BRIK PROJECTS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BRIK PROJECTS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 836.279.164

Publication

09/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 30.04.2014 14113-0590-012
30/09/2013
ÿþ Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

---NIERtsELEGD ter GRIFFIE dat

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdi)ing Brume)

t8SEP.2O1la

Griffie

A *1319839

Vc beht

aar

Belt Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr " 0836279164

Benaming

(voiult) : BRIK PROJECTS

(verkort)

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Diksmuidse Meerweg 626

8200 Brugge

(volledig adres

Onderwerp akte : Wijzigen zetel

Uit het proces verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd 02107!2013 blijkt dat de statuten gewijzigd worden.

i.Adreswijziging

Overbrengen van de zetel van de vennootschap van Dikmuidse Heerweg 626, 8200 Brugge naar Kloosterstraat 31, 9750 Huise.

2.Wijziging vaste vertegenwoordiger Lininvest NV.

De vaste vertegenwoordiger van Lininvest NV, de heer Johan Hansen, wordt vervangen door

mevrouw Katelijne Stallaert en dit voor een periode van zes jaar.

Getekend.

626 INVEST BVBA LININVEST NV

Zaakvoerder Bestuurder

Christophe Lammar Katelijne Stallaert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 29.03.2013 13074-0559-013
24/05/2011
ÿþLuik B

mod 2.1

ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11098143"

NEERGELEGD ter GRIFFIE der RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGÈ (Afdeling Brugge)

op: 1 MEI 2011

Griffie De griffier,

Ondernemingsnr : 0 8 .3 fi 2

7

6 4

Benaming : BRIK PROJECTS

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Diksmuidse Heerweg 626

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-! Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op negen mei tweeduizend en elf,! waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel dienstig voor neerlegging op de! Rechtbank van Koophandel, BLIJKT dat er een naamloze vennootschap werd opgericht, genaamd; « BRIK PROJECTS », met een kapitaal van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00). !! 1° Identificatie der oprichters

!! 1/ De heer LAMMAR Christophe Guy Annie, geboren te Brugge op twaalf juni negentienhonderd: tweeënzeventig, wonend te 8200 Brugge (Sint-Andries), Diksmuidse Heerweg 626.

2/ De naamloze vennootschap "LININVEST" met zetel te 1160 Oudergem, Vorstlaan 292. Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris André PHILIPS te Brussel (Koekelberg), op! zeventien maart negentienhonderd negenennegentig, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch; Staatsblad van eenendertig maart daarna, onder nummer 990331-388.

!! Waarvan de statuten verscheidene malen werden gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden! !! voor geassocieerd notaris Peter VAN MELKEBEKE te Brussel op negentien oktober tweeduizend en! negen, gepubliceerd alsvoren op zes november daarna, onder nummer 09156328.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0465.717.289. Alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, te weten:

De heer HANSEN Johan David Joris, geboren te Wilrijk op tweeëntwintig april negentienhonderd! !! achtenzestig, wonend te 9521 Sint-Lievens-Houtem, Klein Zottegem 44;

Tot bestuurder benoemd door de buitengewone algemene vergadering van zeventien maart! !! tweeduizend en vijf en tot gedelegeerd bestuurder benoemd door de eropvolgende raad van! !! bestuur, gepubliceerd alsvoren op eenentwintig juni daarna, onder nummer 05087151, en voor! !! zoveel als nodig zich sterkmakend voor de naamloze vennootschap "LININVEST".

De comparanten verklaren en erkennen

" dat het maatschappelijk kapitaal van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00)! volledig geplaatst is; het is verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde,! doch met een fractiewaarde van één/ duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal;

" dat het volstort is ten belope van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (C 61.500,00). !! Op deze aandelen is ingetekend door de comparanten zoals hierna wordt uiteengezet; ze hebben! die volgestort door GELDELIJKE INBRENG en wel als volgt:

1/ De heer LAMMAR Christophe, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van dertigduizend! zevenhonderd vijftig euro (C 30.750,00) volstort ten belope van dertigduizend zevenhonderd! vijftig euro (¬ 30.750,00) waarvoor hem vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde, die! ieder één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, toegekend worden. 2/ De naamloze vennootschap "LININVEST", voornoemd, verklaart bij monde van haar! gedelegeerd bestuurder inbreng te doen in geld van dertigduizend zevenhonderd vijftig euro (C! 30.750,00) volstort ten belope van dertigduizend zevenhonderd vijftig euro (C 30.750,00)! waarvoor haar vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste: (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, toegekend worden.

Totaal : duizend (1.000) kapitaalaandelen

De comparanten verklaren en erkennen dat het kapitaal volstort is voor een totaal bedrag van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) zodat deze som Chans ter beschikking is van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

de vennootschap. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de ING België NV -Bank. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op negenentwintig april tweeduizend en elf afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan Ons Notaris overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling de in artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde neerlegging heeft gemeld.

2° Doel :

De vennootschap heeft als doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

- Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

- De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties.

- Alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken.

- Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van onroerende goederen.

Het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen.

- Het verlenen of aangaan van erfpachten, opstalrechten en zakelijke rechten en het vestigen of afsluiten van huurovereenkomsten van alle aard op alle mogelijke onroerende goederen.

- Alle werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enzovoort. De vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enzovoort.

- De aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen.

- De voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

- Het verlenen van advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van de voormelde gebieden.

- Het geven van advies, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op alle voormelde gebieden.

- Het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader kan de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven en toekennen, onroerende goederen in huur nemen en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

moc! 2.1

deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten, ...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

3° Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Andries), Diksmuidse Heerweg 626.

4° Duur De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. De

rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

5° Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (C 61.500,00).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6° boekjaar : Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk daaropvolgend kalenderjaar.

De comparanten verklaren dat de vennootschap begint te werken vanaf de dag van in artikel 68 der Wetboek van vennootschappen bedoelde neerlegging.

Het eerste boekjaar zal eindigen op dertig september tweeduizend en twaalf (30/09/ 2012).

7° Jaarvergadering : De jaarvergadering zal plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand februari, om elf uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle aandeelhouders, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De

aandeelhoudersvergaderingen vinden plaats op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De eerste jaarvergadering vindt plaats in tweeduizend dertien (2013).

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurder, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, worden per aangetekende brief vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De personen die krachtens het Wetboek van vennootschapen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd.

Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, welke zij niet bijwoonden verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping, of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degenen, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten dit__tijdstip _.hebben. __vervuld,__ krijgen._.een__ afschrift __van __deze __stukken_. op...de__algemene

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan zal de raad van bestuur, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voorvermeld artikel, aan de houders van aandelen op naam en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Iedere obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, op de zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien zulks in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld. Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)men en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit. Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding "ja", "neen" of "onthouding". De aandeelhouder die per brief stemt is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 23 van onderhavige statuten, na te leven.

8° Winstverdeling. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijk reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De uitkering --van--de--dividenden--toegekend--door--de--algemene--vergadering - geschiedt-op- de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 21

tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

9° Bestuur. De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te alle tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn, Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders en vaste vertegenwoordigers van bestuurders.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders.

Alle handelingen die dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren, worden tot de daden van dagelijks bestuur gerekend.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Overeenkomstig-artikel- 524- bis-van -het-Wetboek van-vennootschappen- kan -de- raad-van -bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-toehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524 ter van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder.

In afwijking van artikel 522 van het Wetboek van vennootschappen kan de gedelegeerd-bestuurder niet zonder toestemming van een andere bestuurder besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aankoop van onroerende goederen. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Bekrachtiging

De comparanten-oprichters bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen.

Commissaris

De comparanten-oprichters besluiten geen commissaris aan te stellen aangezien uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap niet zal voldoen aan de wettelijke criteria volgens dewelke een commissaris verplicht dient te worden aangesteld.

Benoemingen

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

1/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "626 INVEST" te 8200 Brugge (Sint-Andries), Diksmuidse Heerweg 626.

B.T.W. nummer BE 0899.748.640 RPR Brugge.

Voor wie haar zaakvoerder, de heer LAMMAR Christophe Guy Annie, geboren te Brugge op twaalf juni negentienhonderd tweeënzeventig, wonend te 8200 Brugge (Sint-Andries), Diksmuidse Heerweg 626, zal optreden als vaste vertegenwoordiger.

2/ De naamloze vennootschap "LININVEST" te 1160 Oudergem, Vorstlaan 292.

BTW nummer BE 0465.717.289 RPR Brussel,

Voor wie haar gedelegeerd bestuurder, de heer HANSEN Johan David Joris, geboren te Wilrijk op tweeëntwintig april negentienhonderd achtenzestig, wonend te 9521 Sint-Lievens-Houtem, Klein Zottegem 44, zal optreden als vaste vertegenwoordiger.

Die allen aanvaard hebben, en verklaren niet getroffen te zijn door een maatregel die onverenigbaar is met de uitoefening ervan.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend zeventien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, die een vergoeding kan toekennen, zowel in speciën als van alle aard.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de

ondertekening van_de.oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Raad van Bestuur

De aldus benoemde bestuurders zijn in raad verenigd en benoemen met eenparigheid van stemmen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel : tot gedelegeerd bestuurder: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "626 INVEST" te 8200 Brugge (Sint-Andries), Diksmuidse Heerweg 626, B.T.W. nummer BE 0899.748.640 RPR Brugge.

Voor wie haar zaakvoerder, de heer LAMMAR Christophe Guy Annie, voornoemd, zal optreden als vaste vertegenwoordiger.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen zoals bepaald in artikel 17 van de statuten.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan de heer NEELS Gerard Alfons Herman, geboren te Brugge op negen juni negentienhonderd éénenveertig, wonende te Damme (Sijsele), Kannunik Bittremieuxlaan 61, en alle bedienden en aangestelden.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 10.03.2017, NGL 05.04.2017 17088-0092-012

Coordonnées
BRIK PROJECTS

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 31 9750 HUISE

Code postal : 9750
Localité : Huise
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande