BREVIMMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BREVIMMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 449.173.742

Publication

21/05/2014
ÿþ~m

111J11)111,11311(11111

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

09 MEI 2014

Griffie

in

G}nde rnemingsn r : 0449,173.742

Benaming (voluit) : Brevimmo

(verkort) ;

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Neerrechemstraat 102

9770 Kruishouten

Onderwerp akte :NV: kapitaalswijziging

Wit een akte verleden voor notaris Liesbeth Matthys te Kruishoutem op 28 april 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen.

E=ERSTE BESLISSING:

Voorafgaandelijke lezing, onderzoek en toelichting van de verschillende verslagen. De voorzitter verklaart dat:" volgende verslagen/documenten werden opgemaakt in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door. inbreng in natura.

*het verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door CVBA Vander i]onckt-Roobrouck Christiaens Bedrijfsrevisoren te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39A, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, in datum van 24 april 2014 met betrekking tot de beschrijving van de inbreng In natura, de toegepast methoden van waardering en de vergoeding die als tegenprestatie voor de inbreng wordt verstrekt.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura in de naamloze vennootschap "BREVIMMO" bestaat uit de inbreng vang dividendvorderingen ten belope van 475.200,00 EUR door mevrouw Martine Roobrouck en de heer Rudy Van Thuyne, die zullen ontstaan na betaalbaarstelling van de per 18 april 2014 toegekende tussentijdse dividenduitkering.

Sij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

*de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren'; inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met in houding van een roerende voorheffing van 10%; *de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale eisen van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

*dat de voor de inbreng door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 19.168 nieuwe aandelen van de NV "BREVIMMO" zonder vermelding van nominale waarde voor de inbreng van deze schuldvorderingen.

De verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 602 van het Wetboek vans Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de, , rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare 24 april 2014

CVBA Vanderponckt-Roobrouck Christiaens Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Bart ROOBROUCK

' Bednjfsrevisot"

*het bijzonder verslag opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door het bestuursorgaan in datum van 28 april 2014, waarin het belang van de inbreng voor de vennootschap wordt uiteengezet, alsook over het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste bis. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor- d

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

= De notaris doet hier opmerken dat de termijn van vijftien dagen voorzien door artikel 533 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot het opmaken van voormelde verslagen, niet werd nageleefd en wijst de vergadering op de draagwijdte van artikel 64 van het Wetboek van Vennootschappen. De leden van de vergadering, verklaren daarover geen bezwaar te hebben en voldoende ingelicht te zijn geweest.

De 'vergadering stelt vast dat op geen enkel der voormelde verslagen opmerkingen werd gemaakt. De vergadering verklaart zich aan te sluiten bij de inhoud ervan.

De voorzitter en de notaris worden door de vergadering vrijgesteld om lezing te geven van voormelde verslagen, documenten waarvan alle aandeelhouders, verklaren kennis genomen te hebben om voorafgaandelijk dezer een afschrift te hebben ontvangen.

TWEEDE BESLISSING

Kaoitaalverhoginc(

In het kader van de globale kapitaalverhoging door inbreng in natura van het verkregen netto-dividend, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, beslist de vergadering om over te gaan tot een kapitaalverhoging van vierhonderd vijfenzeventigduizend tweehonderd euro nul cent (475.200,00 ¬ ) om het kapitaal te brengen van éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (61.973,38 ¬ ) op vijfhonderd zevenendertigduizend honderd drieënzeventig euro achtendertig cent (537.173,38

-Diensvolgens creatie van negentienduizend honderd achtenzestig (19.168) nieuwe aandelen op naam welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden.

-Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven op basis van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

-ieder aandeel dient volledig volgestort te worden. "

Verwezenlijking van gemelde kapitaalverhoging - volstorting - bestemming der inbreng

Op voormelde kapitaalverhoging wordt door de vennoten ingeschreven als volgt:

' *De heer VAN THUYNE Rudy Raphael Noël, geboren te Deinze op 21 december 1957, nationaal nummer ' 571221 15115, echtgenoot van mevrouw Roobrouck Martine, nagenoemd, wonende te Kruishoutem, Neerrechemstraat 102, verklaart een bedrag in te brengen van tweehonderd zevenendertigduizend zeshonderd euro nul cent (237.600,00 ¬ ) door middel van inbreng in natura van de schuld in rekening-courant, dividendschuldvordering, ontstaan ingevolge de uitkering van een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrek van de roerende voorheffing) aan de vennoten, voor heden, met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, dat zal dienen als kapitaalverhoging en bij het kapitaal zal worden geboekt.

*Mevrouw ROOBROUCK Martine Maria, geboren te Oudenaarde op 9 november 1961, nationaal nummer 611109 51885, echtgenote van de heer Van Thuyne Rudy, wonende te Kruishoutem, Neerrechemstraat 102, voornoemd, verklaart een bedrag in te brengen van tweehonderd zevenendertigduizend zeshonderd euro nul cent (237.600,00 ¬ ) door middel van inbreng in natura ontstaan ingevolge de uitkering van een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrek van de roerende voorheffing) aan de vennoten, voor heden, met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting, dat zal dienen als kapitaalverhoging en bij het kapitaal zal worden geboekt,

Voorwaarden der inbreng

a/De inbrengers verklaren dat gemelde schuldvordering in hun hoofde op onderhavige vennootschap hen in voile eigendom toebehoort, dat zij er vrijelijk kunnen over beschikken en niet het voorwerp uitmaken van enige betwisting, welkdanige beslaglegging, overdrachtsbeperking of inpandgeving.

b/De inbrengers verklaren dat gemelde schuldvordering op heden niet is gedaald beneden voormelde door hen ingebrachte som.

c/De verlopen/vervallen rente van de ingebrachte schuldvordering worden niet ingebracht, zoals voormeld, Vergoeding voor de gedane inbreng

Als vergoeding voor voormelde inbreng in natura worden negentienduizend honderd achtenzestig (19.168) nieuwe aandelen gecreëerd, die allen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en in de winst zullen delen vanaf heden, welke aandelen worden toebedeeld als volgt:

*aan de heer VAN THUYNE Rudy, voornoemd, die aanvaardt, negenduizend vijfhonderd vierentachtig (9.584) nieuwe gecreëerde aandelen in volle eigendom;

:*aan mevrouw ROOBROUCK Martine, voornoemd, die aanvaardt, negenduizend vijfhonderd vierentachtig (9.584) nieuwe gecreëerde aandelen in volle eigendom.

De verschijners verklaren zich unaniem akkoord met bovengemelde inschrijving en volstorting op de kapitaalsverhoging, de uitgifte van negentienduizend honderd achtenzestig (19.168) nieuwe gecreëerde aandelen op naam, welke aandelen volledig gelijk zullen zijn aan de bestaande aandelen, en allen dezelfde rechten en voordelers bieden als de bestaande aandelen, waarbij onder meer elk aandeel recht geeft op één (t) , stem en welke in de winst zullen delen vanaf heden, alsmede met de toebedeling ervan op voormelde wijze. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tengevolge van voorgaande werd het geplaatst maatschappelijk kapitaal verhoogd van éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (61.973,38 ¬ ) tot vijfhonderd zevenendertigduizend honderd drieënzeventig euro achtendertig cent (537.173,38 ¬ ).

DERDE BESLISSING

Ingevolge voormelde kapitaalverhoging, aanpassing van artikel 5 der statuten om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het maatschappelijk kapitaal en het nieuw aantal aandelen, zodat artikel 5 der statuten voortaan zal luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd zevenendertigduizend honderd drieënzeventig euro achtendertig cent (537.173,38 J.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

n

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- - behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het is verdeeld in éénentwintigduizend zeshonderd achtenzestig (21.668) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/éénentwintigduizend zeshonderd achtenzestigste (1/21.668ste) deel en genummerd > van één (1) tot en met éénentwintigduizend zeshonderd achtenzestig (21,668).

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van vierhonderd vijfenzeventigduizend tweehonderd euro nul ' cent (475.200,00 E) gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 ' Wetboek Inkomstenbelasting op 23 april 2014."

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen artikel 8 inzake aandelen aan toonder te vervangen door artikel 9 zodat artikel negen voortaan zal luiden als volgt

ARTIKEL NEGEN - AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd naar keuze van de respectievelijke aandeelhouder,

De titularis van een effect kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten

op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar

of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving wonden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer,

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

' VLIFDE BESLISSING

, De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen te herbenoemen tot bestuurders van de vennootschap

voor de duur van zes jaar, vanaf heden:

- de heer Rudy VAN THUYNE, voormeld;

- mevrouw Martine ROOBROUCK, voormeld;

Die beiden verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Gezien de vennootschap zoals blijkt uit wat voorafgaat slechts twee aandeelhouders telt, beslist de vergadering

met eenparigheid van stemmen slechts twee bestuurders te benoemen zoals voorzien door de artikelen 67,77

en 518 van het Wetboek Vennootschappen.

ZESDE BESLISSING

' De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen tot actualisering van de statuten door schrapping van de oude tekst van de statuten en het aannemen van een volledig nieuwe tekst overeenkomstig het nieuw wetboek vennootschappen en aan alle bepalingen dienaangaande, onder meer betreffende kapitaal, jaarvergadering, boekjaar, winstverdeling, ontbinding, vertegenwoordigingsbevoegdheid enzovoort.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd te hebben met éénparigheid van stemmen,

besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

1.De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar benaming luidt "BREVIMMO".

De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of in

afkorting "NV".

2,De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9770 Kruishoutem, Neerrechemstraat 102.

De maatschappelijke zetel kan worden overgebracht naar het Vlaamse of Brusselse Gewest bij eenvoudige

beslissing van de Raad van Bestuur, die bekendgemaakt wordt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij eenvoudige beslissing door de raad van bestuur, administratiezetels, filialen of:

kantoren oprichten in België of in het buitenland.

3.De vennootschap heeft als doel:

1. Voor eigen rekening:

a. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b. het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zou hebben van deze onroerende goederen;

!l. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering;

b. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

c. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ' ruimste zin, ter uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen;_ bijstand en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het Wak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

d. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

e. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van oktrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame aktiva;

f. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, het bijhouden en opvolgen van boekhoudingen alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

g, de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke " goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

h. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe produkten, nieuwe technologie en hun toepassingen;

r'. alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen 'bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of van een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

" De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

4.De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging

van de statuten zijn gesteld, tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door tenminste één/vierde gedeelte van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

" 5.Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd zevenendertigduizend honderd drieënzeventig euro achtendertig cent (537.973,38 ¬ ).

Het is verdeeld in éénentwintigduizend zeshonderd achtenzestig (21.668) gelijke aandelen, ieder aandeel vertegenwoordigend één/éénentwintigduizend zeshonderd achtenzestigste (1/21.668ste) deel en genummerd van één (1) tot en met éénentwintigduizend zeshonderd achtenzestig (21.668).

Gemeld maatschappelijk kapitaal werd ten belope van vierhonderd vijfenzeventigduizend tweehonderd euro nul cent (475.200,00 ¬ ) gevormd door inbreng van de netto-dividenden, uitgekeerd met toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting op 23 april 2094.

6.De aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd naar keuze van de respectievelijke aandeelhouder.

De titularis van een effect kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten,

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar

of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bil een vereffeningsinstelling. Aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien een aandeel aan verscheidene personen toebehoort, mag de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen, tot één enkele persoon wordt aangewezen om ten aanzien van haar de eigenaar van het aandeel te zijn.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Zoals bepaald hieNoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld en bij uitgifte van converteerbare obligaties en warrants in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot

kapitaalverhoging of tot uitgifte van converteerbare obligaties en warrants wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

7.0e vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders. De bestuurders kunnen ten alle tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

Ze zijn herkiesbaar.

Een tweehoofdig bestuur is mogelijk indien aan de voorwaarden van artikel 518 paragraaf I van het Wetboek

Vennootschappen is voldaan.

ledere bestuurder kan ten allen tijde ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving tegen ontvangstbewijs aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- J

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

de raad van bestuur.

Het mandaat van een aftredend bestuurder neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht ván de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor ° eigen rekening zou vervullen. In geval de vennootschap zelf benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

$.De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur en beschikking te verrichten waarbij de vennootschap betrokken is. Hij is bevoegd voor aile handelingen die niet door de wet of door de statuten voorbehouden werden aan de algemene vergadering.

Inzonderheid heeft hij de macht om alle verrichtingen te beslissen die volgens artikel drie stinken met het maatschappelijk voorwerp, alsook elke inbreng, overdracht, inschrijving, geldschieting, associatie, deelname of financiële tussenkomst die betrekking heeft op die verrichtingen,

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders die gedelegeerd-bestuurder zullen heten, of aan één of meer directeurs gekozen in of buiten zijn midden.

Bij delegatie bepaalt de raad van bestuur de bijzondere machten en vergoedingen die met deze functies verbonden zijn.

9.De rechtsvorderingen worden in naam van de vennootschap vervolgd of nagegaan, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, door twee bestuurders samen.

10.13ehoudens bijzondere delegatie door de raad van bestuur, verbinden alla akten, andere dan deze van ' dagelijks bestuur, en inzonderheid de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, slechts de vennootschap, wanneer ze ondertekend worden hetzij door één gedelegeerd- bestuurder, hetzij door twee bestuurders gezamenlijk handelend, zonder dat zij tegenover derden het bewijs moeten leveren van een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

11.0e jaarvergadering wordt van rechtswege gehouden ieder jaar de eerste vrijdag van de maand december om achttien uur.

indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

De gewone, bijzondere, en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aangeduid.

Een buitengewone of bijzondere algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist, door de raad van bestuur.

Zij moeten worden bijeengeroepen wanneer dat wordt gevraagd door de aandeelhouders die samen het vijfde , deel van de aandelen vertegenwoordigen,

Zowel de gewone jaarlijkse, de bijzondere, als de buitengewone algemene vergadering worden gehouden na te zijn bijeengeroepen door de raad van bestuur. De bijeenroepingen vermelden de agenda en worden gedaan op de wijze en binnen de termijnen voorgeschreven door het Wetboek Vennootschappen.

12.Op 30 juni van ieder jaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de raad van bestuur, overeenkomstig de wet, de inventaris en de jaarrekening op.

Tevens wordt door de bestuurders een jaarverslag opgemaakt waarin zij rekenschap geven van hun beleid en de jaarrekening commentariëren.

Ten minste één maand voor de jaarvergadering, overhandigt het bestuur de stukken samen met het jaarverslag aan de commissarissen, zo er benoemd zijn.

' leder aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen. De algemene vergadering hoort de verslagen van de bestuurders en commissarissen en beraadslaagt over de goedkeuring van de jaarrekening. De jaarrekening wordt binnen de dertig dagen na de goedkeuring neergelegd op de wijze voorzien door de wet.

13.1-iet batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, algemene kosten en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Op deze nettowinst wordt één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft" bereikt.-Indien het" wetteljke- reservefonds, wordt aangesproken, dienen deze-voorafbetalingen-hervat te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

mad 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

worden.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, eventueel op advies van de raad van bestuur, beslist over de winsttoekenning. Geen uitkering mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. l4Wanneer ten gevolge van het geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, om volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn vastgesteld te beraadslagen en te besluiten over de eventuele ontbinding van de vennootschap. Een bijzonder verslag terzake met betrekking tot de voorstellen van de raad van bestuur wordt vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel ter beschikking gesteld van de aandeelhouders.

Indien door verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap goedgekeurd worden door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen,

ls het netto-actief gedaald tot beneden het minimumbedrag gesteld in artikel 439 van het Wetboek Vennootschappen, dan kan door iedere belanghebbende de ontbinding voor de rechtbank gevorderd worden. Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

15.Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden ' zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien alle aandelen niet in gelijke verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te plaatsen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

ZEVENDE BESLISSING

' Het bestuursorgaan wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen.

ACHTSTE BESLISSING

' De vergadering verleent aan notaris Liesbeth Matthys, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VERGADERING RAAD VAN BESTUUR,

Bovendien verklaren de heer Van Thuyne Rudy en mevrouw Roobrouck Martine, voornoemde bestuurders, onmiddellijk in raad van bestuur samen te komen, zonder verdere formaliteiten.

Met algemeenheid van stemmen worden volgende beslissing getroffen:

De heer Van Thuyne Rudy en mevrouw Roobrouck Martine, beiden voormeld worden bij toepassing van de statuten tot gedelegeerd-bestuurder benoemd, vanaf heden. Deze functie wordt door hen aanvaard.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(getekend) Liesbeth MATTHYS

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte tot wijziging statuten

-verslag raad van bestuur

- verslag bedrijfsrevisor

, - gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2013 : OU037676
22/12/2014 : OU037676
31/12/2012 : OU037676
20/01/2012 : OU037676
20/12/2011 : OU037676
23/12/2010 : OU037676
15/12/2009 : OU037676
18/12/2008 : OU037676
10/01/2008 : OU037676
02/01/2007 : OU037676
20/12/2005 : OU037676
14/02/2005 : OU037676
03/01/2005 : OU037676
30/01/2004 : OU037676
30/06/2003 : OU037676
30/01/1999 : OU037676
18/12/2015 : OU037676

Coordonnées
BREVIMMO

Adresse
NEERRECHEMSTRAAT 102 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande