BREDEKOP WIND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BREDEKOP WIND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.246.841

Publication

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.11.2013, NGL 04.12.2013 13675-0326-018
16/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IUII .III III I III I

*12124848*

iu

SI

VAHAEKNKOÓ RECHTBANK

-5 Mi 24i2

DENDEFteeDE

..._..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr: Benaming 0896.246.841

(voluit) : BREDEKOP WIND

(verkort)

Rechtsvorm Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oude Dreef 13/A, 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERBRENGING ZETEL - UITBREIDING DOEL -- VERLENGING BOEKJAAR EN WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID -

VASTSTELLING STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door Notaris Wim Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren, op 29 juni 2012, dat de volgende beslissingen werden genomen:

1) Overbrenging van de zetel van de vennootschap van de huidige naar 9170 Sint-Gillis Waas, Samelstraat 211A.

2) Goedkeuring van het verslag van de raad van bestuur de dato 22 juni 2012.

3) Vervanging van het doel van de vennootschap door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel

Onderzoek naar de mogelijkheden voor elektriciteitsproductie in de regio Berlare, Laarne, Lokeren, Zele en Lochristi.

Informatie verstrekken over hernieuwbare energie.

Investeren in productie en uitbaten vooral van hemieuwbare energie zoals windenergieprojecten en andere. machines voor de productie, opslag en regeling van elektriciteit in de gemeenten Berlare, Laame, Lokeren, Zele en Lochristí. Productie en verkoop van elektriciteit. Handel in elektriciteit, groene stroom, groenestroomcertificaten en warmte.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheids-iverrichtin-gen, financiële en onroerende venichtin-gen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verve-'zen'lijking van haar doel recht-'streeks of onrecht-'streeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland; kortom zij mag alles doen wat dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bevorderen of ermee in verband staat.

Het voeren van mandaten in andere vennootschappen of verenigingen,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan."

4) Wijziging van het boekjaar van de vennootschap, zodat het boekjaar zal ingaan op één juli van elk jaar, om te eindigen op dertig juni van het volgend jaar. Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopend boekjaar begonnen op één januari 2012, afgesloten worden op 30 juni 2013.

5) Wijziging van de datum van de jaarvergadering zodat de jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand november om twintig uur.

6) Vaststelling dat de aandelen type A en type B van de CVBA een gelijke waarde hebben in het vermogen van de vennootschap en een gelijk deel in de winst en dat daaraan dezelfde rechten verbonden zijn.

Daar aan alle aandelen dezelfde rechten verbonden zijn, werd beslist om met het oog op de navolgende omzetting de categoriën van aandelen op te heffen, Deze beslissing werd genomen met unanimiteit binnen elke categorie van aandelen.

7) Goedkeuring van het verslag van de raad van bestuur de dato 22 juni 2012 betreffende de voorgenomen omzetting van de ven-mootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met aangehecht de staat van activa en pas-+siva afgesloten per 21 juni 2012.

8) Goedkeuring van het verslag betreffende de staat van activa en passiva afgesloten per 21 juni 2012, en de voorgenomen omzehting, opge-maakt door "Luc De Puysseleyr en C°", Burg. Venn. o.v.v, BVBA, kantoor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

houdend te 2070 Zwijndrecht, Verbrandendijk 39, en vertegenwoordigd door Luc De Puysseleyr, op 29 juni 2012, overeenkom-'stig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusie van dit verslag luidt als volgt:

"Ondergetekende, BVBA Luc De Puysseleyr en C°, bedrijfsrevisor te Zwijndrecht, verklaart inzake de hogervermelde verrichting van omzetting van de CVBA Bredekop Wind in BVBA overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen dat:

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 21/0612012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van 301.283,84 EUR is 45.816,16 EUR kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 347.100 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter informatie van de aandeelhouders en derden onontbeerlijk acht. Zwijndrecht, 29 juni 2012.

Luc De Puysseleyr en C°, burg. Venn. o.v.v. BVBA en vertegenwoordigd door (w.g.) Luc De Puysseleyr, bedrijfsrevisor."

9) Ontslag van de in functie zijnde bestuurders, zijnde de heer Eddy SCHUER, Mevrouw Katrien MOENS, en de CVBA FORTECH STUDIE, met het oog op de omzetting.

Hen werd kwijting gege-'ven, voor alle daden door deze ge-'steld in uitoefe-+ning van hun functie. Voor zoveel nodig zal deze kwijting bevestigd worden door de eerst'ovolgende jaarvergadering van de uit de omzet-'ting ontsta-me besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

10) De vergadering beslist met unanimiteit om de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bredekop Wind" om te zetten in een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waar-'bij de naam, de zetel, de duur en het doel van- de omgezette vennoot-+schap hetzelfde zullen zijn, Het geplaatst ka'pitaa! van de vennootschap is vast-'gesteld op driehonderd zevenenveertigduizend en honderd euro (347.100,00 ¬ ), vertegen-Iwoor-+digd door negenhonderd geheel volgestorte aandelen zoorder aanduiding van nomi-'nale waarde, met een frac-itiewaarde van elk één/negenhonderdste van het kapi-'taal.

Het kapitaal en de reserves blijven onaangetast zoals al de bestanddelen van het actief en passief, de waardevermeerderingen of -verminderingen en de afschrijvingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BREDEKOP WIND" zet de overeenkomsten, geschriften en de boek-'hou-'ding van de omgezette coöperatieve vennootschap met beperkte aan^sprakelijk-oheid verder.

Elke eigenaar van aandelen zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in ruil voor één aandeel van de omgezette coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

Alle verrichtingen gedaan sinds 21 juni 2012 wonden geacht gedaan te zijn voor reke-ning van de uit de omzetting ont-'stane besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De omzetting geschiedt op grond van;

artikel 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

artikel 121 van het wetboek der registratierechten

artikel 210 §1,3° van het wetboek van de inkom-'stenbelastin-'gen 1991.

Artikel 11 van het BTW-Wetboek.

11) Na afzonderlijke beraadslaging artikel per artikel, werden de statuten vastgesteld van de uit de omzetting-ontstane besloten vennootschap met beperkte-aansprakelijkheid "BREDEKOP WIND"," waarvan het uittreksel luidt als volgt:

"1. Naam en rechtsvorm: De vennootschap werd opgericht als coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bredekop Wind", bij akte verleden voor Notaris Wim Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren, op 28 februari 2008. Bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Wim Verstraeten te Vrasene, gemeente Beveren, op 29 juni 2012, werd de vennootschap omgezet in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

2. Zetel: 9170 Sint-Gillis Waas, Samelstraat 21/A.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel :

Onderzoek naar de mogelijkheden voor elektriciteitsproductie in de regio Beriare, Laarne, Lokeren, Zele en Lochristi.

Informatie verstrekken over hernieuwbare energie.

Investeren in productie en uitbaten vooral van hernieuwbare energie zoals windenergieprojecten en andere machines voor de productie, opslag en regeling van elektriciteit in de gemeenten Berlare, Laarne, Lokeren, Zele en Lochristi. Productie en verkoop van elektriciteit. Handel in elektriciteit, groene stroom, groenestroomcertificaten en warmte.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrich-+tingen, nijverheids-'verrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwe-ozen-+!ijking van haar doel recht-'streeks of onrecht-'streeks te bevorderen, dit zowel in België als in het

n

" ,b,

.1

.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor- PettRuden 'aan iet Belgisch Staatsblad

buitenland; kortom zij mag alles doen wat dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bevorderen of ermee in verband staat.

Het voeren van mandaten in andere vennootschappen of verenigingen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen daar haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

4. Kapitaal: Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt DRIEHONDERD EN ZEVENENVEERTIG DUIZEND HONDERD EURO (347.100,00 Euro). Het is verdeeld in negenhonderd gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/negenhonderdste van het kapitaal.

5. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van elk jaar en eindigt op dertig juni vanhet volgende jaar.

6. Jaarvergadering, stemuitoefening: Ieder jaar op de derde dinsdag van de maand november om twintig

uur,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering, die derhalve kan besluiten tot reserveren of tot al dan niet toekennen van inkomsten op het belegd kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien die hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

8. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten-.

De zaakvoerder is bevoegd aile handelingen van intern bestuur te verrichten nodig of dienstig ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Bijzondere volmachten. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht."

12) Aansluitend bij de omzetting, benoeming van zaakvoerders, benoeming commissaris.

a- Werd voor de eerste maal ais zaakvoerder be-'noemd, met de voormelde machten:

- De Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FORTECH STUDIE", gevestigd te 9170 Sint-Gillis Waas, Samelstraat 21/A, Rechtspersonenregister Dendermonde, met ondernemingsnummer 0478.683.023, hiervoor genoemd, hebbende als vaste vertegenwoordiger om te handelen in de BVBA Bredekop Wind, de heer Christiaan DERDE, wonend te 9170 Sint-Gillis Waas, Samelstraat 21.

b- Werd als commissaris benoemd:

-de BVBA Luc De Puysseleyr en C°, met kantoor te Zwijndrecht, Verbrandendijk 39, vertegenwoordigd door

de heer Luc De Puysseleyr, Bedrijfsrevisor.

VOOR. BEKNOPT UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd: Verstraeten & Roegiers

- afschrift op zegel Geassocieerde notarissen

- coordinatie der statuten Burg. venu. O.V.V. BVBA

- uittreksel op zegel Kerkstraa 78

- verslag raad van bestuur 9120 R SENEt(Beveren)

- verslag bedrijfsrevisor BTW BE 0843 049 269

Tel 03-750 97 50 - Fax 03-755 15 53

info©notarissenvrasene.be

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.04.2012, NGL 30.05.2012 12138-0362-008
27/03/2012
ÿþ Mad Word 11.1

H tif ~~il~`~ (. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.,_~

,4aoessis"

GRIFF! w

Vie

1 5 MR Ï 2012

~~ffié.~.';~ ._

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar: BE 0896 246 841

Benaming

(voluit) : Bredekop Wind

(verkort) :

Rechtsvorm : cvba

Zetel : Oude Dreef 13 A } D150

(volledig adres)

Onderwerp akte : aanstelling bestuurder

De raad van Bestuur van Bredekop Wind cvba heeft in de vergadering van 10 december 2010, Fortech Studie cuba, Samelstraat 21A - te 9170 Sint-Gillis-Waas aangesteld als gedelegeerd bestuurder, met als wettig vertegenwoordiger de heer Christiaan Derde bestuurder.

Eddy Schuer Katrien Moens

Op de laatste blz. van B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 04.07.2011 11259-0105-010
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.04.2010, NGL 21.04.2010 10096-0302-010
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 21.11.2016, NGL 28.11.2016 16687-0145-015

Coordonnées
BREDEKOP WIND

Adresse
SAMELSTRAAT 21A 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande