BRE INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRE INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.701.862

Publication

09/07/2014
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t huit iii itiil t lii titI 1111111 til lit tilt tilt

*14132661*

Gent

Afdeling Oudenaarde

3 0 JUNI 2014

Griffie

Oncfememingsnr : 0539701862

Benaming

(voluit): BRE invest

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9620 Zottegem, Firmin Bogaertstraat 14

Onderwery akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris plaatsvervanger Caroline Vanlerberghe te Roeselare (Beveren) op 18 juni 2014, nog niet geregistreerd BLIJKT dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRE invest", met een maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 Eur), verdeeld in duizend (1000) gelijke aandelen zonder nominale waarde die elk één / duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen en waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9620 Zottegem, Firmin Bogaertstraat 14, opgericht bij akte, verleden voor Eric Goedertier notaris te Zottegem, vervangende zijn ambtgenoot Kristof Berlengé, geassocieerd notaris te Zottegem op 26 september 2013, bekendgemaakt ln de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 8 oktober 2013 onder nummer 13152610 en waarvan de statuten sindsdien niet meer gewijzigd werden, nadat de Voorzitter de redenen doet kennen die aan de op de agenda voorkomende voorstellen ten gronde liggen, achtereenvolgens de volgende beslissingen neemt.

LEZING  BESPREKING,

De Voorzitter, na lezing van het verslag van het bestuursorgaan, gedagtekend op 16 juni 2014, dat een

omstandige verantwoording geeft van het op het eerste agendapunt voorkomende voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap, en van de hij dit verslag gevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 5 mei 2014, doet de redenen kennen die aan de op de agenda voorkomende voorstellen ten gronde liggen, waarna de vergadering achtereenvolgens de volgende beslissingen neemt.

EERSTE BESLISS1NG.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, na lezing, het verslag van het bestuursorgaan, gedagtekend op 16 juni 2014, dat een omstandige verantwoording geeft van het in het eerste agendapunt voorkomende voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap, en de bij dit verslag gevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 5 mei 2014 goed te keuren.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het doel van de vennootschap te wijzigen, zoals hiervoor voorgesteld, en de tekst van artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst voorafgegaan door de woorden "De vennootschap heeft tot doel".

I. Specifieke activiteiten

A/ Het verzorgen van nationaal personenvervoer en zowel langs land, zee- en luchtwegen. Het binnenlands personenvervoer, zowel individuelen als groepen, tegen vergoeding bepaald per rit, per persoon, forfaitair of hoe dan ook, met aile soort wagens of cars.

B/ De organisatie van ziekenvervoer, transport van zieken, gewonden of gehandicapten door middel van speciaal daartoe uitgeruste vervoermiddelen en alle daarmee verband houdende handelingen.

Cl Het uitbaten van een transportbedrijf, het vervoer over de weg en transport te land, ter zee en in de lucht, het laden en lossen, het opslaan (depot), bewaren en het doorvoeren van allerhande koopwaar in het binnenland en in het buitenland. Dit zowel voor eigen rekening als vo or rekening van derden. Verkoop en aankoop van rollend materieel, alsmede de depannage van vrachtwagens, opleggers, bussen, enzovoort, alsmede de herstelling en het onderhoud hiervan en de constructie van alle opbouw. Zij mag zowel voor eigen rekening als voor derden alle verrichtingen doen die van aard zouden zijn de verwezenlijking en de uitbreiding van haar doel te vergemakkelijken.

D/ De verhuur van wagens met of zonder chauffeur alsook het vervoer van personen als taxibedrijf, het financieren van en participeren in bedrijven met dezelfde activiteit,

Op de laatste blz van Luik, B vernielden Recto Naam en hoodanigheld van de instrumenterende.notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

E/ liet organiseren van uitzonderlijke transporten omvattende de voorafgaandelijke studie en de begeleiding van uitzonderlijke transporten.

FI Het opzetten van een koerierdienst, omvattende het verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de nationale posterijen. Er kan gebruik gemaakt worden van één of meer takken van vervoer en de activiteit kan worden uitgevoerd met eigen vervoermiddelen of met het openbaar vervoer.

G/ Het inrichten van standen op georganiseerde beurzen, ook in de groot-industrie. Deze organisatie en coördinatie omvat zowel de oprichting, inrichting, en afbraak der standen en het ter beschikking stellen van werkkrachten.

H/ De vennootschap staat ook in voor de aankoop, verkoop, verhuring van materiaal dienstig voor de opbouw en inrichting van beursstanden

1/ Het verzorgen van verhuisdiensten zoals de verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken.

II De verhuur van vrachtwagens en personenauto's met of zonder chauffeur.

K/ Het goederen- en personenvervoer met door dieren getrokken voertuigen.

LI De activiteiten van vervoercommissionairs die contracten voor het vervoer van goederen afsluiten in eigen naam maar het vervoer zelf door derden laten uitvoeren.

II.Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiale operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C! Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciale of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en. financiën, verkoop, productie en algemeen. bestuur.

D/ Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren voor ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen. Het waarnemen van opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies,

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriale duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices,

G/ De aan-en verkoop, in-en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel. De verhandeling en behandeling van goederen in de grootindustrie en het beschikbaar stellen van personeel daarvoor, Het optreden als tussenpersoon op het gebied van vervoer, zoals ondermeer: Het expeditiekantoor; Bevrachting; vervoersbemiddeling.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I/ Werkzaamheden als reclame-agentschap, onder andere trede-marketing.

.1/ Het verlenen van diensten van consultancy, advies, hulp- en beheersbijstand, met het oog op de bevordering van de organisatie, de communicatie, de rentabiliteit, de commerciale strategie, de financiën, de productie, de marketing en in het algemeen het management van de opdrachtgevers..

De assistentie van de leiding op het administratief, commercieel en financieel vlak en de uitvoering van alle speciale opdrachten, meer bepaald van commerciale en financieringsstudies en interimmanagement. III.Beheer van een eigen. roerend en onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. ni,Bijzondere bepalingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doei verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet"

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot wijziging van de maatschappelijke benaming van "ERE invest" naar "M.C.L.D." en aanpassing van artikel 1 van de statuten aan deze wijziging van maatschappelijke benaming zodat zelfde artikel voortaan zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "M.C.L.D. ".

MERDE BESLISSING.

De vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen de beslissing van de zaakvoerder de dato 16 juni 2014 tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van 9620 Zottegem, Firmin Bogaertstraat 14 naar 8830 Hooglede  Gits, Onledestraat 2a en tot aanpassing van artikel 2 van de statuten als volgt "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8830 Hooglede  Gits, Onledestraat 2a.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan , mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuurorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten."

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot verhoging van het kapitaal met HONDERD VIJF EN TWINTIG DUIZEND EURO (125.000 Eur) om het maatschappelijke kapitaal te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 Eur) op HONDERD DRIE EN VEERTIG DUIZEND ZESHONDERD EURO (143.600 Eur)

Dit gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen en wordt gerealiseerd door inbreng van gelden door de Heer Bart Demeestere en mevrouw Marie  Christine Lannoy.

INSCHRIJVING

En terstond wordt er met het akkoord van de aandeelhouders, op deze kapitaalsverhoging van HONDERD VIJF EN TWINTIG DUIZEND EURO (125.000 Mu), ingeschreven als volgt:

1.door inbreng in geld door mevrouw Marie Christine L. LANNOY voornoemd ten belope van twee en zestig duizend vijfhonderd euro (62.500 Eur)

De heer Bart Demeestere verklaart afstand te doen van zijn voorkeurrecht naar aanleiding van voomoemde kapitaaIsverhoging.

Mevrouw Marie Christine Lannoy verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door haar thans werd ingeschreven volledig volstort is met eigen gelden die haar toebehoorden van voor haar huwelijk met de heer Bart Demeestere, hetgeen de heer Bart Demeestere alhier bevestigt.

Zij verklaart dat deze inbreng in geld voorafgaandelijk aan onderhavige kapitaalverhoging, gedeponeerd geworden is op een bijzondere rekening bij BNP PARIBAS FORTIS zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 14 juni 2014 afgeleverd attest.

Dit wordt door de instrumenterende notaris, aan wie dit attest werd voorgelegd, bevestigd.

2.door inbreng in geld door de heer DEMEESTERE Bart voornoemd van twee en zestig duizend vijfhonderd euro (62.500 Eur).

Mevrouw Marie Christine Lannoy verklaart afstand te doen van zijn voorkeurrecht naar aanleiding van voomoemde kapitaalsverhoging. De heer Bart Demeestere verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem thans werd ingeschreven volledig volstort is met eigen gelden die hem toebehoorden van voor zijn huwelijk met mevrouw Marie  Christine Lannoy, hetgeen mevrouw Marie Christine Lannoy alhier bevestigt. Hij verklaart dat deze inbreng in geld voorafgaandelijk aan onderhavige kapitaalverhoging, gedeponeerd geworden is op een bijzondere rekening bij BNP PARIBAS FORTIS zoals blijkt nit het door voormelde financiële instelling op 14 juni 2014 afgeleverd attest.

Dit wordt door de instrumenterende notaris, aan wie dit attest werd voorgelegd, bevestigd.

ZESDE BESLISSING.

r

50

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verga-cleringbe-slist-met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan voors-Cfl-reVen kapitaalverhoging en aldus de tekst van artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD DRIE EN VEERTIG DUIZEND ZESHONDERD EURO ' (143.600 Eur), Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizendste (1/L000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen"

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 5 mei 2014 het ontslag van de heer Frederik Berlengé als niet statutaire zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 5 mei 2014 en tot benoeming van de heer Bart Demeestere tot niet  statutaire zaakvoerder met ingang vanaf 5 mei 2014. Voor zoveel als nodig bevestigt de heer Bart Demeestere alhier zijn benoeming tot niet  statutaire zaakvoeder.

Vervolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen tot benoeming van mevrouw Marie Christine Lannoy tot plaatsvervangend zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 5 mei 2014, Zij zal dit mandaat kunnen uitoefenen indien één of meerdere zaakvoerders in de onmogelijkheid verkeren om hun functie van zaakvoerder uit te oefenen. Ingeval van overlijden van alle zaakvoerders zal zij van rechtswege de functie van zaakvoerder op zich nemen tot op het ogenblik dat de algemene vergadering een nieuwe zaakvoerder heeft aangesteld. Zij aanvaardt dit mandaat. Zij verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris en de medewerkers van haar notariskantoor alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te tekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier ter inlassing in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Caroline Vanlerberghe

Notaris plaatsvervanger te Roeselare-Beveren

Tegelijk hiermee neergelegd ;

- expeditie van de akte houdende Wijziging van de statuten;

- aanwezigheidslijst;

- verslag van de zaakvoerder;

- staat van actief en passief

gecoordineerde statuten;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.... _ _

Op de laatste blz. van UA B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, netzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en-handtekening

08/10/2013
ÿþlii

mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1IIjI3 ~2610*i loin iiii IV Oudenaarde

1 2 7 SEP. 2013

Griffie







!

"

Ondernemingsnr ; O S ) . 1-0-4 .$C3 L

II

Benaming (voluit) : BRE invest

(verkort) :

I; Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Firmin Bogaertstraat 14

;! 9620 Zottegem

Onderwerp akte :Oprichting

ilEr blijkt uit een akte verleden voor Meester Eric Goedertier, notaris te Zottegem, vervangende zijn ambtsgenoot,i Meester Kristof Berlengé, Geassocieerde Notaris te Zottegem, wettelijk belet op 26 september 2013 dat

,! 1) De Heer BERLENGE Frederik Paul Ann, geboren te Zottegem op 16 augustus 1980, ongehuwd, wonende: : te 9620 Zottegem, Firmin Bogaertstraat 14.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RAJA INVEST, met maatschappelijke zetel te`

î? 9620 Zottegem, Firmin Bogaertstraat 14.

R, STW 8E0847.203.146 RPR Oudenaarde !

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam « BRE invest » opgericht hebben.

Zetel ;

I; De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9620 Zottegem, Firmin Bogaertstraat 14 ;

I! Doel

ii De vennootschap heeft tot doel :

3; - Het beheer van onroerend of roerend vermogen, het aankopen, verhuren, uitbaten van onroerende goederen 1! alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn; de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

1 - Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer! !I erfpacht- opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en!

verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen! !! verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de! !I aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende! II goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van: I! aard zijn de opbrengst van de roerende goederen en onroerende goederen te bevorderen, kortom alle!

onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin en van welke aard ook;

- Alle activiteiten van vastgoedmakelaar, waaronder onder meer maar niet uitsluitend begrepen: de bemiddeling! 11 bij de aankoop en verhuur van onroerende goederen of rechten en handelsfondsen; het schatten en evalueren: iI van onroerende goederen of onroerende rechten; het beheer van onroerende goederen of onroerende rechten,!

dit zowel van residentiële gebouwen als van overige onroerende goederen, met inbegrip van het waarnemen;

j, van het syndicus-schap van onroerende goederen in mede-eigendom. !

j, - Projectmanagement en projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat zoals de promotie, realisatie,: 's, verkoop en commercialisatie van projecten, omvatténde onder meer maar niet uitsluitend het begeleiden van! I, bouwprojecten, het uitvoeren van projectopvolging, toezicht, werfcontroles en expertises, kostencalculaties en! i: budgetbeheer, de coördinatie van de bouwwerken en de controle daarop tijdens en nadien alsook de algemene;

cobrdinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf in het algemeen en in het bijzonder de werkzaamheden die!

betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van bouwvoltooiingswerken door onderaannemers

het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer, het i; onderhandelen met en het aanstellen van architecten, aannemers en andere betrokken personen, het optreden; ;; tegenover allerlei overheden en instanties voor vergunningen en andere administratieve procedures;

! - Het aan- en verkopen in het kader van een geregelde werkzaamheid als

beroepskoper en  verkoper van onroerende goederen;

!! - Het stellen van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden!

f

,! met, betrekking hebben op, of bevorderlijk zijn tot de verrichtingen van projectontwikkeling, makelaar in! onroerende goederen, syndicus en/of tussenpersoon inzake handel in onroerende goederen, zoals onder meer,; !: doch niet beperkt tot het stellen van alle verrichtingen van beheer, onderhoud, herstellingen en verzekering,; : alles in de ruimst mogelijke betekenis;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

w L

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

- Het aankopen, verkopen en verhuren van handelsfondsen;

- Het stellen van aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met, betrekking hebben op, of bevorderlijk zijn tot de verrichtingen van projectontwikkeling, makelaar in onroerende goederen, syndicus en/of tussenpersoon inzake handel in onroerende goederen, zoals onder meer, doch niet beperkt tot het stellen van alle verrichtingen van beheer, onderhoud, herstellingen en verzekering, alles in de ruimst mogelijke betekenis;

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, vastgoedmatige of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratieve en financiën, verkoop, software-ontwikkeling en algemeen bestuur.

De verrichtingen die door de wet voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en belegginsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

- Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheer van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

- Het toestaan van leningen aan vennootschappen, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen;

- Het waarnemen van alle bestuurs- en controle-opdrachten, het uitoefen van opdrachten en functies.

- Het uitbaten van horeca-activiteiten, zonder beperkingen erin begrepen drankgelegenheden, grote en kleine

restauratie, traiteur activiteiten, organisatie van evenementen van culturele, culinaire of sportieve aard.

- Het ontwikkelen en commercialiseren van IT concepten (websites, en dergelijke meer...),

- Het creëren, ontwikkelen en commercialiseren van nieuwe producten, services en ideeën.

- De vennootschap mag allerhandel roerende goederen aankopen, verkopen en/of verhuren

- Het verstrekken van advies, diensten en hulpmiddelen inzake organisatieontwikkeling, procesverbetering,

veranderingsbeheer en projectbeleid.

- Het verstrekken van adviezen aan bedrijven en overheidsdiensten op het gebied van bedrijfsstrategie,

management, commercieel marketingbeheer.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en

technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van

octrooien, patenten, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

- Het uitvoeren van allerhande studies, adviezen en onderzoeken; het verrichten van marktonderzoeken;

prospectie, marketing activiteiten en het voeren van publiciteit.

- Ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

- Het uitzenden van informatieve en/of publicitaire programma's via radio en andere media.

- Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters).

- Concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele consument te benaderen (direct

marketing) door middel van geadresseerde reclame (direct mailing), telefonische koopvoorstellen, enz.

- Verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit In de diverse media.

- Aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enz.

- Activiteiten van markt- en opinieonderzoekbureaus.

- Marketing in de breedste zin van het woord.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen,

groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten

toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit

zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd

euro (¬ 18.600,00)

Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/duizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt volledig in geld ingeschreven door:

- de Heer BERLENGÉ Frederik, ten belope van zestien duizend zevenhonderd veertig euro (¬ 16.740,00)

waarvoor hem negenhonderd (900) aandelen worden toegekend.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RAJA INVEST, ten belope van duizend

achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00) waarvoor haar honderd (100) aandelen worden toegekend.

totaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), hetzij de totaliteit van het kapitaal.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven volstort is voor,

als volgt:

- door de Heer BERLENGÉ Frederik, ten belope van negenduizend euro (¬ 9.000,00).

- door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RAJA INVEST, ten belope van duizend euro

(¬ 1.000,00).

Het kapitaal is aldus volgestort ten belope van tienduizend euro (¬ 10.000,00),

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag gelijk aan het voistort kapitaal.

Algemene vergadering





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e mod 11.1



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staats blad

De jaarvergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap op de tweede zaterdag van de" maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. Restuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

l3 estuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Eloekjaar

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk jaar.

Reserves en winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité, Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd

De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden.

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de in dit artikel omschreven voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

De voorzitter van de rechtbank wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek, Het eenzijdig verzoekschrift wordt ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



.,:7 c Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vijf werkdagen nadat het verzoekschrift is' ingediend. Bij gebreke van een uitspraak binnen deze termijn wordt de benoeming van de eerst aangewezen vereffenaar beschouwd als zijnde bevestigd dan wel gehomologeerd.

De vereffenaars vormen een college.

Een akte houdende benoeming van een vereffenaar, alsook een akte houdende de aanwijzing of de wijziging van de aanwijzing van de natuurlijke persoon die, ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, deze vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift wordt bijgevoegd van de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank, behoudens het geval er geen uitspraak is zoals hoger bedoeld.

In dat geval moet het bewijs geleverd worden door de vennootschap dat zij dit aangevraagd heeft. Voor deze akten begint de termijn van 15 dagen zoals bedoeld in artikel 68 pas te lopen vanaf de uitspraak van de voorzitter van de rechtbank of vanaf het verstrijken van de termijn van vijf werkdagen zoals hoger bedoeld. Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden :

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181;

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Verkrijging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbe-

paalde duur:

- de Meer BERLENGE Frederik, voornoemd;

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overname verbintenissen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren in dit kader, dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één augustus tweeduizend dertien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd..

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid teneinde hun aansprakelijkheid te beperken.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Eric Goedertier, notaris te Zottegem

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRE INVEST

Adresse
FIRMIN BOGAERTSTRAAT 14 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande