BRAZO VLEESWAREN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BRAZO VLEESWAREN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.358.204

Publication

08/12/2011
ÿþ Mud Word 11.1

7-77;77--;:-711

S ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac











*11184768

t~.~IFFIt=

VAN I(O:~_3,--!F,ZDtrf.24_

2 0. 11, 7011

D E Neffife) ONDE

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

'8'- . ISZ. 12oLl

Brazo Vleeswaren

VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA KALKENDORP 55, 9270 LAARNE (KALKEN)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : OPRICHTING VAN EEN VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Er wordt opgericht, bij onderhandse akte, tussen :

1)BRACKE Hugo, Kalkendorp 55, 9270 Laarne (Kalken)

2)FRUYTHOF Krista, Kalkendorp 55, 9270 Laarne (Kalken

Een vennootschap onder firma met de maatschappelijke naam :

Brazo Vleeswaren

Art. 1 : doel van de vennootschap

De vennootschap heeft tot doel :

De verwerking en conservering van vlees en vervaardiging van vleesproducten en andere voedingsmiddelen. Alle handelingen als traiteur.

De groot- en kleinhandel in vlees en vleeswaren, bereide vleeswaren, dranken, vleescon-

serven en zuivelproducten.

Deze opsomming is niet beperkend. Zij kan andere producten aanbieden die het vocrwerp uitmaken van de verlenging, verbetering of de aanpassing van dit doel.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle handelingen, roerende en onroerende verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving of om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare.

Art. 2 : Vorm, maatschappelijke naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma.

Maatschappelijke naam : Brazo Vleeswaren

De vennootschap heeft geen andere maatschappelijke naam dan die welke hiervoor vermeld werd.

Art. 3 : Zetel

De zetel is gevestigd : Kalkendorp 55, 9270 Laarne (Kalken)

Art. 4 : Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, die een aanvang neemt op 25/11/2011 Alle verrichtingen gebeurd tussen die datum en de datum van oprichting worden geacht door de vennootschap te zijn uitgeoefend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Art. 5 : Maatschappelijk kapitaal en inbrengen

Maatschappelijk kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 100 (honderd) euro, volledig volstort,

vertegenwoordigd door 10 aandelen van 10 euro.

Het wordt onderschreven als volgt :

De heer Bracke Hugo, ten belope van 90 euro, wat 9 aandelen vertegenwoordigt. Mevrouw Fruythof Krista , ten belope van 10 euro, wat 1 aandeel vertegenwoordigt.

Vaststelling van de volstorting :

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven geheel volstort zijn.

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen zijn voor overdracht vatbaar mits éénpang akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

De ovememer van de aandelen wordt titularis ten overstaan van de vennootschap van de rechten en de plichten die eraan verbonden zijn.

Wanneer een vennoot uittreedt of overlijdt binnen een termijn die korter is dan drie jaar te rekenen van zijn invennootschapstreding, zal de vennoot of zijn rechthebbenden enkel recht hebben op hun inbreng in de vennootschap.

Art. 6 : Wijziging in het kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd of verminderd worden, in één of meerdere keren, mits éénpang

akkoord van alle vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Art. 7 : Aansprakelijkheid van de vennoten

Te rekenen vanaf de datum van oprichting, zijn de vennoten tegenover derden persoonlijk en hoofdelijk gehouden tot het maatschappelijk passief

Art. 8 : Aantal, toelating, uittreding en overlijden van de vennoten

Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

De eventuele toelating van een nieuwe vennoot kan beslist worden bij éénparigheid van stemmen van de vennoten, verenigd in algemene vergadering.

Deze beslissing zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De nieuw vennoot zal slechts over rechten en plichten ten aanzien van de vennootschap beschikken vanaf zijn intrede in de vennootschap.

Hij zal tegenover derden gehouden zijn tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn na de publicatie van zijn toetreding.

Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere vennoten, mits een opzegging van zes maanden. Deze zal bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de vennootschap en van elk van de andere vennoten.

De eventuele uittreding van een vennoot zal slechts uitwerking hebben, zowel ten overstaan van de vennootschap als ten overstaan van derden, vanaf de vijftiende dag die volgt op de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de wijzigingen van de statuten en de overdracht van zijn aandelen.

De vennoot die ophoudt deel uit te maken van de vennootschap blijft onder meer gehouden tot de maatschappelijke schulden die ontstaan zijn voor de vijftiende dag volgend op de publicatie van zijn vertrek.

~'

.ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Art. 9 : Bevoegdheden van de vennoten

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één of meer onder hen, die de zaakvoerders worden van de vennootschap.

De vennoten, niet-zaakvoerders, hebben evenwel het recht om, samen of individueel, daden van controle en toezicht te stellen, onder meer voor wat betreft de jaarrekeningen en de maatschappelijke bescheiden.

Art. 10 : Aanduiding en herroeping van de zaakvoerder

De heer Bracke Hugo, voornoemd wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder is in principe onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige redenen.

In geval van herroeping van de zaakvoerder bij gerechtelijke beslissing die in kracht van gewijsde is getreden, verliest deze automatisch zijn/haar hoedanigheid van vennoot van de vennootschap.

In geval van ontslag, herroeping of overtijden van de vennoot-zaakvoerder, zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering overgaan tot de aanduiding, bij éénparigheid, van een nieuwe zaakvoerder, door middel van een wijziging van de statuten, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd. De jaarvergadering kan echter beslissen ten laste van de resultatenrekening bepaalde vergoedingen toe te kennen aan de zaakvoerders.

Art. 11 : Tijdelijke aanduiding van een niet-statutaire-zaakvoerder

Ingeval de statutaire zaakvoerders tijdelijk verhinderd zijn hun functies uit te oefenen, zullen de vennoten , verenigd in algemene vergadering , bij éénparigheid, aan één onder hen alle beheersbevoegdheden delegeren voor een periode van maximum twee jaar.

In geval de onbekwaamheid van één van de vennoten-zaakvoerders zich uitstrekt over een periode van meer dan twee jaar, zal hij ertoe gehouden zijn , zijn aandelen over te dragen

Art. 12 : Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt belast met het bestuur van de vennootschap, met uitsluiting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij mag zonder dat deze opsomming limitatief is, personeel aanwerven en afdanken, materieel aankopen, de schuldvorderingen innen, handelseffecten aanvaarden, elke verzekeringspolis tekenen, rechtsvorderingen instellen enz...

De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten.

Hij mag evenwel, op zijn eigen verantwoordelijkheid en buiten het geval van in art. 11, de maatschappelijke handtekening delegeren aan één of meerdere vennoten of niet-vennoten.

Art. 13 : Bezoldiging van de vennoten

Elke vennoot heeft het recht op een bezoldiging waarvan het bedrag en de wijze van betaling zullen bepaald worden door de vennoten verenigd in algemene vergadering. De bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene onkosten.

Art. 14 : Jaarrekeningen van de vennootschap en jaarvergaderingen

De vennootschap is ertoe gehouden. een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de wetten op de handelsvennootschappen.

De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 31 december afgesloten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders maken de inventaris, de balans en de resultatenrekening op. De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering op 31 mei van het jaar dat volgt op de afsluiting van het boekjaar.

Voor het opmaken van de jaarrekeningen, begint het boekjaar op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal de periode omvatten van 25/11/2011 tot 31/12/2012.

Art. 15 : Verdeling van de resultaten van de vennootschap

Het batig saldo van de jaarrekening, maakt de netto winst uit van de vennootschap.

De vennoten, verenigd in algemene vergadering op 31 mei van elk jaar, zullen bij éénparigheid van stemmen beslissen over de bestemming van het resultaat, rekening houdend met huidige en toekomstige bepalingen van de wetten op de handelsvennootschappen.

Art. 16 : Ontbinding van de vennootschap.

De vennootschap wordt van rechtswege ontbonden, in geval van beëindiging, om welke reden ook, van het maatschappelijk doel.

Het overlijden, de onbekwaamheid of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee.

Art. 17 : Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van één of meer vennoten, aangeduid door de vennoten, verenigd in algemene vergadering overeenkomstig de wetten op de handelsvennootschappen.

Art. 18 : Diversen

Alles wat niet voorzien is in onderhavige statuten, wordt geregeld door de wetten op de handelsvennootschappen.

De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel van de onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Gedaan te Laarne (Kalken) op 23/11/2011 in vier exemplaren waarvan elke vennoot erkent er één ontvangen te hebben, één voor de accountant en één bijkomend exemplaar voor diverse doeleinden.

De vennoten

BRACKE HUGO FRUYTHOF KRISTA

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbtad

Op de laatste blz. van duik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRAZO VLEESWAREN

Adresse
KALKENDORP 55 9270 LAARNE

Code postal : 9270
Localité : Kalken
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande