiële wijziging daarvan;

jxxvii , elke beslissing in verband met een vrijwillige liquidatie of ontbinding van de vennootschap;

fxxix) het verlenen van enige volmacht m.b.t. de hierboven bedoelde zaken.

De zaakvoerders zijn elk individueel bevoegd om de Vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De mandaten als zaakvoerder worden onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, genomen met unanimiteit van stemmen."

De vergadering beslist te benoemen als nieuwe zaakvoerder, de heer Patrick Persoons, voornoemd, voor onbepaalde duur.

De vergadering beslist om het huidig boekjaar te verlengen, zodat dit zal eindigen op 30 september 2014.

De algemene vergadering beslist om de looptijd van het boekjaar te wijzigen zodat dit voortaan zal lopen van 1 oktober tot 30 september van ieder jaar.

De algemene vergadering beslist derhalve artikel 20 van de statuten te vervangen door volgende tekst.

"Het boekjaar gaat in op 1 oktober van elk jaar en eindigt op 30 september van ieder daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de geschriften afgesloten en wordt de

inventaris opgemaakt, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen."

De algemene vergadering beslist, tengevolge van voorgaande beslissing, de jaarvergadering te verplaatsen naar de derde vrijdag van de maand maart om 19 uur.

De buitengewone algemene vergadering beslist artikel 23 te vervangen om deze in overeenstemming te brengen met de gewijzigde wetgeving inzake de vereffening van de vennootschappen.

De buitengewone algemene vergadering beslist artikel 7, 14 en 32 van de statuten te schrappen. De algemene vergadering beslist het artikel 19 van de statuten te vervangen.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor "Het accountantskantoor Soenen en Partners" met zetel te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 36, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Kruispuntbank voor Ondernemingen via het Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

De buitengewone algemene vergadering beslist de statuten te coördineren.

a

Luik B - Vervolg

Voor Ontledend Uittreksel Maarten Duytschaever, notaris. Tegelijk hiermee neergelegd -uitgifte akte statutenwijziging -volmacht

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-Sthouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 17.07.2013 13317-0152-015
24/12/2012
ÿþMIXT Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fes'

IN~~V~I~II~I~I I~~IVNMI

22069

Ondernemïngsnr : 0863.388.585

Benaming

(voluit) : BRASSERIE STADIUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Resedastraat 2 - 9920 Lovendegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit het verslag van de zaakvoerder dd 10/12/2012 dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt verplaatst vanaf 10/12/2012 naar : 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan 36. Goedgekeurd in hot verslag van de zaakvoerder dd 10/12/2012.

STADIUS Christine

Zaakvoerder

11/10/2012
ÿþMod warcc 1 t.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Q 2 OKT. 2812

R1_,cl;yy~~ ~i~3 t i{. VAN

KOOPH:InI~~, TE GENT

11 111011111111111

*12168145*

Ondernemingsar : 0863.388.585

Benaming

(voluit) : BRASSERIE STADIUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Resedastraat 2 - 9920 Lovendegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONBEZOLDIGD MANDAAT

Er blijkt uit het verslag van de zaakvoerder dd. 30/09/2012 dat er werd beslist dat het mandaat van mevrouw Stadius Christine onbezoldigd is en dit vanaf 30/09/2012.

Goedgekeurd in het verslag van de zaakvoerder gehouden op 30/09/2012.

STADIUS Christine

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik 3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/07/2012
ÿþVoor-

behoudet

aan het

Belgisch

Staatsbla

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

21 JULI 2012

KOOPHANDEL AN

TEENT

111111,1111!M111111.11jili1j1111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0863.388.585

j;

Benaming (voluit) : BRASSERIE STADIUS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Drabstraat 36

9000 Gent

Onderwerp akte :WIJZIGING ZETEL - WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING STATUTEN

j Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten;

;i vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRASSERIE STADIUS", met zetel te 9000 Gent, i ü Drabstraat 36 (opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jan Myncke te Gent van 9 februari;

2004), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester Jan Bael, geassocieerd notaris met zetel; van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkter aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael-De Brauwere" te Gent op achttien juni tweeduizend en twaalf,;

hetgeen volgt: ,

ii - De vergadering heeft beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar volgend adres:;

9920 Lovendegem, Resedastraat 2. r

;: - De vergadering heeft beslist om de eerste zin van artikel 3 van de bestaande tekst van de

statuten te vervangen door de volgende tekst:

r, "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9920 Lovendegem, Resedastraat 2." :

f; - De vergadering heeft beslist het boekjaar van de vennootschap te wijzigen, zodat voortaan hete

,: maatschappelijk boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december;

jr van hetzelfde jaar. r

j - De vergadering heeft beslist om de eerste zin van artikel 20 van de bestaande tekst van de;

rj statuten te vervangen door de volgende tekst: ,

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december; i: van hetzelfde jaar."

;r - De vergadering heeft beslist dat het lopende boekjaar, aangevangen op één juli tweeduizend enr

ii elf, zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf,

- De vergadering heeft beslist dat in de toekomst de jaarlijkse algemene vergadering zal wordenr

ii gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om tien uur, r

ii - De vergadering heeft beslist de eerste zin van artikel 15 van de bestaande tekst van de statuten;

r te vervangen door volgende tekst: j

"De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om; tien uur."

il - De vergadering heeft beslist dat de eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering zal worden;

il gehouden op de derde vrijdag van de maand juni in het jaar tweeduizend dertien,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL j

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met

rj de inhoud van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

ii Geassocieerd notaris Jan Beel

:j Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 18/06/2012;

2, Coürdinatie van de statuten van 19/06/2012,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 16.12.2011, NGL 03.02.2012 12026-0561-016
29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.12.2010, NGL 20.12.2010 10640-0367-016
08/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.12.2009, NGL 24.12.2009 09909-0254-016
30/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 22.12.2008 08868-0381-016
16/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.12.2007, NGL 09.01.2008 08008-0392-016
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 15.12.2006, NGL 11.01.2007 07014-0844-016
16/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 16.12.2005, NGL 10.01.2006 06010-2687-016

Coordonnées
BRASSERIE STADIUS

Adresse
BRON DE GIEYLAAN 36 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande